A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GAMECUBE
hathogyan???
Alien!
Gondoltam,megnézem,ha már úgy reklámoztad...Nem vagyunk egyformák,ha én a nevemet adnám egy oldalhoz,biztos nem így csinálnám...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

GAMECUBE
hehe szar xbox!!!ilyen a nintendonal sohasincsen meghogy varni 2 hetet hogy legyen egy uj(ugyanabbol a szarbol)😄DDDDDDDDDDDDDDD en ugy ahogy van dobnam ki a francba az egeszet.. (tuti nem az az egyetlen csavi akinek beszart a gepe😊))
hiaba MS!
CSOCSO
nah irás hibák nagyjából kijavítva mr mario szülinapja felkerült.... ennyi...
CSOCSO
ha nem tetszkik ne nézd!!!!!!!!!!!!!
amug ymeg magamat is leirom azért is hogy én igen is tudtam stb tsb stb....
GAMECUBE
nem tudom, mert a haveromnak is iylen... muranyiba vettuk... nem alalndoan van hangja, csak neha egy tss. tss-t meg ejt😊) amikor epp tolt..., de nem mindegyik gamenal..... de havernak is ilyen... akkor es mindent hibatlanul visz... (lehet csak eredeti gameknal csinalja ezt?... nem hiszem hogy szar.. mert meg nem halottam csendes os2ot..(mondom nem minden gamenal csinalja ezt..
versio
"Well got mines today from eb got home plugged everything in and turned her on.System came up with the normal sounds and menu right to the point were you are suppose to choose a country then hit A.Well it turns out this shit has a defective I/O controller.no gamepads work at all on any port.i even tested the pad on the eb system to make sure it wasnt the pad.so here iam at home with 3 games a menu but no input.feels like somebody with no dick and some babes to fuck ahahhahaa.now i gotta wait 2 weeks to get it exchanged cause next shipment according to eb is in two weeks.Anybody else having this issue or any other type of issue with the xbox hardware."

hahahahahhahahaaaaaaaa 😊))))))))

GAMECUBE
aha koszike a cimet
GAMECUBE
halljatok ps2esek,nektekis ilyen idegesito, mintha csiszolnanak hangja van a gep toltesenek ugye?(amikor dvd-t tolt) es a GTA3ban vegig teker, es en ebbe beleorulok mindjart.... a faszert nem kussol mar😊))))))
GAMECUBE
na megneztetek xbox forumot?😊
GAMECUBE
habar egy 250millios orszagbol ennyien megveszik az meg nem gaz..😊 remelem az osssze (700ezer darab)GC el fog kelni ahogy kell...
GAMECUBE
ez tuti?? biztos?? hol olvastad?
GAMECUBE
😄DDDDDD hat igen az a ps2 nagyon baba.... egyebkent a nintendo 2000et project realytinek hivtak akkoriban meg aztan dolphinnak, meg miegymasnak és vegul lett a GC(elotte meg starcube, ami magyarazza a csillagformaju gepet)
Alien!
Csocso,ha szerkesztesz egy lapot,akkor azon ne magadat fényezd,hogy te tudtál elsők között az új konzolokról..Főleg ne úgy,hogy még az Indrema-nak sem tudtad a nevét(Linux-konzol)..Ez nem rólad szól,hanem a Nintendo-ról,pláne nem arról,hogy ott figyel egy szétégetett Ps2 a jobb oldalán a képnek...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

GAMECUBE
aha... hat van ez igy😊 egybekent nem tud valaki valamit mar az eladasi adatairol az xboxnak??(mert a nintendo szereny adatait bezzeg 5 perc alatt kozoltek... tenyleg az xbox forumon le is irom, miert ment gyengen a gep kezdese... egyebkent azota erosodik.. (hetente gyunnek a jelentesek.. nem tom melyik oldalon)
CSOCSO
hát a hosszû õ t nem tudja a hülye program???????
GAMECUBE
jo a mondat nagyon... kozben balhezok egy remek elekkel az xbox forumon, akinek a szive az elobb emlitett konzol ellen huz, az jojjon es szoljon be 😊
CSOCSO
a másik hoyg nem az odlala lesz az alján a gc nek😊
CSOCSO
majd ha lesz idõm még igazítok az odlalon pl az az anfy kép ott lent nem lesz meg nem anfy prewiev lesz a neve😊
CSOCSO
www.extra.hu/nintendonation
remélem nincs sok hejesirási hiba az odlalon😊))))))))))
CSOCSO
nyah bazz...jo akkor nemtom miota jönnek a konzolok de tudom hogy senki nem tudott rola.. nem találtam olyan embert!!!!!!!!!!!!!!
no de mindegy.. amugy szerintem nagyon korai azok az adatok ahhoz képest hogy elöbb hirek voltak hogy jön a psx2 és a nintendo 2000 és joval késöbb hogy melyik hoyg fog kinézni.... volt egy kép a psx2 röl..lapos volt szürke s lcd volt a tetején.. a gc röl volt már olyan mint egy mini dvd lejátszó azaza hordozható volt egy nagy kerek valami 5 kiállo lábacskával ( csillag)
stb stb stb ... hogy tetszik a jelmondat amit kitaláltam?
GAMECUBE
egyebkent ajanlom barkinek hogy megnezze az oldalt, a csocso csupa okossagot, es arany igazsagot irt le!!
GAMECUBE
oksa. koszi hogy adod a melot😊)) de nem baj szivesen teszem mert hat ujra a regi fenyeben fog tundokolni a Nagy N!!
GAMECUBE
hat ez baszott jo lett😊))habar... arrol hogy uj konzolok jonnek, mar regebota tudott a jonep ( a ps2 nem is igy nezett ki eleinte😊mar 97ben jottek akepek az uj gepekrol😊mindegy nem kotoszkodes csak megemlitettem😊nna hivtad ma a boltot??
GAMECUBE
na tenyleg csocso megnezem az oldalt😊
Alien!
Valódi sérülésmodellezéssel szerintem elég mazochizmus lenne játszani...Sok sikerélményed nem lenne...Ha azt veszem,hogy esetleg milyen következménye van ha 40km/h-al lepadkázom az autót,akkor nagyon kiváncsi lennék,hogy ez verseny közben hogyan érvényesülne...Valamelyik buzeráns nekem jön,rossz esetben a sárvédő ráhajlik a kerékre esetleg elállítódik a futómű,és kalap-kabát.....Kell a f*sznak ez,ez már csak szőrszálhasogatás a részedről Gabo,semmi más....

GAMECUBE
miert pc-n anagy szimulator (gp3 amit imadok) minden auto egyforman viselkedik.... vajh miert... a gp4ben mar kulon lesz mindegyik... e smiert nem csinaltak meg a gp3 ba?? mert idoigenyes.. nem teljesitmenyfuggo... ez hulyeseg.
GAMECUBE
menjel is... hat szerintem minden autonak a viselkedese, a hangja, mindene kocsinkent meg van kulon oldva... te nagyon nem lattal meg GT3mat vagy turismo sorozatot ugye?? (meg tukorbol sem)
olyan hulyesegeket irsz, az nem teljesitmeny fuggo, hanem adatmennyisege...
Törés és sérülés modellezés. Így már jó?
Tévedésben vagy, ha azt hiszed, ennek minimális lenne az erőforrás igénye. Ha korrektül meg lenne csinálva akkor rá lehetne fogni a progira, hogy szimulátor. De attól fényévekre jár.
Minden kocsinak külön nyilván kéne tartani, minden fizikai változását, a motor teljesítmény, az úttartás sbt.. Ehhez a PS2 édes kevés. Nem véletlen, hogy valódi szimulátor még egy sem jelent meg rá.

Haza mentem...

GAMECUBE
hat a gameonen bemutatott getaway szep, csak hat azt meg egy PC (ugye ez az alap manapsag😊))) is elviszi... nekem nem teccett..😊
A gt3ban azert nincs tores, mert nem engedtek meg... nem hiszem hogy hatalmas teljesitmenyt venne ki a gepbol, ha torne az auto
versio
törésmodellezés a ps1-en is volt ami 70 szer lassab a ps2-nél !!

szoval ha levonsz 1 ps1-et a 70-böl még marad 69 ps1 teljesitmény !!!!!!

Alien!
Na most olyat fogok tenni,amit ritkán teszek,de igazat adok Gabonak,legalábbis félig-meddig...Voltak belinkelve Concept Art-ok,de nem a GT3-ból,hanem a Getaway-ból,amik valóban fake képek voltak,viszont ezt az E3-on nyílvánosan be is vallották...Viszont mutattak videót belőle a GameOne-on,és ennek ellenére szenzációsan nézett ki mozgás közben!!!!

A GT3-ról van szó.

versio
a törésmodellezésnek majdnem nulla az eröforrásigénye

ne a teljesitményre fogjátok

GAMECUBE
de hol nem eroltettek ezt???melyik gamenel??
Nincs törés / sérülés modellezés, mert (állítólag) a gyártok nem egyeztek bele a kocsik rongálásába. Gyakorlatilag viszont a PS2 lett volna kevés hozzá, ezért a programozok nem is eröltették a dolgot.

Olvasd el még egyszer, mit írtam!

A CPL kb. havonta rendez hasonló kaliberű versenyeket a világ minden részén.

http://www.penstarsys.com/editor/30v60/30v60p1.htm

Olvasd el a fenti címen lév anyagot, utána áradozz a motion blur szépségéről! Elméletben ha elég magas fps-t tudnál megjeníteni, akkor nem lenne szükség az efektre. A szemed magától létrehozná. Így viszont a kidolgozás hiányosságait szépen elfedi. Ha már törésmodellezés nincs, akkor legalább legyen elmosott a kép.

Ja ezen a halodó szaron futó AVP2-ből most fognak rendezni egy nemzetközi versenyt CPL szervezésében (ha tudjátok egyáltalán mi az). A fődíj egy full extrás vadiúj Ford Focus ZX3. Olyan 40000$ írtak a díj értékére.
Konzolosok mikor lesz neketek profi gamer ligátok? Mikor fognak neketek ilyen versenyeket szervezni?

Jah, ahhoz előszőr egy közösség kellene?

Konzolos
A Motion Blur valami fenomenálisan van megoldva a GTA 3 -ban,ami a Pc-s be nemigen lesz benne.(egyre több Ps2-es game-ben van benne,ami fenomenális látványt ad)

Teljesen normális a játék sebessége,szerintem.
Majd én arra leszek kiváncsi hogy milyen Pc-t kell összerakni hogy legalább 30 frame/sec-el fusson...
Öreg, jó ideje foglalkozom 3D modellezéssel és rendereléssel. Tudom, mi az amit renderelnek!

Konzolos
Nekem van Pc-m,és Ps2-öm is,de neked nincs konzolod ugyhogy a lövések terén ha elöbb akarsz helyezkedni elöször vegyél egy konzolt,aztán majf irkálhatsz ide,de addig csak találgatsz.
Inkább Te égeted magad, mert ahogy nézem lővésed sincs miről beszélek!

Konzolos
Én ismerem a képeket,inkább te ne vitatkozz egyértelmü dolgokon,mert ezzel magadat égeted.
A kép amit belinkeltem egy olyan Pc-töl van akinek inge-gatyája ráment a szorakozására,és elrettentésül küldte nekem a képet.
Áss vissza pár ezer hozzászólással ez előtre és Te magad is megnézheted a képeket!

Evil
gondolom ez a te kis szanalmas geped lehet.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Konzolos
Ime a Magyarországon "összerakott" X-box 😊

Evil
"Az Egyesült Államokban tegnap hajnal óta kapható az Xbox -- az igazság azonban az, hogy pár órával az üzletek nyitása után mindenhonnan elfogyott a Microsoft konzolja.
Az Xbox összesen közel 15 ezer üzletben kapható hivatalosan az USA-ban. A boltok egy része már csütörtök hajnalban kinyitott, hogy a sorban álló konzolrajongók hazavihessék az Xboxokat. Az üzletek nagy többsége nem is tette ki a dobozokat a polcokra, hanem egyből a raklapokról adták el a gépeket a hosszú sorokban várakozó vásárlóknak.

A Microsoft hivatalosan nem közölte, hány konzolt szállított le a megjelenés napjára, de az elemzők szerint közel 300 ezer Xbox várta a vásárlókat a boltokban. A redmondi gyártó az ünnepi bevásárlószezonban heti 100 ezer Xboxot szállít az üzletekbe és az év végéig mintegy 1-1,5 millió készülék eladásával számol. Az amerikai piacra szánt konzolokat a Flextronics mexikói gyárában állítják össze.

Az Xbox 299 dollárba kerül, ugyanannyiba, mint a legnagyobb rivális Sony PlayStation 2. A Nintedo új konzolja, a GameCube november 18-tól lesz kapható az Egyesült Államokban 199 dolláros áron. A japán cég összesen közel 700 ezer készüléket szállít a boltokba a megjelenés napjára."
Ja igen senki nem kivancsi az x-box ra.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Konzolos
Na innen látszik hogy te még az életben nem láttál Ps2-ön futó Gran Turismo 3-at,nem is tudom akkor meg minek irkálsz ide...?