A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PyRex
Ne viselkedj ugy 😊

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

A nagy programozozseni agyaddal tudhatnad, hogy szamitastechnikaban nem szoktak kerekiteni...

ember
kereken 400?
ember
Ja, 64 mega ramod van? Vajon miért szaggat minden?
ember
Na hát pont ezért. Meg azért mert most jött csak ki. Nem igazán arra írják még a progikat.
ember
Bár az XP sem játékra való.
ember
Már igen.
ember
Pont ez a lényeg. Ha esetleg játszanál is, nem csak a grafikát néznéd, akkor sok játék tetszene.
Így viszont kicsit parasztság állítani, hogy minden pc-s játék szar, hiszen nem is játszol velük. Meg egyébként a te gépeden ugyebár minden szaggat, bár win2k + MS driverekkel nem is csoda.
Alien!
Motion blur már a Ridge IV-ben is volt Psx-en,visszajátszás közben kellett megnyomni egy gombot,és má ment is...
A jelek szerint télleg nem érdekel tömegeket a GC,vagy csak sokkal óvatosabbak az emberek és nem veszik meg egyből(viszont a GBA-nál pont fordítva volt)...
Az CSOCSO,hogy sokkal jobb technikailag mint a Ps2 az egy dolog(bár a Ps2-t még mindíg nem lehet megbecsülni..),a DC pont így járt,jobb volt mindegyik konzolnál,és még a Psx-et sem tudta legyűrni,pedig 1 generáció külömbség volt köztük,ráadásul szoftveresen lehetett okosítani,amit egy kicsit fake-szagúnak érzek a Sega részéről....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Konzolos
Sokan ráizgultak a megjelenésére,semmi több.Alábbhagy majd a kedv ahogy karácsonyig nem lesz egy értelmes,komoly stuff se rá.
ember
Nahát, kb ilyesmi volt a Motorheadben is, kicsit azért szarabb volt ennél.
Ez csak az átvezető részeknél van?
CSOCSO
hm....meddig lesz jo? 1 évig max!
ember
Ja ez tényleg sokat jelent, nagyokos.
ember
Motorhead. Igaz, nem mai játék, de motion blur van benne. (hogy milyen minőségű az más tészta)

Egyébként mutass egy képet, min motion blur van a mgs2-ből. (mielőtt nekemtámadtok, a motion blur LÁTSZIK állóképen is)
CSOCSO
tudom😊
CSOCSO
nyah meg ez: ez nemrégi 2 hetes!!
Csocso: ps2 azota mar esett, GC nott... Hmmmm... 😊))

CSOCSO

nah erröl beszélek!
CSOCSO
öcsém ne nekem magyarázd milyen az MGS2😊 én már láttam és rohadt jol néz ki...én tudom!!
CSOCSO
www.gamefaqs.com
stzeretem az oldalt minden nap van szavazás... nyomj párszor a previous poll ra vagy nyomj a list all poll és nézd meg a régieket...
CSOCSO
söt a gc egy % al fejjebb jött😊
Csocso: ez melyik oldalon van ez a szavazas?

CSOCSO
már 8 ezren szavaztak és ugyan igy áll a helyzet!!!
O mindent tud, eszrevehetted volna... "az milyen jatek?" LOL 😊)))

CSOCSO
ez ki mondta neked version?
CSOCSO
hidd el skater!! hoyg az mgs az sokkalszebb mint a wolfeinsten!!!! mozgásban gyönyörű!!! ahogy az a sok üved darabokra tör..közel nem ilyen csikos minden mint itt!!! sokkal szebb az MGS2!!
CSOCSO
CSOCSO
a psx nél nem voklt nagy választás hoyg lecserélje a gépét!!n64??? kazi dolog... dc??? sega ezért nem nagyon avorizálták...az ms nek van annyi pénze hogy a ps2-t csödbe vigye... a nintendo ra meg egyre jobb gamezok jönnek ki...
én nem vagyok olyan mint version!!rohadtul nem!!én a gépemet is szeretem a gamezokra használni....én nem teszek be pre rendelt képeket hoyg ez igazi én nem mondom azt hogy programozo vagyok de azt sem tudom hogy az S3 az mi.. amugy örülök hogy van a version ugyanis nélküle kihallna a topic.... De most komolyan.. én nagyon örülnék ha a GC befutna nem kell hogy a ps2-t lealázza de örülnék ha szerezne akkora tábort mint a ps2!! bár a mostani POLL ok szerint nagyjábol ez fog történni....az XBOX iránt senki nem érdeklödik....:
Mondj egy okot, hogy miert nem?

ember
Azta, Rainbow six!

A p133-omon is így nézett ki néhány éve
Dikkma
Eljutott hozzád is a hír, jee!
CSOCSO
ez a kép sem nagy szám ennél még a max payne is szebb!
CSOCSO
Nyah nyah.. csalodtam a Gc ben hogy nem nagyon keresik de tök leszarom hogy a japánok menyire veszik láttam hogy egyre több a fejlesztő láttam hogy már nincsenek olyan hibái mint hogy kazi és láttam hogy a ps2 megintcsak kevesebbet tud.. ver.. hogy mitöl tudom hogy jobban tud texturázni?? nézd meg az összes gamezt 2 szer szebbek a texturák mint az MGS2 ben vagy a z FF ben!!! azé gondolom!!amugy nehezen hiszem el hogy te programozol aki még azt sem tudta mi az az s3 vagy vmi ilyen volt... bezárod a boltodat😊 hehehe LOLOL mert az csak iylen egyszerű lenne😊 nah mindegy! Még ha a GC meg is bukik akor sem veszek ps2-t mert ratyi!! egy szar kontrollerrel!!!amitöl hánymom kell!!!nem volt nagy tolongás.. kurva nagy gamezok jelentek meg vele ( wave racer mega monkey ball) az egyik tizenéveseknek a másik 0-10 éveseknek... majd ha jön a biohazard vagy az sw vagy a többi gamez ..nah majd akkor... akinek psx e volt ( és ez sok volt) az ps2-t vett és nehezen pártol át a gc re vagy az xboxra... majd amikor kijön a gc és az xbox mindenhol... és 3 szor akkora graft tudnak mint a te sonyládád..nah majd akkor figyeld meg hogy áh eladom a gépemet veszek egy csodagépet..már itt az ideje.. ez lesz!!!
ember
Csak gúnyt űznek belőle. Meg azért version sem egy angyal.
Dikkma
Veled ellentétben, Viking regisztrált nickel, e-maillel mászk
l, Jakabot is láttam már, de téged még nem sokszor, szóval akár version is lehetnél, és még neked van merszed vkit jellemtelennek nevezni?
ember
Ja, csak alapvetően úgy írják át, hogy kontrollerrel is játszható legyen. Könnyítenek az ellenfeleken stb. Bár ez nem biztos.

Modemmel én nem erőlködnék, bár igaz, hogy pc-n is sokan azzal nyomják. Mindenesetre inkább szélessávú eléréssel az igazi.
Meg aztán ugye warez verzióval úgysem fogsz tudni online játszani, mert nem tudom ki indít crackkelt szervert a ps2-jén 😊, de még eredetivel sem tudom hogy találsz-e magyar szervert.
Dikkma
De most tényleg, van valami oka, vagy miért ilyen fényes?
Viccen kívül?
Dikkma
LOLOLOLOL!!!!!!!!
Version kitalált vmit először, 10 éve, hogy lehet összeadással szorozni, vagy mi.. 😄DDDDDDDD
Most meg kiárúsította a pc-boltját, mert felvették ps2-programozónak!!!!!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
LOL

ez itt egy baromi nagy lol, képzelkétek azt :

L O L
ember
Azért ennyire ne istenítsd már az az MGS2-t. Lehet hogy egyike a legjobb játékoknak, de pontosan ennyi. Tehát vannak még bőven olyan színvonalú játékok, sőt. Az első résszel is ez volt, kikiáltották minden idők legjobb játékának stb (persze csak psx-re, pc-n azért nem olvadtak el ennyire tőle) csak azért mert nagyon jó és kidolgozott története volt. Egy konzolos szerintem ki sem merne olyat mondani, hogy valami jobban tetszik neki az MGS-nél.
Én is játszottam az első résszel (a másodikkal még nem) annak idején, tetszett is nagyon, de akkor is kapásból fel tudtam sorolni jobb játékokat nála.
Szóval vigyázni kéne, hogy a nagy MGS fanatizmusban ne tűnjenek el a jobbnál jobb játékok, mert nektek lesz rossz.
Nem kéne kijelenteni a Wolfról sem semmit, mert nem véletlenül várják annyira. Bár, ha belegondolok, ps2 controllerrel én sem játszanék vele.. Meg kíváncsi vagyok benne lesz-e a csapat alapú online játék. Kétlem.
ember
Nem is, én a hozzá(nem)értésről beszéltem.
ember
Miért ilyen fényes? 😄
ember
"én nem mondtam soha hogy zseni vagyok
csak azt hogy értek hozzá "

Úristen, version.

Csak emlékeztetőképpen:

-betettél eddig vagy tíz renderelt képet és fényképet a topicba, mondván, azok a játékból vannak...
- szerinted a v-sync azt is jelenti egyben (de csak a ps2nél persze...), hogy pontosan 50 fpssel megy a játék...
- a Dx SDK beépített poligonkirajzoló rutinjával te megmérted, hogy a Dx valójában milyen kevés poligont bír kirajzolni, még az sem tántorított el, hogy a játékok ennél többet használnak (mert ugye nyilván nem is fejlesztenek saját engine-t a fejlesztők, minek, ott van az SDK-ban egy kész!)
- a real-tiem árnyékok kiszámolásához szerinted annyiszor kell kirenderelni a képet, ahány árnyék van...

soroljam még?

nem baj, ps2 programozónak ez is elég

(ha valaki nem hiszi, lapozzon vissza a topicban, ezeket mind ő mondta)
Konzolos
Majd ujra elöveheted ha jön a 2.rész.
Ill.Max gumibabának adhatod egy fanatikus perverz Starwars fan-nak...😊)
szeva emberek most full offtopicleszek:
erre nem találtam megfelelő topicot és az összes
aprohirdben már feladtam de ide renetegen járnak úgyhogy aki látja adja tovább: eladnám életnagyságú jajar és darthmaul figurákat korlátozott darabszámú ritkaságok dobjatok mailt vagy telcsin +36302288216
Kotve hiszem, hogy ma (gondolom szombatrol beszelsz) te kiarusitast tartanal, mert ugye ilyenkor mindenki otthon ul, es bamulja a tv-t... Vagy valami bevasarlokozpontban csavarog... Nem egy gyufasdoboz meretu kis picsa uzletben keresgel kacatok utan...
Summazva: sikeresen bebizonyitottad, hogy te megallas nelkul hazudozol... C'est la vie... LOL! 😊))

Mas: szidhatod a wolf demot, attol meg ugyanolyan kiraly marad... Es ez sem jelenik meg ps2-re... Hehe...

Megneztem volna... Megint hazudozik... Ezt a ferget...

Most megsertodott! De jo esett, ******meg! 😊)))

Es ezentul van egy pc boltja, ahol az altala tervezett butorokat arulja...

WWWÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, HÁT NEM MEGSZOLALT A PROGRAMOZOZSENI? BRÜHÁHÁHÁ, MEGFULLADOK!!!

Version bazz, elmehetnel humoristanak... Meghalok a rohogen!
Van haszna ennek a forumnak, 1 eve nem rohogtem ilyen jot!!! (na jo, max a 11 kiteresnel, de ez felulmulva)
LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL Megffuladok! 😊)))))))))))))))

Azt mar tudjuk, honnan fogsz copy-pasteelni... Terjen vissza az a szar gyerekkorod, amikor annyiszor buktal, alias: a sajat szavaiddal kisfiam!