A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Azt pedig én nem bánnám, ha itt is leírnád, amit ott, hogy ne kelljen kikeresnem ! Szívesen elolvasom.
A GT 3-al nem sokat játszottam, csak anno "próbaszinten" a PSX kontrollerrel.
Nem minket vesznek alapul a T. cégek.
Amúgy pedig éppen, hogy most fognak kijönni NAAAAAAAAAAAAAAAAAAGYON ütõs FPS-ek ! Még neked is tetszeni fog valamelyik !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
De még vagy egy év mire lesz belõle valami.
Meg a bump szerû effekt is jó dolog az X-nél. Az, hogy nem sabil a teljesítmény, viszont gáz.
www.youtube.com/aabyssx
és ezt sizeolja át 640*240-re minden félképnél
és ezért 30 fps-es általában minden box áték mert igy többet kihozhatnak a hardverböl
de 60 fps-en a ps2 legyalázza a boxot !!!
de ne hasonlítsuk már az NFS-hez vagy Burnout2- höz, amik valóban arcade gammák...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Sokkal több kell hozzá, mert ugyan kevesebb raszterrel, de ugyanúgy ki kell számolni az 50/60 képkockát. De gyakran nem is lehet kihagyni a nem látható rasztereket, mert több effektnél az elõzõ képkockára teljes egészében szükség van a következõ számolásakor.
www.youtube.com/aabyssx
de ha pl a Forma 1 közvetítésre elég a TV és nekem elég folyamatosnak tûnik , ha nincs "hiba a közvetítõ vonalban"..és az autók is egész pofásak és részletgazdagok...tükrõzõdik a táj és a közönség sincs laposra gyalulva😊
szóval nekem épp elég a 100hz flat TV-m RGB-vel az ilyen típusú játékra, TVzésre és DVD nézésre
stratégiára és FPS-re én is igénylem a magasabb felbontást a PC-t és frissítési frekit...mivel ott igen közel van a monitor..és nem akarok 3 perc múlva kifolyt szemmel játszani
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Belátom félreérthetõ volt; nos akkor.
TÉNY: a kiadók felmérték a piac igényeit és rájöttek, hogy IGAZI vérbeli HARD CORE szimulációra a PC-sek között igen kis réteg kíváncsi.
Ennél már sokkal többen szeretik az ún. autós játékokat: könnyû irányíthatóság, arcade fizika, JÓ ESETBEN igényes grafika.
Ezek népszerûsítésében NAGYON NAGY szerepe volt a konzoloknak. Kialakult egy réteg (elsõsorban fiatal tizenévesek), amely a saját PC-jén olyan autós játékot szeretne, mint amilyen a szomszéd Józsikának a PSX-en/X-BOX-on stb. fut.-
Így aztán mi, HC SIM rajongók csak szomorúan konstatáljuk minden egyes autós program megjelenésekor, hogy "ez bizony nem nekünk való" !
És itt nem arról van szó, hogy lenézem az arcade játékokat. Az is egy stílus; sokan szeretik. Én nem. A GRAN TURISMO 4. grafikáját irigylem NAAAAAAAAAAAAAAGYON, ahogyan ezt már mondtam, de maga a játék szintén nem a hozzám hasonló HC SIM FAN-nak lett kitalálva.
Azt pedig mégegyszer mondom és kérek minden a rovatba író KONZOL tulajdonost, hogy írásaimat kéretik NEM személyes támadásnak vélni, hiszen amint leírtam már sokszor: ÉN PC TULAJDONOS VAGYOK, DE SZERETEM A KONZOLOKAT IS !
Bár sajnos egy ilyen "szerkezettel" sem rendelkezem. Mert nagyon sok olyan játék van, amivel szívesen játszanék, de PC-re nem jelenik meg.
Elsõrosban a szuper japán RPG-k és adventure játékok ilyenek.
Talán egyszer, ha sok pénzem lesz !
Ugyanannyi porcesszoridõ kell hozzá.
De oké, elfogadom, hogy 50 fps.
csak nem akarom, hogy némely konzolos lenézze a pc-t, mert a konzolsokkaljobbmindennél...
Ami neked kellene a konzolhoz, attól az én hátamon végigfut a hideg. 😉
Pont ettõl jó, hogy kerek egész. Így lett kitalálva és pontosan erre fejlesztenek. Ha ezt elvennéd, akkor megszûnne minden elõnye és nekem nem is kellene. 😄DD
www.youtube.com/aabyssx
Persze, akinek nincs ilyen annak fejlesztenie kell.
Ez tény. De ne feledd, hogy ez nem "maga a PC hibája", hanem a kalmárlelkû, szemérmetlen, mocskos vadkapitalista, HW készítõekkel lepaktált és/vagy egyszerûen tapasztalatlan, igénytelen, megalázkodó fejlesztõket dolgoztató Electronic Arts féle multicégeknek köszönhetõ.
A VALVE-es fiúk most bebizonyították az egész világnak, hogy kellõ alázattal, tudással és odafigyeléssel, szorgalmas munkával készíthetõ olyan program, amely megjelenésekor 100%-osan kihasználja az adott hardware-eket.
A HALF-LIFE 2. ilyen lesz.
A másik dologban, a fizikában nincs igazad. Az nem gépfüggõ !
Szóval a HALF-LIFE 2. minden tekintetben egy ETALON, mérföldkõ és aki ezt csak azért nem ismeri be, mert elfogult a konzolok irányába... az buta, már megbocsáss !
Miért nem tudtok egyszer reálisan megítélni valamit ??? Az elfogultság nem vezet sehova.
Közben nem jöttök rá, hogy igazából irígykedni felesleges, maximum azokra, akik megengedhetik maguknak, hogy legyen egy csúcs PC a birtokukban és a kor csúcskonzoljai sorban "ott figyelnek" a 150cm-es SAMSUNG TV mellett körberakva milliós házimozival !
Ha egy ilyen ember elolvassa ezt a topiocot szvsz röhög, mindkét elfogult táboron !
Szóval: PEACE !

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nézzük meg mit tud egy PC 640x480-ban 50Hz-n és egy konzol, aztán majd kiderül, hogy mind a kettõ elfogadható sebességgel és minõségben tudja futtatni a gámákat. Ennyi. Nem kell errõl sokat vitatkozni. A különbség, hohy a PC-t sokkal többre is lehet használni, na meg mivel a konzolon nincsen billentyûzet, az nagyban lekorlátozza a játékok konfigurálhatóságát is. Valamint a PC-t lehet fejleszteni...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
amugy az igaz hogy zt már régen el kellett volna felejteni, dehát a tv ipar kibaszott lassan fejlödik
akkor mitõl jobb a pc-nél?
ekkora felbontásban még egy manapság alsó kategóriás pc-n is bármelyik modern játék fut mint állat...
Egy rakás f*s !
különben is a mai 3d rts-eket nem lehet 1024x768 alatt játszani, ha látni is akarsz valamit néhány maszatos folton kívûl...
100HZ, 1920*1600 pixel,1.5 méteres kép
meg 1 teraflops,
akkor fogok röhögni 1 hétig a pc-seken😄DD
TV=50Hz=25fps
ha belrokkannak is, nem lehet 25 fps-nél többet megjeleníteni. A TV 50Hz-e azt jelenti, hogy 50 félképet jelenít meg 1mp alatt. Ennek utána lehet nézni mûszaki forrásokban. Ennél csak a 100Hz TV tud többet (50 fps).
Tehát felesleges az az 50-60 fps, ha úgy sem látszik.
Ha meg a nagyfelbontású, 100Hz-s tv elterjed, akkor a mai konzolokat ki lehet majd dobni, mert sokkal jobb vas kell egy nagyobb felbontású és pláne magasabb fps-ú játékhoz...
gondolom digitalis fenykepezobol sem veszel 1megapixelesnel nagyobbat hisz 640*480 eleg abbol is
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me