A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Természetesen nem muszály, de mi van ha szeretnék?

Mint ahogyan én sem. De az az évi 5 film + 10 (sokat mondtam) audio CD ami számomra megéri az árát (értsd: használom/hallgatom/nézem, nem csak azért kell, hogy meglegyen), nem kerül milliókba!

Tudod, ha valakinek van 200.000,-Ftja PCre, akkor annak van pénze egy HiFi-Videó-TV trióra, nem kell a legjobb minõségûeknek lenniük ahhoz, hogy jobb legyen mint amit a PCvel produkálsz.
Az hogy néz ki, amikor az egész család a monitor elõtt ül és DVDzik? Komolyan kérdem, mert nem tudom elképzelni, hogy túl kényelmes lenne.

Gyere! Kávéfõzõt ne piszkáljuk, a kávé nálam gázon fõ. Ellenben az alattam lévõ szomszédot megcsapathanánk 220V-al, ha túl hangosan szól a muzsikája! Ilyet meg lehet oldani? 😊

PyRex
Hehe, persze, hogy zenelni meg filmet nezni nem a PC a LEGalkalmasabb eszkoz, mivel a filmre talaltak ki a videot, dvd-t, meg ugye a zenehez is megvannak az erre megfelelo eszkozok. CSAKHOGY:

1. - PC-vel megis mindezeket ELVEZETESEN lehet muvelni, ellentetben a konzollal.

2. - Nincs mindenkinek arra penze, hogy kulon minden szart (video, asztali DVD lejatszo, nagy TV, filmek, zenei CD-k, CD-lejatszo) megvegyen. Inkabb vesz 150-200-ert egy gepet, amin filmet nezni es zenet hallgatni mar lehet, es igy is legalabb 50%-kal jobban kijon, mintha mindent kulon megvenne...

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

narumon
"Van évi 5-6 filmnél több, ami érdemes arra, hogy otthon tartsam?"

Ha szigorúan csak saját magamat nézem akkor nem biztos, viszont kissé több fõbõl áll a család és akkor már föltétlenül. Azonkivûl mielõtt dvdt vettél volna nyilván volt már egy 100as lista amit érdemes beszerezni. Nem?

"Nekem nem haverok, többségében kollégák akik körülöttem vannak és PCsek. Továbbra is az a véleményem, hogy zenét hallgatni/filmet nézni messze nem a PC a legalkalmasabb eszköz. "

Én viszont továbbra is fenntartom hogy ez a legalkalmasabb, fõleg ha ár/teljesitmény viszonyt nézel.

"Én is.😊 Nem vesszõparipám, csak megfogott az a "bármit"."

Jóvanna holnap átmegyek oszt megcsináljuk a kávéfõzõs dolgot oki? 😊)

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Hiszed vagy nem, nincs PCm. Amit most nyomkodok az a munkahelyi gép (az az egy jó van benne, hogy fekete-kék, rá van vésve, hogy IBM, és került vagy 600.000,-Ftba-a cégnek), ezen szintén csak jogtiszta szoftverek vannak, de gondolom ez már nem érdekel.

"Hát filmbõl dvd megvenni mindent kicsit gázos, nekem összviszz van 5-6db a kötelezõ ami meg is ér annyit hogy megvegyem"

Van évi 5-6 filmnél több, ami érdemes arra, hogy otthon tartsam?

"Nekem haverok az idõ többségében neteznek, filmet néznek, tömörítenek, zenét hallgatnak. Most egy haverom csak azért vett gépet 120e Ftért hogy tudjon filmet nézni meg zenét hallgatni.. a hangkártyája volt a legdrágább cucc.. persze ez nem gátolja meg abban hogy régebbi játékokkal is játszon.."

Nekem nem haverok, többségében kollégák akik körülöttem vannak és PCsek. Továbbra is az a véleményem, hogy zenét hallgatni/filmet nézni messze nem a PC a legalkalmasabb eszköz.

"Én pl nem akarok Pcvel kávétfõzni ez a te vesszõparipád. Mindenesetre jó ha tudod hogy meg lehet vele csinálni, mintahogy az ajtók ablakok, világitás vezérlését is. De én már megszoktam manuálisan..."

Én is.😊 Nem vesszõparipám, csak megfogott az a "bármit".

PyRex
NEm igazan a PS2-tes jatekok erdekeltek, azert nem is azt irtam. Arra voltam kivancsi, hogy a PC-D MEREVLEMEZEN milyen PROGRAMOK (jatek, felhasznaloi, oprendszer) talalhato. Ha akarod ird hogy semmi kozom hozza, csak kivancsi vagyok...

PyRex

"Leirnad nekem, hogy most milyen programok vannak a gepeden? Tenyleg csak kivancsisag..."
Ha a PS2re gondolsz, akkor BENNE jelen pillanatban a Legend of Dragoon c. játék 3.CDje van (bár lehet, hogy kivettem,mielõtt eljöttem dolgozni).
Ha arra vonatkozik a kérdésed, hogy milyen eredeti PS2es játékok sorakoznak a polcomon, akkor -legyen jó napod- sorolom:
Tekken Tag Tournament
FIFA2001
The Bouncer
Red Faction
Exterminaton
Kuri Kuri Mix
GT3
Onimusha

Persze kevesebb mint a te lopott játékokat tartalmazó listád, de vedd figyelembe, hogy én ezeket a játékokat (legalábbis remélem-asszony sokszor akadály😊) végigjátszom, nem csak kipróbálom/törlöm. Tévedek, ha azt mondom, hogy számodra sincs 10-15-játéknál több, amivel komolyabban hajlandó vagy foglalkozni?

narumon
"Nevezhetjuk emberi hulyesegnek is, hogy az ember kidob 15e Ft-ot egy olyan dologra, amit megszerezhet ingyen is (raadasul az esetek tobbsegeben meg MEGJELENES ELOTT 😊"

Azért itt nem értek egyet velet. Én értékelem annyira õket hogyha tetszett a játék akkor megveszem.. Legfeljebb megvárom a budget kiadást..

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"Filmeket, zenéket úgy mint a játékokat venni szoktam, nem írni. A többi jó dolog, de NEKEM felesleges, a fényképeket fogni szeretem...mint a könyveket."

Hát filmbõl dvd megvenni mindent kicsit gázos, nekem összviszz van 5-6db a kötelezõ ami meg is ér annyit hogy megvegyem. A többi remek nekem divxben, minõségbeli különbség nemigen van, meg van egy csomo ami magyarországon meg sem jelent.
A fénykép fogásáról én már akkor leszoktam amikor a régi fényképek elkezdenek halványodni, 6 költözés utána elveszik fele, meg ha hirtelen kellene valamihez akkor sosincs meg, és nem is tudod felhasználni. A könyvekkel egyetértek. Fõleg hogy én csak fekve szeretek olvasni...

"El tudom képzelni, én is foglalkoztam vele, de ne mond, hogy a PCsek többsége evvel -akár hobbi szinten is- komolyan foglalkozik, nem hiszem el."

Fogalmam sincs, én és barátnõm poénból nyomjuk. Két haverom Autocaddel dolgozik, egy meg 3DS Max-el. De hogy mások mit csinálnak azt nem tudom. Mindenesetre nekem hiányozna ha nem tudnék egy kicsit nyomkodni. Lehet egyszer még komolyan hasznát is veszem...

"Továbbra sem hiszem el, túl sok ilyen van körülöttem belõlük ahhoz, hogy meggyõzz.😊"

Nekem haverok az idõ többségében neteznek, filmet néznek, tömörítenek, zenét hallgatnak. Most egy haverom csak azért vett gépet 120e Ftért hogy tudjon filmet nézni meg zenét hallgatni.. a hangkártyája volt a legdrágább cucc.. persze ez nem gáolja meg abban hogy régebbi játékokkal is játszon..

"Akkor a legtöbb PCsnek nincs megfelelõ szoftvere? Esetleg esze nincs?"

Én pl nem akarok Pcvel kávétfõzni ez a te vesszõparipád. Mindenesetre jó ha tudod hogy meg lehet vele csinálni, mintahogy az ajtók ablakok, világitás vezérlését is. De én már megszoktam manuálisan...

PyRex
cue: Mindenesetre sajnallak, hogy pl. ilyenekrol lemaradsz emiatt, hogy Max Payne... Ha jol tudom meg mindig nem lehet MO-n kapni, en meg a megjelenes napjara mar vegigjatszottam... 😊

PyRex

PyRex
cue:

"Szerinted sznobság az, ha az ember megtiszeli a játék készítõit avval, hogy megveszi az álltaluk készített terméket?"

Nevezhetjuk emberi hulyesegnek is, hogy az ember kidob 15e Ft-ot egy olyan dologra, amit megszerezhet ingyen is (raadasul az esetek tobbsegeben meg MEGJELENES ELOTT 😊

Egyre kivancsi lennek:

Leirnad nekem, hogy most milyen programok vannak a gepeden? Tenyleg csak kivancsisag...

PyRex

PyRex
Laza:

Es azt honnan tudod, hogy az MSR annyit kezel? Mert MONDTA valaki? Ja?

GT3-at AKARHOGY szamoljuk, ha mindenre tobbet szamolunk 500 poligonnal, akkor sem jon ki 2 millional tobb...

PyRex

De idegesek vagyunk.

Te hulyebb vagy mint hittem... Eloszor kozlod vele, hogy gamespot-on milyen ronda kepeket csianlnak, hogy fotozzak, nagyitjak, stb... Erre belinkelsz onnan kepet, hogy milyen ronda... Bar ez szerintem sose fog belemenni a tyukagyadba...

"Attol mert van penzem, meg nem leszek hulye."

Attól leszel csak igazán!

Tényleg nincs sok (mi a sok?) program a gépemre, de ami jó, tetszik, érdemesnek találom arra, hogy foglalkozzak vele, azt (és csak azt, ami nem ilyen azzal minek játszanék?) megveszem.
Szerinted sznobság az, ha az ember megtiszeli a játék készítõit avval, hogy megveszi az álltaluk készített terméket?

Laza
azert azt megjegyeznem, hogy az MSR kezel 1,5millio polygont DCn....
hmmm...
a GT3 kicsit jobban nez ki... csak nem attol a +500000tol?! 😊)))))))))))))))))

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

PyRex
cue:

Ezt mondjuk bazze: konzolon NEM LEHET rendesen netezni, leszarom, hogy azert mert gyerekcipoben jar a netezes, vagy mas oka van, egyszeruen a vegeredmeny az, hogy netezesre egy fos gagyi szar a konzol (mint ahogy DVD-zesre is, es persze jatekra sem tul igenyes...)

PyRex

"Na jó haver DCvel netezik de egyrészt kurva lassú (szop a telefonnal rendesen), másrészt nem tud letölteni semmit, harmadrész ebbõl a forúmból szinte semmi nem látszik..stb.."

Tessék figyelembe venni, hogy konzolokon még gyerekcipõben jár az internetezés (DCre már nem fejlesztenek, PS2re -európában- még nem.)

"A következõket szoktam Cdre irni: Filmek, mp3ak, saját zenék, letöltött weboldalak, képek, saját nyaralás, stb..."

Filmeket, zenéket úgy mint a játékokat venni szoktam, nem írni. A többi jó dolog, de NEKEM felesleges, a fényképeket fogni szeretem...mint a könyveket.

"Te el sem tudod képzelni hogy poénból is milyen jó 3Dzni, felér egy játékkal, és amikor elkészül valami több hét után ami mozog jól néz ki, és lehet folytatni akkor az ember nagyon jól érzi magát. Mellesleg egy ilyen szoftverrel a meglévõ videoanyagodra is vicces dolgokat tudsz rákeverni pl..."

El tudom képzelni, én is foglalkoztam vele, de ne mond, hogy a PCsek többsége evvel -akár hobbi szinten is- komolyan foglalkozik, nem hiszem el.

"Pedig szerintem akinek otthon Pcje van az az idõ kevesebb részében játszik..."

Továbbra sem hiszem el, túl sok ilyen van körülöttem belõlük ahhoz, hogy meggyõzz.😊

"Hát pedig ha van egy pcd, egy kis ésszel meg megfelelõ szoftverrel az egész lakásodat irányíthatod vele..."

Akkor a legtöbb PCsnek nincs megfelelõ szoftvere? Esetleg esze nincs?

PyRex
Ja, meg valami: ha tehetnem sem vennek meg semmit sem eredetiben, ha egyszer letolthetem ingyen. Raadasul van, hogy nem tetszik, amit leszedek, akkor gyakorlatilag kidobtam volna az ablakon 15e Ft-ot... HAT NEM! Attol mert van penzem, meg nem leszek hulye.

PyRex

PyRex
narumon:

Szerintem haggyuk, ugyis direkt idegesit minket. Kapasbol egy ilyen beszolas, hogy az osszes program a gepen eredeti... Hiszen iszonyu sok program van, amit nem is lehet kapni Magyarorszagon, akkor ezekszerint eleg szegenyes lehet cue gepe, de ez amugy is kamu.

Meg a tobbi dolog is. Aki ezt komolyan gondolja, az egy sznob barom, ennyi a velemenyem. Lehet, hogy nem tetszik cue, de ez van.

PyRex

narumon
"Mi a poén az MP3ban? Amit szeretek úgy is megveszem CDn/kazettán, aztán viszem, ahova akarom..Ne hidd el, hogy minden programom eredeti, attól még az!"

Hát csak nem mindenki olyan burzsuj hogy a mostani 5e Ftos cd árakat ki tudja fizetni. Fõleg amikor egy hónapban meg kéne venni 6-7 cdt is..

"Munkát a munkahelyemen végzek, itt van EXCEL, játszani otthon játszom, ott van PS2. Nem kellene keverni a dolgokat. (mond, hogy van aki otthon dolgozik. kérdem:hányan?)"

Képzeld én sem otthon dolgozok (mindig), de a táblázatos szövegszerkesztéses munkát ezen csinálom meg. Azonkivûl nekem van egy barátnõm/élettársam aki a suliba készülõ dolgokat is secperc alatt megcsinálja egy wordben vagy excelben, és nem szarakszik vele egész éjszaka mint barátnõi teszik számitógép nélkül...

"Szerinted minden extra kell nekem/neked? Szerinted a te PCd támogatja a jövõbeli dolgokat?"

Kellkell, és a pc támogatja, mert itt csak egy szoftverfrissités. Tudod haverom mekkora gázban van DCvel mert nem bir megnézni egykét fontos weboldalt?

"Berakom a 80.000,-Ftos toronyba és szól. Ennyi, nem több, szerintem ha zenét akarok hallgatni nem kell félmillió forint."

Hehhehhe az én PCm bármikor lemuzsikálja a te 80e Ftos hifidet (bár megjegyzem ennyi pénzért nem lehet hifit kapni), akár mp3ból is könyökbõl vagy csuklóból

"Bocsánat, de nekem a mix nem zene...A zenét zenészek játszák hangszereken. (és ezt a hozzáállást nem a konzol teszi, inkább a rádiókból folyó hányinger)"

Hát igen ez a másik tipikus bukózás. Itt elõször tisztázni kellene mi a hangszer. Mert egy szintetizátor, sõt a számítógép ebben az esetben, sõt ha jól használod akkor még a lemezjátszó is hangszer. Nem attól lesz valami hangszer mert régen(régebben) találták fel...

PyRex
cue:

"Gratulációdat köszönöm."

Szivesen 😊

"Mi a poén az MP3ban? Amit szeretek úgy is megveszem CDn/kazettán, aztán viszem, ahova akarom..Ne hidd el, hogy minden programom eredeti, attól még az!"

Felolem atvaghatsz mindenkit, magadat (meg engem) nem tudsz. Persze elhiszem neked, hogy az osszes programot, jatekot, egyebet megveszed a boltban... Ja, valoszinu 😊 Ha ennyi loved van, valszinu nem 80e Ft-os hifitornyod lenne, vagy ha te inkabb elkoltesz jatekra, meg programokra ennyit (ami ugyanugy meglehetne ingyen is) akkor eleg szanalmas, de mindenesetre elettapasztalat 0.

"Munkát a munkahelyemen végzek, itt van EXCEL, játszani otthon játszom, ott van PS2. Nem kellene keverni a dolgokat. (mond, hogy van aki otthon dolgozik. kérdem:hányan?)"

Szerinted mindenkinek a munkahelyen van szamitogep es rajta excel meg word, ha esetleg kellene? Nemcsak irodai munka letezik am... Igen, en szemelyesen ismerek legalabb 20 embert, akinek otthon van gepe, munkahelyen nincs, es ilyeneket is otthon keszit el a sajat gepevel.

"Szerinted minden extra kell nekem/neked? Szerinted a te PCd támogatja a jövõbeli dolgokat?"

Nem kell minden extra, de ha valami kell, akkor ingyen leszedem az internetrol, vagy az internet bongeszo INGYENES frisiiteseben automatikusan benne lesz... Es igen, tamogatja a jovobeli dolgokat. Pont ez a lenyege, ha kijon valami uj, nem kell az egeszet kidobni, mint ugye a konzolnal... Ez altalaban hardware-re igaz, de persze szoftverre is.

"Aha, szóval te szereted nézegetni ezeket a fapados lapokat? Hát nézegesd."

Nem ezt mondtam, megint kiforgatod a szavaimat...

"Berakom a 80.000,-Ftos toronyba és szól. Ennyi, nem több, szerintem ha zenét akarok hallgatni nem kell félmillió forint."

Igen, de 80-ezres torony sem kell, ha van egy PC-d es egy WINAMP-od. Otthoni zenehallgatasra boven megteszi es mellesleg enyhen szolva olcsobb is.

Bocsánat, de nekem a mix nem zene...A zenét zenészek játszák hangszereken. (és ezt a hozzáállást nem a konzol teszi, inkább a rádiókból folyó hányinger)

Nem arrol volt szo, hogy mi a zene, te felvetettel egy olyat, hogy minek szerkesztek zenet PC-n "tokfelesleg" en meg elmondtam, hogy amit PC-n lazan megcsinalok, azt konzolon a budos eletben soha, raadasul volt is eredmenye...

PyRex

narumon
"Pont erre gondoltam.
CD írás - erre ugyan mi szükségem lenne? a magam részérõl én veszem a játékokat nem lopom."

Na látszik hogy konzolos vagy.. olyan hogy adatok fel sem merülnek benned. A következõket szoktam Cdre irni: Filmek, mp3ak, saját zenék, letöltött weboldalak, képek, saját nyaralás, stb...

"Táblázatkezelés - otthon???? mit kezelsz te otthon táblázatban, a családi költségvetést?"

Pedig hidd el rengetegen vezetik, bár arra van külön program haverom anyja pl azt használja. ÉS tudod milye jó amikor hó végén csak egy gombnyomás, és kijön hogy ennyi volt a kiadás, ennyi a bevétel, ennyi pénz van a bankban ami ennyit kamatozott, stb...
Mellesleg nekem táblázatban vannak a videofilmjeim pl.

"Internetezés - miért mi a különbség PC - konzol között? (a munkám révén találkozom egy két PCs felhasználóval interet témában, mit mondjak 60%a elég vicces dolgokat tud mondani/kérdezni)"

Ezt most komolyan kérded? Akkor te is a 60% között vagy. Na jó haver DCvel netezik de egyrészt kurva lassú (szop a telefonnal rendesen), másrészt nem tud letölteni semmit, harmadrész ebbõl a forúmból szinte semmi nem látszik..stb..

"3D-zés - ha valakinek ez a munkálya, akkor SZVSZ nem játékra vásárolja a gépét, akinek nem annak a 95%a max. gyûjti a modelleket, de felhasználni (ne adj isten újat létrehozni) nem tud."

Te el sem tudod képzelni hogy poénból is milyen jó 3Dzni, felér egy játékkal, és amikor elkészül valami több hét után ami mozog jól néz ki, és lehet folytatni akkor az ember nagyon jól érzi magát. Mellesleg egy ilyen szoftverrel a meglévõ videoanyagodra is vicces dolgokat tudsz rákeverni pl...

"WEBlap szerkesztés - ez a kedvencem, MINEK? Ki nézi meg kovácsjózsika lapját?"

Hát pedig a neten fellelhetõ web oldalak többsége PCvel készült, sõt ennek is a többsége "nem profi" munka hanem otthon készitgeti valaki.

"Zenehallgatás - PCn? Inkább valami komolyabb audió berendezésen"

Hát aki megteheti. Speciel én inkább PCn de nekem amúgy is jobban szól a PCm mint a hifim.

"Zeneszerkesztés - mondjuk ezt lehet konzolon is, de hányan vannak köztetek akik valami éppkézláb dolgot mûveltek már és azt fel tudták használni valahol?"

Konzolon??? Ne viccelj már.. azokat a nyomogatos bigyókat te zeneszerkesztésnek nevezed?? Még midi port sincs a drágalátos konzolodon anélkül pedig nem jutsz messzire. Cakewalk, Cubase, SAW32 mondanak neked valamit?
A felhasználásról meg annyit hogyha jártál szegeden tavaly nyáron akkor még szinpadon is láthattál ugrálni...

"Ez bárminek még kevés lesz....majd ha mos, fõz, takarít."

Jah.. azért még igy is kicsit többet tud mint a konzolod. Kétszer annyi pénzért nem kétszer annyit hanem százszor vagy ezerszer!!!

narumon
"Mi az a bármi? Mos, fõz, takarít? Vagy jön a honlapokat készítek (amit rajtad kívül senki nem lát), zenét szerkesztek (amit rajtad kívül senki nem hall), rajzolok (amit mondjuk én is megteszek a jó öreg AMIGA-mon, de a kutyát nem érdekli), táblázatokat szerkesztek (otthon sok értelme lehet az ilyesminek, érdemes rá költeni), szerelmes leveleket írogatok a Wordbe (mert az legalább hellyel-közzel tud helyesen írni) duma? "

HM HM pedig ez a duma jön. Ha valamelyik célterületre ki akarod hegyezni a gépet akkor elég csak arra a területre koncentrálni. Megsúgom neked hogy én a PC elõtt töltött idõm töredékét fordítom csak játékra nagyon nagyon kis töredékét. Hogy miért? Egyrészrõl zenét írok, amit rajtam kivül még nagyon sokan hallanak, novellákat, verseket dalszövegeket irok, Divx filmeket nézek, mp3-at hallgatok, és speciel most készültem el a nyári nyaralásom megvágásával, azonkivûl barátnõm a 3D Studio MAX-al készíti a következõ toy storyt 😊)

"Aki konzolt vesz, minden bizonnyal játszani akar hiszen arra való (de arra nagyon), ha egyéb kívánalmai vannak - megveszi az ahhoz szükséges eszközt. "

Én nem mondtam hogy konzolt nem játszani vesznek az emberek, csak hagyjuk már ezt a PC drágább dumát, mert akinek PCje van az meg nem csak játszik vele. Te is állandóan itt internetezel. Konzolon meg kifolyik a szemed 10perc netezés után.
Az egyébb szükséges eszköz az mi ha nem PC? (elvonatkoztatva a fûnyirástól, stb)

"Ne mondja nekem senki, hogy a fent sorolt dolgok (meg amit kihagytam) hobbi szinten olyan sok idõt jelentenek a gép elõtt töltött idõbõl, hogy amiatt megérje (az autómon van fényszóró mosó berendezés, lehetnék rá büszke, hogy egyel több dolgot tehetek meg vele, mint az átlag autóval, de minek? Eddig egyszer használtam, amikor kipróbáltam)! "

Pedig szerintem akinek otthon Pcje van az az idõ kevesebb részében játszik...

"Azért az a „bármi" nagyon tetszett! 😊"

Hát pedig ha van egy pcd, egy kis ésszel meg megfelelõ szoftverrel az egész lakásodat irányíthatod vele...

Gratulációdat köszönöm.

"En sem, de MP3-akra + egyebeket kiirni azert jo poen, ne mondd, hogy az osszes program a gepeden eredeti, mert azt nem hiszem."
Mi a poén az MP3ban? Amit szeretek úgy is megveszem CDn/kazettán, aztán viszem, ahova akarom..Ne hidd el, hogy minden programom eredeti, attól még az!

"Hat te hulye vagy... Kepzeld akarmilyen munkat is vegzel, szukseg lehet arra, hogy tablazatban kinyomtass valamit, es akkor egy EXCEL nem jon rosszul, amitvel eleg gyorsan es egyszeruen elkeszitheted..."
Munkát a munkahelyemen végzek, itt van EXCEL, játszani otthon játszom, ott van PS2. Nem kellene keverni a dolgokat. (mond, hogy van aki otthon dolgozik. kérdem:hányan?)

"Mi a kulonbseg? Szerinted tamogatja az osszes extra dolgot a konzol? (Flash, Java Appletek, stb, stb... Es a JOVOBELI dolgokat???)"
Szerinted minden extra kell nekem/neked? Szerinted a te PCd támogatja a jövõbeli dolgokat?

"Ja ertem, szoval amit nem tudsz a konzolon csinalni, az neked mar mind felesleges? TIPIKUS hozzaallas..."
Aha, szóval te szereted nézegetni ezeket a fapados lapokat? Hát nézegesd.

"Nincs mindeninek 500e Ft-ja megvenni minden szart. Mellesleg a PC-t is ra lehet kotni komolyabb audio berendezesre, es bar az MP3 minosege nem olyan, mint egy CD-e, azert megnezem, hogy ki az aki 10-bol akar 5-szor eltalalja hogy CD vagy egy jobb minosegu MP3 szol..."

Berakom a 80.000,-Ftos toronyba és szól. Ennyi, nem több, szerintem ha zenét akarok hallgatni nem kell félmillió forint.

"Haat nem dicsekveskeppen mondom: az egyik mixemet 1-2 radio mar leadta, pedig egyaltalan nem volt nagy szam, de konzollal a budos eletben nem lehetett volna megcsinalni..."
Bocsánat, de nekem a mix nem zene...A zenét zenészek játszák hangszereken. (és ezt a hozzáállást nem a konzol teszi, inkább a rádiókból folyó hányinger)

Nem lesz jó. Hagy tudjam már mennyiért szoktam vásárolni.

PyRex
cue:

"CD írás - erre ugyan mi szükségem lenne? a magam részérõl én veszem a játékokat nem lopom."

En sem, de MP3-akra + egyebeket kiirni azert jo poen, ne mondd, hogy az osszes program a gepeden eredeti, mert azt nem hiszem.

"Táblázatkezelés - otthon???? mit kezelsz te otthon táblázatban, a családi költségvetést?"

Hat te hulye vagy... Kepzeld akarmilyen munkat is vegzel, szukseg lehet arra, hogy tablazatban kinyomtass valamit, es akkor egy EXCEL nem jon rosszul, amitvel eleg gyorsan es egyszeruen elkeszitheted...

"Internetezés - miért mi a különbség PC - konzol között? (a munkám révén találkozom egy két PCs felhasználóval interet témában, mit mondjak 60%a elég vicces dolgokat tud mondani/kérdezni)"

Mi a kulonbseg? Szerinted tamogatja az osszes extra dolgot a konzol? (Flash, Java Appletek, stb, stb... Es a JOVOBELI dolgokat???)

"3D-zés - ha valakinek ez a munkálya, akkor SZVSZ nem játékra vásárolja a gépét, akinek nem annak a 95%a max. gyûjti a modelleket, de felhasználni (ne adj isten újat létrehozni) nem tud."

Ez megint hulyeseg. Hany embert ismerek, aki 3D-zik, de mellette szeret jatszani is. Valaki csak hobbibol 3D-zik amugy...

"WEBlap szerkesztés - ez a kedvencem, MINEK? Ki nézi meg kovácsjózsika lapját?"

Ja ertem, szoval amit nem tudsz a konzolon csinalni, az neked mar mind felesleges? TIPIKUS hozzaallas...

"Zenehallgatás - PCn? Inkább valami komolyabb audió berendezésen"

Nincs mindeninek 500e Ft-ja megvenni minden szart. Mellesleg a PC-t is ra lehet kotni komolyabb audio berendezesre, es bar az MP3 minosege nem olyan, mint egy CD-e, azert megnezem, hogy ki az aki 10-bol akar 5-szor eltalalja hogy CD vagy egy jobb minosegu MP3 szol...

"Zeneszerkesztés - mondjuk ezt lehet konzolon is, de hányan vannak köztetek akik valami éppkézláb dolgot mûveltek már és azt fel tudták használni valahol?"

Haat nem dicsekveskeppen mondom: az egyik mixemet 1-2 radio mar leadta, pedig egyaltalan nem volt nagy szam, de konzollal a budos eletben nem lehetett volna megcsinalni...

"Ez bárminek még kevés lesz....majd ha mos, fõz, takarít."

Gratulalok...

PyRex

PyRex
cue:

Persze, valoban a GT3 a legszebb, de ez nem 15 millio poligon, hanem ugy 1,5 es 2 kozott.

PyRex

Pont erre gondoltam.
CD írás - erre ugyan mi szükségem lenne? a magam részérõl én veszem a játékokat nem lopom.
Táblázatkezelés - otthon???? mit kezelsz te otthon táblázatban, a családi költségvetést?
Internetezés - miért mi a különbség PC - konzol között? (a munkám révén találkozom egy két PCs felhasználóval interet témában, mit mondjak 60%a elég vicces dolgokat tud mondani/kérdezni)
3D-zés - ha valakinek ez a munkálya, akkor SZVSZ nem játékra vásárolja a gépét, akinek nem annak a 95%a max. gyûjti a modelleket, de felhasználni (ne adj isten újat létrehozni) nem tud.
WEBlap szerkesztés - ez a kedvencem, MINEK? Ki nézi meg kovácsjózsika lapját?
Zenehallgatás - PCn? Inkább valami komolyabb audió berendezésen
Zeneszerkesztés - mondjuk ezt lehet konzolon is, de hányan vannak köztetek akik valami éppkézláb dolgot mûveltek már és azt fel tudták használni valahol?
Ez bárminek még kevés lesz....majd ha mos, fõz, takarít.

Mit bizonyítottál? A feltevésed szerinted bizonyíték? Lemérni, megszámolni úgysem tudjuk, max. leszögezni, hogy ennél jelenleg nincs szebb autós játék a játékpiacon.

PyRex
cue:

Szerintem a "barmi" az kb. ilyesmit takar:

CD iras
Tablazatkezeles
Szovegszerkesztes
Internetezes (tudom, lehet konzolon is csakhat hogyan...)
3D-zes (Lightwave, 3D Studio, stb... - valakinek pl. ez a munkaja)
WEBlap szerkesztes (szinten munka is lehet, de hobbi is, mindenesetre PS2-n kisse nehezkes lesz...)
Zenehallgatas (mp3, de persze jonnek uj formatumok is, nincs semmihez kotve mivel ugye PC-n minden konnyen fejlesztheto)
Zeneszerkesztes

Es meg mondhatnek eleg sok dolgot, de asszem' ezekre siman Te is rajohettel volna...

PyRex

Nem, évente nem én ujítok...hanem te (de te 2X).
Egy játék 13.000 - 16.000,-Ft nem sokkal drágább mint a PCs (bár abban igazad van, hogy ez megéri).

„Igen, mert te csak játékra tudod használni a PS2t. Ha én félévente ráköltök a PCmre 50e Ftot akkor azzal szinte bármit megcsinálok! ÉS nem csak játszom vele..."

Mi az a bármi? Mos, fõz, takarít? Vagy jön a honlapokat készítek (amit rajtad kívül senki nem lát), zenét szerkesztek (amit rajtad kívül senki nem hall), rajzolok (amit mondjuk én is megteszek a jó öreg AMIGA-mon, de a kutyát nem érdekli), táblázatokat szerkesztek (otthon sok értelme lehet az ilyesminek, érdemes rá költeni), szerelmes leveleket írogatok a Wordbe (mert az legalább hellyel-közzel tud helyesen írni) duma?
Aki konzolt vesz, minden bizonnyal játszani akar hiszen arra való (de arra nagyon), ha egyéb kívánalmai vannak - megveszi az ahhoz szükséges eszközt. Ne mondja nekem senki, hogy a fent sorolt dolgok (meg amit kihagytam) hobbi szinten olyan sok idõt jelentenek a gép elõtt töltött idõbõl, hogy amiatt megérje (az autómon van fényszóró mosó berendezés, lehetnék rá büszke, hogy egyel több dolgot tehetek meg vele, mint az átlag autóval, de minek? Eddig egyszer használtam, amikor kipróbáltam)!
Azért az a „bármi" nagyon tetszett! 😊

PyRex
fftopic:

Bazze, akkora fos ez a Flatron monitor, tiszta homorunak tunik a kepe, mintha a kozepe fele gorbulnenek az egyenesek... Nem baj, 4 nap es jon vissza a jo oreg 96KHz-es MAG 😊

PyRex

PyRex
Sonique:

Te meg abbahagyhatnad mar a kamuzast:

Eloszor leirod, hogy a GT3 15 millio poligont kezel masodpercenkent, majd amikor bebizonyitom, hogy nagy baromsag, leirsz 10 masik jatekot, ami majd annyit fog kezelni... Ehh, akkor miert allitottad a GT3-rol, hogy kezel annyit? Vagy megsem? Akkor most mi van? Ja, azt ne mondd mar, hogy a GETAWAY annyit kezel, meg lehet nezni a kepeken (NEM A PRERENDERELTEKEN, HANEM AMI A JATEKOBOL VAN), meg szarabbul nez ki, mint a GT3... Mondjuk max. 1,5mill poligont josolok neki...

PyRex

PyRex
solt:

"Bár meg se szólaltál volna, ennél jobban már nem is égethetted le magad. Ez a bizonyság, hogy életedben még a GT3-at nem is láttad, csak beképzelten pofázol róla.
Persze, még mindig nem érted mirõl beszélek.

Segítek:A GT3-ban 6 autónál SOHA NINCS TÖBB."

Te nagyonhulye!!!!!!!!!! Ki a f@sz mondta, hogy hany auto van a GT3-ban??????? En annyit, mondtam, hogy HA 10 AUTO LENNE A KEPEN EGYSZERRE, AKKOR IS BOVEN 2 MILLIO POLIGON/SEC LENNE A SEBESSEG, NEM PEDIG 15 millio. Az, hogy valojaban hany auto van a kepen az most k*rvara nem szamit...

"Azt hiszem, ezek után még azt a kis maradék hiteledet is elvesztetted mindenki szemében."

Lehet, de szerintem te meg mennj vissza altalanos iskolaba, ahol azt tanitjak, hogyan kell ERTELMEZNI egy mondatot, mert ugy latszik a konzoltol mar ahhoz is hulye vagy, hogy megerts!

PyRex

Ez így nem lesz jó!😊
A trabantot emlékeim szerint elég sokszor kell szervízbe vinni, ahoz képest, hogy semmit nem ér túl sokat kell rá költeni--->kettõnk közül nem én költök félévente a gépemre.

Laza
haat az ilyen kva jo jatekokat inkabbmeghagyom neked.. 😊)))
ha teged ez szorakoztat, akkor ess neki...
mar eleve ott a hiba, hogy mindkettonknek mas az izlese jatek teren...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Ezeket a kepeket Soniq kuldi...
a PS2es Stuntman-bol vannak...
...

...

...

...

...

...

...

Laza
nem is toom minek itt vitazni... te csak az "only PC" gamekat hajtogatod.... de az ki a f.. erdekel...
szerinted mikor fogok en leallni Chessmasterezni?? 😊)))))
(az jatszon vele, akinek 6 anyja van...)
ez asztan kvara game..

Wenik
Ezt mondom en is 😊

Wenik
A Sacrifice legalabb annyira stratega, mint a Diablo RPG.
A Sacrifice egyfajta hibrid igazabol nem illik ra egyik tipus se.
Pont ez a jo a PC-be, hogy nem csak par tipusu jatekot irnak hanem sokkal tobb fajtat.(pedig pont egy jatekra kifejlesztett masinatol varna el ezt az ember, de konzolra ez sajna nem all).
Ha RPG-t keresel akkor nezd meg az Arcanumot ( hogy ne csak a BG legyen emlegetve)Diablo hack'& slash stilusanak semmi koze az RPG-nek.

Laza:
Ne akard, hogy elmagyarázzam ismét, hogy mi az az RPG! Néhányszor már megtettem.
Igen szerepjátékokon belül is vannak stílusok. Ezek a világuk és a szabályaik alapján különböznek. Pl.: Fantasy (AD&D, M.A.G.U.S., EarthDawn), Sci-fi (StarWars, CP2020, BattleTech), Horror (Call of Ctulhu, Vampire the Masquarade, Werewolfs), keverék rendszerek (Shadow Run). De AD&D-ben is több különféle rendszer található. Pl.: Forgoten Realms, Plane Scape, Dark Sun, Ravenloft stb.
Ezek szerepjátékok!
A Diablo, az FF és még hosszan sorolhatnám a többit NEM RPG-K!!!

Laza
ahhh...
mintha egyszer mar vki leirta volna az RPGk sajatos tulajdonsagait...
es a Diablo is magaban hordozza ezeket...

tudod egy stiluson belul is vannak kategoriak, de mar ez is ki lett vesezve... ha ezt valaki nem fogja fel, azt lehet nagyon sajnalni...

az, hogy te szemely szerint mit tartasz RPGnek, az szerintem vajmi keveset er...

Laza
es te is megtalalod konzolon...

Laza
eleg kakik a kepek, de a hullamok latszanak..

Laza
.....

...

...