A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És most gyerekek számoljátok ki, hány USB és FireWire lesz ha összeépítünk:
a., 10 db.
b., 30 db.
c., 100 db.
d., 10^28 db.
PS2-t ?
igy a memoria se problema 5 ps2 -nek 200 MByte ram-ja van !!!!
PS2の初期設定はお済みでしょうか。
SCPH-18000以降のPS2は最初に起動する際に言語設定が必要です。
この作業は、NTSC上(TVモニター)で行う必要があります。
初期設定が完了しましたら、マニュアルに従いセットアップを行ってください。
* Sync On Green対応でも正常に表示されていない場合には、PS2のリセットボタンを押してから30秒後にモニターの電源をOFF、
再度ONにすると正常に表示されることもあります。
WOW!! Ez tényleg FORRADALMI! 😄 😄 😄
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
billentyut siman ra lehet kotni egeret is
persze csak usb-et !!!!!
Vegyél is tizet, hidd el megéri! 😄
akkor azon van 10 usb, 5 firewire
plusz a hub-okat nem is szamolom
kb 50 egyseget siman ra lehet kotni !!!!!!!
akar 50 winchestert is !!!
es mindez kb 450 ezerbe kerul MOST!!!
jovore talan 300 ezer vagy meg olcsobb!!!
Hehe, a titkárnõk mehetnek új, "Hogyan gépeljünk gamepaden" tanfolyamra! 😄
Hehe, ezt inkább a 12 éves Tekken-fanatikus haverjaidnak mondd, egy újabb érv a tarsolyban "Papaaaa, vedd má meg a plésztésönt, nem hülyeség, lehet vele szöveget is szerkeszteni!" 😄
tobb(5-10) ps2 alaplemez osszeepitese !!!
teljesitmenye: 3000-6000 Mips , 30000-60000 MFlops
ez kb egy 10-20 Gherz-es P4 -el er fel, meg 10 Gef3-al !!!!!!
Hát te biztos nem, mert a szekrényed tetején ott porosodik egy konzol, ami anno a szüleidnek sok pénzébe került.
szovegszerkeszto is van , tomorito , rajzolo program stb
a futtathato alkalmazasok szama mar elerte a 100-at !!!!!
Akkor ennyit a konzolos multiplayerrõl, meg a PS2 csodálatos erõtartalékairól.
Meg tudod a p200 óta fejlõdött kicsit a pécé, ti a konzolt meg még mindig azon az õskövület tévén bámuljátok. Ez az amit mi igénytelenségnek tartunk.
A konzolos gamékbõl vegyük le a gyerekeknek készült vackokat meg az ezredik rókabõr tipusúakat (Tekken6452 és társai), marad géptípusonként 2-3 jó játék és akkor sokat mondtam.
Kell hozzá egy PS2, egy SegaDC, egy GC és egy XBox.
Ez havi 8-10 jó játék kedvéért kb. 500ezer kidobott forint. Akkor már inkább egy PC ennyi pénzért.
És furcsa mód a pc-s verzió mindig jobb a konzolosnál, rosszabb sose. Viszont meg lehet nézni a PS2-re átportolt Quake3-at, vagyis inkább jobb nem megnézni.
Semmi, azonkívül hogy nézhetetlen. Az olcsó tévé szétcseszi a szemet a villódzásával, a drága meg szebb képet ad ugyan, de a felbontása még akkor is szar nagyon.
"Mért most hol jár a pc játékok terén."
Évek óta, több generáción át fejlõdõ online játékok hatalmas tábora. E pillanatban is többen játszanak pc-s online játékokkal mint ahány PS2-t eladnak valaha.
Már csak ez is mérföldes elõny a konzolokhoz képest, de írhattam volna a fejlettebb AI-t, a nagyobb, részletesebb megjelenítést (felbontás, textúrák stb.), a tartalmasabb játékokat...
Szerintem az teljesen szubjektív, hogy vki TVn Tekkenezni akar, vagy esetleg PCn Baldur's Gate-ezni. Ez a része teljesen értelmetlen.
Az is értelmetlen, hogy a PS2 egy olcsó erõgép a szar drága PChez képest.
Az is értelmetlen, hogy a PS2 játékok jobbak, csak össze kellene mérni, hogy hány PCs játékot portoltak konzolra, és hányat fordítva.
Az nevetséges, hogy a konzol sokoldalúbb, mint a PC. Pl. lehet rajta DVd-t nézni! Hûha, a PCn meg csak játszani lehet, mi?
A topic címe: leáldozásról a közeljövõben semmiképpen sem lehet szó, de van egy folyamat: a PS2-re kerültek át a szar cégek tucatszar játékai (itt nem kell a FF-re, MGS2-ra, GT3-ra hivatkozni, ezek szerintem is király játékok, az egyéb hihetetlen japán csodák pedig az én európai primitív agyammal befogadhatatlanok). A legjobb játékok pedig ezután valószínû sok platformra jelennek majd meg. Ez a folyamat viszont azt eredményezi, hogy mivel a PCs piac kevésbé jövedelmezõ, csak tutira mennek, a szart a PS2-re adják ki, azt a sok hülye meg is veszi, a PCre viszont maradnak a minõségi fejlesztõk, minõségi, innovatív játékai.
Ha meg kijön az XBox, meglátjuk mi lesz, de szerintem ez a leghülyébb ötlet a világon, az XBox azt jelentené, hogy az X-Box2-ig nem fejlõdnének a (egyébként PC) játékok?
Na, nekem ez volt az 1 mondatos lezárásom! 😄
Ezért felesleges szerintem az MS stratégiája, mert az emberek a Win98 óta azt is kezdik felismerni, hogy új oprendszer sem feltétlenül kell nekik.
A kisebb erõmû a szlengben tudtommal azt jelenti, hogy az aktuális legerõsebb desktop pc. Nézzük: PentiumIV 1,7GHz, 512 MByte RDRAM, 80GByte vinyó, GeForce3 vidkártya...
Szerinted melyik játék az aminek ez a minimum konfigja?
Ugye, hogy nem tudsz ilyent!
A Dreamcast-é is?
A PS2 játékok piaca bõvül, mert sok gépet eladtak, nagy a potenciális felvevõ piac. A GC és az Xbox esetében majd kiderül, hogy majd mennyire bõvül.
Tartalmasság, kiadósság, kihívás. Ezek a bûvszavak, amiket nem lehet elvárni egy rágógumi játékgéptõl azaz a konzoloktól.
(majd ha lesz nekik is online játék)
Rosszul látod, 70% játékra IS használja.
Miért van az, hogy a PCs játékokról többet lehet beszélni/jobban lehet értük lelkesedni?