A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"2002 második félévére, pc-re is jön egy-két "ÁÁÁÁÁÁ", meg utana is fognak jonni. "

Így van.

"3do maradjon pc-n. HoMM, M&M kiraly!"

Az nem a 3DO érdeme... inkább maradtak volna a hw gyártásnál!

Aquli
Ez a pc egyik nagy elonye, hogy mindig ugyanugy (vagy legalabbis hasonloan (nem vagyok otthon az ilyen programozasban 😞()) lehet programozni, mert az alapok nem valtoznak, csak ujitasok jonnek be, amiket jol ki lehet aknazni (T&L).

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Aquli
"Ezt a nehéz programozást meg hanyagolni kellene, a MGSt készítő Kojima szerint összesen 10 ujj kell hozzá.... "

Jovan, te jottetek mindig azzal, hogy "azert gyengek meg a ps2-es jatekok, mert nehezen programozhato meg a ps2..." csak azert mondtam. 2002 második félévére, pc-re is jön egy-két "ÁÁÁÁÁÁ", meg utana is fognak jonni. 3do maradjon pc-n. HoMM, M&M kiraly!

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Nekem a Svájci pálya tetszik nagyon. Gyönyörűen van megoldva a kora esti nap, és még bocik is legelnek. 😊)

A készítő szerint olyan ütemben fogja követni a 4 a 3at, mint a 2, az 1et, tehát 2002. második negyedévében valószínüleg kint lesz. Ezt a nehéz programozást meg hanyagolni kellene, a MGSt készítő Kojima szerint összesen 10 ujj kell hozzá.... max a Titusnak, 3DOnak nehéz kódolni, de ők inkább ne is fejlesszenek PS2re.(HoMM rajongóktól bocsi, azzal a játékkal nincs gond: nem belső divízió készíti...)

Alien!
Biztos jól programozható,csak nehéz...Egy elég új platform,merőben új a felépítése,de aki nagyon akar rajta valamit,az elő fogja hozni...Ezért hülyeség amikor azt írják,hogy így szar,meg úgy elavult a hardver,mikor még meg sem mutatta az igazi erejét(a Gt3 már kezdi)...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Aquli
"És ha belegondolok,hogy jön a Gt4...ÁÁÁÁÁÁ!"
Azert gondolom az meg odebb lesz, tehat addigra mondjuk jon lehet nfs 6 (mar megint egy sorozat 😊), az is lehet hogy "ÁÁÁÁÁÁ" lesz, mert ha tenyleg olyan szep a gt, es tenyleg sokat akarnak rajta fejleszteni, akokr sokaig fog tartani, foleg hogy nem tul jol programozhato a ps2.

Alien!
Mondjuk úgy,hogy az első "killer-app" ps2-n, nézd meg mert ilyet még nem láttál....Iszonyat...Fotórealisztikus,főleg a városi pályák,valami agyament szép...És ha belegondolok,hogy jön a Gt4...ÁÁÁÁÁÁ!

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

És minimális (!) a clipping.Baromira figyelnem kellett, hogy találjak, azt is a pályák fordított verzióiban. GT3 Rulez!

Aquli
A kepek alapjan gt3 szep lehet nagyon, de kar hogy azt se lattam meg, nem nagyon vagyok otthon ps2-es jatekokban, barati koromnek nincs ps2, inkabb a pc a meno errefele

Alien!
Mondjuk nem tudom,de szerintem a GT3-ban is iszonyat a távolság ábrázolása....Főleg a városi pályán,valami döbbenet(ha figyelembe veszem,hogy milyen komplex)...

Aquli
De azert azt leszögezhetjük, hogy a topic nem igaz! Mondjuk a konzolos játékok se fognak kihalni, de a pc-sek meg annyira se talán.

Aquli
"Hát persze, de így köze nem lesz az élethűséghez."

Miert? egy ködös tájon lehet köze. Nézd meg a Q3-at. Annal mondjuk, a köd csak hangulatkeltő, nem a sebesseget javitja.

"Hála az égnek, a programozó urak kezdik elfelejteni a ködöt, úgyhogy nem valószínű. PCn 1998 előtt nem voltak pici figurák a játékban?"

De pc-n is kicsi, es nem nagyon kidolgozott figurak voltak. De mar vol 800*600, es ezert lehetett a messze levo ellenfelet is jol latni (na nem mindenhol).

"(mellesleg a Smuggler's Run-ban ár láthattuk, hogy milyen PS2őn a távolság kirajzolása, és az nem volt rossz!)"

Azt a game-t nem lattam meg.

version
5 db )))
Azért kíváncsi lennék, hogy ez az "első szállítmány" hány darabból állt? Természetesen ilyen adat nincs...ciki lenne közzétenni? 😊

Lehet, hogy volt 800x600, csak senki nem tudta használni.... Azért egy játék ne a látótávolság miatt legyen már realisztikus! (mellesleg a Smuggler's Run-ban ár láthattuk, hogy milyen PS2őn a távolság kirajzolása, és az nem volt rossz!)

Most nézd meg, 9.999,-Ftér is kaphatsz játékot PS2re.
Senki nem vitatta, hogy olcsóbbak lennének a pc-s játékok, de természetesen ennek is megvan a magyarázata: a kiadott játékok után fizetni kell a SONYnak. Azzal a 6-10$al kerül többe egy játék.

ember
Voltak, de már akkor is volt 800x600, valamint a 640x480 is valamivel élesebb, mint tv-n, igaz, nem sokkal. És persze rossz is volt távolra lőni, de mondjuk a Rogue Speart már nem 640x480-ban játszottam. Pont az utóbbi egy-két évben terjedtek el az ilyen stílusú játékok és a nagyméretű pályák.
narumon
"Hát láttam én már zene,intro,videó nélkül futni pc-s játékot..."

ISot biztos nem...

"Gondolod előbb-utóbb a pc-s kiadók nem fogják lecserélni a CDt DVDre? Akkor majd szépen elterjednek a DVD-írók, és minden megy tovább a maga útján....ezt már egyszer megéltük a floppy-CD váltáskor"

Ez igy lesz sőt már kezdődik. nyami nyami 😛

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

ember
"Hát láttam én már zene,intro,videó nélkül futni pc-s játékot... "

hogy iso-t nem, az biztos.

"Vásárolni tudni kell, de ezt egy pc-snek nem kell magyaráznom! 😊)"

ja, de nálad egy jó vétel a 16ezer, nálam meg a 8-10ezer.

"Gondolod előbb-utóbb a pc-s kiadók nem fogják lecserélni a CDt DVDre? Akkor majd szépen elterjednek a DVD-írók, és minden megy tovább a maga útján..."

ez így van, de a pc-s játékok mindig is olcsóbbak voltak, régebben is a psx-cdk többe kerültek, ez nem a hordozótól függ.
"Szerintem nem, mert szerintem ha ilyen messze ellenfel lesz, akkor inkabb megoldjak köddel (tudod hogy oda már nem látsz el)."

Hála az égnek, a programozó urak kezdik elfelejteni a ködöt, úgyhogy nem valószínű. PCn 1998 előtt nem voltak pici figurák a játékban?

narumon
"Max 16.000,-Ft, amit kiadok egy játékért (GT3), ami a hordozóját figyelembevéve nem sokkal több!"

Nézeggetm a MediaMarktban. A Pcs játékok olyan 9-10 átlagban a régebbiek 5-6 a felkapott újak meg 12 körül. PS2 gamékból a legolcsóbb 15500 volt de átlag 17-18 körül, sőt volt 19ért is.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

ember
"De ha letoltod, akkor telefonszámla, netelőfizetés, stb. "

A netet mindenképp fizeted, ráadásul nem is játékonként 10-20 ezret.

"Szerintem nem, mert szerintem ha ilyen messze ellenfel lesz, akkor inkabb megoldjak köddel (tudod hogy oda már nem látsz el)."

Hát persze, de így köze nem lesz az élethűséghez.

"Hát én láttam sokkal drágábban is játékot, valamint a pc-sek sem 10-12 mind, hanem sok játék van 8-9 ezerért is (újak is!). És az a játékonként öt-hatezer forint szerintem nagyon sokat számít."

Én is láttam 15.000,-Ftért Settlers IVet, de tisztában vagyok vele, hogy nem az az igazi ára.
Vásárolni tudni kell, de ezt egy pc-snek nem kell magyaráznom! 😊)

"persze, csak kiszedik a zenét, introt, stb.
Pc-s ISO-ból nem hiányzik semmi, audio-track sem."

Hát láttam én már zene,intro,videó nélkül futni pc-s játékot... Gondolod előbb-utóbb a pc-s kiadók nem fogják lecserélni a CDt DVDre? Akkor majd szépen elterjednek a DVD-írók, és minden megy tovább a maga útján....ezt már egyszer megéltük a floppy-CD váltáskor.

Aquli
Profeta3:
"Te vagy a kocsog, a geci cigany kurva anyadat !

Szerintem ezt rád pontosan el lehet mondani, nem vagy jobb sokkal, mint version, bár nekem ő sem szimaptikus (sőt).

ember:
"Socom... Ez egész jó, majdnem olyan jó, mint a Ghost Recon. Bár kíváncsi vagyok hogy szeded le a harminc méterre lévő, egy darab szürke pixelből álló ellenfelet ilyen felbontásban ps2 joy-jal. Vagy auto targeting lesz? Kirááály... Vagy az is lehet hogy az ellenfelek nem lőnek rád olyan messziről... oda az élethűség.
Ha ezt valahogy megcsinálják, egész jó lehet. Talán."

Szerintem nem, mert szerintem ha ilyen messze ellenfel lesz, akkor inkabb megoldjak köddel (tudod hogy oda már nem látsz el).

"Nem, arra nem kell megvenni. Letöltöd isoban, vagy ha modemmel szívsz, akkor esetleg megszerzed cd-n."

De ha letoltod, akkor telefonszámla, netelőfizetés, stb.
Aquli

ember
"Lehet, hogy azért játszódik a dzsungelben, hogy ne lehessen addig látni? :o)"

És ettől élethű, vagy mi? Csak dszungelben játszódik? Változatos...
Végül pedig: pont a képről jutott eszembe, a hidas képen azért ellátni messzire, de egy ellenflet nehéz lenne kivenni a túloldalon.
ember
Hát én láttam sokkal drágábban is játékot, valamint a pc-sek sem 10-12 mind, hanem sok játék van 8-9 ezerért is (újak is!). És az a játékonként öt-hatezer forint szerintem nagyon sokat számít.

"Egy DVDs játékot is megszerezhetsz CDn, de részemről kerülök minden ilyesmit"

persze, csak kiszedik a zenét, introt, stb.
Pc-s ISO-ból nem hiányzik semmi, audio-track sem.
"Ezt csak azert mondtam hogy nem csak a pc-n csinaljak folyamatosan a sorozatokat. "

Ez az én válaszom volt arra, hogy konzolon csak a sorozatok lehetnek sikeresek.
Én szeretem a játék-sorozatokat (ha fejlődőképes)

A megjegyzést köszönöm, de azért vagyunk még jópáran.😊)

ember
"A Tekken volt ez első textúrázott 3D GFXel rendelekző verekedős játék. (talán van akkora "érdem", mint a QUAKEé...), "

talán nincs. a quake kategóriát teremtett, nem azért, mert 3d volt, hanem mert először volt benne igazán jó multiplayer, olyannyira, hogy itt jelentek meg az első professzionális játékosok, megrendezték az első nagy versenyeket, elsőzör volt normális teamplay, room-over-room stb.
ez azért több újítás, mint a 3d textúrázott grafika, nem?
"Nem, arra nem kell megvenni. Letöltöd isoban, vagy ha modemmel szívsz, akkor esetleg megszerzed cd-n.
Ezt egy dvd-s ps2 játéknál aligha teheted meg."

Egy DVDs játékot is megszerezhetsz CDn, de részemről kerülök minden ilyesmit.

"egyébként meg ha megveszed, akkor sem 18ezer Ft, hanem csak 10-11."

Max 16.000,-Ft, amit kiadok egy játékért (GT3), ami a hordozóját figyelembevéve nem sokkal több!

Lehet, hogy azért játszódik a dzsungelben, hogy ne lehessen addig látni? :o)

"Tekken klónok, ugra-bugra platform progik, arcade száguldozos anyagok..."

A Tekken volt ez első textúrázott 3D GFXel rendelekző verekedős játék. (talán van akkora "érdem", mint a QUAKEé...), a MARIO 64 volt az első full 3D platform játék. Lehet, hogy ezek nem a te általad favorizált stílusok (ami nem csoda: pc-n nincsenek ilyenek), de attól még játszanak vele néhányan.

"Az istenített GT3-ban sincs semmi eredeti. Semmi olyant nem tudtak felmutatni, amit más progikban még nem láttunk volna."

Akkor írd ide annak a pc-s játéknak a nevét, amiben valós autókat tunningolhatsz valós alkatrészekkel, valós pályákon mehetsz valóság közeli fizikával mozgatva...ja és az általad leírt játék ne a GT majmolása legyen (mert 1 ilyen azért van).

"Az eddig látottak alapján az összes konzolos mindig a legújabb játékot várja. Kijön a játék, rohan megvenni, meg haza kipróbálni. Kb. két napig el van ájulva a grafikától. Egy hét után rájön, hogy az a tartalom nulla. Még egy hétig játszik vele, de még magának sem vallja be, hogy unja az egészet."

1-hónapja játszom a GT3-al, és nem unom. Mindig tud újat mutatni.

"Közben pedig már megint a következő progi után ácsingozik, hiszen "az lesz az isten, a legjobb, a best". Aztán amint megjelenik az "új", a "régi" mehet a polcra porosodni a többi közé és kezdődik az egész előlről.
Hallottál már olyanról, hogy újrajátszhatóság? Ja bocs, konzolon ez ismeretlen fogalom!""

Nem, nem hallottunk róla... (Kérdezd meg, hogy pld. a Chrono Crossnak, a Shadow of Memories-nek hány végigjátszása létezik😊)

Aquli
cue:
""igen, de azért nem ugyanaz a 4 játék (folytatásai) minden évben"

Hát mi? Doom,Quake,HoMM,Civ,Warcraft,Diablo,BG...
Az az évenkénti is túlzás egy kicsit, bár én szeretnék évente egy új FF-al játszani😊 Sajnos (?) tudomásul kell venni, hogy egy sikeres játék folytatása kevesebb rizikót jelent a kiadóknak, mint egy vadi új játék. "

Ez igaz, de ps2-n is. pl: Final Fantasy 10 (mondjuk en az ff-et imadom), Grand Tourismo 3, Tekken 4 (asszem most csinaljak, de ez az otodik resz, ha a tag tournamentet (igy kell irni?) is idevesszuk), mgs 2.

Ezt csak azert mondtam hogy nem csak a pc-n csinaljak folyamatosan a sorozatokat. Egyebkent, szerintem te vagy az eddigi legkulturaltabb konzolos.
Aquli

ember
Nem, arra nem kell megvenni. Letöltöd isoban, vagy ha modemmel szívsz, akkor esetleg megszerzed cd-n.
Ezt egy dvd-s ps2 játéknál aligha teheted meg.

egyébként meg ha megveszed, akkor sem 18ezer Ft, hanem csak 10-11.
"Akkor viszont mar nemcsak 150 ezret (alapgep) koltottel a konzolodra, ami pent jatekokra kidobsz, abbol mar egy PC-t is vehettel volna"

Miért, arra nem kell megvenni a programokat?????
Szeretem, ha valaki megmondja, hogy mire költöm a(az általam megkeresett) pénzemet....

narumon
"jolvan tedd azt én nem vennék elöbb onkyo-t... nem egy nagy márka"

Én se vennék onkyot de előbb mint sonyt..

narumon
"vagy inkább sony.... drágább de többet is
tud!!! "

Mutasd már meg nekem azt a sonyt ami többet tud mint a felsorolt termékek. Mondjuk egy Marantz..

ember
Socom... Ez egész jó, majdnem olyan jó, mint a Ghost Recon. Bár kíváncsi vagyok hogy szeded le a harminc méterre lévő, egy darab szürke pixelből álló ellenfelet ilyen felbontásban ps2 joy-jal. Vagy auto targeting lesz? Kirááály... Vagy az is lehet hogy az ellenfelek nem lőnek rád olyan messziről... oda az élethűség.
Ha ezt valahogy megcsinálják, egész jó lehet. Talán.
CSOCSO
ez nagyon állat remélem nem olyan lesz mint az operation flashpoint hogy a többieket is neked kell irányitani mert az szutyok dolog volt..de ez is az a gamez amiben leszednek azonnal a ködb?l...
CSOCSO
jolvan tedd azt én nem vennék elöbb onkyo-t... nem egy nagy márka
CSOCSO
GC RULEZ!!!
ember
előbb vennék onkyot mint technicset
CSOCSO
igen hallottunk pl ilyner?l hogy onkyo a többi semit nem mond de inkább veszek egy technics er?sitöt mint ankyo vagy inkább sony.... drágább de többet is tud!!! az onkiy meg nem gyárt music centereket ezt a sony meg igen...
CSOCSO
a 11 helyen te kötsög elöbb mit a te baldurs gated!
narumon
"Abban biztos vagyok hogy többféle játék van konzolra mint számítógépre."

Hát ha más dologban is ennyire vagy biztos akkor elég bizonytalan ember vagy. Hirtelen nem tudnék olyan játékstilust mondani ami nem található meg pcre. Igen még ugribugri táncizé is van, csak itt kevesebb sikerrel nyomul...

"Pl autós játék szinte nincs pc-re ami van az is gagyi.Ez egy jó példa hogy ezen a téren mindenképpen jobb a konzol."

Mhm stratégia játék szinte semmi nincs konzolra ami van az is gagyi. Ez egy jó példa hoyg ezen a téren mindenképpen jobb a konzol. Amúgy volt az atuószimulációk királyáról itt már szó. F1GP3.
De vannak nyomulosak is mint pl a mostani Paris Dakar Rally. Haver már rászakadt pedig szerintem valami konzolos dolog lehet mert elég szar..

narumon
"Egy új pc tulajnak nincs választási lehetősége a gépe mellé máris megkell vennie 4-5 MS szoftvert több tízezer forintért"

Már miért kéne? Olyanról hogy linux még nem hallottál? Nekem is csak win98am van ami MS termék és ezt OEMben 24 ért adták...

narumon
"Jelenleg a SONY a LEGJOBB a szórakoztató elektronikában,"

Háááááhháááháá ezt talán még te sem gondoltad komolyan...

"talán a hi-fi részen van olyan cég ami hasonló minőséget tud gyártani, (Panasonic, ..)"

Itt jegyezném meg hogy pl a Panasonic nem gyárt Hifi készüléket.

PyRex

😊)))))))))))))))))))))))))))))))))))

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAhh 😊))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ez keeeeeeesz 😊

PyRex

PyRex