A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CHEAPBOY_GA
te teleg azt hiszed hogy nem?? LOL!

Ha a box birja az is siman fogja birni, mellesleg a MP2 is kb hasonloan nez ki. vagy nezd meg a Resi 4et RS3mat, ha azokat tudja a aHL2ot is tudja, lehet kicsit butitottabban de az csak annak tudhato be hogy nincs benne 3giga ram.

aabyssx
A "lol fos GC" cpu-ja majdnem 10 gflops-t nyom... /:|

www.youtube.com/aabyssx

Ez így van!
Csak a második rész nehogy fordítva legyen 😞
(lásd még: Unreal történelem...)

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Amiga
Nosztalgiából nekieredtem a HL elsõ részének. A gfx elavult, de a játék így is ott van a szeren!

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

ollie
végül is 640x256-ban azért ki lehet hozni valamit...
;DDDDDDD

ollie
biztos menni fog, de a gfx gyenge lesz a pc-hez képest...

Sir Quno Jedi
Na jó van, megbeszéltük, szal. akkor nem kell ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Bazeg, te inkább a listát küld, hogy most mi van jóság !!! (egy pár soros elég, tudod te mit szeretek, meg már eleget nyünnyögtem is róla)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

CHEAPBOY_GA
na ezen meglepodtem 😊

Battlefield 1942: Secret Weapons of World War II (GCN) (Hit!)
Publisher: Electronic Arts
Developer: Digital Illusions CE (DICE)
Release: September 2003

Most GameCube fans may not realize that one of the best game videogames of the past year is EA's Battlefield 1942 for PC. The team-based FPS action set in historic World War II battles is one of the most addicting multiplayer titles I've ever played. Thankfully, EA is treating the product respectfully and giving developer DICE the freedom to create a second expansion pack that delivers an entirely new way to get your late-night BF1942 thrills. Loaded with awesome new weapons, vehicles, and maps, I may never sleep again once EA gets us our office copies.

Half-Life 2 (GCN) (Hit!)
Publisher: Vivendi Universal
Developer: Valve
Release: September 2003

It's been a long wait, but the most highly anticipated PC sequel ever was shown in a real-time demo behind closed doors at ATI's booth, and it was truly amazing. Consider this game to be the best graphics of any game ever created. Ever. The physics and AI programming is a feat of science that my brain simply cannot comprehend. Now if only I could afford the beast of a PC to run it before this fall arrives.

Most memorable Half-Life 2 moment: watching a pile of wooden planks being shot to pieces and flop to the ground so realistically that you could have sworn it was a live action feed.

Metal Arms: Glitch in the System (GCN) (Hit!)
Publisher: Vivendi Universal
Developer: TBA
Release: November 2003

A wholly unique concept, Metal Arms plays just as good as it looks in our direct-feed movies. Being able to blast specific limbs from enemy robots or choose to tap into and remotely control the suckers is a very creative idea that should make this game a must-own GCN title later this holiday season. If the name Metal Arms doesn't ring a bell, be sure to study up on it before then.

Most memorable Metal Arms moment: hitting a gigantic robot century in the chest with an EMP grenade, sprinting around behind it, tapping into his neural network with our remote commander device, and the wreaking carnage on his own poor, helpless, unsuspecting robotic comrades.

Ezek IGNs e3 beszamolok:

tehat ha igaz gyun a HL2 illetve a Battlefield is GCNre..

aabyssx
😄

www.youtube.com/aabyssx

Blasta
Ott a pont!
Amúgy meg a PC-s játékoknak amúgy még nem áldozott le! :-DDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Laalee
vegsosoron joparuknak az is 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Na igen. Ezt soha nem is fogom tudni megérteni...

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Te most a konzolos provokátor turha vagy, vagy a pc-s primitív?
Mert olyan sok turha ír ide, hogy már nehéz megkülönböztetni õket

Nem mondod! 😄

Blasta
A PC-s játékoknak amúgy még nem áldozott le! :-D

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Amiga
Személyeskedõ. Viszont sokan úgy védik a konzolt vagy a PC-t, mint az élettársukat. :-)

"Egyébként pont arról szól a szabadság, hogy ezt nem kell megtennem."

Viszont a nagy szabadságod közepette ne csodálkozzál el azon, ha nem vesznek komolyan, mert látatanban alkotsz véleményt valamirõl, valakirõl. Bodobja pl. valaki, hogy szerinte te egy 130 centi magas 12 éves kis köcsög vagy, bár még nem látott. Na, szerinted korrekt?

Kérdezz meg egy x-boxost, ott hamarabb volt MW mint pc-n.

Amiga
Metal Gear Solid 2

Amiga
Mér', szerinted van ebben a topikban olyan, aki nem hiszi nagyon okosnak magát? :-)

Egyébként valakivel a minap épp arról beszélgettünk, vajon hogyan oldják meg a Morrowind konzolos változatánál az interface-t. Nagyobbak lesznek a tárgyak? Milyen lesz az inventory, hogy a konzol felbontásában is kezelhetõ legyen egy hagyományos TV-n?

ollie
mi az az MGS 2?

aabyssx
"Egyébként pont arról szól a szabadság, hogy ezt nem kell megtennem."

A MGS2 témája, hogy az embernek (aki alapvetõen primitív és döntésképtelen, de nagyon okosnak hiszi magát) "ma" túl nagy "hatalma" van, mivel az információ kontrollálás nélkül nagyon gyorsan terjed.

Játszd végig a PC-s verziót, hátha elgondolkozol azon, hogy tényleg ezt akarod-e tenni! :|

www.youtube.com/aabyssx

Amiga
Lehet, hogy nem volt szerencsés, de ha megnézed, kizárólag te ütöttél meg értelmes és kultúrált hangnemet. Ez azért így kicsit durva volt. Gery rögtön vagy 150 Bill Gatest szúrt a topikba.

"Elõször játszál velük,aztán alkoss véleményt!"

Egyébként pont arról szól a szabadság, hogy ezt nem kell megtennem.

Természetesen a topik csak provokáció volt, és nem hittem volna, hogy megér 60 hozzászólást. :-))))

Persze a hobbi-flémereket leszámítva is mennek nagyon gyilkos indulatú viták, és ezt én nem értem!

Igenis uram! Hallgatunk és tûrünk, szolgálunk és félünk (titeket nagyokat)! 😊))))

ollie
2 és fél éve...
nézd meg az elsõ dátumát.

Visszanéztem, 2000 novben indult a topic,most 2003 van,de nem nov😊

Komolyan mondom olyan szinten élezõdik néha a vita egy-két hasonló topicban, mintha vérre menne a dolog,nem?

Laalee
jogotok van hallgatni es turni 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Dikkma
Kinn 99811 hozzászólás látszik, itt 102988. Ez azt jelenti, 3000 hozzászólás lett moderálva. 😄
Szal, igen, voltak itt régen érdekes dolgok. De nem 3 éve azé', 2-1,5
Maga a topicnyitó mondat volt ovis:
"Azt hallottam a szomszéd terikétõl,hogy laci fiának osztálytársa azt mondta,hogy a konzolok királyak.Ez sztem nincs így, azért mert csak."
Elõször játszál velük,aztán alkoss véleményt!

Dikkma
Van már vagy 5 hasonló topic. Felhozod egyiket, nem lesz átrakva, de minek több? Amúgy felesleges azzal áltatni magad, nem lenne ott flame. Az eddigi kb. 20ban mindig volt, azért lettek törölve.
ollie
nekem rosszul esett, hogy át lett helyezve a topic.
persze tudom ,hogy a konzolos játékok mindig élni fognak, nem is ezzel van a baj, de ha egy ilyen címû topic létezik, akkor hagy legyen már egy olyan is. ott is lehet értelmes dolgokról beszélni, csak értelmesek elcseszték.

Amiga
Mondjuk a reakciók, amelyeket a hülye kis topikom kiváltott, eléggé óvodás szinten voltak. :-)

De kísérletnek jó volt.

ollie
ok

Azt hiszem a moderátorok 3 évvel ezelõtt látták,hogy meddig tud elfajulni a dolog (olvass vissza, tényleg durva dolgok repkedtek néha), és úgy döntöttek,hogy ezt az egy topicot egyszerûbb felügyelni és moderálni, mint sok más hasonló témájút.

Ez így van, jogállamban élünk, szólásszabadság van!

ollie
ez oké, de nem én kezdtem el ezt a topicot.
nem nézek le senkit, és elfogadom hogy a konzollal király játszani, hiszen arra készült. de ha valami szabad a konzolosoknak, akkor az szabad a pc-seknek is. nem?

Én soha nem mondtam,hogy végük van! Itt a legtöbbünk számára annyiban van vége,hogy kiábrándultunk a pcs játékiparból, és megtaláltuk az alternatívát, ami még felül is múlja a jó öreg pct néhány tekintetben. Ennyi.

ollie
ja, akkor mégsincs még vége a PC-s játékoknak???
;DDDDDD

Egyébként miért kell ketté osztani a játékos társadalmat ilyen kissé diszkriminatív módon? Ha politizálni akarsz annak is megvan a fóruma!

Ha megnézed az egész játékosok fóruma a pcsek nagy gyülekezõ helye!!

ollie
Na és, attól még lehetne egy olyan topic. ezt sem törölték el 3 évvel ezelött... az meg lenne a pc-sek gyülekezõhelye.

Sztem amiatt,mert a vita értelmetlen!
Ha vkinek baja van a konzolosokkal, az úgyis idejön. Persze aki frissen regelte magát,az provokációnak veszi ennek a topicnak a címét, és nyit egy másikat csak úgy provokálólag. Amit elfelejt ilyenkor a newbee,hogy ez egy 3 éve indított téma,ami azóta átalakult konzolos gyülekezõhellyé, és csak néha esnek be okos emberek osztani az igét!😊

Sir Quno Jedi
Mind1, amúgy is ott a helye, aki nem veszi a fáradtságot utánakeresni, az ne lepõdjön meg !

ollie
ja a sok köcsög miatt...

A konkurenciát áttették a gumiba! .......

ollie
azért van színvonal...
a dedósok azt hiszik, hogy a Bill Gates-es kép jó poén...

Sir Quno Jedi
Mondjuk, de inkább küldhetnél egy listát mit lehet mostanság beszerezni, csak a jobbakat !