A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hihetetlen, hogy ez a konzol vs. pc téma folyton ismétlõdik!😄
Azt hittem ezt már lassan 2 éve átrágtuk, de mindíg van valami kis loser pc-sek szégyene aki nem bírja befogni azt a buta arcát😄
Azt hittem ezt már lassan 2 éve átrágtuk, de mindíg van valami kis loser pc-sek szégyene aki nem bírja befogni azt a buta arcát😄
persze ezt el lehet játszani PC-n is😊mondjuk a repcsiszimben a flight szimulatorral

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Granturismo...a beülõs cucc..hidraulikus alápakolással
tökéletesen egyetértek...a #10367-tel
tökéletesen egyetértek...a #10367-tel
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Én is szerettem õket csak személy szerint unalmasak nagyon. 😊
Abban egyetértek, hogy a Blizzard az külön kategória - én csak ezekkel vagyok hajlandó játszani. A Homeworld-öt is szerettem, sajna a 2 stílusa nem tetszik hogy piros az ûr. :[
Na de ez off, csak annyit akartam mondani, igazad van, egy TV felbontáson élvezhetetlen RTS-t játszani.
Abban egyetértek, hogy a Blizzard az külön kategória - én csak ezekkel vagyok hajlandó játszani. A Homeworld-öt is szerettem, sajna a 2 stílusa nem tetszik hogy piros az ûr. :[
Na de ez off, csak annyit akartam mondani, igazad van, egy TV felbontáson élvezhetetlen RTS-t játszani.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
pedig az a kedvencem.
persze nem midnegyik jó, sõt sokat nem is neveznék annak, de igenis vannak nagyon szuperek
Homeworld, Ground Control, Warcraft3, Starcraft, etc...
persze nem midnegyik jó, sõt sokat nem is neveznék annak, de igenis vannak nagyon szuperek
Homeworld, Ground Control, Warcraft3, Starcraft, etc...
A "lol fos GC" cpu-ja majdnem 10 gflops-t nyom... /:|
na ne ámits, jo ha van 1 Gflops az a proci
a többit az ati kártyesz adja
na ne ámits, jo ha van 1 Gflops az a proci
a többit az ati kártyesz adja
Látom sok konzolos RPG-t láttál már. 😛
Egyébként te hol látod hogy ezek az arcok akik ide írnak bemennek PC-s RPG-k vagy FPS-ek topicjába flame-elni? Na látod! akkor te se csináld..
Egyébként te hol látod hogy ezek az arcok akik ide írnak bemennek PC-s RPG-k vagy FPS-ek topicjába flame-elni? Na látod! akkor te se csináld..
nem!
de ebbõl is láthatod, hogy a lelkészek is ugyanolyan marhák, mint bárki más.
egyébként Albániában voltam. és kérdezd meg Amigát, õ is tanusíthatja...
de ebbõl is láthatod, hogy a lelkészek is ugyanolyan marhák, mint bárki más.
egyébként Albániában voltam. és kérdezd meg Amigát, õ is tanusíthatja...
Ez igaz, majd ha elterjed a HDTV változik a helyzet. Bár akkor se nagyon mert RTS az tényleg bill+egér mûfaj mással szerintem értelme nincs (bár szerintem PC-n se nagyon 😄).
na jó, de azért nem játszanék egy 3d RTS-t ilyen felbontásban még AA-val sem...
de nem akarok vitatkozni. a konzol jó játékra, bár nem feltétlen minden vállfajára...
de nem akarok vitatkozni. a konzol jó játékra, bár nem feltétlen minden vállfajára...
TV távolságról szinte csak az AA számít. Hiába teszed 2x akkora felbontásra, az gyakorlatilag egy 2x2-es AA-val ér fel (talán még azzal sem, mer' az AA technikák sokkal többre képesek, mint amit a felbontás javítani tud). A színmélység igény szerinti, ha erre gondolsz.
www.youtube.com/aabyssx
Szanalmas vagy TE vagy a FASZ a resident 4 nem pre renderelt 😄
Most szenne egtel bazze 😄DDDDDDDDDDDDD
Itt egeted magadat szakertokem😊
Most szenne egtel bazze 😄DDDDDDDDDDDDD
Itt egeted magadat szakertokem😊
Majd ezer konzolos... ez csúsztatás, konzolon sem jön ki minden játék minden platformra.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
A 4edik resz mar boven nem, szebb mint a rogzitett zero ugy hogy mozog minden, csak csippantasz olyan.
RS nem fix az igencsak poligonagyu game.
RS nem fix az igencsak poligonagyu game.
azért sokat számít!
próbálj ki egy gyengébb PC-n egy játékot 800x600-ban és 1600x1200-ban és meglátod óriási a különbség.
egyébként hány bitben számol? 16 vagy 32?
próbálj ki egy gyengébb PC-n egy játékot 800x600-ban és 1600x1200-ban és meglátod óriási a különbség.
egyébként hány bitben számol? 16 vagy 32?
senki nem allitja itt azt csupan csak joval kevesebb supporott kapnak mar. (idei e3,kb 450 pcs game szemben a majd ezer konzolossal)
Óh, anyám! Látom nagyon érted.
BTW 640x240@50 vagy 640x200@60 ha már okoskodsz...
...de ennek még mindíg semmi köze ahhoz, hogy mit render-el bele.
BTW 640x240@50 vagy 640x200@60 ha már okoskodsz...
...de ennek még mindíg semmi köze ahhoz, hogy mit render-el bele.
www.youtube.com/aabyssx
Jajj de viccesek vagyunk😄DDD Tud a GC siman HDTCV felbontast s ugy fog mukodni a rsi 4 s az RS3 is az utobbi akar osztott kepernyoben... LOL vagy ha lenezed azta nem gyenge masinat.