A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Petyus_
A GT3-nál már rég kijött volna az ezerszer jobb aktuális NFS, ha a hülye EA nem az online játékokat erõltetné mindenáron... azért az a MotorCity Online se lesz rossz...

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Dikkma
😄
PyRex
Alien:

"Fájó dolog az biztos,hogy amíg a Polyphony Sony párti,addig semmilyen más platformon nem lesz legalább hasonlóan jó autós game...."

Szerinted. Most meg en mondom, hogy ez az ELSO video a Sega jatekabol, szoval a realisztikussagon javitanak boven, mire 2002-ben kijon a game. De az tuti, hogy a GT3-nal mar most szebb a grafikaja.

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Petyus_
Alien, én is találtam egy hírt, de én le is fordítottam:

"Az Nvidia felmérése szeint az amerikaiak 95%-a a GeForce3 videokártyáját a Windows desktop megtekintésére, szövegszerkesztésre, képernyõkímélésre, és filmnézésre is használta már.

Az Nvidia sajtóközleményt tett közzé, amiben kifejezte örömét, hogy a kártya eme csodás feladatokat is képes ellátni, de hozzátette, hogy a GeF3-at elsõsorban 3D-s játékokra tervezték, és a többi, amire használható, csak hozzáadott bonusz!"

XHumano
"Tudod mért csinálnak rá még játékot??? "

Ja, nem a pénzért?

Amúgy az MS remélem szopni fog és az XP is úgy fogy majd mind az új hardverek. Kicsit uncsi ez a sok lassító ciklus az oprendszereikben.
Evil
ja az nvidianak meg atinak meg stb aze eri meg 3d kartyakat fejleszteni mert a pc jatekoknak lealdozoban van.Aze nekik tobb belelatasa van a dolgokba mint itt egy ket elvakult konzol fannak.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Alien!
Tudod mért csinálnak rá még játékot???

A válasz ebben a hírben is benne van:

Microsoft: az XP fellendíti a PC eladásokat

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Evil
Aze me 2km re laksz a legkozelebbi bekotouttol meg nem kene beszantani es bevetni kukoricaval ezt a topicot te paraszt.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Evil
De most erted ha a pc alkalmas megannyi mas dologra a tervezestol kezdve a zeneszerkesztesre es mar most elerheto igen komoly teljesitmeny elerheto aron akkor miert ne fejlesztenenek pc re jatekot?Csak aze me van konzol?Hat nem hinnem foleg addig amig szarasig nyomjak a 3d gyorsitokat es nem aze mert a word nek kurvara kellene a 3d teljesitmeny hanem a jatekok miatt.Amig konzolra lesz jatek addig tuti lesz pc re is.Legalabb egy emu +konzol jatek bar nem hinnem hogy ez bekovetkezne.

Evil
na megszolalt a konzol-pc korcs.Mit keresek te barom?Folrakom egyszer es utanna megy cd nelkul full installban.De ha esetleg meg se menne akkor az neten talalok hozza nocd cracket pl dio2.

CSOCSO
LOL valakinek van esze is😊
CSOCSO
hn én ugyan ezt kérdezte vagy 100 oldallal elörébb😊
Alien!
Ez érdekes,ha már a Ps2 DVD-jérõl vitáztunk...:

DVD Boost for Sony [ posted by Harry ]
"According to a new survey by SCEA, 93 percent of American PS2 owners have used the console to watch movies. "The DVD is a differentiator for us," said an SCEA spokesman. "It's an added bonus to the console but not the primary reason most people buy it."

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

CSOCSO
te is keresed te barom
CSOCSO
a kurva kibaszott geci topic cime:A Pc-s játékoknak leáldozott!

NEM AT HOGY A PC-KNEK LEÁLDOZOTT!!!HÜLYE BARMOK MENIY AZ IQ-TOK?
CSOCSO
HEHe szépöcsém én ugyan ezt megcsinálom neked sõt közben a konzollal is tudok gamezni!!!nah akor ki járt jobban én vagy te??😊
Na bereggeltem magam, nehogy valamelyik allat szivasson.
Evil
uh az IQ betorpant

Evil
uh hagyd az online temat mert meg valami fasz konzolos beugat valami oltari faszsagot vagy kussolnak egy napig ahogy ilyenkor lenni szokott.

Pyrex : akad, de csak kétjátékos módban.
Profeta2: nem minõsítem hozzászólásod, inkább úgy fogalmazok, hogy rosszul láttad (már ha láttad).

WoW még mindig :P

Petyus_
Profeta, megelõztél 😊

Petyus_
Peti: A Black & White DC az OK. De amit te Baldurs Gate-nek gondolsz, az nem a mi 4 CD-s BG-ünk, hanem egy gagyi akciójáték, ami kihasználja a BG agyonhype-olt (NEM VÉLETELNÜL!) nevét... legalábbis a Game Networkon mindeg azt mutaogatják. 😊

Egyébként én szívesen játszanék azzal a "gagyi" akcióval, mert szeretem a fantasy akciójátékokat (Severance rulz), de az NEM a Baldur's Gate...

Törölt felhasználó
Ezzel csak magadat minõsítetted. Gratulálok!
Na én mentem, a klónom szerintem marad boldogítani titeket.
narumon
"most meg velem kezdi 15936-ost nem én írtam, na mindegy ha ez jó neki. Úgy látszik megsértõdött rám mivel leszóltam."

Nyilván vannak még ennyire gerinctelen emberek akik még azt sem merik vállalni hogy saját nick alatt saját gondolatokat irogassanak. Az ilyenek megölik a supergamez forumát úgyhogy a rendzsergazdáknak is figyelni kellene...

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

most meg velem kezdi 15936-ost nem én írtam, na mindegy ha ez jó neki. Úgy látszik megsértõdött rám mivel leszóltam.
bocs ha te vagy az "igazi" nem neked írtam , csak véletlenül neked írtam válasznak!
Törölt felhasználó
Nem tudom te mit gondolnál, ha én magamba beszélgetnék.
Rohadt pcsek!
(ezt csak azért írtam, hogy megtudjam van-e még valaki itt, gondoltam erre egybõl kapok választ.)
narumon
Peti1979: Kösz a segítséget! Nem tudom te mit csinálnál ha ellopják a nickedet és valaki azzal irogat. Igaz te még nem ismersz annyira hogy feltételezd hogy nem vagyok ennyire hülye, paranoiás meg végképp nem, szóval nem ilyen hozzáállást vártam legalább ezen a forumon nem.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Ne haragudj, de kurva hülye vagy.Ilyeneket sem minden nap lát az ember, már megérte fellépnem.
narumon
"Szórakoztató látni, hogy magával beszélget a fake-em.
Nincs fantáziád saját nicket kitalálni?"

Örülök hogy ennyire élvezed ezt a játékot és másnak azt a kis élvezetét is ami van, villámgyorsan elrontod. Legalább ekkora élvezeteket kivánok neked életed hátralevõ részében is.

Törölt felhasználó
Gondolom a nevemben irogatás céljait írtad most le, de biztosítalak, hogy nem fog zavarni. Pedig minden bizonnyal ez a célod.
narumon
Mindenesetre most átállítottam a jelszót de nem tudom hogy ez segit e egyáltalán. A Szerver gazdáinak meg lehetne annyi esze hogy olyan rendszert csinálnak ami alatt nem lehet másnak a felhasználó nevét lenyúlni... 😞

narumon
Efreet: Gondolom kitaláltátok hogy én nem kérdeztem volna ilyen baromságot hogy ki mikor született ha eddig x hónap alatt sohasem tettem. És igenis idegesít és el is vette a kedvemet az egész forumosditól 😞

1979ben születtem.
A vitáról meg annyit, már tegnap is írtam, hogy igaz semmi értelme nincs és soha nem lesz vége de azért jó szórakozás!
Törölt felhasználó
Köszi, de nem izgat túlzottan
Törölt felhasználó
Szórakoztató látni, hogy magával beszélget a fake-em.
Nincs fantáziád saját nicket kitalálni?
Efreet
változtass jelszót.
amúgy szerintem az 1979 az születési év lehet, és akkor 22 😊

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

narumon
Mit lehet ez ellen tenni?

narumon
Bakker valaki az én nevemben ir rohadjon meg 😞

Törölt felhasználó
Amúgy te hány éves vagy, mert egész értelmesen el lehet veled vitatkozni.
"A GT3? Hat, ha AZ neked tokeletes, akkor egy igenytelen kisgyerek vagy"
Azért ez az igénytelen szó egy kicsit elfogult volt, ha azt vesszük, hogy a világ jelenlegi legszebb autós játékáról beszélünk.Ha valaki tud szebbet írja meg!
"A PC szórakoztató elektronikai eszköz volt, lesz és AZ"
ne haragudj de nincs igazad, mert speciel egy munkaeszköz.Engem nem szórakoztat, mivel ezzel dolgozok. "dolgozni"találták ki, de lehet hogy a cégeknél hülyék és ahelyett hogy dvd filmeket néznének dolgoznak rajt.De lehet hogy annak idején is neked találták ki hogy tudjál min játszani.
Arról pedig hogy nem igényes a tv-n nézni valamit, eszembe jut amikor anno mortal4 játékkal(tudom szar, nem kell ezért majd írni)p-200 as pc-n játszottunk 3d kártya nélkül de már megfájdult a fejem mert olyan pixeles volt.Hazamentem beraktam a 33mhz es ps1-embe a mortal 4et ebben sem volt 3d kártya ugye de sokkal de sokkal jobb volt.De ott még lehet látni a külömbséget is.
vga-640*480
Ha olyan lennék mint te átmentem volna a pc-s haveromhoz és azt mondtam volna neki:
JAJ, hogy lehetsz ilyen IGÉNYTELEN!Ekkor a ps1 40000ft volt az õ gépe pedig 120000ft, most lécci magyarázd meg nekem hogy én voltam a hülye.

narumon
"És ez a gép kb mennyi pénzedben van?"

Most konkrétan ez a gép mennyiben van? Mert én egybe gépet utoljára asszem 89-ben vettem. Azóta én mindig csak upgradelek, ami asszem anno le is irtam idõszaktól függõen olyan évi 30-60e Ft körül van nálam. Idén pl még nem is nagyo költöttem rá. A celeronos gépemet alaplappal annyiért számolták be mint amennyiért az újat kaptam duronnal. Ezt cserélem most egy athlonra csak még nem döntöttem melyikre, olyan 7000-8e Ft ot kell ráfizetnem. A Vga kártyámat megy egy ASUS V7100-ra szeretném lecserélni. A vinyómat most vitték el 20GB Quantumot 18-ért, 8e ftot tettem még hozzá és jövõhéten itt a 40GBos IBM. A többi vinyóm egyelõre marad 😊)

narumon
"Rendben jön 20-60 játék, elég is, de azért rendesen visszaesett. Az új konzolokra kb egyenként van ennyi fejlesztés. "

Az odáig oké de hát általában egy embernek egy féle konzolja van nem? Vagy megveszi a PS2t az Xboxot és a Gamecubeot is? És utána magyaráz hogy drága a PC 😊)

És ez a gép kb mennyi pénzedben van?
Rendben jön 20-60 játék, elég is, de azért rendesen visszaesett. Az új konzolokra kb egyenként van ennyi fejlesztés.
Nagyon szép védõ beszédet tartottál.
Ugyan ebben is van olyan rész ami nem igazán passzol bele pl."igényesebb"ezt a szót nem igazán értem, miben igényesebb egy pc-s mint egy konzolos.

"és nem a TV lesz a megjelenitõje, hanem egy igényesebb koncepció, itt akár beszélhetünk a plazmás TV-rõl, vagy egyéb fejlesztésekrõl."
Nem tudom mi a bajotok a tv-vel meg már megint ez a plasma tv?
"csak a PC-s platform mindig egy picivel elõrébb jár."
Játékok terén ez nem igaz.
Mért most hol jár a pc játékok terén.
Légyszíves írd le!

narumon
"De azért az újdonságokhoz már kell egy kisebb erõmû."

Szintén lejebb irtam nekem egy Duron 850 + TNT2-vel egyelõre nem volt olyan játék amivel gondom lett volna. (a kombo ára pedig megmosolyogtató) Persze a kártya már megérett egy cserére de eddig még semmi nem indokolta. Csak nem szabad PCn elkövetni azt a hibát hogy megyünk a reklámok után, mert akkor be lehet tárazni PIV-et meg Gef3-at csak ha valaki körbenéz akkor látja hogy ezeket az égvilágon semmi nem használja. A PC hardware piac szerintem azért is kezdett el pangani mert az emberek kezdik felismerni hogy nem kell nekik mindig a legújabb gép.