A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

versio
hát öszintén szolva
pc-n én se játszottam autos,motoros gaméval 10 percnél többet
de a gt3-ban a vezetés élmény nagyon ottvan
szinte érzed a kocsit,pedig még kormányom sincs
de lehet hogy beruházok egyre kiváncsi vagyok azzal milyen

narumon
"azért mert nekik nincs otthon 200-300e ft-os pc-jük
hanem van egy 8-16 mb-os vacak 586-os procival
és azután a ps2 olyan mint egy isten"

CSakhogy akkor a Ps2re se lesz pénzük....

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"ma adtam neki egyik pc-met az öcsémnek
hát mit mondjak mutattam neki pár autos játékot
nem nagyon volt megelégedve,
inkább feljött hozzám aztán nyomta a gt3-at"

Hát ha öcséd is ilyen csökkent értelmű... nemhogy játszott volna valami jó kis stratégiát, vagy rpgt amig te ott fent szenvedsz egy autos szar előtt.. engem erősen kéne többféle fegyverrel fenyegetni hogy autós játékkal játszak több óra hosszat...

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

versio
a felhasználoi informáciokban
van olyan hogy NICK kép ott tudod feltölteni

Memmphis
Légyszi mondjátok el, hogyan csináljátok ezeket a képeket a nevetekhez??
Az egyáltalán nem sok érte. A ps2 is ennyi volt, ráadásul még a távkapcsolót is külön kell megvenni hozzá.
Alien!
Ne futtasd már magad jó?....Szerencsés vagy,de egyébként fullra körül vagyok véve olyan emberekkel akiknek gondjuk van a géppel...Van olyan haverom,aki megvette a Pc-jét és a kezdetektől fogva néha a raid kontroller(abit bx133) nem ismeri fel a vinyóját,és senki nem tud rájönni,hogy miért..Egyébként volt nálam egy haverom,nagyon vágja a témát és egyenlőre csak ingatta a fejét,mert azt mondta,hogy rengeteg mindentől lehet...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

versio
europai forgalmazást még nem terveztek
amugy 300$(kb 110-120e ft)

Már megint nem bírsz magaddal? A ps2-nek esélye sincs, meg neked se!!!

ember
Azt nem tudom, hogy nekem miért nem volt SOHA olyan gondom, amit ne tudtam volna megoldani.
(pedig volt már néhány gépem)

nem hinném hogy pont ebben lennék hihetetlenül szerencsés.
Kapható lesz ez vajon kis hazánkban is? Esetleg már jövő tavasszal? Úgyis kellene egy asztali dvd is. Remélem nem lesz túl drága.
ember
hát a te pc-den én sem játszanék

autós arcade-ban meg tudjuk hogy a ps2 jobb
versio

CSOCSO
A Panasonic bemutatta új DVD videolejátszóját, amely kompatibilis a Nintendo GameCube-bal. A Panasonic SL-GC10 idén karácsonykor jelenik meg a japán piacon.

A két cég 1999 májusában létrejött stratégiai szövetsége óta a Panasonic kifejlesztett egy DVD videolejátszót, amely a szeptember óta kapható Nintendo GameCube-bal kompatibilis.
A Panasonic magas színvonalú hang- és képtechnológiájával működő DVD lejátszó DVD videoszoftverek és Nintendo GameCube játékszoftverek lejátszására egyaránt alkalmas. Az új lejátszó páratlanul sokoldalú, ugyanis különféle lemezeket tud lejátszani, a DVD-videótól kezdve a DVD-R-en, video CD-n és audio CD-n keresztül a CD-R/CD-RW formátumokig. Előlapján LCD-kijelző található, távirányítós, és a filmek és a játékszoftverek élvezete különféle hang- és vizuális effektusokkal fokozható.

CSOCSO
az miylen amikor 3 szor egymás után egymásnak mentünk az ajtóban?? sirtam itthon a röhögéstől😊))))
CSOCSO
de a legjobb burolások vannak benne😊 nekem is kéne a full os😊)
CSOCSO
tölem mehet gyere majd icukára
Alien!
ÁÁÁÁÁÁÁ,Ez milyen.....

"There’s an Xbox that’s broken and it isn’t in any living room in America yet. The Xbox demo unit at a nearby Toys R Us store could not give consumers a taste of the new Microsoft console because of severe loading problems. The Xbox unit had no disc inside and displayed a menu screen to access the hard drive and CD player. But customers who tried to navigate through menus could do little else but wait while the machine tried to load the next menu. The audio that accompanied the menu screen transition skipped severely as well. After a three minute wait, the Xbox reached the next screen but continued to have load problems. Multiple resets also failed to resolve the problem. Soon after, a screen appeared that said the Xbox needed customer service repair. The screen provided a list of customer service phone numbers to contact.
Several Toys R Us employees did not know what went wrong with the Xbox demo unit that now carried a “Out of Order” sign. The store received their unit on Tuesday. The in-store demo units are believed to be actual finalized hardware that consumers will see at launch.

GA has received several reports on problems with in-store Xbox units.

An Xbox unit in the Germantown, MD Target store is reported to have "freezing" problems that requires employees to open the kiosk every 75 minutes to reset the console.

An Xbox unit in Software Etc. store in Souix Falls, SD was reported to skip, freeze, and have audio problems.

An Xbox unit at a Babbages store in Mobile, AL was reported to have similar problems.

An Xbox unit in the Bowie, MD Target store is confirmed to not function. The loading light flashes and no audio or video is displayed, with or without a disc, according to a store employee.

A Babbages employee at the Dearborn, MI store reports that their Xbox unit does not function.

"Out of five stores that have playable demos within a ten mile area, only two have working units," says the employee.

Microsoft recently delayed the Xbox launch and will ship an unspecified number of units on November 15th. It’s unclear whether load problems were a source for delay. A Microsoft representative was contacted for the story but did not reply at press time.

We’ll have more as it develops, here at GA."

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

versio
azért mert nekik nincs otthon 200-300e ft-os pc-jük
hanem van egy 8-16 mb-os vacak 586-os procival
és azután a ps2 olyan mint egy isten

versio
ma adtam neki egyik pc-met az öcsémnek
hát mit mondjak mutattam neki pár autos játékot
nem nagyon volt megelégedve,
inkább feljött hozzám aztán nyomta a gt3-at

Alien!
Ja szép játék megnéztem a demóban a Subaruval lehetett nyomulni,az autó modellezése egy pár helyen hibádzott,főleg amikor megláttam,hogy mintha meg lenne emelve az autó,úgy néz ki,nemhogy ülteteve lenne,ahogy az a rallyban alap....Egyébként valszeg egy full szimulátornál az első kicsúszásodnál,vagy ütközésednél könyörtelenül fel kéne adnod a verseny...Ez meg kinek hiányzik?????

Alien!
Alaplapot cseréltem Asus CUV4X-ről TUV4X-re,sb128-at,live-ra...Szoftveresen lejácca a DVD-t,tehát a meghajtó jó,viszont a H+-al kírja,hogy nincs benne lemez,vagy tisztítsam meg,egyébként kipróbáltuk egy másik h+-al és avval ugyanez..És egyszer a win felrakásánál elindult,de aztán megint nem...

Alien!
Tényleg igazad van,már annyira nem aktuális a swappelés,egy 1,5 éve amikor még játszottam, drága volt a ram(most van benne 512),a sors fintora,hogy most már nem jáccok...

Egyébként ez a "szociális probléma" pont a Pc gusztustalan soxinűségéből adódik,ezért nem tudom most megfejteni a Realmagic nyűgjét...És más sem...

narumon
"szerintem ti még uj pc felhasználok vagytok
még nem fáradtatok bele az állando fejlesztésbe
nekem már 10 éve van,"

Én nyertem nekem meg már 13 éve van 😛

"kb ez a 6-ik pc-m
elöször nekem is élvezetesnek tünt
ez a tuningolás de má nagyon unom
a pénzrol meg má nem is szolok"

Hehhe majd akkor lesz nagy szivás amikor a 6.-ik konzolt veszed akkor költöttél rá már szépen...

Alien!
Minőség:rángatás,swappelés....Jó minőség....
De hát bevallom nagyon szeretem a Pc-met,de kezd kilenni vele a f*szom...Most például a Realmagic kártyámba nem tudok életet lehelni,ma telepítettem újra a winfost,akkor egyszer elindult aztán azóta is csak serceg,és fekete a képernyő....Megpróbáltuk egy másik kártyával az is ugyanezt csinálja,tehát a win szarakodik,csak fingom nincs mi nem tetszik neki....Nem ütközik semmivel,egyszerűen rejtély...

versio
ezt már ps1-en a gt1 ben is van
én nem erre gondoltam
hanem arra hogy van 1-2 kocsi aminek olyan a fényezése mint a nokia 6110,7110-es telefoné
változik a szine a kocsinak a fény meg a kamerátol függöen !

ember
specular highlighting, csak elírtam
ember
egy év után még nem kell butítani, legfeljeb nagyon kicsit (mondjuk egyel visszaveszed a felbontást, ami még így is a psx-é fölött marad), itt még a fejlődés sokkal nagyobb, mint psx-en, tehát egy év múlva még bőven játszhatsz a legújabb játékokkal, amik sokkal szebbek, mint mikor megvetted a gépet.

(ha jól választod meg az alkatrészt, akkor pedig abszolút nem kell butítani, csak kb két év után)

ez szemlélet kérdése. mert mondjuk a legújabb 3d-s csodát lehet élvezni úgy is, hogy nem minden egyes beállítást maximumra állítasz (mert azt nyilvánvalóan az akkori legjobb gépre csinálják), hanem a gépednek megfelelően, de még ÍGY IS ugyanaz a játék, és még így is szebb minden előzőnél, és így is teljes mértékben élvezheted az adott engine által nyújtott grafikát, legfeljebb a bump mapek éppen kisebb felbontásúak lesznek. ezt nem érzem "butításnak", legfeljebb annyira, amennyire a konzoloknál is van (csak ott gyárilag csinálják)
versio
specular highlithing

ez mi?

Alien!
Jó csak azért lásd be,hogy itt értékbeli külömbségek vannak,úgymint 35E Ft,és úgymint 200+ E forint...Az utóbbitól nem igazán várnám el,hogy butítgatnom kelljen,pláne nem egy év után(meghát azóta nem is 200-ba van)...Gyorsabb a fejlődés mint a vásárlási ütem....

ember
"amihez én vagy lebutítom a játékot"

itt van a lényeg, alien!

ugyanis ha leveszed a graikát, ugyanott vagy, mint a psx-szel. fut rendesen, de nem sokkal szebb, mint a régebbi játékok.

(csak psx-en lehetőség sem volt arra hogy följebb állítsd, ha esetleg mégis rászánnád a pénzt)
ember
"most vettem észre a gt3-ban használják ezt a BRDF technikát 1-2 auton
ugyhogy Carmack ez szivás 😊)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))"

version, azért mertvan specular highlithing, még kurvára nem BRDF. már a motorheadben is volt highlight a kocsikon, ennek semmi köze a brdf-hez, vagy minek hívod.

egyébként: én most vettem észre, hogy a quake1-ben is használják. úgyhogy gt3 ez szívás.
versio
szerintem ti még uj pc felhasználok vagytok
még nem fáradtatok bele az állando fejlesztésbe
nekem már 10 éve van, kb ez a 6-ik pc-m
elöször nekem is élvezetesnek tünt
ez a tuningolás de má nagyon unom
a pénzrol meg má nem is szolok

Alien!
Én a Psx-el 6 évig tudtam...És mentek rajta a programok,jó nem volt minden évben valami egetrengető újítás a grafika terén(ettől függetlenül egyre szebbek lettek),de még is úgymond értékálló volt a pénzem,tudtam,hogy a gépemre készül,nem egy sokkal jobb konfigra amihez én vagy lebutítom a játékot,vagy kiszórok egy zsák pénzt,hogy fusson rendesen...

versio
1 év mulva az a számitogép már nem ugyanaz a számitogép

versio
a metal auto festék az ilyen csillogos
akinek nem tetszik az ne mossa le a kocsiját

Alien!
De van külömbség mondjuk a 2 Pc között is...Amid most van, meg amin majd futtatni lehet...Játszhatóvá teszed egy pár tízezer(jóesetben) forintért.

versio
a valos világban majdnem minden matt, alig van csillogo,tükrözödö felulet
de ha a doom3 -ban minden igy lesz csinálva
akkor nem lesz más mint egy giccses mocsok!

versio
1 kicsi van😊

Evil
vers te mindent eszreveszel, mindenrol tudsz csak utanna beegsz minden hozzaszolasoddal mint allat.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

versio
most vettem észre a gt3-ban használják ezt a BRDF technikát 1-2 auton
ugyhogy Carmack ez szivás 😊)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

CSOCSO
😊 felhuztad magad?😊
CSOCSO
te os szépöcsém hogy azta gépet ma 10 ezer ft ért megveszed akárkitől ujonnan meg 20 a konzolstudioban vagy akárhol.. te milyen gépet veszel 20 ért amin egyáltalán elindul a marió? he? erről ennyit!
magus
VERSION, GONDOLJ BELE A KONZOLOK CSAK EGY KOCSOG ARCADE-K NINCSENEK RAJTA HOSSZUTÁVÚ JÁTÉKOK. csak fighter meg ilyenek vannak, gt3 igy gt3 ugy. nagy szar. arcade. a PC-seken igaz, vanna fosok, de csak nagyon kimunkált, hosszutávú. NETES! játékra is alkalmas játékok vannak. AZON A SZAR KONZOLON SOHA A BÜDÖS ÉLÉETBE NE FOGSZ UGYJÁTSZANI TV-N DIABLOT VAGY BÁRMI MÁST NETEN, MINT PC-N. Ezért van az EQ. Oda bese engednének téged.!

versio
azt se értem minek vga adapter???????

a ps2 alapbol tud monitort vezérelni,ugyanis van rgb kimenete !!!

versio
nem tudom miböl kondolod hogy nem elég 32 mega ram
amigan is elvannak a linux-al kevesebb rammal is

versio
min kodoljak???

amiga- lejárt lemez ,régen jo volt most szar
pc- ha ránézek hánynom kell
mac- drága majdnem pc
sgi- még drágább lassan csödbe megy

mi marad???
csak a ps2

Alien!
Ez legalább olyan mint ha a Q3-at valaki rákódolná egy P133-asra software rendering-gel...

ember
skater: egy aprócska tényt figyelmen kívül hagytál.

TI hoztátok fel a B&W-ot, hogy hú, elkészítették psx-re a pc-sek nagy játékát, mekkora égés...
narumon
narumon:
A dobozos linuxert eddig is kellett fizetni. Az mas kerdes, hogy mit kezdesz a 40GB-os hdd-vel, usb-s bill/egerrel, masolt DVD lemezzel, ha nincs VGA konvertered. Ha esetleg ebbel is lesz kinai valtozat, akkor talan megeri. Most 200 USD az egy rablas. Masreszt az XWindow eddig sem arrol volt hires, hogy keves RAM-mal beeri (az az Amiga/Atari erdeme 😊. Szoval szerintem a PS2 nagy sebessege hiaba a lassu, x86-ra optimalt, es tulmeretezett c programok miatt. 32MB keves. Hacsak valaki be nem eri a shell-el 😊"

Nem egészen értem ezt miért nekem irtad hiszen pont ezt mondtam én is és hülye lennék PS2t venni linuxal. (egyáltalán Ps2t venni)

"Amiga dolog: a pc "iparbol" hianyzik az innovacio. Van kb. egy tucat ceg, aki eloreviszi az egesz szamitastechnikat. Ezek koze tartozik az IBM es az Apple."

Meg még azért jópár hogy csak Nvidiat rakjak mellé...

"Kicsit utananeznel a dolgoknak, akkor lathatnad, hogy az Intel is igen eroteljesen lopkod. A Compaqrol, Dellrol, es a kinai hordarol ne is beszeljunk."

Ha kicsit jobban megnéznéd a forumot akkor észrevennéd hogy soha nem mondtam hogy nem lopkod és nem kapkod sőt ez olyannyira igaz hogy nincs is intel cuccom pl.

A Commodorenak sok hulyesege volt, pl. a PC agazat mukodtetese. Ebbe bukott bele tulajdonkepp a ceg. Par evre ra nagyon sok "hobbi pc gyarto" is elesett, pl. Escom, Vobis, stb."

Az Escom többnyire azért mert elkövette azt a ballépést hogy megvette az AMigát és utána még talpra is akarta állítani...

"Meg mindig tobbre tartok egy A4000/060-at, mint egy P4-est."

Ez egyrészt a te bajod, (persze a PIVnél nem nehéz sokmindent többre tartani) másrészt meg kell nézni az akkori (esetleg mostani) Amiga árakat és egyből világos lesz a képlet...

"En valahogy az olyan gepeket nevezem szamitogepnek, ami ram var, es nem en varok ra... Neha a C64-emnek jobb a reakcioideje, mint annak a Celeron633/Linux-nak, amin most gepelek."

Ez bizonyos fokig igaz viszont megnézném hogy miket tudsz a C64-en csinálni.

"A Sony mar evek ota nem gyart CDROM-ot. Ha egy kicsit megfigyelnetek, Lite-On CD-kre van Sony matrica szitazva."

Pont ezért irtam hogy elég megnézni itt hogy mekkora szivatás van csak itt is elsiklottál a lényeg fölött. Vagy szerinted nem szivatás az ha egy gagyi CD/DVD Romot megvesz a nagy tömeg háromszoros áron mert rászitázták hogy sony? Ha még tökéletesen működne... de nem...És ezt a céget védi version.

"Mivel javitottam mar CDROM-ot, elmondhatom, hogy tok gagyi mind, csak a martica kulonbozik."

Ha javitottál akkor azért kellett találkoznod Pioneer CD Romokkal pl ami ellentétben a legtöbb műanyag szaros cdrommal fém alkatrészeket tartalmaz, meg is van az élettartam és a minőség is.

"Valoszinuleg a DVD-k eseteben is ez a helyzet."

DVDknél is az a helyzet hogy a nagy gyártók gyártanak jobbat/rosszabat, nem mindegyik egyforma, és nem mindig a legnagyobb nevű a legjobb ismét példa a sony amelyiknél jó eredmény ha normálisan beolvas egy lemezt...

Legközelebb kicsit jobban figyeld a hozzászólásokat.