A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

XHumano
Pirospontot kap aki a MIPS-et is fel tudja szorozni a. b. c. d. esetekre!
XHumano
"akkor azon van 10 usb, 5 firewire"

És most gyerekek számoljátok ki, hány USB és FireWire lesz ha összeépítünk:
a., 10 db.
b., 30 db.
c., 100 db.
d., 10^28 db.
PS2-t ?
version
az alaplemez kb 15*18 cm csak egymas melle kell oket parhuzamosan rakni es osszekotni a pc porton keresztul !!!!!
igy a memoria se problema 5 ps2 -nek 200 MByte ram-ja van !!!!
Petyus_
今回一緒にPS2(SCPH-18000)を購入したのですが、VGAモニターを接続して起動しても画面に何も表示されません。

PS2の初期設定はお済みでしょうか。
SCPH-18000以降のPS2は最初に起動する際に言語設定が必要です。
この作業は、NTSC上(TVモニター)で行う必要があります。
初期設定が完了しましたら、マニュアルに従いセットアップを行ってください。

* Sync On Green対応でも正常に表示されていない場合には、PS2のリセットボタンを押してから30秒後にモニターの電源をOFF、
再度ONにすると正常に表示されることもあります。

WOW!! Ez tényleg FORRADALMI! 😄 😄 😄

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Petyus_
version, nézném én, csak nem tudok japánul... 😄

XHumano
"ha 5 ps2-t osszeepitheunk"

Aztán hogyan építed össze bazz, malterral?
version
a pc porton keresztul !!!!
de a firewire porton is ossze lehet !!!!
XHumano
😊))))))))))))))))))
ne tedd ezt velem mert nem érem meg a reggelt!
version
www.ps2linux.com-on nezd meg az alkalmazasokat !!!!

billentyut siman ra lehet kotni egeret is
persze csak usb-et !!!!!

Petyus_
Version: EZ A JÖVÕ!!! 😊)

Vegyél is tizet, hidd el megéri! 😄

XHumano
😊))))))))))
version
ha 5 ps2-t osszeepitheunk

akkor azon van 10 usb, 5 firewire

plusz a hub-okat nem is szamolom
kb 50 egyseget siman ra lehet kotni !!!!!!!
akar 50 winchestert is !!!

es mindez kb 450 ezerbe kerul MOST!!!
jovore talan 300 ezer vagy meg olcsobb!!!

XHumano
DE!!!
Petyus_
Ja, rájöttem a csalafintaságra, itt nem a PlayStation 2-rõl van szó PS2 címén, hanem az IBM egykori Personal System 2-ról (innen örököltük a PS/2 egérportot) 😄

Petyus_
version, valld már be, hogy ez a szövegszerkesztés csak poén... 😊

XHumano
Version szerintem egy alvajáró, az éjszaka közepén felébred, fellép a netre és bepötyögi az álmait. Különleges eset.
Petyus_
És HP Laserjet for Sony PS2, vagy hogy nyomtatod ki? 😄

Petyus_
Miért, PS2nek van CD írója?

Petyus_
version: én is azt hittem, hogy ez csak egy jó poén volt tõled 😄

Hehe, a titkárnõk mehetnek új, "Hogyan gépeljünk gamepaden" tanfolyamra! 😄

version
winchesterre mentem
vagy cd-re vagy
kinyomtatom
vagy iomegz zip-re stb
version
nem viccelek !!!
Petyus_
Version: és az elkészített dokumentumokat elmented a szuper DVDre, vagy e-mailben küldöd, vagy hogy? 😄

XHumano

De,...
viccelsz.
😊)))))))))))
Petyus_
version: na, mondom én, az elõbb említettem, hogy az irodáknak 70%-ben PS2-re kellene beruházniuk, ezekszerint ez már 100%, elvégre ha a szupererõmû, szuperolcsó PS2-n már van szövegszerkesztõ, akkor a szar drága PC-ket lehet kidobni a szemétbe. 😄

Hehe, ezt inkább a 12 éves Tekken-fanatikus haverjaidnak mondd, egy újabb érv a tarsolyban "Papaaaa, vedd má meg a plésztésönt, nem hülyeség, lehet vele szöveget is szerkeszteni!" 😄

XHumano
Ez komoly, nem viccelsz!?
XHumano
"HÜLYE BARMOK MENIY AZ IQ-TOK?"

😊))))))))))))))
és a tíjedé az meniy?
version
a kovetkezo felhasznaloi project:

tobb(5-10) ps2 alaplemez osszeepitese !!!

teljesitmenye: 3000-6000 Mips , 30000-60000 MFlops
ez kb egy 10-20 Gherz-es P4 -el er fel, meg 10 Gef3-al !!!!!!

XHumano
"HEHe szépöcsém én ugyan ezt megcsinálom neked sõt közben a konzollal is tudok gamezni!!!nah akor ki járt jobban én vagy te??😊"

Hát te biztos nem, mert a szekrényed tetején ott porosodik egy konzol, ami anno a szüleidnek sok pénzébe került.
version
beindult a demo scene ps2-n !!!!!!!!!!!!!!
version
mar megy az mp3 ps2-n !!!!
szovegszerkeszto is van , tomorito , rajzolo program stb
a futtathato alkalmazasok szama mar elerte a 100-at !!!!!
XHumano
"akad, de csak kétjátékos módban."

Akkor ennyit a konzolos multiplayerrõl, meg a PS2 csodálatos erõtartalékairól.
XHumano
Na persze, egy munkaeszközbe nagyon kell a 3D-s grafkártya, 3D hang, sokgombos egér.

Meg tudod a p200 óta fejlõdött kicsit a pécé, ti a konzolt meg még mindig azon az õskövület tévén bámuljátok. Ez az amit mi igénytelenségnek tartunk.
XHumano
"Rendben jön 20-60 játék, elég is, de azért rendesen visszaesett. Az új konzolokra kb egyenként van ennyi fejlesztés."

A konzolos gamékbõl vegyük le a gyerekeknek készült vackokat meg az ezredik rókabõr tipusúakat (Tekken6452 és társai), marad géptípusonként 2-3 jó játék és akkor sokat mondtam.
Kell hozzá egy PS2, egy SegaDC, egy GC és egy XBox.
Ez havi 8-10 jó játék kedvéért kb. 500ezer kidobott forint. Akkor már inkább egy PC ennyi pénzért.
XHumano
"Az is értelmetlen, hogy a PS2 játékok jobbak, csak össze kellene mérni, hogy hány PCs játékot portoltak konzolra, és hányat fordítva."

És furcsa mód a pc-s verzió mindig jobb a konzolosnál, rosszabb sose. Viszont meg lehet nézni a PS2-re átportolt Quake3-at, vagyis inkább jobb nem megnézni.
XHumano
"Nem tudom mi a bajotok a tv-vel meg már megint ez a plasma tv?"

Semmi, azonkívül hogy nézhetetlen. Az olcsó tévé szétcseszi a szemet a villódzásával, a drága meg szebb képet ad ugyan, de a felbontása még akkor is szar nagyon.

"Mért most hol jár a pc játékok terén."

Évek óta, több generáción át fejlõdõ online játékok hatalmas tábora. E pillanatban is többen játszanak pc-s online játékokkal mint ahány PS2-t eladnak valaha.
Már csak ez is mérföldes elõny a konzolokhoz képest, de írhattam volna a fejlettebb AI-t, a nagyobb, részletesebb megjelenítést (felbontás, textúrák stb.), a tartalmasabb játékokat...
Petyus_
Egyébként ha Árnyvadász lezárása nem is egy mondat volt 😊 de lényegében teljesen igaza van.

Szerintem az teljesen szubjektív, hogy vki TVn Tekkenezni akar, vagy esetleg PCn Baldur's Gate-ezni. Ez a része teljesen értelmetlen.

Az is értelmetlen, hogy a PS2 egy olcsó erõgép a szar drága PChez képest.

Az is értelmetlen, hogy a PS2 játékok jobbak, csak össze kellene mérni, hogy hány PCs játékot portoltak konzolra, és hányat fordítva.

Az nevetséges, hogy a konzol sokoldalúbb, mint a PC. Pl. lehet rajta DVd-t nézni! Hûha, a PCn meg csak játszani lehet, mi?

A topic címe: leáldozásról a közeljövõben semmiképpen sem lehet szó, de van egy folyamat: a PS2-re kerültek át a szar cégek tucatszar játékai (itt nem kell a FF-re, MGS2-ra, GT3-ra hivatkozni, ezek szerintem is király játékok, az egyéb hihetetlen japán csodák pedig az én európai primitív agyammal befogadhatatlanok). A legjobb játékok pedig ezután valószínû sok platformra jelennek majd meg. Ez a folyamat viszont azt eredményezi, hogy mivel a PCs piac kevésbé jövedelmezõ, csak tutira mennek, a szart a PS2-re adják ki, azt a sok hülye meg is veszi, a PCre viszont maradnak a minõségi fejlesztõk, minõségi, innovatív játékai.

Ha meg kijön az XBox, meglátjuk mi lesz, de szerintem ez a leghülyébb ötlet a világon, az XBox azt jelentené, hogy az X-Box2-ig nem fejlõdnének a (egyébként PC) játékok?

Na, nekem ez volt az 1 mondatos lezárásom! 😄

XHumano
"A PC hardware piac szerintem azért is kezdett el pangani mert az emberek kezdik felismerni hogy nem kell nekik mindig a legújabb gép."

Ezért felesleges szerintem az MS stratégiája, mert az emberek a Win98 óta azt is kezdik felismerni, hogy új oprendszer sem feltétlenül kell nekik.
XHumano
"De azért az újdonságokhoz már kell egy kisebb erõmû."

A kisebb erõmû a szlengben tudtommal azt jelenti, hogy az aktuális legerõsebb desktop pc. Nézzük: PentiumIV 1,7GHz, 512 MByte RDRAM, 80GByte vinyó, GeForce3 vidkártya...
Szerinted melyik játék az aminek ez a minimum konfigja?
Ugye, hogy nem tudsz ilyent!
Petyus_
*LOL*

XHumano
Version szekrényt farag, Alien meg elment megkeresni Ripley-t.
XHumano
Ez az 'egy mondatos' lezárás teccett 😊
XHumano
"a konzolos játék piac egyre bõvül "

A Dreamcast-é is?
A PS2 játékok piaca bõvül, mert sok gépet eladtak, nagy a potenciális felvevõ piac. A GC és az Xbox esetében majd kiderül, hogy majd mennyire bõvül.
Petyus_
Version, Alien, álljatok már elõ valamivel, olyan nagy itt az egyetértés, mindjárt elalszunk... 😊

XHumano
Ez a másik nagy szívás a konzoloknál, csõdbe ment a Sega, máris leálltak rá a fejlesztések. PC-nél csõdbe ment pl. a 3Dfx, de attól még vannak új játékok.
XHumano
"Miért van az, hogy a PCs játékokról többet lehet beszélni/jobban lehet értük lelkesedni?"

Tartalmasság, kiadósság, kihívás. Ezek a bûvszavak, amiket nem lehet elvárni egy rágógumi játékgéptõl azaz a konzoloktól.
XHumano
Az MCO-hoz képest a GT3 egy ódivatú divatjamúlt arcade, semmi több. MCO a jövõ, GT3 a múlt. Egyszer majd a konzolosok is felfogják mit értettem ezen...
(majd ha lesz nekik is online játék)
Petyus_
XHumano, igen, Petinek igaza van, biztos a 70% játékra használja. Nem is értem, hogy akkor az irodákban, hivatalokban, kutatóintézetekben, egyetemeken, stb. miért van annyi PC, ezek szerint az ideális arány 70% PS2 lenne (az játékra ugye sokkal jobb, meg NAGYON OLCSÓ), és maximum 30% PC. 😊

XHumano
"Mindenki azt hajtogatja, hogy mennyi mindenre való még, de én tapasztalatom szerint kb 70% csak a játszik vele."

Rosszul látod, 70% játékra IS használja.
Petyus_
Amúgy meg ha a konzolon olyan fasza játékok vannak, miért nem inkább azokról beszélgettek? Nincs is konzol-játék topic az egy Final Fantasyt kivéve talán...

Miért van az, hogy a PCs játékokról többet lehet beszélni/jobban lehet értük lelkesedni?

Petyus_
Nem igaz, hogy ez a topic mindig vezeti a listát, tök értelmetlen... mirõl is megy a vita?