A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Konzolos
"Nagyon meg kéne eröltetni magam és akkor se tudnék sokat mondani."

Hát az eléd tornyosuló mini-WTC toronyházad mögül igen nehéz is lenne Psx-es stuffot mondani...
narumon
"Na jó nem kell 1Ghz,csak fél Ghz,tök mindegy... 😊)"

Ha jól emléxem akkor a Colin1 még bőven a sima penya korszakban volt, abból is a kisebb fajtákon rohangászott tökéletesen egy voodoo2-vel.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Konzolos
egy dolog valamit elinditani,és egy másik dolog folyamatos sebességel futtatni.Amugy az összes Pc-re irt Ps2-es emulátor kamu,még egyetlen müködő verzió sem készült belőle,pedig már igencsak több mint 1 éve létezik Ps2...
narumon
"Még jó hogy egy 33 Mhz-es,2Mb-ramos masina gyengébb grafikáju játékokat produkál mint egy 1000 Mhz-es 150-ezer Ft.os Pc.Inkább néznéd azt hogy micsoda"

Még jó hogy a srác az akkori programokat hasonlitotta össze, de ez téged ne zavarjon...

"minöséget&programmenyiséget&játszhato stuffokat produkált ez a kis gép 5!!! éves fennálása alatt!!!"

Nagyon meg kéne eröltetni magam és akkor se tudnék sokat mondani.

"(Látom te is beleszülettél a Pc-s-apuka majd megveszi a grafo kártyát nekem c. korszakba..."

Te meg gondolom beleszülettél az apuka megveszi nekem a PSX-et, majd a PS2t majd a PS3-at meg a többit ami közbe kijön.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

versio
és ezt te honnan tudod????

versio
neked van,vagy lehet ???

Konzolos
"a pc-s meg egy 166oson is gyönyörű volt "

Az lehet hogy gyönyörü volt,de nem hinném hogy egy 166-oson 12 frame/sec-nél többet ment 😊)))))))))
narumon
"Arra kiváncsi leszek hogy fog egy Pc-emulálni egy Ps2-öt,mikor a kis 33 Mhz-es Psx-hez is minimálisan egy PII-500 kell,nevetséges.
Ja,és Jól nyomod Humanó 😊))"

Ja de legalább meg lehet tenni. ellenben a PS2 még egy nyamvadt cerkát sem tud emulálni...

versio
kösz de már nem érdekel 😊

a p3-nál már lejátszottam ezt
nagy csalodás volt még aznap

engem többé nem basznak át az tuti !!!!!!!!!!

Konzolos
Nézd meg az isonews-on,nekem nem jön be az oldal.
versio
szoveget irni p4-en tényleg gyorsabban lehet
de mást már nem hiszem

versio
konzolos

van metal gear2???????
ace combat4???

Konzolos
Szerintem ne légy eltelve a gépedtöl,version ecsetelte hogy lemarad még igy is a konfigod a Ps2-höz képest teljesítményben,lapozz vissza 1-2 oldalt.
Konzolos
Na jó nem kell 1Ghz,csak fél Ghz,tök mindegy... 😊)
Konzolos
Eben is van igazság,na végre gyülik a konzolos banda is... 😊)
Konzolos
Jól látod Alien,ezért is hagytam abba a Pc-s gép-upgradet&jáccást.
versio
ti pc-sek akarjátok megmondani melyik konzol a nyerö ???????????????????????????????

melyikötök vesz xboxot????
tudtommal senki
a konzolt a konzolosok veszik a
pc-sek 1 darabot se fognak venni

viszont aki tényleg konzolt akar venni az tudja mit akar, de nem xbot az tuti !!!!!!!!!!!!!!

Konzolos
Még jó hogy egy 33 Mhz-es,2Mb-ramos masina gyengébb grafikáju játékokat produkál mint egy 1000 Mhz-es 150-ezer Ft.os Pc.Inkább néznéd azt hogy micsoda minöséget&programmenyiséget&játszhato stuffokat produkált ez a kis gép 5!!! éves fennálása alatt!!!(Látom te is beleszülettél a Pc-s-apuka majd megveszi a grafo kártyát nekem c. korszakba...
Konzolos
Végre egy jo önkritikájú Pc-s.
Igen-igen öcsém,ennyi lovébol (Gf3 ára)már lazán vehetnél egy Ps2-öt,amin lehet legalább egy jót játszani+DVD-zni...
Konzolos
Ki az a szaros aki beszolt...? 😊)
Konzolos
Arra kiváncsi leszek hogy fog egy Pc-emulálni egy Ps2-öt,mikor a kis 33 Mhz-es Psx-hez is minimálisan egy PII-500 kell,nevetséges.
Ja,és Jól nyomod Humanó 😊))
Alien!
És persze nem palástoltan egy jó nagy arcod....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
Egyébként láttad a film(eke)t?....Mert ott a szörnyek feje pont halál sima volt....Bump Mapping mi...

Xhumano:

Érdekes,hogy mondjuk annál a sokkal általánosabb momentumnál,mikor kijössz egy Pc-s üzletből,nem jut eszedbe ez a "technikailag elavult" dolog...

Pedig mire az általad kinézett cuccra összekuporgatod a pénzt,már rég full elavult,mivel a Pc-n sokkal jobban rohan a világ...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

XHumano
Egy pc hogy lehet konkurenciája a pc-nek???
Hány olyan cégről tudsz aki önmagának állított konkurenciát?
A konzolos vevőréteg lefedéséről (bekebelezéséről) van itt szó, csak hát kellett nekik egy olyan pc-t összerakni (=Xbox) amit a hülye is tud kezelni. Ennyi.
Jol nyomod Humano!!!
Total igazad van! Mivel volt pc-re ps emulator, akkor nem kell felnunk, egy full pc alapu (windowsos oprendszeres) konzoltol, mert minden futni fog rajta nekunk is, ugyhogy siman a PC nyert MEGINT!!!

XHumano
Úúúúgy útálom mikor ennyire igazam van (háttérben zokogó ps2 tulajok kara).
De hát ez a dolgok rendje.
XHumano
Engem már nem is érdekel a PS2, az a gép már a múlté. Tőlem írhat ide bármekkora baromságot vers, hogy a sony így, a sony úgy. Szép volt, jó (nem) volt, leáldozott nekik.

Itt az új generációs konzolgépek, a GC meg az Xbox, ki az a hülye aki még ótvar lejárt lemez PS2-t vásárol (mégha lassan ingyen is vágják már az emberhez, csak vigye).

Ott van az Xbox játékkínálata, ami már most veri (tartalomban) a PS2 kínálatot, mi lesz egy év múlva...

És itt jön képbe amit mi pc-sek már jó ideje magyarázunk, hogy igaz, hogy nekünk upgradelni kell, de legalább nem kell megvenni minden évben egy új/modernebb konzolt százezrekért.
Hmuda
Az.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Rogue SqudronII = Rogue Squadron II
Ez a Rogue SqudronII vagyis a Rogue Leader. Erről már nyitottam is egy topic 'ot. Ez a game egyszerűen félelmetes. Óriási, nem találok rá szavakat. Egyelőre csak GemeCube 'on jelent meg, de úgy hírlik kidobják PC 're is. És ez jó...

Csak nem a Jedi Knight2?

Nem rossz...
Konzolos: Na errol dumaltunk kb. 2000 hozzaszolas elott! Nezd már azt a szonyet vagy mit! Vilagit a feje olyan sima! meg az egesz alakja, MERT NINCS HARDWARE BUMP MAPPING!!! Semmit nem er! Ezt nevezitek jo grafikanak??? A bump mapping hianya miatt nez ki minden ps2 loszar game egy muanyag hulladeknak!

CSOCSO
hát ez az sw gamez amit mostlinkelták nem nagy szám de azé nem lehet rosz inkább ezeket töltsétel le de tényéleg töltsétek le!!
http://cubemovies.ign.com/media/previews/video/rogue2/lukerogue1.mov
http://cubemovies.ign.com/media/previews/video/rogue2/lukerogue2.mov
http://cubemovies.ign.com/media/previews/video/rogue2/lukerogue3.mov
http://cubemovies.ign.com/media/previews/video/rogue2/lukerogue4.mov
http://cubemovies.ign.com/media/previews/video/biohazard/640rezy.mpg
Hmuda
Nem fogok vitákba bonyolódni, csak gondoltam berakok egy készülőfélben lévő PC-s játékról képeket:

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

CSOCSO
hár mindjárt adok pár linket ahol azt nézhetitek hogy az sw gamez milyen király amugy ténylegnagyon zoral van egy rész ahol törmelékek tömtelege van a levegőben mind 3 d-s okosság és rohadt sok és nagyon sok melletted a másik ahol a rezident evil azaz biohazardban mutatja be hoyg nagyjábol ogy fog kinézni az árnyékolás dolog..mivel nemrég erről volt szó itt hogy igy árnyék ugy árnyék..
amugy meg lehet hogy jo az xbox de kurvára leszarják!!
ás az a baj hogy már jo ideje nagyon sok POLL on igy vannak evvel a kérdéssel az emberek az xbox nemsok mindnekit érdekel...
CSOCSO
hát valahogy jah!!
Alien!
Tudod,ha sapka van rajtad az a baj,ha nincs az a baj...Csak Pc, no külvilág....

Alien!
Mondjuk erre való az én multiplatform megoldásom,ha kell egyikkel játszok,ha kell a másikkal...

Ja,és nem akarok beleszólni,de mintha a filmben az egyik fegyvernek pont az automata célzás lett volna a funkciója...

Bazzeg, ez tokhulye...

"csak nem auto-célzás van? jajjj..."

Szerinted ez mi a ****t jelent ****meg? Lama konzolosok...

Tanulj meg olvasni!
ember
olvasni tudsz? azt kérdeztem, miért nem a kép közepén van...
ember
hát fasza, miért nincs a célkereszt a kép közepén?
csak nem auto-célzás van? jajjj...

egyébként meg lehet akármilyen jó a grafika, alapból csak Marine-ként lehet játszani, úgyhogy közelébe sem érhet az AvP-nek (predator rulzik).
Konzolos
"Persze, kiszetted abbol a legszebb kepet, a PC-sbol meg a legrondabbat. Mint ahogy altalaban szoktatok... Ugyhogy hiaba minden, akkor sincs igazad"

Akkor most berakok egy képet belöle,(mármint a Ps2-es colonal-bol)hogy más is lássa:

Ja,amugy meg az AVP2-jön ki ps2-re is...
Klikk
ember
egyébként kipróbáltam az AvP 2-t és nagyságrendekkel jobb mint a demó. hihetetlen hangulata van és a grafika is egész szép!

(itt elsősorban a környezetről beszélek, tudod, Konzolos, pc-n azt is megcsinálják rendesen, nem csak a szörnyek fülcimpáját...)
ember
hmm hát már elég rég óta nem jelennek meg tucat fps-ek de Konzolos a múltban él

a ps2-es MoH pedig nem ugyanaz lesz mint a MoH:AA, elárulom. (az utóbbi dimenziókkal jobb és szebb egyébként)
PyRex
Az meg, hogy valami megjelenik PS2-n az egy dolog, de ossze kene hasonlitani a PC-ssel. Tudod: felbontas, texturak, kepminoseg, iranyithatosag, stb... Asszem' PS2-ked mindenhol a 2. helyen van, ami nem rossz mert vegulis dobogos az is, dehat 2-bol a 2.

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
Konzolos, eleg szanalmas vagy, de lassuk, mit irtal:

""Duke Forever
Unreal2
Doom3
Quake4"

Ezekre igencsak több évet várhatsz asszem,nemigen most fognak napviágot látni.Pl:a Duke forevert már 3 éve igérik,nevetséges..."

Duke Forever es Unreal2 kb. az elkovetkezo 3-6 honapban jelenik meg, ez NEM tobb ev. Ti is mar fel eve hajtogatjatok az MGS2-t, aztan most jott csak ki. A tobbi az odebb van, de LESZ! BIZTOSAN! ES GYONYORU LESZ. ES PC-RE LESZ!

Tovabb:

"FIFA 2002 nekünk is van,Medal of Honor december,És az Alien Vs Pred.2-röl annyit,hogy ajánlom az AlienColonial Marinest-ami élböl üti ezt a 0-át.
Egy kis emlékezetfrissités itt:
KLIKK IDE
Anno linkeltem be képet,egymás mellé vágva 2 szörnyet,valami iszonyat ronda texturázott szörnyek vannak a Pc-s verzioban,ugyhogy hiába minden."

Persze, kiszetted abbol a legszebb kepet, a PC-sbol meg a legrondabbat. Mint ahogy altalaban szoktatok... Ugyhogy hiaba minden, akkor sincs igazad. Magadat nyugodtan nyugtatgasd, hogy szarabb a PC-s, ettol meg nincs igazad.

"A többi game pedig emlitésre sem mélto,tucat fps,ráadásul mindez embertelen gépigénnyel.""

MICSODA? TE NORMALIS VAGY?

Return to castle Wolfenstein. Ez neked TUCAT FPS, emlitesre sem melto? Vagy a Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth? Olyan grafikaja van, hogy beszarnal, ha feleolyan szep fps lenne PS2-n. (Hehe, ps2 meg az fps? 😊

Vagy a H&D2 neked tucat? Vagy a SoF2? Ha tucat lenne, akkor nem a 2. reszt adnak belole ki, te lama. Egyik jatek sem tucat, csak egy elvakult szanalmas konzolosnak, aki az utolsokat rugja, mert rajott, hogy szegeny PS2-je nem a legjobb (de meg a 2. sem...)

Ennyit rolad. Pff, ez olyan, mint ha en mondanam az MGS2-re hogy tucat...

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Konzolos
"Duke Forever
Unreal2
Doom3
Quake4"

Ezekre igencsak több évet várhatsz asszem,nemigen most fognak napviágot látni.Pl:a Duke forevert már 3 éve igérik,nevetséges...

FIFA 2002 nekünk is van,Medal of Honor december,És az Alien Vs Pred.2-röl annyit,hogy ajánlom az AlienColonial Marinest-ami élböl üti ezt a 0-át.
Egy kis emlékezetfrissités itt:
KLIKK IDE
Anno linkeltem be képet,egymás mellé vágva 2 szörnyet,valami iszonyat ronda texturázott szörnyek vannak a Pc-s verzioban,ugyhogy hiába minden.
A többi game pedig emlitésre sem mélto,tucat fps,ráadásul mindez embertelen gépigénnyel.
Ok THNX! Nem tudod meg fog jelenni PC-re is? Ha igen mikor?
Efreet
Project Gotham Racing
a Metropolis Street Racer c. Dreamcast-es cucc folytatása XboX-ra

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"