A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

narumon
"Nem prototípus !!
Méghogy nem mutatták eddig be !"

Ez bejelentés volt, és nem bemutatás. NE keverd a kettőt.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

A Nvidia Quadro DCC-t kívéve egy mezei 1 GHz-s AMD alapú konfigurációról van szó. Ami tőlünk nyugatabra és lassan nálunk is átlagos gépnek tekinthető.

Egy évre rá egy PC pedig kenterbe verte.

Laalee
a ps2 lehet hogy a konzolok teren és ugy a jatekgepek teren is egy izmos hw nek szamit de azert na akarjunk mar atomszimulaciot vegezni vele😊 valos idoben...

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

GAMECUBE
oksa, mar irtam feljebb mi van😊) a GS cubet meg mondom csak koncepcionak szantak... szerintem
narumon
"Muhahahaha, a GScube realtimeben renderel!!! fogd fel, es nem gy PC szamoja ki azt a szar filmet, (tobb 10ezer oran at), hanem tobb szaz is !!! bazze ne legy mar nevetseges!"

Mindenesetre ezt még nem mutatták be a nagyközönségnek a lenti nvidias rendszert meg igen. Érdekes hogy az egyik legnagyobb konzolos fejlesztőcsapat aki iszonyatosan tudja programozni a Ps2t (Square) nem is próbál azon renderelni és számolni semmit, hanem a Pckkel mahinál.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

GAMECUBE
szal elneest a betegezesert, nem figyeltem, hogy mire gondolsz😊)) bocsi, ezzel en is tisztaban voltam, csak azt hitem, hogy puszta nyers erorol beszelsz😊)
GAMECUBE
jaj tduom mi ez, ez egy Nvidia altal kitalalt technika, ami altal Gef3 is tudja real timeban szamolni az ff filmet.... oksa, de technologiat lehet licenszelni, avagy, ellponi is😊(lemasolni ergo), szal ha ezt a technikat ranyomod egy GScubera, akkor ott sok minden szep tortenne, amit irtal igaz, meg szep, is, magyarul szinte hardvare fuggetlenne teszi a real renderelest....mar lattam is futni gef3mon a FF mozit, szal ha ez nem lenne(de van😊)) akkor GScube az erosebb, ha puszta teljesitmenyrol van szo, atlagos technologiakkal alkalmazva
narumon
"Miért nem ér sz*rt sem a GS cube (és a PS2)... 2. felvonás."

Erről beszéltem. Persze hozzátartozik hogy ennek az nvidia kártyának az ára eléggé borsos...

GAMECUBE
de szeerintem nem is arra szantak, hogy gyakorlato haszna legyen, fogd ugy fel, mint egy koncepcio autot
Laalee
amugy ez a gs cube mire jo? ilyen erovel lehetne fitogtatni a 1024 processzoros pc szervereket is... es az mennyivel hudegyorsabb meg a gs cube nal is aminek semmi gyakorlati haszna sincs...

GAMECUBE
egy kozel atlagos pc😊)))))))))))))))) te beteg vagy ocsém ,menj vizsgaltasd ki magadat...... 😄DDDDDDDDDDDDDDDDD es meg te nevecc??? bazze ezt meglatjak mindenki sirni fog rajtad a rohogestol
GAMECUBE
Muhahahaha, a GScube realtimeben renderel!!! fogd fel, es nem gy PC szamoja ki azt a szar filmet, (tobb 10ezer oran at), hanem tobb szaz is !!! bazze ne legy mar nevetseges!
GAMECUBE
honnan ez a nev NArumon? en ha tehetnem ps2om es GC m lenne, most csak ps2om, n64em snesem van, de lehet osszejon melle az a GC, es sok szep gameval
Ugy látom még mindig nem érted, ezért leírom általános iskolai szinten is:
Egy közel átlagos PC kenterbe ver egy GS cubot.
GS cube = 16 vagy 64 db PS2
PS2 = PC/16 vagy PC/64
Magyarán a PS2 max. a PC 16-odát tudja. Rosszabbik esetet nézve 64-ed részét.
Úgyhogy:
Muhaha... MUHAHAHAHA... MUHAHAHAHAHAHAHA!!!
Konzolosok ezt nektek:

narumon
"Abszolút egyetértek a véleméyneddel, de készülj, hogy holnap a szenteltvíz is le lesz szedve rólunk, és el leszünk küldve mindenhová 😊 Ahogy megjön az első pc-s 😊"

Nem hiszem én már ezt mondom régóta, csakhát ezt kevés ember teheti meg. Ha tehetném én is vennék egy Xboxot és barátnőm nyomná.. meg néha én is 😛

narumon
"igen egy gef 3 100 felett van"

85000+Áfa a sima 61+ÁFA a Ti200.

GAMECUBE
Jol mondja olcsofiu a dolgokat, ahhoz kepest, hogy meg nem alttuk itt, jol meglatta azt, hogy mi miket mondtunk😊
Nem veszi senki konozlnak a GSCUBET.
CHEAPBOY
bazzeg, a GS cube nem konzol, es nem is vesszuk annak!!!

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Ja és ez lemaradt:
Muhaha... MUHAHAHAHA... MUHAHAHAHAHAHAHA!!!
Konzolosok ezt nektek:

Miért nem ér sz*rt sem a GS cube (és a PS2)... 2. felvonás.

SIGGRAPH 2001 – LOS ANGELES — AUGUST 14, 2000 — The graphics industry took a quantum leap forward today at SIGGRAPH 2001 when NVIDIA® Corporation (Nasdaq: NVDA) rendered Columbia Pictures’ computer-generated (CG) animated motion picture, Final Fantasy: The Spirits Within, in real-time. This groundbreaking demonstration takes place in the NVIDIA booth (#1701) and SQUARE booth (#1927) using NVIDIA’s Quadro™ workstation graphics technology, the industry’s leading workstation 3D solutions. Square USA Inc. research and development division developed the software for the technology demo. The real-time demonstration was made possible by NVIDIA’s nfiniteFX™ shading technology, including vertex and pixel shaders, to overcome the technical challenges presented in creating realistic skin, hair, clothing and other organic attributes.

“This interactive demonstration of Final Fantasy is a major achievement for the 3D industry. The realism and subtleties of the images demonstrate the power of the programmable GPU that NVIDIA pioneered,” stated Jen-Hsun Huang, president and CEO at NVIDIA. “We’ve taken a giant step in visual computing. The work done by Square and NVIDIA is a glimpse at the future of video games and other interactive story telling experiences. We had a great time working with the talented team at Square. Their artist vision is inspiring.”

The Quadro-based workstation renders a single frame in four-tenths of a second, allowing for an interactive, real-time CG scene. For comparison, a single frame from the original movie took over 90 minutes to render. NVIDIA’s GPU enables over 100,000 speed-up over software renderers running on a farm of the fastest supercomputers.

“It has long been an artist’s dream to render CG animation in real-time,” stated Kazuyuki Hashimoto, CTO at Square USA. “This technology demonstration represents the future direction of digital 3D entertainment, simulating human emotions, movements and characteristics through the use of computer-generated graphics.”

A fent említett workstation-ben egyetlen 1 GHz-s AMD proci ketyeget az Nvidia Quadro DCC társaságában. Ezek szerint egyetlen lassan átlagos PC felveszi a versenyt 16 illetve 64 db PS2-vel. Ha valakit érdekelnek a részletek, nézzen el a www.nvidia.com -ra és keressen rá a final fantasy -re. Vagy nézzen körül a neten. Ezek után tényleg nincs értelme a gépek teljesítményét összehasonlítani. A konzoloknak leáldozott... Bár nem is, hiszen az X-box PC alapu.

Konzolos
Hívj majd fel.
GAMECUBE
MAjd ha meglatjatok a jelenlegi mindent vero GC grafikajat.... hat ott aztan lesz palfordulas😊
A gurusok meg mar alapbol kedvelik az RS2 miatt (ahogy az e3 utan cikkeztek is rola)
GAMECUBE
Mindenhol megverte a GC a ps2 eleadasit😊)

"Nintendo said its GameCube has already sold 40,000 systems in Canada after one week of sales, making it the best-selling next generation video game console in the country. By comparison, Sony Playstation 2 sold 30,000 systems in its first week of sales last year."

es amerikaban is 25%al...😊))))

PyRex
"bár a grafika terén látszik a csaknem két éves előny a PS2-höz képest. Ettől függetlenül a jó játékokon, és a fejlesztés könnyűségén fog eldőlni az Xbox sikere - az elsőből van már pár darab, az utóbbinál pedig bizony egyértelmű az előny a MS javára"

Ezt emelnem ki. Asszem' no comment, de XBOX nagyon ott van a TOP-on 😊

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Laalee
version tol mar ez is szep, olyat idez ami nem a ps2 rol szol 😊

Evil
o csak idezett!

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Blasta
Végre egy szubjektív, tényeken alapuló hozzászólás és vélemény! Gratula Version! Már látok fényt is az algútban!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Efreet
Dreamcastos Soul Calibur 2? valaki nagyon el van tévedve...

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

PyRex
"Az Xbox-gyártás körülbelül 2.000 fõ folyamatos foglalkoztatását biztosítja Magyarországon. "

MUHHAHHAAAAA!

Hat komolyan mondom, ez az egyik legrohejesebb mondat, amit itt olvastam 😊))))))))))))))

"Xbox-gyártás" 😊

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

versio
"A japán óriás, a Konami nemrég szállította le 1,8 milliomodik (!) Playstation 2 játékát, a "Metal Gear Solid 2" című játékot az amerikai viszonteladók számára."

!!!!!!!!!!!!!!!!!!

és ez csak amerika !!
meg 10 napja jelent meg !!!!!!!!!!!!

versio
" Tegnap este láttam X-boxot akcióban. Első benyomásaim alapján semmi kiemelkedő, ugyanakkor teljesen korrekt a konzol. A többi jelenlévő (jó rész Gurusok, plusz két kollégám) véleménye is hasonló volt.
A DOA3 elég látványos, bár a pályák színvonala kicsit vegyesnek tűnt, és szerintem még mindig a Dreamcastos Soul Calibur 2-ben mozognak a legjobban a karakterek.
Project Gotham szép, bár nem igazán vagyok oda az autóversenyekért, úgyhogy megítélni nem nagyon tudom. De szép, és lehet törni az autókat rendesen (azt vártuk hogy a licenszelés miatt ez nem fog menni).
A Halo nagyon-nagyon hangulatos első tíz perce grafikaliag nem nyűgözött le mindenkit; ez még az űrhajón játszódik, folyamatosan törnek be az idegenek, miközben a kétségbeesett katonák a főhőst próbálják megszöktetni, akinél igen fontos adatok vannak - ő egy kiborg, a screenshotokon látható nagy zöld páncélos figura. Nekem mondjuk bejött, sok effektet használnak szinte minden felületen, így végre fémesnek néznek ki a falak, páncélok. Viszont a karakterek poligonszáma (érthető okokból) nem vethető össze a DOA3-al, ahol csak két figurát kell egyszerre kirakni, és sajna az átvezető mozikban az animációjuk béna. De hangulatra verhetetlennek tűnik a game, a katonák folyamatosan beszélnek, logikusan viselkednek, és az ellenfelek is elég veszélyesek. Egyedül az irányítást nem bírtam megszokni ennyi idő alatt.
Ami nagyon tetszett még, az a Munch - még nem láttam Oddworld-ös játékot, talán ezért is jött be ennyire. Hihetetlenül idióta, és elég szépen is néz ki, lenne kedvem nyomulni vele.

Összességében szerintem versenyképesnek tűnik a stuff. Nem mondhatni róla, hogy a földbe döngölné a konkurenciát akármilyen szempontból is, bár a grafika terén látszik a csaknem két éves előny a PS2-höz képest. Ettől függetlenül a jó játékokon, és a fejlesztés könnyűségén fog eldőlni az Xbox sikere - az elsőből van már pár darab, az utóbbinál pedig bizony egyértelmű az előny a MS javára. Az elterjedés érdekében pedig a cégnek semmi sem dárga; a kipróbált Xbox Made in Hungary felirattal volt ellátva, ugyanis itthonról is teljes gőzzel termelnek már az amerikai piacra. "

versio
"...vagyunk itt egyparan akik a directx sotet kodebol leptunk az emotionengine rozsaszin vilagaba, hasonlo okok miatt..... "

no comment 😊))

versio
"Mindenesetre vége a PC-s game korszaknak számomra, mert tele t.köm az egésszel.
Állandó akadások, fagyások, gagyi játékok, ami meg jó lenne, azt meg valami 2Ghz-es procira és legalább G-Force 4-es vidikártyára írják.
De megszívatom őket és veszek egy PS2-t!!! :-))
"

egy ujabb boldog ps2 tulaj 😊)

Ilyet azért szerintem ne nagyon írjál, mert csak olaj a tűzre! De igazad van, mondjuk a másik oldal elfogultjai is hasonlóak bezony 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

GAMECUBE
UGY ám, bazze megjon a kozkedvelt ontelt csak apcsgame a jogame banda azt irhatsz akarmit, bazze, akkor is hulye vagy (meg ha 1000%osan be is bizonyitod) meg nem ertesz hozza, szal itt mindenki lehet szep meg okos, de egy igazi pcsel senki nem erhet fel....

mas!
Ramza abban egyet ertek veled, hogy mig a pc-sek uyg szidjak a konzol gameket, hogy nem is lattak oket, csak hirbol , mig mi akik konzolosok vagyunk ugy alkotunk velemenyt, hogy bazze egy pcelol irok.😊 es tuti jacottam is amr vele sok gamet, es az alapjan jottem ra, hogy a szamitasaimat GC-n, ps2on talalom meg, illetve pc-n is de ott kevesebbet. (leven egyre tobb pc-s game jelenik meg konzolra, es pont azok amik nekem teccenek..😊 szal mindegy, egy pCs gamehez nem kell tobb iQ és nem az al adja meg a jatek sava borsat, meg az IQ szuksegletet, hanem a felepitese, meg a feladatok. Ezzel az erovel a Perfect Darkban is tokeletes Al ok vannak , megse nyalazzuk... mert az nem szamit, ha eszjatekrol van szo(annyira)
Abszolút egyetértek a véleméyneddel, de készülj, hogy holnap a szenteltvíz is le lesz szedve rólunk, és el leszünk küldve mindenhová 😊 Ahogy megjön az első pc-s 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

"Játszd végig a NOLF-ot és rájössz miröl beszélnek."

Végigjátszottam kb. egy hónapja, én nagyon tetszett. Most akkor ez a rossz, vagy a jó ai-re volt példa 😊 Mert voltak nevetségesen könnyű és dögnehéz pályák is...

"nagyon sokat számit az AI "

Ezt senki nem vonta kétségbe!!! Abszolút igazad van! Nem erről volt szó gondolkodás címszó alatt, hanem arról, hogy ___Te, a játékos___ mennyire töltöd játék alatt agymunkával az időt.
És az mgs2 ai-jét pedig végképp nem fikázhatta egy pc-s sem itt a listán, mert szerintem senki nem játszott közülük vele (mint ahogy én sem, de ha feleannyira lenne jó, mint az első részben - és hidd el, nem csak feleannyira jó - akkor már rendben van). Itt valamit nagyon félreérthettél!

K.András
Játszd végig a NOLF-ot és rájössz miröl beszélnek.
Szerintem nagyon sokat számit az AI ugyanis hiába néz ki jol egy játék ha olyan buták benne az elenfelek hogy körbe lehet röhögni ugyanis az elveszi a játékélményt!!!

http://druglord.buzz.hu/ ;)

ps-sek=pc-sek
Bocs.

Valaki írta ma délután, hogy milyen nevetséges, gondolkozást nem igénylő verekedős játék a Metal Gear.
Jót mosolyogtam rajta.
1. Hirtelenjében pc-n a Warcraft, a Max Payne, a Baldur's Gate és az Indiana Jones jutott eszembe, mint verekedős játékok (Mé'??? Van benne verekedés, nem?!?!)
2. Nem hisezm, hogy az alapján kellene véleményt alkotni egy játékról, hogy mennyit kell benne gondolkodni (csak zárójelben jegyzem meg, a MG ezen a téren sem teljesít rosszul, de most nem erről van szó). Ma egész délután Max Payne-eztem, és nagyszerűen szórakoztam annak ellenére, hogy az égegyadta világon semmit nem kellett gondolkozni benne. De van hangulat és játékélmény. Ha gondolkodtató játékot akarok, akkor leülök azstali rpg-zni, de nem feltétlenül ezt keresem a számítógépes játékokban (persze ha van gondolkodtató rész, az nem baj, sőt).
Szóval felejtsük már el, hogy a konzolos játékok buták, a ps-sek pedig gondolkodtatók!

K.András
mit aláz le?az nforcos chipet?ne máááááááá

CSOCSO
áfa nélkül!!! áfával meg 120
"Még mndig jobb mint ez az anyázás, vagy mint a 786876464 poligonszám"

Eben egyetértek, de tényleg butaság ez a "nektek sosem lesz ilyenetek, beeeee" hozzáállás. Nekem is az egyik legnagyobb kedvencem a BG2 (két napja végre befejeztem a Throne of Bhaalt - isteni volt), de a pc-seknek meg sosem lesz Squaresoft-juk, Konamijuk, stb.
Van, aki nem is tart igényt erre (mint ahogy van olyan konzolos, aki meg a BG-re nem tart igényt), de én pl. azért vettem anno psx-et, mert nekem kellett mindkettő!

K.András
90.000 ez nincs 100

CSOCSO
igen egy gef 3 100 felett van
K.András
Azért az árért vehetnél egy GF3-at

nekem meg 60!!!!!!!ezerbe kerult a dc-m.

SeGa
Hehhelattam a wolfeinsteint Halo elbujhat....
balumaci
jaja!!

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"