A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
még mindig nem fogod fel hogy a 3d számításokat a T&L végzi, ugye?
és minden másban jobb az intel/amd, mint a ps2 procija
és minden másban jobb az intel/amd, mint a ps2 procija
ezzel csak azt akartam bebizonyitani hogy az intel ,amd egy szar procit fejleszt
a ps2 procija direkt 3d -re lett tervezve
mig az x86-ot csak toldozzák
a ps2 procija direkt 3d -re lett tervezve
mig az x86-ot csak toldozzák
nem elözte meg a korát csak az x86 -os procik el vannak baszva
nézz meg egy ibm g5-ös proci ami 1 ghz-es
kb 3 szor gyorsabb egy p4-nél
5 wattot fogyaszt
és 10 millio tranzisztorbol áll
mig a p4 50 millio tranzisztor fogyaszt 40 wattot
és egy nagy szar
nézz meg egy ibm g5-ös proci ami 1 ghz-es
kb 3 szor gyorsabb egy p4-nél
5 wattot fogyaszt
és 10 millio tranzisztorbol áll
mig a p4 50 millio tranzisztor fogyaszt 40 wattot
és egy nagy szar
Na én ehhez már túl fáradt vagyok...
Csak azt nem tudom, ha elhasználtak a PS2-höz minden bitet, mi marad a ps3-ba?:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
LOL
Komolyra fordítva: Ha a ps2 procija messze megelőzte korát, akkor úristen, hova jut a világ, ha kiadják a cellt, és vele a ps3-at?
LOL
Komolyra fordítva: Ha a ps2 procija messze megelőzte korát, akkor úristen, hova jut a világ, ha kiadják a cellt, és vele a ps3-at?
Na majd jön a "Cell" oszt megváltya a világot, mi, vers?:-)))
Más kérdés, hogy az is téves, hogy vannak akik a számítógép alatt csak a a PC-t értik...Ez sem igaz valóban...
A PS2-t is lehet használni ekként, de (nem érdemes) nem erre készült, hanem játékkonzolnak...Annak még 1-2 évig megfelel...a PSX is sokáig kihúzta...
Na abbahagyom az eszmefuttatást, hátha nem érted, mit akarok kinyögni...
A PS2-t is lehet használni ekként, de (nem érdemes) nem erre készült, hanem játékkonzolnak...Annak még 1-2 évig megfelel...a PSX is sokáig kihúzta...
Na abbahagyom az eszmefuttatást, hátha nem érted, mit akarok kinyögni...
akkor ha mindkettöben ugyanaz van akkor miért mondod az egyikre hogy konzol a másikra meg számitogép
De ha úgy vesszük, számítógép van a mosógépben, a mikrosütőben,(Már netezni is tudnak:-)))) a porszívóban, stb...:-)Menjünk vissza óvodába?
Szóval ennyire azért nem kéne tágan értelmezni ezt a fogalmat:-))))
Szóval ennyire azért nem kéne tágan értelmezni ezt a fogalmat:-))))
Vers, szerinted mi?:-)Valóban van mindkettőnek processzora, memóriája, stb, de ettől még nem egy és ugyanaz:-)
Persze, elég fura lenne, ha versionnak egyik pillanatról a másikra megjönne az esze...Legfeljebb akkor, ha a ps2-je a garancia lejárta után egy héttel kezd magából füstjeleket adni, vagy a benne levő CD-re azt mondja, hogy márpedig ez lehet söralátét, kétszersült, bécsi szelet,bármi, de nem CD....:-)))Én már megszívtam egy Sony CD ROM-mal, és csak utána voltak kedvesek felvilágosítani, hogy ezek olyan szarok, hogy bármi mást, csak újabb Sony meghajtót ne tegyek a gépbe, ha nem akarom mégegyszer +szívni...
Persze a PS2 teljesen más... Abban "benne van az anyag"...
Persze, benne van...jó barna és kurva büdös...
Erről meg enyit...
Persze a PS2 teljesen más... Abban "benne van az anyag"...
Persze, benne van...jó barna és kurva büdös...
Erről meg enyit...
szerinted mi különbözteti meg a számitogépet a konzoltol?????????????????????????????????
erre válaszolj !!!!!!!
erre válaszolj !!!!!!!
Az, hogy vki mondjuk az Amiga mellett kardoskodik, még vmennyire érthető is, hiszen tényleg messze jobb gép volt vmikor a PC-nél, és olyanokat tudott a megjelenése idején, ami PC-n csodaszámba ment volna...Az AmigaOS meg messze felülmúlta a winfosokat... Na de az egy SZÁMÍTÓGÉP, nem egy nevetséges konzol...
És már azóta kissé sajna lemaradt...Na kövezzetek meg ezért is:-))
És már azóta kissé sajna lemaradt...Na kövezzetek meg ezért is:-))
ehh...ilyen embereket....
Vers, nem veszed észre, hogy egyedül te hajtod itt a hülyeséget mindenféle légből és reklámból kapott maszlaggal?
Ha ennek CSAK TIZEDE igaz lenne, a PS2 lenne a legjobb játékra és 3D-s grafikai alkalmazásokra alkalmas gép...Na ugye ez meg azért nem egészen így van:-)))))A PS2 az, amire készült...A Sony kutyaközönséges második generációs játékkonzolja. Néha átláthatnál az agyadat borító sötét ködön, és LOGIKUSAN gondolkodhatnál...talán nem röhögne ki akkor mindenki...
Ez csak egy jótanács...
ÉBREDJ MÁR FEL, VAZZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha ennek CSAK TIZEDE igaz lenne, a PS2 lenne a legjobb játékra és 3D-s grafikai alkalmazásokra alkalmas gép...Na ugye ez meg azért nem egészen így van:-)))))A PS2 az, amire készült...A Sony kutyaközönséges második generációs játékkonzolja. Néha átláthatnál az agyadat borító sötét ködön, és LOGIKUSAN gondolkodhatnál...talán nem röhögne ki akkor mindenki...
Ez csak egy jótanács...
ÉBREDJ MÁR FEL, VAZZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mondom hogy nem itt..hanem kint ahol látom a többi topicot is..össze vissza irogatok és miközben megyek mésikba tudni akartam hogy van e uj hozzászolás.. érted mán?
Na ezt vegkepp nem ertem, de hagyjuk inkabb...
Arra nem celravezetobb az F5, alias a frissites gomb?
Ja.............
Egyebkent nem ertem, mit kell pont-pont-pontozni...............
Egyebkent nem ertem, mit kell pont-pont-pontozni...............
Tudom, eppen azert az se tudja, ez mit jelent:
Prayne de credug ahm rinedere be-yogt iglo kes gron!
Pedig ha tudna...
Pedig ha tudna...

jaja.Bar ennek a fasznak mondhatod me azt se tudja mi az a baldur`s gate!Nemhogy Drizzt.Fasz verso ...
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
www.gamers.com
meg lehet nézni a jobb oldalban van egy kis szavazás vagy mi.. kienk mi tetszik első helyen van a zelda n64 re aztán jön a CS pc re!!
meg lehet nézni a jobb oldalban van egy kis szavazás vagy mi.. kienk mi tetszik első helyen van a zelda n64 re aztán jön a CS pc re!!
Version agya epp annyira sotet, mint Drizzt Do'Urden borszine... Ebenfekete! 

Version, eleted soran hanyszor ****tad eddig falba a fejed/****ta bele a valaki? Mert azert ez mar durva... Ennyire hulye keves ember tud lenni, eskuszom! Szanalmas konzolosok... 

Lassítsálmár bazzeg!!
Ezt a nagy baromságot még te se hiszed el!
Egyszerűen már fáj amit csinálsz...
Monmd csak,a soní lefizetett téged ezért??
Mert nagyon ugy néz ki!
Ennyire nem lehet valakki sötét!!
Kezeltesd magad jó aztán pofázzál te looser!

Ezt a nagy baromságot még te se hiszed el!
Egyszerűen már fáj amit csinálsz...
Monmd csak,a soní lefizetett téged ezért??
Mert nagyon ugy néz ki!
Ennyire nem lehet valakki sötét!!
Kezeltesd magad jó aztán pofázzál te looser!

Csocso vigyázz mert még a végén ejakulálni fogsz a nagy ömlengés közepette..
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
abbol is sok van!! amugy meg az SW ket azé linekelem mert a legszebb a konzolpiacon söt pc -n sincs ilyen!amugy nem szeretem ezt az sw gamezt😊))))))))))
hát többé kevésbé az.
bár ez is kicsit más jelentést kapott újabban
kezdik a tombraider, oddworld stb mászklós cuccokat is adventure-nek nevezni.
na mindegy, ez nem lényeg, igen az adventure-re gondoltam
bár ez is kicsit más jelentést kapott újabban
kezdik a tombraider, oddworld stb mászklós cuccokat is adventure-nek nevezni.
na mindegy, ez nem lényeg, igen az adventure-re gondoltam
Tudom hogy lesz pár, én csak arra mondtam, hogy szívesen látnánk más játékból is képeket, nem csak a SW-ból. Legalábbis én.
A Rune egyébként az ami pc-n is volt? Mert az inkább akció.
A Rune egyébként az ami pc-n is volt? Mert az inkább akció.
Phantasy Star Online 2
Skies of Arcadia
Gold Star Mountain
Rune
pl most igy hirtelen.. csak 4 készül...
Skies of Arcadia
Gold Star Mountain
Rune
pl most igy hirtelen.. csak 4 készül...
jétusom version normális vagy??
beszorzod a sávszélességigény 3-mal cak úgy símán...
a mpixel és megatexel igény NEM ADÓDIK ÖSSZE BAZMEG, az ugyanannak adolognak a kétféle megközelítése!! Pontosan a 6.4gigabyte/sec-ből adódik a 800 mpixel és mivel single pass multitexturing van, ezért ez 1600 mtexel lesz, ehhez nem kell még PLUSZ kétszer annyi sávszél basszus...
"vissza kell irni a z bufferbe az uj adatot meg a colort
az 800 millio *8 = 6.4 giogabyte"
ez mi? mi a faszért? a hwsw-n ezt nem tudják? épp ellentmondasz az előző idézetednek!
ott pont azt írták hogy az elméleti max 1600mtexel, amit 80%-ban a GYAKORLATBAN IS HOZ!!
ezek után kurva mindegy hogy te mit számolgatsz itt össze vissza, mert a ps2-t ennek a felét ha hozza gyakorlatban, ha valami normális mennyiségű textúrát össze akarnak hozni.
és még mindig kurvára nincs köze a maximális poligonszámhoz, az a számolás egy hülyeség
beszorzod a sávszélességigény 3-mal cak úgy símán...
a mpixel és megatexel igény NEM ADÓDIK ÖSSZE BAZMEG, az ugyanannak adolognak a kétféle megközelítése!! Pontosan a 6.4gigabyte/sec-ből adódik a 800 mpixel és mivel single pass multitexturing van, ezért ez 1600 mtexel lesz, ehhez nem kell még PLUSZ kétszer annyi sávszél basszus...
"vissza kell irni a z bufferbe az uj adatot meg a colort
az 800 millio *8 = 6.4 giogabyte"
ez mi? mi a faszért? a hwsw-n ezt nem tudják? épp ellentmondasz az előző idézetednek!
ott pont azt írták hogy az elméleti max 1600mtexel, amit 80%-ban a GYAKORLATBAN IS HOZ!!
ezek után kurva mindegy hogy te mit számolgatsz itt össze vissza, mert a ps2-t ennek a felét ha hozza gyakorlatban, ha valami normális mennyiségű textúrát össze akarnak hozni.
és még mindig kurvára nincs köze a maximális poligonszámhoz, az a számolás egy hülyeség
Uzenetem versionnak:
Aki megfejti, hogy mi ez, az kap mackosajtot!
Aki megfejti, hogy mi ez, az kap mackosajtot!

version bazze a ps2 SOHA NEM FOG ENNYI textúrát kirakni, mert nem fér el a 4 mb vramban! tehát ha akarnak valami normális mennyiségű texelt, akkor a főmemóriát kell használni és akkor kurvára nem lezs meg a 40g/sec!!!
úgyhogy szépen lemegy a fillrate a béka segge alá...
úgyhogy szépen lemegy a fillrate a béka segge alá...
fasz vagy fasz vagy fasz vagy fasz vagy fasz vagy fasz vagy verso.Osztani szorozni aszt tudsz de szamold mar ki hol lesz a ps2 egy ev mulva?Figyelembe veve az nvidia es az ati utemtervet mi mar ket generacioval elorebb tartunk az nvidia es az ati sorozatban.Ha ha nevetsegesen korcs lesz a ps2 d(bar mar most is az)amit te meg evek mulva is kenytelen leszel elviselni.Mennyi is a sony ciklusa 5 ev?
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
számold ki hogy a gef3
kirak 800 millio pixel-t 2 texturával
ahhoz kell
2* 800 millio textura ami pixelenként 32 bites adat az 4 byte tehát tehát kell 6.4 gigabyte/sec
a z bufferböl ki kell olvasni a régi adatot, meg a régi szint az 800 millio *8 byte az = 6.4 gigabyte/sec
vissza kell irni a z bufferbe az uj adatot meg a colort
az 800 millio *8 = 6.4 giogabyte
a végeredmény 3 *6.4 gigabyte/sec= 19.2 gigabyte/sec !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
a gef3-nak meg van 6 gigabyte/sec
harmadannyi vazze !!!!!!!!!!!!!!!!!!
kirak 800 millio pixel-t 2 texturával
ahhoz kell
2* 800 millio textura ami pixelenként 32 bites adat az 4 byte tehát tehát kell 6.4 gigabyte/sec
a z bufferböl ki kell olvasni a régi adatot, meg a régi szint az 800 millio *8 byte az = 6.4 gigabyte/sec
vissza kell irni a z bufferbe az uj adatot meg a colort
az 800 millio *8 = 6.4 giogabyte
a végeredmény 3 *6.4 gigabyte/sec= 19.2 gigabyte/sec !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
a gef3-nak meg van 6 gigabyte/sec
harmadannyi vazze !!!!!!!!!!!!!!!!!!
"ez a valoság !!!!" :verso.Csak azert mert a Matrix has you!Anyukad szokott meg neked meselni?
hat ez tiszta fasz.Ne gyere mar a szamokkal te kreten.Majd nezd meg azokat a gamekat amelyek mar kihasznaljak a gef3 meg a radeon2 feature it es akkor majd sirankozhatsz hogy mit is tud a ps2 d.
a gef3 1600 megatexel
a ps2 1200 megatexel
a gef3 800 megapixel
a ps2 1200 megapixel
ez az elmélet !!
csakhogy a ps2-ben 40 gigabyte/sec sávszélesség kell ahhoz hogy ezt a valoságban ki is rakja
a gef3-ban meg van 6 giga !!
szoval a gef3-nál nagyon elméleti a dolog mig a ps2-ben nem !!!!
a ps2 1200 megatexel
a gef3 800 megapixel
a ps2 1200 megapixel
ez az elmélet !!
csakhogy a ps2-ben 40 gigabyte/sec sávszélesség kell ahhoz hogy ezt a valoságban ki is rakja
a gef3-ban meg van 6 giga !!
szoval a gef3-nál nagyon elméleti a dolog mig a ps2-ben nem !!!!
eldönthetnéd, hogy elméleti vagy gakorlati adatokról vitatkozol, mert az úgy nem megy, hogy gef3-nál gyakorlati, ps2-nél meg elméleti...
hát ezaz, 1600 mtexel, míg a ps2-d jó ha kinyom 600-at, gyakorlatban meg még kevesebbet!!!
ha ki kéne raknia valami normális mennyiségű textúrát egyből belerokkanna, nem hogy 6millió, de 600ezer sem lenne a poli/sec
AKKOR MI A FASZRA ALAPOZOD A SZÁMÍTÁSODAT, azt mondjad már meg! hiszen neked az jött ki, hogy a ps2 kétszer gyorsabb mindenben...
ha ki kéne raknia valami normális mennyiségű textúrát egyből belerokkanna, nem hogy 6millió, de 600ezer sem lenne a poli/sec
AKKOR MI A FASZRA ALAPOZOD A SZÁMÍTÁSODAT, azt mondjad már meg! hiszen neked az jött ki, hogy a ps2 kétszer gyorsabb mindenben...