A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

„eddig az mgs2 a konzolosok szerint:
az év játéka
megahiperszuper
És bár az egy nagyon rossz volt, azért reménykedni szabad."

Mármint rossz volt a pc verzió....ja kérem ez egy olyan platform ahol nem szokás igényesen kódolni. Kihoztak egy 1997ben készült játékot 2000-ben, semmi változtatással -nagyobb felbontású textúrákkal- ez a mikrofosocskátok teljesítménye!

„Final Fantasy X konzolosok szerint:
Év játéka
megahipersuper
És bár a VII vagy melyik PCre is megjelent, de annyira szar volt hogy csak úgy puffant a bukástól, de reménykedni még szabad."

Ugyan az mint fent, csak ez +1 évvel régebbi játék, csak ez az Eidost dicsõíti. Bukni ugyan nem bukott (nézz utána az eladási adatainak...) -sõt kijött a VIII. rész is-, de mivel egy pc-s gamert csak a GFX érdekel, a történet és a kidolgozás cseppet sem, így nem lett hatalmas világsiker..

version
a gt3 keszitesekor minden autot ami a jatekban van
japanba vitettek es 2 hetig teszteltek ,modelleztek, felvettek a hangjat stb..
egy olyan autos jatek ami 3d studioban keszul ne akarjon ma jobb lenni mint a gt3 !!!!!!!!!!!!!!

version
nemtudom a tokeleteset hogyan lehet lealazni ?????

esetleg megkozelitheti kinezetre, de akkor meg fizika nem lesz !!!!
version
A Zene:

PyRex
"ne izgulj a vegleges jatek meg se kozeliti a gt3-at !!!!"

Persze, az elso 2 video mar lealazza a GT3-at (az autok tekinteteben), de a veglegesre majd direkt elcseszik.... 😊 Hat te sem vagy am idiota.

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

version
Butor:

version
PS2:

version

version
ne izgulj a vegleges jatek meg se kozeliti a gt3-at !!!!

version

K.András
Ugy látom még mindig vannak olyan emberek akik egész egyszerüen nem hiszik el hogy nincs igazuk ,(ps2fanok)leirhatnám megint hogy miért nincs de hiába!Olyan számitogépek lesznek 1-2-éven belül hogy be fogtok szarni!Ami azt illeti már most vannak elég jo teljesitmények de ez még nudli ahozz képest ami itt lesz!Mondjuk az is igaz hogy a sony 400millio dollárt költ(fejlesztés csak) a következö konzolra, ami duplája az x_box-ra költött pénznek majd meglátjuk milyen gépet csinálnak és utána véleményezzük,az is igaz hogy mire ez kijön addigra ki tudja hány g_force jön ki milyen teljesitményel!?

http://druglord.buzz.hu/ ;)

PyRex
Hmm:

Letoltottem a Sega GT 2002 (X-Box) -rol a 2 videot. Haat a GT3 autojainak kidolgozasat alapbol kenterbe veri 😊 Termeszetesen a GT3 elobb volt, de mondom: nem kell soka varni es mar nem az lesz az etalon.

Na joccakat!

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

narumon
Na jó akkor én is megyek tentézni 😊)

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Evil
na vegre valaki!
De mostmar en szivargok aludni.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

narumon
"Én konzolpárti vagyok,és képzeld DVD nézés közben szoktam Cd írni..."

Csak tudnám minek irsz PCn CDt amikor úgysincs amit felvegyél mert a PCre minden szar és maga a PC is szar...

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"Szól az MP3, közben konvertál a CorelDraw 10, töltögetem lefelé ezerrel a Dragonriders-t...ja, és közben ide irogatok."

A dragonriders szerintem nagyon szar, ne szedd le 😞

narumon
"buzifeju van 6 tv-m !!!!!!!!!!"

És a PC a drága 😊))

narumon
"Nem jár, hanem kell hozzá, hogy egy picit is élvezetes legyen, amíg nincsenek fullos házimozi cuccaid, ne is vegyél ps2-t mert anélkül hót gagyisztikus"

Ha már ennyi pénzem lenne akkor vennék a barátnõmnek is egy PCt, nem szaroznék ilyen kis dobozokkal 😊

narumon
"Milyen ideg tudok lenni mikor egy ilyen proféta barom az mgs-t leszarozza de abbol a gamezböl 3 szor annyi kelt el mint akármelyik pc-s gamezra vagy beszéljünk az FF röl"

Akkor ezek szerint a rizs a legjobb kaja mert abból fogy a legtöbb...

"a gamez tökéletes és soha nem lesz ilyen pc re!! "

Ezt már mondták anno PSX-es gamezokra, meg lehet nézni hogy mennyire lett igazuk...

"a max payne meg egy igazi .nem rosz gamez fajta játék!! egy mgs1 nek a közelébe sem ér"

Szerintem meg pont forditva. Max Payne bármikor lealázza az MGS1-et.

"egy mgs-t ak szidni mer az nem lázta még élöben egyszer sem és nem is gamezott vele"

Bocs, nekem megvolt amikor még fel sem volt fújva és igen igazad van undorral tettem le 10 perc után, mert a grafika nagyon gyér volt, az irányitás pocsék, hangulat meg 0!

"szal nektek nincs hasonlitási alapotok!!"

Érdekes hogy neked mindenhez van összehasonlitási alapod másnak meg nem lehet, mert mindenki hülye csak te vagy a király!

Evil
hova alacsonyodsz?monitor eh szerintem istenkaromlasnak feler ha toled hangzik.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

version
amugy monitoron is tudok jatszani ps2-vel,
szoval meg tv se kell csak egy svideo bemenet

Evil
vagy nincs is tv d es a szomszedba mentel konzolozni 😊))

Evil
de gondolom nem a konzolodon 😊

Alien!
De ügyes vagy...Én konzolpárti vagyok,és képzeld DVD nézés közben szoktam Cd írni....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Evil
na most vegigjatszod mind a 6 tv d?Vagy csak egy junoszt van a nappaliban es most szabad?TE nagy ps2 fan!

Evil
Arcom arcom szeles arcom ,buzifeju papakedvence. Ki nem szarja le mid van eszed meg zero.Istenited a konzolod aztan meg egesz nap itt esz a fene.En nem ulnek egesz nap konzol elott ellenben te egesz nap a pc elott ulsz es egeted magad TE nagy ps2 fan.

version
akkor te biztos lomizol )))

nekem meg 9 és?
version
buzifeju van 6 tv-m !!!!!!!!!!
Evil
na szabad a tv lehet konzolozni 😊))

XHumano
Majd figyuzzatok, én mit fogok kapni csocsotól, huhuhuhuuu. 😊
XHumano
He-he, ez jó.
Valaki szól valami rosszat az MGS-re és pár hozzászóláson belül csocso hirtelen felindulásból elkövetett szóömlése következik, melynek végén megtudjuk, hogy õ mindennel szeret jáccani (pc vagy konzol).
XHumano
És már hányszor láttuk itt ezt a képet!!! Na az a beszarás!
XHumano
Nálatok már jó ideje büdös lehet...
XHumano
Áh, a focista olyan lassan mozgott, hogy elaludt az edzõ - jó cseles kummantós csávó.
XHumano
Elõbb írd le, mit is kellene látnunk a képen. Jobb mint egy képrejtvény, csak ne lenne ilyen kis felbontású, akkor még lenne esélyem találgatni...
XHumano
Igen de féltem, hogyha így írom a konzolosok nem értik.
version
ez baromsag egy jo oreg commodore monitorral is fantasztikus !!!!!

XHumano
alsó kép:
A zsíroshajú focistánk menne az öltözõjébe, de az edzõje jön szembe egy fegyelmezõ eszközzel, hogy visszazavarja a pályára.
Evil
+ ezt fostalicska

XHumano
"Mert itt valahogy minden PS2 mellé járt egy 116-os 100Hz TV, egy házimozi hangrendszer és a többi."

Nem jár, hanem kell hozzá, hogy egy picit is élvezetes legyen, amíg nincsenek fullos házimozi cuccaid, ne is vegyél ps2-t mert anélkül hót gagyisztikus.
XHumano
"eddig a mgs2 a pc-sek szerint :

szar
manga
sin koppintás
szánalmas
futottak még kategoria
fos
4-5 éves pc grafika"

Jó akkor még írd hozzá, hogy 'zsíroshajú focistás'. 😊
Konzolos
Ez kész 😊)
XHumano
Ki ez a gusztustalan zsíroshajú csávó, csak nem egy keleteurópai focista a nyolcvanas évekbõl!?
Ti eezel jácctok bazz!? 😊
Konzolos
(Ez miröl beszél...???)
Konzolos
Müködés közben is láttam,csak DVD-s verzio lesz belöle,nagyon üt!
Evil
aze ez a kep vicc.Homaly allat.Ezt elhiszem hogy ps2 re van. 😊) de az avsp2 ps2 es kepet azert te sem gondolod komolyan.

CSOCSO
Rájöttem itt nagyonsok a begyöpösödött fasz!!!
Milyen ideg tudok lenni mikor egy ilyen proféta barom az mgs-t leszarozza de abbol a gamezböl 3 szor annyi kelt el mint akármelyik pc-s gamezra vagy beszéljünk az FF röl...inkább mégse mert nincs kedvem most arrol ebszélni... de itt vannak a Konzolos barmok..mikor linkelik a képeket ..a renderelt képeket!!! annak a colonial mariesnak 10 szer szeb a képe mint az MGS2 nek..igaz hogy az mgs2 magasan veri a max paynét!!és ezt komolyan mondom!!!mikor az egész hajón pattog az esõ viz meg az összes katona vállán meg a snake vállán is ahogy megy fel a lépcsön és ot trappol a vizben stb... nem lehet leirni!!a gamez tökéletes és soha nem lesz ilyen pc re!! a max payne meg egy igazi .nem rosz gamez fajta játék!! egy mgs1 nek a közelébe sem ér..2 nap alatt végigvittem és a story is szar..jut eszembe látttátok a leskelödö c. filmet??? igencsak hasonlit a amx payneéra..a hoyg jön a tenger felöl a helikopter megy a házak között jönnek a rendör autok..majd a házban egy faszi baromkodik..... majd jön a film..és a végén láthatod hjogy ott baromkodik a faszi a házban... ugyan z aaz egész mint a max payne... a végével kezdödik meg az elsõ intro full ugyan az... egy nintendo 64 es 007 es gamez minimum 1-2 hét mire végigviszed...és ot van a multiplayer..ami persze egy kobnzolon offlineban nem nagy szám de akor is... nekem megvan a nolf is a projekt igi a max payne a swat a rainbow 6 és egyik gamez sem egy huhh de kibaszott jo gamez... jah van undiying is meg avp meg hasonlok...
egy mgs-t ak szidni mer az nem lázta még élöben egyszer sem és nem is gamezott vele..vagy aki a ketzébe fogta 10 percre az ugyis undorral tette... szal nektek nincs hasonlitási alapotok!!nekem van!! én imádok gamezni..mindeg ymi legyen az!!! pc vagy konzol....
Evil
Na latom ti is egy oldalra jartok. www.pcsuxx.console.rulez

Konzolos
Most nézem,ugyanazt a képet linkeltem be,mint vers.,pedig nem is tudtam hogy ezt nyomja be,beszarás...