A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jacek
LOL😊)))))))))

narumon
"Na ja, a F1 Season 2000-ben volt, hogy egyszer nekedmentek, letört a spoiler, azt annyi !
De utáltam."

De legalább valóságos volt. Pcs gamékba meg be lehet állítani hogy akarsz e törést vagy sem...

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"Hát erre azt mondom,hogy k*rva megbízhatatlanok ezek a DVD lejáccók....A haverom vett egy Grundigot 67E FT-ért,könyörögtem,hogy ne tegye,inkább akkor már Nintaust(igaz kicsit drágább),de nem, megvette,hozzá 100Hz-es Sony TV,meg Yamaha hang...Az elejétől kezdve nem tud kicsalni a DVD-ből tiszta képet,állandóan szemcsés...Lassan székláb vastagságú a scartkábelje mégsem lett jobb!! Na ez vajon mé' van???? "

Mittomén. Az enyémmel nagyon meg vagyok elégedve, és haverok is ilyet veszegetnek. Már kettő vett utánam és a harmadik is erősen gondolkozik rajta. Szerintem ennyi pénzért ez nagyon jó gép. A flashelhető Bios pedig egy álom benne 😛

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Alien!
Tévedsz!

http://firingsquad.gamers.com/hardware/xboxlaunch

Nagyon-nagyon Tanulságos!!!!

A 3 nagy ász játékból 2 beszaggat...

Zárt platform,dx8,állítólag ismert programozás,ráadásul Tv felbontáson...Akkor meg miért????

Xhumano:

Én meg inkább azon gondolkodtam el,hogy milyen rációt lát ebben a Microsoft....Valszeg,marad a marketing,illetve a pénzelés,amit eddig is csináltak,és megint ki sz*pja a legnagyobbat? Az átlag user akit átbasznak mindenféle reklámszöveggel,mint a windows-nál,hányszor mondták már,hogy tökéletes oprendszer?????

Ha meg esetleg felgyorsítják a konzolok ütemét,asszem kiszállok a játszásból,erre nem leszek kiváncsi,inkább dobálom a pénzem automatákba,lehet,hogy olcsóbban jövök ki...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Rincewind
Ő írkálja saját maga szórakoztatására! 😄DDDDDDD
versio
ezt mégegyszer be kell tennem 😊))))))))

annyira tetszik 😊)))

"Halo's graphics are well done, and we can say that they're the best console FPS graphics we've seen. There is good use of bump mapping and pixel shaders throughout the game, a rich variety of colorful and high-resolution textures and specular lighting effects. Nonetheless, a fast PC with a GeForce2 or Radeon 7500 can reproduce the graphics, especially at TV resolutions. During co-op mode, we've noticed the framerate drop into the teens in rare occasions - perhaps as low as 10 fps. We saw the framerate drop once (in the entire game) to approximately 5 fps. The sluggish frame rate episodes are rare at last only for a few seconds, though the game's target is 30fps."

30 fps 😊)))
és még ebböl esik vagy 10-et néha 😊))))))))))

versio
pc-sek !!

és most gondolkodjatok el azon
hogy milyen játékokkal is játszotok a pc-iteken
5 -ször !! akkora felbontásban 😊)))))))

😊)

versio
a hülyéket könnyü beszivatni egy jo marketinggel 😊)) LOL

versio
!!!!!!!!!!!!!!!4

"With the Xbox, the challenges Sony face are technical. A recent Sony-developed system-level performance analyzer identified that Gran Turismo 3 was only using 25% of the system's theoretical "power," which we are interpreting as memory and bus bandwidth. "

sose hisztek nekem vazze 😊))))))))))))))

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

versio
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

" The wet-paint sheen of PGR looks awkward at times, and the replay videos just don't have the cinematography of GT3. Most importantly, while Gran Turismo 3 runs at a constant 60fps, Project Gotham Racing has an inconsistent framerate that on occasion drops somewhere between 15-20 fps when taking some corners.

As a launch game, Project Gotham Racing is great, but a Gran Turismo 3 graphics-killer it is not. "

na xhumano meg a többi pc-s !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

most leborultok a lábam elé mert én a videobol megmondtam
hogy akadni fog és ti nem hittetek nekem !!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
'a forrás a firingsquad'

Konzolos
ezeket a jo kis cikkeket honnan veszed?
versio
"Halo's graphics are well done, and we can say that they're the best console FPS graphics we've seen. There is good use of bump mapping and pixel shaders throughout the game, a rich variety of colorful and high-resolution textures and specular lighting effects. Nonetheless, a fast PC with a GeForce2 or Radeon 7500 can reproduce the graphics, especially at TV resolutions. During co-op mode, we've noticed the framerate drop into the teens in rare occasions - perhaps as low as 10 fps. We saw the framerate drop once (in the entire game) to approximately 5 fps. The sluggish frame rate episodes are rare at last only for a few seconds, though the game's target is 30fps."

azt hiszem a halo is kivesézve !!!!!!

versio
nem láttam az 1-et , de a 2-estöl majd beszartam ...
az ajtok baszottul tudnak nyikorogni ....

Konzolos
Silent hill 2?

Van olyan jo mint az 1?
versio
szerezd be, nagyon üt !

versio
nagyon jo

Konzolos
Nyomod a MGS2-öt? Milyen?
versio
"I have Project Gotham for Xbox and the graphics aren't that great. To me, they don't look much better than MSR for DC. I like the way Kudos are given out better in PG, and I like the cars better, but if you have MSR for DC, I woudn't spend $50 on PG. I might exchange it for Madden when my EB gets Madden back in stock."

asszem a gotham-rol inkább ezentul ne is vitatkozzunk 😊)

versio
akinek van pc-je, és xboxt akar venni az nem normális !!!!!!!!!!!

xbox inside:

XHumano
A Sega már tudott, hova társult, a Nintendo akkor a Sony-hoz fog? Sony nem csinál pocket gépet, Nintendo nem csinál több asztali konzolt, végülis így feloszthatják a piacot együttműködve is.
XHumano
Úgy legyen ahogy mondod, az MS egyedül sehol nem jelent jót.
XHumano
Eddig így volt pl. a Sony esetében, mert a hw árába beletartozik a fejlesztés (igen magas) költsége is, aminek meg kell térülnie.

Az MS nem sok mindent fejlesztett, az Intel és az Nvidia fejlesztéseit veszi meg készen, fix összegért (gondolom jó olcsón).
versio
szerintem meg a piac ketté fog osztodni és lesz:

m$ és társai,meg sony és társai

XHumano
"A Sony játék részlege most termelt elõször nyereséget a Playstation 2 tavalyi bevezetés óta. A cég azonban összeségében csökkenõ eredményeket tett közzé. A Sony elektronikai üzletága 7 százelékos visszaesét könyvelhet el csak úgy, mint a PC-k és a kijelzõk üzletág. Csökkentek a chip- és kiegészítõ eladások. Egyedüli hasznot termelõ divizió a PDA-üzlet térnyerésével, az információs és kommunikációs részleg volt."
versio
a két piac kicsit különbözik egymástol

mert a hardver árát vissza kell hoznia
és ez 2 év alatt nem lehetséges

XHumano
Itt nem megfutamodásról van szó, ez nem ideológiai harc (max neked). Itt üzlet van, megtérülések, szoros anyagi érdekek... ami veszteséges azt leállítják, nem fogja a Sony mondjuk a TV eladások hasznából finanszírozni a PlayStation részleget csak úgy...

Nem szeretném, hogy igazam legyen, de az Xbox2(!!!)-ről felreppentett hírek már jelezték a jövőt, és itt az diktál akinek több pénze van.
XHumano
Nem tudom ki emléxik még az ide rendszeresen irogató konzolosok közül, hogy volt pár hónapja az SG-n egy hír melyben a Sony fejesei nyilatkozták, hogy nem félnek az Xboxtól mert az eleve kudarcra van ítélve stb...

Akkor magyaráztuk nektek, hogy ez vagy hülye reklámduma vagy nem tudják miről beszélnek.
És most mi a helyzet?

"A Sony elnöke elismerte, hogy különbözõ okok miatt sor kerülhet a PlayStation 3-nak a tervezettnél korábban történõ megjelenésére, ugyanis a szoftveróriás Microsoft napokban bemutatott elsõ játékgépe, az Xbox veszélyeztetheti a Sony jelenlegi piaci pozícióját..."

Egyértelmű a dolog, az MS nem is három éves, hanem mondjuk kétéves ciklusokra áll rá, 2 évente új generációs konzol. Hogy hogyan fogja bírni a fejlesztési ütemet? Úgy, hogy nem ő fejleszt, hanem az óriási ütemben fejlődő pc-s hw piacra támaszkodik (lásd Xbox), beszállító partnereket kell csupán keresnie (most Nvidia ill a FlexTronics).
A Sony nem képes ilyen ütemben, teljesen új gépeket, új architektúrákat megtervezni, a gyártásra ráállni, reklámkampányolni, mindezt úgy, hogy a két éves ciklusok alatt nyeresége is maradjon.

Remélem érthető az MS stratégiája, pc-s oldalról rég ismerősek, pechetekre most a konzolosok is megismerik 'áldásos' tevékenységüket.
versio
a nintendorol el tudom képzelni ,
hogy inkább megfutamodik
a sony-rol viszont nem !

XHumano
"A Sega nem az egyetlen cég, melynek kényszerûen ki kellett szállnia a konzol piacról. A közeljövõben más gyártókkal is elõfordulhat, hogy egyszerûen már nem lesz anyagi keretük újabb termékek kifejlesztésére. Szerintem a Microsoft féle Xbox bírja majd legtovább a versenyt." - nyilatkozta elég pesszimistán Hiroshi Yamauchi, a Nintendo 64-es konzol gyártójának a Nintendo cégnek az elnöke."
Rincewind
XHumano
"szerencsére nem sok embernek hiányzik az Xbox!"

Jujj ezt mire alapozod? Közvéleménykutatást végeztél az uccátokban?
Megkérdezted az utcaseprőt, egy takarítónénit, nyugdíjas sétáló házaspárt, Jolánka nénit a szomszédból, egy özvegyet és a Kovácsékat meg a házmestert?
Kérdezted, tessék mondani mennyire hiányzik az Xbox???
- Mi lelkecském?
- Azikszboksz, i-k-sz-b-o-k-sz?
- Ja box, nekem nem, üdvözlöm anyukádat...
versio
azért ennyire nem borus a helyzet szerencsére

XHumano
"a nintendo nem érti meg hogy ez háboru !!"

Legalább a Sony már pedzegeti... az MS az Xboxal takarítja le a piacot, már kész az Xbox2 terveivel, amit ha kihoz pár év múlva, addigra nem lesz kunkurenciája... üzletileg zsenik, és ráadásul ott a legerősebb fegyver náluk, mert a háborúhoz mi is kell más mint pénz-pénz-pénz...

A Nintendo-t máris lehetetlenné tették, a Sony-t kapkodásra bírták (ami egy konzol tervezésénél sosem jelent jót). Rövidesen e két cég is csak játékkiadóvá vállik mint a Sega.
Én meg jót röhögök majd verson meg a PS2-esén. 😊))
Rincewind
Nos a jövőben, majd minden ki fog derülni...
versio
mit gondolsz a sony miért társult az AOL-al ?????

pont ezért !!!!

Rincewind
''Az XBOX tulajdonosok nemsoká létrehozhatják saját online közösségüket is, mivel a beépített merevlemeznek és az Ethernet portnak köszönhetõen a játékokkal a világméretû játszótéren is játszhatunk. A szélessávú XBOX hálózat várhatóan 2002 nyarától üzemel majd.''

''Az online játékmód a titkos fegyverünk.'' – mondta Robbie Bach.

Na emiatt fog győzni az X-box!!! És ez komoly!
versio
szerintem a gc amcsiban megbukik ,
annak ellenére hogy jobbnak tartom az xbox-nál

sajnos ennyit jelent a marketing,
a nintendo nem érti meg hogy ez háboru !!

Rincewind
''zenés táncos''

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😄DDD
Rincewind
Nahát, akkor az én PS2-m hasznosabb! Én virágalátétnek használom 😊

XHumano
Persze, sorban álltál/feküdtél napokig, csak hogy vegyél egy éket a kapudhoz... LOL
XHumano
"az elorejelzesek nem tagadjak meg magzkat, az amcsik 70 %a tervez GC-t venni karacsonyra"

Ott valami nem stimm... max az érdeklődő Nintendo fanok 70%-a még biztosan beszerzi karácsony előtt vagy ilyesmi, de hogy minden amerikai... annyit le se lehetne gyártani.
XHumano
Ok, akkor visszaszívtam mindent 😊

"akkor mond mia az ami a pct naggyá a konzolt ovissa teszi."

Ha a gyerekek jáyszani akarnak, ne egy pécét vegyen nekik apuka, hanem egy konzolt. Ez így is működik, tisztában vannak ezzel a játékforgalmazók is. Ezért találtok rengeteg olyan játékot konzolra, amivel egy kisgyerek is jól elboldogul. Lehet velem vitatkozni, de a játékeladások engem igazolnak.
Nézzétek meg a PC-s játékok eladási listáit, hát azok nagy része elé nem ültetnék le gyereket. Jól látható a tendencia, hogy a felnőttek pc-vel nyomulnak 'komolyabb' játékokkal (stratégia, real RPG, szimulátorok, taktikai FPS-ek), míg a fiatalabb korosztály a konzolok célközönsége (ugrabugra, kaland-RPG, verekedős, autós arcade, zenés-táncos 😊 ).

Természetesen vannak átfedések, ezért nem is azt mondom, hogy egy felnőtt ne vegyen konzolt magának, ha könnyed szorakozásra vágyik. Aztán előfordulnak persze konzolokra is komolyabb gamék, de ott már a kiadó is tudja, hogy nem lesz kasszasiker.
GAMECUBE
JAj bocsi elirtam nem ingame screenshotok azok, hanem amiket a boritokon stb lacc, na ugyanugy nez ki a gameban is. elnezest en fogalmztam rosszul.
Mellesleg ha a konzol ovisoknak keszult... akkor mond mia az ami a pct naggyá a konzolt ovissa teszi.
NA lehet hogy megsem kelt el az osszes xbox, talan csak egy reklam szoveg, hogy jajj mar sehol sincs.. ha mar igy leszartak a nepek.😊
Hiaba az elorejelzesek nem tagadjak meg magzkat, az amcsik 70 %a tervez GC-t venni karacsonyra...😊
versio
"At a Best Buy in Los Angeles, located next to a Toys R Us and a Costco, around 25 people waited where nearly 300 people had stood the year before for PS2's, bundled in sleeping bags and heavy jackets until 8am the next morning, when Best Buy would open their doors for Xbox sales."

ennyit a nagy eladásokrol hahahahaha😊))))))))

XHumano
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nem hiszem el, most meg mértékegység lett a ps1...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
XHumano
És még mondjátok, hogy a konzol nem az ovis öcsipöcsöknek készül...
XHumano
"...amiket az ujsag boritojan, poszteren, meg akarhol lattal azok mind ingame kepek .."

Na az ilyen emberkék azok akik már annyira nem értenek semmihez, hogy kár velük vitázni...
Egye fene, most elmagyarázom...
Az ingame képek 640x240-es felbontásúak, a normál nyomdai nyomat pedig min. 300dpi-s, ez azt jelenti, hogy megközelítőleg 2"x1" azaz olyan 5cm x 2,5 cm, ami nem csak a qrva plakáttól van nagyon messze hanem a borítótól is!!!
Nahát, akkor hogyan készülnek ezek a szép borítók, plakátok...???
versio
😊)) legalább sokat dolgoztál 😊)))

CSOCSO
nah két nap és kijön agc !!
Dikkma
Kinn én vagyok a 23100-adik hozzászóló, itt meg a 23585. Ha vki szépen megkéri versiont, kiszámolja nekünk, hány hozzászólás tűnt el nyomtalanul ez alatt a fél év alatt 😊