A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudom hogy a grafikára gondoltál, de azt sem tudhatod. Lehet hogy miután legyártotta a Capcom a beígért játékokat a GC-re utána, kiadja azokat ps2-re is ugyanolyan grafikával, hogy még több pénzt szakítson.
versio
igy hogy elolvastam a ps2 hardver leirását,
mégjobban meggyözödtem hogy
a ps2 lesz a nyerö gép a többi mind nudli !!!!!!!!!!!!!!!!!!

azt látom hogy sok embert átver a marketing
de késöbb mindenki rá fog jönni hogy ezt beszopta !!!!!!!!!!!!!!!

CSOCSO
én szoptam?? én röhögtem mekora lámer ember!! még mindig az midnig csak introbol tudott képet linkelni hogy huh miylen szp is ez a gamez meg azt sem tudja miaz az s3tc...
Alien!
Egyébként valóban,nekem is a 2. részig teccet a game,aztán jött a Silent Hill és porig gyalázta...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

CSOCSO
verso te midnig igérgetsz és mindig fars dolgokat hazudsz pl ottan van a cd-s pecs ps 2 re?😊 lamer ember vagy!!!
Cloud arról beszéltem hogy olyan rafika soha nem lesz ps2-n!!
"ajánlom figyelmedbe olyan nem lesz soha ps2-n"

A baj csak az hogy magát a játékot már több éve végigjátszottam minden playstation tulaj, és nekik semmi ujjat nem tud mutatni a grafikán kívül. Annyit ujítanak, hogy raknak bele uj ruhákat, meg a tárgyakat máshova rákják és kész, a játékmenet ugyanaz marad.
A grafika tényleg szép ezt nem vitatom az hogy nem lesz ps2-re azt nem tudhatod, majd meglátjuk.
versio
a ps2 azt is megtudja csinálni hogy
mpeg2(dvd) filmmel kombinálva 3d engine fut
ami hihetetlen játékokat eredményez !!!!!!!!!!!!

ilyen az FFX is !!!

a pc,xbox ilyet életében nem csinál meg a gc se !!!!!

ezek a játékok amik most vannak loszarok ahhoz képest mik lesznek késöbb !!!!!!!!!4

CSOCSO
a GC 1125 Dmips
versio
http://www.extra.hu/themajic12/

itt van az oldalam de még nincs kész !!!!

CSOCSO
tzök jo neked a GC 10.5 Gflops ennyit rólad amugy megnézted a videokat?? ajánlom figyelmedbe olyan nem lesz soha ps2-n!!!
versio
a ps2 6400 Mips és 6.4 Gigaflops-os

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

narumon
Szinte minden játékban van több kevesebb prerenderelt dolog. Ezért is dolgozik minden cégnél kurva sok 3D grafikus és animátor.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

CSOCSO
azt nemtom de ez most grafikailag a best!! mégha a fele pre rendelt akor is az összhatás olyan hogy ennél real time hátterekel szebbet sose fognak csinálni..szoval ez a graf csak pre rendelt hátterekkel elérhető
Alien!
A Silent Hill-eknél nincs zoralabb játék...Hangulatban biztos....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

CSOCSO
amugy szerintem ebben a gamezban van a legjobban megcsinálva a villámlás!!
1 szo mint száz pre rendelt háttér id evagy oda az összatás olyan zoral hogy ennél jobbat nemtudom ki fog csinálni és hogyan meg hogy mire
CSOCSO
nemto mi abajod a tűzzel szerintem jobb mint a max payne...
pl nézd meg a jobb oldalát a videonak ahol valami nagy tarto oszlop lehet mintha j9önne egy röpke fuvalat jobrol és a tűz megindul egy kicsit balra nagyon szép amugy tényleg nem egy élethű dolog amugy a wolf ban is csak addig szép a tűz amig kilövi a gép... mivel lösz 1 másodpercig és amikor ott magában forgolodik a tűz az már ronda nem is pixeles hanem netmom szal látszik hogy hát ezen még dolgozni kéne de a torkolata persze a legszebb rohadt szép a tűz ottan is de tűz vége felé igen csunya lesz és az emebren is csunya.. amugy a max paynerol meg annyit hogy nálad sem megy 60 fps nél a ház as résznél.. és a legtöbb embernek nincsen gts e!! söt a legtöbbnek 32 megás kértyéja sincs!! szoval ezé nem lesz midnen gamez olyan rohadt szép....pc-n.... mert gondolni kell agy s3 triosokra is.. a doom 3 nem is fog futni 16 megás kártya alatt az is 640 *400 as low detail és ugy is akadozni fog😊)))))))))))
CSOCSO
a real time-t most ugy értettem hogy nem intro amugy tudomhogy a háttér egy része az pre rendelt ahogy az szokott lenni a RE-ekben.. dea többi dolog ( fű fa eső kisebb dolgok ) olyan szépek hogy ugyan olyan minöségüek mint a pre rendelt részük... és rohadt szép föleg az esős rész az falami fergeteges...
CSOCSO
de milyen rohadt jol néz ki???????????? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ😊)))
Alien!
Hát,hogy kurvajó hangulata lesz az biztos,valszeg nem realtime,de rohadt látványos,olyan mint a Fear Effect Psx-en csak sokkal profibban megcsinálva...

Nem a vágóhídon dolgoznak ezek az emberek,csak mondjuk veled ellentétben nem csak percekre van kinn a fejük a miditoronyból...Nincs idejük rákattani,és innentől kezdve,ha a legkisebb probléma van,állnak értetlenül....Én mondjuk már elég régóta csinálom,de most nem olyan rég két vállra fektetett a h+ -om,mert azt hittem elromlott,mire kiderült(4 windows újrainstall után),hogy valamelyik program valamit elbasz kő keményen,de nem tudtam kiszűrni,hogy melyik...így aztán maradt a win2000,ami olyan stabil,hogy egyenlőre nem tudtam kifagyasztani....Viszont,hogy ez se legyen tökéletes,a felrakás után,azokat a programokat amik installshieldet(Sblive) használnak nem lehet fölinstallálni,mert elmegy 99%-ig aztán eltünik....Egyenlőre rejtély,felhívtam egy Pc szerelő haveromat,aki azt mondta,hogy nem tud rá magyarázatot adni,összerakott mostanában egy gépet Asus alaplappal(nekem is ez van),és ugyanez a hiba...És fingja nincs,hogy miért....

PyRex
Nah, megneztem oket: nem rosszak, sot! De a tuz, haat 😊 Szerintem ez iszonyu gagyesz, bocs de ez a velemenyem. Ennel a MAx Payne-ben 10-szer szebb volt, vagy nezd meg a Wolfenstein langszorojat (mondjuk amikor mar ott eg maga az ember, az mar ott is gagyi 😊. Visszaterve a videokra: nem tudom, hogy real-time-e, valoszinu az, de tuti, hogy nem azzal a 3D-s megoldassal van megcsinalva, mint amire mi gondolunk. Szerintem pl. layer-ekre van bontva a kep. Tehat pl. a hatter elore renderelt, nehol az aloter is. Maga az eso, meg a levelek, amit fuj a szel, az valszinu realtime-ban megy, de mivel a kep osszes tobbi reszet nem kell allandoan kiszamolni (mivel egy sime kep) ezert tud ilyen gyors lenni. Gondoljatok csak az Alone In The Dark 4-re, ott gyakorlatilag ugyanez van ugye...

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

CSOCSO
amikor nézitek a videokat midnenre fgyeljetekalegkisebb dolgora is mert minden rohadt szpen megvan csinálba pl itt a gyökerek amik kiálnak a földböl ..roadt jóóóóóó
CSOCSO
ez a legfelső a legveszélyesebb!! ilyen még sehol nem volt és nyirni nemtom mé modntad hoyg a 3d mark is szebb mert nem szebb de ha szebb is akor király a 250 ezres gépem 10 fps el futtatja!!kircsi lesz😊 amugy közel nem tudja a 3d mark ezt
CSOCSO
a tűz effekt 3 szor szebb minta max payneban van és midnen lángol...amugy meg álítólag a haverom aszonyga ha gc amcsiban sem lesz sikeres nemlesz pal változata a gc nek😊)
CSOCSO
CSOCSO
CSOCSO
igen ezek tényleg olyan dolgok amik igy képen 60% át adja vssza az igazinak !képzeljétek el miylen amikor a fűszálak mozognak stb...
CSOCSO
Egy intro nem nézigy ki!!!!!!!!!! fõleg nem a vizes ahol villámlik!!
csocso: ez mar a 3dmar 2001ben benne van realtime

CSOCSO
hát mit is mondjak??? hogy is mondjam el.. ps2??? pffffffff nevetséges de most azé még énis kételkedem hogy ezt a GC REALTIMEBA nyomja.. van 4 video!! összesen 10 mega talán!! köteles minenki leszedni mert olyan hogy beszartok!!!!!
elvileg pre rendelt hátér de a sok ezer fűszál mozog árnyékot vet mikor villlik az eső esik az ágk a széltöl mozognak ég a tűz mint az atom és a láncokon csepeg a víz!!
MIDNENKINEK KÖTELEZŐ EZ EGY OLYAN VIDEO HOGY LEHETETLEN😊!!!!!!!!
http://cubemovies.ign.com/media/events/feather640.mpg
http://cubemovies.ign.com/media/events/stairs640.mpg
http://cubemovies.ign.com/media/events/fire640.mpg

http://cubemovies.ign.com/media/events/outside640.mpg

itt a 4 video!! és real time!! tehát nem video!! mégha pre rendelt a háttér egy résza vagy akármi!! ez nem effajta versio kamu dumája a pre rendelt képeivel stb!! nézzétek meg mert gc-t akartok majd!!
XHumano
Hát 'technika & feature buzi' van konzolosok közt is, sőőőt! Nem is tudom kinek a legfőbb olvasmánya egy 1500 oldalas hardver leírás 😊.

Hogy régebben nem játszott valaki pécével azt még megértettem, a hülye dos-os driverek, hangkártya beállítások, boot-menük variálása stb.
De hogy az sok legyen valakinek, hogy egyszer OK-t nyomjon az autorun-os telepítőre, majd felinstalljon egy gamét, az már az elbutulás csúcsa (hol melóznak az ilyenek, a vágóhídon?).
Evil
driverek +patch telepiteshez meg nem kell sok esz.Es mi lesz ha a konzolosoknak is lesz vinyo?Viszik a cuccost a legkozelebbi konzolkereskedesbe hogy csinalja mar meg ezt +azt a gepen?

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Evil
problemas a pc?Hat ha analfabeta a kolok akkor lehet de ha megfelelo minosegi hardver elemek vannak a gepben akkor nem hinnem hogy sok gond lehet(legalabbis en ezt tapasztalom ,pedig en huzom a procit de rendesen!)Szoval nem kell "technika & feature buzi" nak lenni.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

magus
Aki nem akarja követni, az vagy nem ért hozzá, vagy csak játékra használja. Annak meg joa konzol is. Ha már nem ért hozzá. Ráadásul akkor már játszhat s super street fighter alpha25 vs Ultra Tekken force dance ejaay 5 +- el is😊

amugy igaz. PC-n csak gonolkoztató gamek vannak. De vannak lövöldözősök is. Csak aza különbség, hogy A PC-N BÁRMIT CSINÁLHATSZ, NEMCSAK JÁTSZTAHTSZ ÉS DVD-ZHETSZ. És ott vannak az EMU-k is.

Alien!
Ja,csak ebben a rohanó világban nem biztos,hogy mindenki akarja követni a technika fejlődését.....Főleg ha nem vagy rákattanva a vasra,vagy nincs időd vele foglalkozni..Rengeteg ismerősöm van aki tele van pénzel,és nem játszik pc-n,mert azt mondja,hogy problémás...Persze aki technika & feature buzi,annak ez minden álma...

XHumano
Hogy lesöpri a micsoda a micsodááát???

A pc mindig is virágozni fog a konzolok mellett, úgyanis itt gyorsabban, 'naprakészebben' lehet követni a fejlődést, nem kell várni 4-5 évet amíg mondjuk a sonyka kiadja az újabb PS600-at. Minden új áttörés előbb pc-n történik meg, aki ott akar lenni a szeren az pc-n játszik. És nem beszéltem még a játékok szellemi szintjéről...
Pc-n nem divat az önbizalomnövelő, félperces fejtöréssel vagy keresgéléssel megoldható logikai/akció játékok (pl. MGS1-2), van viszont RPG, RTS, online cuccok, ahol néha tényleg nagyon észnél kell lenni.
PyRex
"a ps2+xbox+gc lesöpri a pc-t"

Ehhehee! De legalabb elertuk azt, hogy version az XBOX-ot a PS2-vel egyszinten emliti 😊))))))))))))))))))))))

PyRex

CSOCSO
ááááááááááááá faszom kivan!!!
nem tudok gamezni a ghost reconnal mert d3d8.dll hibába okoz hibát a gamezban!!!
de van fent directX 8 most tettem fel ujra de ezzel a agmezzal 2 napja gameztam!!!!!!!!!!!!!!!!!
Almodik a nyomor...

versio
a ps2+xbox+gc lesöpri a pc-t

CSOCSO
most én mit irjak????????😊))))))
PyRex
sokaig sajnos 😊

PyRex

PyRex
Csocsesz, nem jossz Wolfozni? 😊

magus
Ja iszonyu szarok.
SoF2
SW:GB
JK2

Kiíváncsi vagyok meddig fog folytatódni ez a konzol vs PC harc...

PyRex
Ironikus hangsullyal irtam 😊)))))

PyRex

CSOCSO
nemtom melyikotok töltötte ezeket le de ezeket töltsétek le!!
http://cubemovies.ign.com/media/previews/video/rogue2/lukerogue1.mov
http://cubemovies.ign.com/media/previews/video/rogue2/lukerogue2.mov
http://cubemovies.ign.com/media/previews/video/rogue2/lukerogue3.mov
http://cubemovies.ign.com/media/previews/video/rogue2/lukerogue4.mov
http://cubemovies.ign.com/media/previews/video/biohazard/640rezy.mpg
CSOCSO
ha te mondod!
PyRex
Eleg gagyesz jatekok jonnek PC-re a kovetkezo 3-4 honapban...

"2/11 Myth 3:The Wolf Age
6/11 Matt Hoffman's Pro BMX
16/11 Serious Sam:The Second Encounter
16/11 Star Wars : Galactic Battleground
23/11 Star Trek Armada 2
23/11 Supercar Street Challenge
25/11 Champions Leaque Season 2001-2002
30/11 Star Wars : Starfighter
5/12 Tropico Add On : paradise Island
18/01/2002 Mafia
25/02/2002 Soldier of Fortune 2 : Double Helix
03/03/2002 4X4 Evolution 2
03/03/2002 Grand theft Auto 3
15/03/2002 Hidden & Dangerous 2
15/03/2002 Duke Nukem Forever
30/03/2002 Jedi Knight II

and Return to Castle Wolfenstein should arrive at Christmas"

Hehheheeeeee 😊

PyRex

CSOCSO
www.hardwired.hu

A titkos ügyosztály: GT 3
Dixie Flatline, 23:37 - Játék: Általános - (3 komment)

(HW Insider) Pityeregtem nemrégen a fórumokban, hogy a mostani autós játékok silányak, legtöbbjük 3 napos, erős szagú zoknihoz hasonlítható. Most azonban megláttam a Grand Turismo 3-at, természetesen PSX2-n.
Atyavilág 😊)! 1800 lóerős Suzuki, valós autómodellek, tip-top grafika és SEBESSSSÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉGÉRZET 😊. Mondanom sem kell, izgalmamban fel-s-alá mászkáltam, miközben figyeltem, amint 300 fölé megy a KM/h mutató, a motor eszeveszetten (valós hangok) dübörög, a kaszni pedig tapad az úthoz, mint kosz az aszfalthoz. A legfontosabb mégis az, hogy igenis meg kell tanulni vezetni az egyes autókat, különben a fotózó nézők megrökönyödésére egy szalagkorláton végezzük 😊).

Gyönyörményes autó modellek, sehol egy látható poligon 😊, valós motorhangok, mérhetetlen tuningolás és egy jó adag hangulat, ez a Grand Turismo 3.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a JenciBéka alakulat titkos összekötőjének, hogy lehetővé tette a csodagép megtekintését 😊.

A titkos ügyosztály: GTA3
Dixie Flatline, 23:14 - Játék: Általános - (1 komment)

(HW Insider) Rosszarcú sofőr, aki nem átalkodik kiráncigálni a boldogtalan autótulajokat kedvenc járművűkből, hogy saját és megbízói céljaira felhasználva jusson egyre fentebb a ranglétrán. Igen, ez a PC-ről is ismert Grand Theft Auto 3. része.
Pályafutásunkat egy pisztollyal kezdjük, s mindjárt le is csaphatunk az első autóra. Miután kitessékeltük egy kövér billentéssel a korábbi tulajt, elkezdhetünk portyázni. Példul felajánlhatjuk szolgálatainkat a helyi nagypapának. Felszedvén két emberét, magához Don Salvatore-hoz juthatunk el, aki filmbe illő jelenet közepette megölel és üdvözöl a bandában 😄D.

Igen változatos a GTA3. Bepattanhatunk mentőautóba, s mentőzhetünk, tűzoltó autóba, hogy időben eljuttassuk az életüket kockáztató tűzoltókat a célponthoz vagy akár rendőrautóba, hogy az igaz ügyért küzdhessünk. Mindezt egy mesterien kidolgozott városban, ahol falevelek és elszórt újságpapírok között kórincálva, embereket kifosztva (megverve ;]), autókat lopva és a megfelelő szervet segítve jussunk el végső célunkhoz.

A titkos ügyosztály: MGS2
Dixie Flatline, 23:04 - Játék: Általános - (6 komment)

(HW Insider) Jól fejlett titkosszolgálatunknak köszönhetően alkalmunk nyílt mozgásban látni egy PSX2-t. Miközben az öblítőszerrel felfegyverkezett kokkolínó védelmi osztag biztosította a desztinációt, betekintést nyerhettünk a PSX2 legütősebb játékaiba.
Kezdjük mindjárt a Metal Gear Solid 2-vel. Hideo Kojima, a játék atyja nem túlzott, amikor korábbi beszámolóiban felsorolta a főbb jellemvonásokat. Emlékszem, hogy említette: "Inkább az élethűségre mentünk rá, mint az élsimításra". Nem is értem minek ide élsimítás... 😊

Ez a játék egyszerűen mindent üt! A hangulati elemeken, a külvilági tényezőkön, az apróságokon van a hangsúly, s ez igen erősen rányomja a 100%-os bélyeget a játékra. Szerencsére a kiadott MGS2 múvikban minimális poéngyilkos elemet láthattunk. Mondhatni, amit ott láttunk az szinte semmi 😊. A játék motorja által nyújtotta mozibejátszások gyönyörűek, számos filmbéli elemmel tupírozott jelenetekkel sarkallják sikíításra a játékost 😊).

A történet a jól megszokott módon csavaros, néhol kicsit követhetetlen ;], erősen kidolgozott. Minden egyes felbukkanó karakternek megismerkedhetünk a részletesen felvázolt előéletével.

A grafika lélegzetelállító, ilyet még nem tapasztalhattunk egyetlen játékban sem. Sehol egy kitüremkedő felület, sima, lekerekített modellekkel szembesülhetünk. A fegyvermodellek a végletekig kidolgozottak, érezhető a katonai szakértő közreműködése. Az árnyékok, fények szintén mesterinek mondhatók.
A mozgás hibátlan. Birdyvel nem bírtunk feltápászkodni a padlóról, amint végignéztük az Alpha és Bravo osztag bevetését és kimúlását 😊.

Erről a játékról tényleg csak szuperlatívuszokban lehet beszélni, annyira helyben hagyja a mostani játékokat. Meg kell, hogy mondjam, nem voltam egy nagy konzol rajongó, de mostmár megértem a fejlesztők álláspontját is. A célhardver egy igen kellemes dolog, az egyes cégek latba vethetik mindenüket, hogy kivillanthassák foguk fehérjét.

erről ennyit😊))))))
CSOCSO
(BluesNews) A Konami producere, Hideo Kojima, megerősítette a hírt, miszerint a Metal Gear Solid 2. japán változatához mellékelnek egy kokkolí... öööö zeneCD-t, amin az összes játékbeli zenebona megtalálható. A játék zenéjét Harry Gregson-Williams szerezte, aki többek között a The Rock és az Armageddon filmzenéjének büszke alkotója. Jelenleg tisztázatlan, hogy az európai és amerikai változattal mi a helyzet zeneCD terén.

hát igen nem véletlen hoyg szerintem az mgs1 nek van a legjobb zenei megkomponálása!! a 2 egyszerűen fenomenálsi megvan mp3 ba az mgs2 zenéje és a himnuszom olyan a zene hogy jujj%% kurva jol el van találva a videoval együtt is nagyon zsép!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ 😞 nahmegvagyok zuhanva ugyis fogok kölcsönkérni egy ps2-t valakitől amig végigviszem az mgs2-t!!
CSOCSO
nem pc!! ne idegelj!!!