A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GAMECUBE
gyere fel bazze, nezd meg, sot a gamespotrol le is lehetett szedni a videot... nekem is megvan!!!
de teléjeseitmenyben eleg nevetseges volt kijelenteni, hogy 64 ps2 kell egy mezei pc teljesitmenyenek az eleresehez.
kepzeld tudom, hogyminden valamilyen eljarassal keszul, de ha az eddigieket vesszuk(hasznaljuk), nem azt amit az Nvidia kitalalt, akkor elmehet a pc a sunyiba.(bazze anelkul nem menne, a teljesitmenye harmat gyenge ahhoz)
Es ment Gef3mon, ne csak ketelkedj, nezz utana neten!
balumaci
egyébként felfogtam,és most már megpróbálok e szerint fórumozni!
egyébként szerintem nem csak én egyedül vagyok ilyen!!

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

balumaci
kösz a baszogatást!!!!
😊

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

balumaci
ez kinek ment??

narumon
"nah te voltal az😊)))))) ne szanalamazz mar egy eljarasnak koszonheto, hogy megy egy mezei pc-n!! ne legy nevetseges, bazze magadat jaratod le, es meg EN nem ertek hozza!"

Na megint jót szóltál. Ugyanis minden amit látsz vagy történik a számítógépen vagy konzolon az egy eljárásnak köszönhető. Ettől még ugyanúgy kell mellé a teljesitmény is. Az eljárást leegyszerűsítve nevezhetnéd programnak is. Egyébként nem tudom hol olvastad de Gef3-on nem fog realtimeban menni a büdös életben sem a Final Fantasy.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

balumaci
ja!
és ő már vayg 60 éves😊

PyRex
😊

NA ezt figyulljatok:

ftp://3dgamers.in-span.net/pub/3dgamers/games/mafia/mafia_gameplay_04.zip

ftp://3dgamers.in-span.net/pub/3dgamers/games/mafia/mafia_gameplay_05.zip

ftp://3dgamers.in-span.net/pub/3dgamers/games/mafia/mafia_gameplay_06.zip

VIDEOK A OC-S MAFIA CIMU GAME-BOL. HAT BIZONY AZ OREG MAX PAYNE ELBUJDOSIK SZEGYENEBEN, VALAMI ISZONYATOSAN SZEP LESZ A GAME ES A HANGULATTAL SEM LESZ GOND ASSZEM. Az egyik videoban latni lehet, hogy az arnyekok is eleg lazak lesznek 😊 Csak jelenjen mar meg!

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Lacc
Igen, és neki minden szava arany bizony.
PyRex

A Sony elnok vezerigazgatoja... BAsszus, ez meg Bill papanal is gusztustalanabb. Hogy nez a hulye a 4 szemevel 😊

PyRex

XHumano
He-he, a hálóvilágban videojátékokat próbálnak ferdeszemű rajongók realtimeban... 😊))

jó poén
Dikkma
Nem a pc-sek nyitogatják a GAMECUBE WILL WIN! meg az X-BOX MEGBUKOTT topicokat. Erről nem is kívánok vitát nyitni, ha igen, akkor (ahogy azt nagyon helyesen tetted) ebben a topicban! Azokat felejtsük el.
versio
szerintem nem 3-4 konzolos van
mostanában elég sok idetévedt,néha tobb mint pc-s

PyRex
..képesek vagyunk vitázni... 😊)))

PyRex

PyRex
B@sszus, 25 EZER (!!) hozzászólás, szinte el sem hiszem, hogy egy ilyen egyértelmü dologról (mindig is a PC lesz a jobb

Dikkma
Megkérem a mostanában nyílt kb. 15 darab konzolos topicba írogató kb. 3-4 embert, hogy több ilyen topicot ne nyissanak, a meglévőket pedig kicsit kultúráltabb hangnemben látogassák!
Az X-Box, Gamecube, PS2 topicokat ezentúl max. a Saját Témákban nyissátok, különben törölve lesznek.
Előre is kösz.
A PC-s játékoknak leáldozott!! topic maradhat, bár itt is kicsit észbe kéne kapni a színvonal terén; azonban ez a topic leaglább működik, nem úgy mint a többi.
PyRex
micsoda?

A telcsi Nokia 7110, a kabel gondolom sima adat/szervizkabel. A program meg a Logo Manager.

PyRex

CSOCSO
köszike... milyen kábel flasher?
PyRex
Szereztem kabelt a telcsimhez, szal' most tudok zenet irni, asszem a progival el is tudom kuldeni, majd probalom...

PyRex

PyRex
Jo, ezt sietve 1 perc alatt dobtam ossze paint-ben 😊))))))))))))))

PyRex

CSOCSO
a sony az közel sem azért a 18dick mert a ps2 létezik régebben irták

ezmég nekem is magas😊)) azt elhittem hoyg 18 adik de rég veszeledtünk róla hogy a ps a 40% át tette ki a sonyi bevételének..hja a mikor kijött a ps2
CSOCSO
lehet de közel sem a ps miatt
GAMECUBE
nah megyek
GAMECUBE
de 18adik
nem a psbol el csak
CSOCSO
a sony az közel sem azért a 18dick mert a ps2 létezik régebben irták hogy az éves bevételét a sonynak a ps hozta..hja abban az évben mikor kijött a ps2 akkor igen!
de hány háztartásban van sima akármilyen sony cucc és mennyi ps2?? 20 milla ps2 van de vagy 1 milliárd sony cucc minimum ha nem 2-3 milliárd lakásban van min 1 sony cucc...
CSOCSO
meg a ps2 sem 66 hanem sima 6😊 gc nem küldesz híreket ..version tudsz csinálni scriptet amitöl ha rá mutatsz az oldalra akkor lejjebb megy az oldal? mert az oldalon nincsen örgõ sáv de nemtom hol kapcsolhattam ki😞((((((((
GAMECUBE
bazze megtalaltam a Nintednot, profit alapjan az 51dik legnaygobb vallalat a foldon😊)) király.... a sony a 18dik
egyebkent az azsiai piacon (ahova minden autosmarak is beletartozik, meg koolaj ceg) a 215dik helyen allt tavaly, ami iden csak novekedik😊))))
a pici kis N megsem olyan pici😊
GAMECUBE
meg a poligonok se passzolnak😄D
versio
az xbox grafja se 250 hanem 233 !!!!!!!!!4

CSOCSO
mhz-vel
CSOCSO
hja a graf meg 50 hz-vel gyengéb..mielöt version irná😊
GAMECUBE
ez egy xbox szemszogu es tok regi lista... semmi mondandoja nicnsen ma mar
GAMECUBE
baze ez szar lista.... mikori????
ami kapasbol szembeotlott, hogy N/A a HDTV game support a GCnel... hat konyorgom arra van az elso game, ami tamogatja... (RS2!!) ez azert lenyeges
meg GC mar 485 mhz.
CSOCSO
jo hát az is szar hisz a gc már nem 405 mhz-s hanem 485 mhz-s szal enyit erról
KRi2
ps2-gc-xbox osszehasonlito tablazat
klakk

lll l ll lllll l lll ll

versio
használj imagefx-et képoptimalizálásra

az királyul kicsinyit le képeket

CSOCSO
pírex.. elöször is akkor mnem lesz semmi a mgs2 csengõcskébõl semmi sem? nem irod le nekem emailbe?a másikhogy a gépet veddki majd menj fel egy oldalra másold ki az értelmes X et ami kijön a háttérbõlés azt rakd be oda
GAMECUBE
naggyon dogos lett, csak az a szemeteskosar nem kene moge...😊
PyRex
Inkabb mondjatok meg, milyen a logo-m 😊))))))

PyRex

GAMECUBE
van benne valami, de a vilaghaboru elott is dobaltak egymast sarral a felek😊)))))
GAMECUBE
nah te voltal az😊)))))) ne szanalamazz mar egy eljarasnak koszonheto, hogy megy egy mezei pc-n!! ne legy nevetseges, bazze magadat jaratod le, es meg EN nem ertek hozza!
GAMECUBE
en is ezt mondatam, de mar tudom mire ertette.... arra, hogy van egy eljaras amit Nvidia talalt ki, amjvel egy Gef3mas gep is lerendereli a F filmet real timeban (ma vettem egy angol szaklapot, epp benne volt) de ha ezt a technikat raraknank GSCUBERA,akkor ki tudja mi lenne😊)) Egyebkent csak hardver tekinteteben agyonveri az atlagos PC-t a GSCUBE, meg meg egy ps2is jelenleg!!! Remelem aki irta is igy ertette, nem pedig telleg elhiszi azt, higy 1 ps2, az 1/16odat (vagy 1/64edet) tudja egy ATLAGOS!! PCnek😊)) mert akkor eleg nevetseges lenne, es ha igy van, akkor nem is tudom miert nekem magyarazta el ovis szinten a sajat elerteset!
narumon
"Én személy szerint leszarom a közölt számadatokat, kurvára nem az számít. Egy HUMMER is "csak" 195 lóer?, emellé 3.5 tonna mégis felmászik arra a hegyre, aminek a felénél már kid?lt az összes hitech terepjáró."

Hát igen, egy IFA se túl sok lóer?ben viszont van áttétel is. Elhúz az akármit.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"A SCEI a modelt a Siggraph 2000 Expo-n fedte fel New Orleans-ban a héten"
Ez bizony bemutatás, vazzeg !!"

Szerintem nem. És egy nyamvadt cikk sem szólt arról hogy mi mindent futtattak rajta. Eddig csak az volt hogy ezt meg azt gondolják róla. Amit te idéztél cikk az már egy éves és még mindig nincs sehol a gép.

balumaci
miért,te hol dolgozol?

balumaci
igen,de ahhoz sajna egy überfasza gép is kéne!
😞((

CSOCSO
GameCube: Fastest Selling Console Ever?

We interview Nintendo of America's Beth Llewelyn for more insight into the recent GameCube sales.

November 29, 2001

Yesterday Nintendo issued a press release stating that GameCube is the fastest-selling videogame system ever. However without any solid sales data and vague numbers we decided to go straight to Nintendo to see if we could get a clearer picture of sales. Beth Llewelyn, Director of PR for Nintendo of America, commented on the situation providing a little more insight into the sales. The interview is as follows:
IGNcube: Nintendo is reporting that GameCube is the fastest selling system ever. Under what circumstances? Is that a week or the launch day?

Beth Lewelyn: "We're looking at it just in that launch period."

IGNcube: Did it sell better than the Sony PlayStation 2 on launch day?

Beth Lewelyn: To compare against Sony we're looking at TRST data and we pretty much looked at first week of sales. So, compared against that -- 515,000 may have been their shipment number -- but wasn't, from what we can tell with TRST, their sell-through number and that's what we're comparing.

IGNcube: So during the first-week you're saying you sold more GameCubes than PS2 did in that same launch period?

Beth Lewelyn: Yes.

IGNcube: You didn't give out any specific sales numbers, though. What are we looking at?

Beth Lewelyn: Around 510,000, a little over that, .

IGNcube: Luigi's Mansion, the fastest selling launch title ever. Is that across all systems and not just Nintendo's?

Beth Lewelyn: We're looking at the numbers and certainly in recent history it would be across all platforms.

IGNcube: That's also based on TRST data?

Beth Lewelyn: Yes, our numbers comparatively against TRST.

IGNcube: Do you have actual numbers for how many units Luigi's Mansion sold?

Beth Lewelyn: I don't have the actual numbers, but I know it sold several hundred thousand.

IGNcube: What about Wave Race: Blue Storm?

Beth Lewelyn: I don't have the numbers, but it ranked third.

Final Verdict
It seems that Nintendo is sticking with the declaration "Fastest Selling Console Ever...in a week." It remains to be seen what kind of sales the system saw on launch day. Indeed it must be close to Sony's launch day PS2 sales, but does it eclipse it? Hopefully we'll soon find out. Nintendo also notes that it doesn't have final sales data for the launch software just yet, which is why it hasn't released final numbers.

What about the Xbox sales, you say? It seems Microsoft is keeping clear of the public relations war for now. Early world suggests that Microsoft simply may have not had enough consoles on the market at launch to compete with Sony's and Nintendo's sales numbers. However, the console has also seen sell-out sales since release.

Whatever the truth may be, all three next-generation consoles are well on their way to making large footprints in the next-generation markets, and the real indicator of success will only be seen in the years to come.

More as it develops.

CSOCSO
gc re a biohazard... minden fûszáll mozog minden fa remeg a széltõl és nézétek meg azt a ködöt ott hátúl.. uhhh
CSOCSO
gc re a biohazard... minden fûszáll mozog minden fa remeg a széltõl és nézétek meg azt a ködöt ott hátúl.. uhhh
Bár nem a témához tartozik, de a terepjárókról írtak nem fedik a valóságot. Somogybabodon nagyon beégtek a hummerral. A kis pöcs Suzukik hatszor jobban másznak a hegyre. Ez is csak az amik újabb nagyképűsége...
versio
!!!!!!!!!!!!!!!

na itt az elsö effect ami már nem megy xdoboz alatt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
és nemsokára egyre több lesz !!!!!!!!!

silent hill2:

"a diszdoboz tartalmaz meg egy DVDt, amin rajta van hogy hogyan keszitettek, es osszehasonlitas az XBoxossal... Allitolag az Xen nem tudjak megcsinalni az a kirr kodefektet, amit PS2on... hat kivancsi leszek... "