A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GAMECUBE
engem nem zavar ha megy a ps2, de jovore nem ilyen derusek a kilatasai, capcom is keszul otthagyni a ps2ot, (dmc2 es onimushat meg megcsinaljak) de lassan mar csak GCre fokuszalnak, mert abban van a jovo.... .. ez a mondat shinji mikami szajabol jott ki😊
GAMECUBE
ez nem csak reklamfelirat, hanem internetes oldalak egggyuttes velemyenye(nem nintendosoke), de hagyjuk, nem jacottal vele, nem ismered, nem ertesz hozzá, már lejott ebbol a ket hozzászolásbol(gondolod majd reklamszoveggel jovok ki egy ezer eves gamenal mi?)
XHumano
Nem ,hanem a reklámfelírat, te csak ismételgeted mint egy papagáj...
GAMECUBE
megis, szakemberek, erett felnottek szavaztak meg, bazze ezek java nem gyerekes, hangulatosak, ea TE nem tudnad vegigvinni oket, mert ezek nem egy nap alatt vegigviheto gamek (joreszt)
minek is magyarazok neked, tutir eggyikkel sem jacottal., laccik ebbol is mi ert hozzá jobbban, es majd biztos neked hiszek, rad hallagatok, mikor a vilag mar dontott.
versio
Továbbra is rendkívül jól fogy a PlayStation 2
írta: Ytse, idő: 18:42

A Sony Computer Entertainment America (SCEA) várakozásai szerint a karácsonyi szezonban értékesített PlayStation termékek (konzolok, szoftverek, kiegészítők) forgalma meghaladja majd az 1 milliárd dollárt.

A vállalat szerint a konkurencia -- a Microsoft Xbox és a Nintendo GameCube -- novemberi piaci megjelenése egyelőre nem érezhető az eladási adatokon. A SCEA szerint a november 19-én kezdődött héten az Egyesült Államokban 317 ezer PlayStation 2 és 100 ezer PSone gép talált gazdára.

"A bevásárlószezonban eddig rekordmennyiségű PlayStation terméket sikerült eladnunk, és várhatóan ez a trend folytatódni is fog" -- mondta Jack Tretton, a SCEA alelnöke.

"A PlayStation 2 megjelenése óta most először van a piacon három új konzol. A reklámok hatására egyre többen vásárolnak játékgépeket és egyre többen választják a mi termékeinket. Felméréseink szerint 2001-ben minden konzolra költött 3 dollárból 2-n PlayStation terméket vásárolnak majd."

XHumano
Ezen a listán végleg [email protected]... full gyerekeknek készülő játékok. Nem szégyen az ha még gyerek valaki, csak merje felvállalni, és ne akarjon a tapasztaltabb felnőtteknél okosabbnak látszani, ennyi...
versio
Szélessávú tesztek Angliában!
2001. december 8, Szombat - Andy
A világon az elsőnek a Telewest Broadband kezdte el a szélessávú PS2 hálózat tesztelését. A zárt próbák ezen a héten kezdődtek és a jövő évben is folyatatódnak. 2002 első negyedévében várható egy korlátozott nyilvános tesztelés is, szóval lehet kezdeni kiköltözni Angliába 😊. "A Telewest PS2 szélessávú szolgáltatása az első ami összekapcsolja a felhasználókat. Ezt a szolgáltatást többjátékos játékra, demók letöltésére, és más hasznos dolgok (hírek, előzetesek) letöltésére lehet majd használni" mondta az SCEE Üzleti Fejlesztési Igazgatója.

balumaci
Gratulálok!
😊)

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

GAMECUBE
ott az N logo!!

GAMECUBE
es jopar N fan, jon majd este, hadd lssak miket talaltam.
GAMECUBE
majd irnak, ne felj, csak most off on vannak😊
a java csak valasz volt, a tobi, meg ellenbizonyitas. ha jobban figywelned tudnad mi van.
GC: te saját magaddal beszélgetsz?? mert rajtad kívül nem sok ember beszél itt!!

GAMECUBE
64DD, ami sohase gyutt hozzánk...😊)

GAMECUBE
alig volt erdekeltseg a GC irant meg a rajt elott mi???
Reuters has published a lengthy review of the coming GameCube launch. "American retailers have been eager to get their hands on GameCube with major chains saying that indications of demand, such as pre-orders, were running near twice the expected supply..."
GAMECUBE
ez igy van... es nem a nintendosok szavaztak, hanem szakertok, !!(tehat nem a kis ovisok, es pc-vel mindennel foglalkoznak.
GAMECUBE
erdekesseg, a mind elfogyo xboxbol megiscsak maradt, egy ketto?😊))(ez vasarnapi 18adikai kep)egy nem kicsi new yorki bolte

most olvasom, 740ezer GC ment el USABAn!!!(es kanada ,es mexico egy resze nincs benne!!!)

"GameCube's Year" nah ezt sem en irom, es nem is a nintendo

Nintendo feljebbvitte az a GCk eladasat marcusig 4500000GC-t fognak eladni vilagszerte (eredetileg 4milla volt)

"Capcom Loves GameCube"

ehh, mert nem latnak mas gepben jovot.... no comment. ezert minden gamejuk gyun aGCre
SeGa
01. Legend Of Zelda: Ocarina Of Time - Nintendo, N64, 1998

Vilag 2. legkiralyabb jateka-- nintendon 1....
Ojeeeeeeeeeee
GAMECUBE
1080 snowboarding,2(legjob snowboard sim)
Resident zero, 4 (mindketto teljes megujulast fog hozni)
Star Wars RPG (ehh ehh)
a tobbirol nem tudom eldonteni, hogy mire jon meg ki... ezek masra tuti nem (de a legkevesebb olyan gameval ami nem jelenik meg masra a Sony és a MS rendelkezik.... hahahaha
GAMECUBE
1995 Celebration of the one-billionth game pak being sold. ehh, ez sem harom jatek.

a konzolos piac 34%at a GBA teszi ki,, erre jon a GC, a N csoppet uralkodni fog ismet😊))
GAMECUBE
Super Mario 64 is proclaimed by many as "the greatest video game of all time!"
ezt ismet nem en mondom
GAMECUBE
vagy metroid??? nah az nem lesz a piti game
GAMECUBE
"Vedd mar eszre, hogy a GC-t a Nintendo az 5 eves gyerekeknek talalta ki!"

te vedd eszre az ellenkezojet.
mar bocsi!!! KI, carmagedon, GOldeneye, perfect dark, Conker, RESi, Eternal darkness, DMC, Shenmue... ezek ovisok???

GAMECUBE
"belinkelek egy kepet, erre az a valasz: prerenderelt, videobol van, stb."
remelem ez nem nekem ment, mert ezutan, asszem te egsz egy nagyot!!

"Aszondod, hogy a 22 Mario, meg 15 Pokemon nem unalmas, ezen rohogtem a legjobbat, vannak benne uj ellensegek, meg 5 uj palya??? 😊))))))"

1 nincs 22 mario, nem mondom megegyszer.. jah es a pokemont nem a nintendo csinalja (csak o adja ki, e az telleg ezer rokabor, meg unalom szerintem, de ezt nem is vitattam)
a mariokon, meg az ezer zeldan buktam ki....
hath egy rohadt marioval, vagy zeldaval nem jacottal ezek szerint, de mindegy.... reszvetem, továbbra is a shozzáertesedhez( csak megegyszer hogy megertsd: a nintendo nem ugy csinal folytatasokat, ahogy a pc-s jatekkeszitok teszik... ezt se en mondtam😊)) hehe

nah itt egy az evszazad legjobb jateka szavazas eredmenye(sajnos csak a nintendo altal keszitett vagy kiadott gamek vannak, amik nintndo onlyk, igen itt sok zelda meg fsszom lesz, de nem egyformak. vsazinu mind a 9 ff is ott van, csak az nincs leirva, a teljes listat nem talaltam meg.)
a gamspotton is a vilag legjobbjanak a amrio64 valasztottak meg, 2. a FF7lett... de a mario ugyanaz, mint a regi 2d...😊)

100. Pilot Wings - Nintendo, Snes, 1991
95. Pokemon Gold/Silver - Nintendo, Game Boy Color, 1999
88. Donkey Kong Country - Rareware, Snes, 1994
87. Knight Lore - Rareware/Ultimate, Spectrum, 1984
80. Super Mario Kart 64 - Nintendo, N64, 1996
79. Banjo Kazooie - Rareware, N64, 1998
72. Star Fox 64 - Nintendo, N64, 1997
62. Wave Race - Nintendo, N64, 1996
57. Pokemon Red/Blue - Nintendo, Game Boy, 1995
52. Zelda: Link's Awakening - Nintendo, Game Boy, 1993
44. Legend Of Zelda - Nintendo, Nes, 1986
38. Yoshi's Island - Nintendo, Snes, 1995
29. Legend Of Zelda: Majora's Mask - Nintendo, N64, 2000
28. Super Mario Brothers - Nintendo, Nes, 1985
19. Super Metroid - Nintendo, Snes, 1994
18. Perfect Dark - Rareware, N64, 2000
14. Super Mario Brothers 3 - Nintendo, Nes, 1989
09. Tetris - Nintendo, Game Boy, 1989
08. Legend Of Zelda: A Link To The Past - Nintendo, Snes, 1992
07. Super Mario World - Nintendo, Snes, 1990
06. Super Mario Kart - Nintendo, Snes, 1992
05. Goldeneye - Rareware, N64, 1997
02. Super Mario 64 - Nintendo, N64, 1996
01. Legend Of Zelda: Ocarina Of Time - Nintendo, N64, 1998

elnezest, nem en szavaztam... 25, a szazbol, csottet N dominancia.... nah nincsenek jo gamek ra mi?
de majd hozok egy olyan listat, hogy sirsz (doa3 ellen KI3, A szar autos ellen pedig a GT (rare game)

GAMECUBE
hahahah 15odszor? a bites temaban ti hiztatok fel a szinmelyeseget, az a ti szegyenetek.. mas ujsagok!! is irtak hogy szamit(ott) a konzoloknal a BIT igenis! "latszik rajta hogy 128bit" ezt tovabbra se en mondtam.
Meg azt se, hogy tipikus PC-s grafikaja van(ez mar xboxra).... ezt is egy joparan no comment.
mivel egtem be??? oszinten???(mert sokat nem bizyonygattal, csak anyazgattal, es nem eldolt sem a GC sem az xbox eladasok, es a gepek tudasa sem tiszta) inkabb te azzal, hogy a SMW és SM64ugyanolyan, csak dimenziovaltas volt😊))(ennnyire ertesz a tobbihez is KB!)
meg se fordult a picike agyadban, hogy pont TI doltetek be az xbox nevu szarnak??? MS eddig mindent csinalt, de jot.....?????
GAMECUBE
es? mondtam, majd az evvegi elemzeseknek hiszek, ezt mar irtak a nintendora is, hirtelen elfelejtettuk???
GAMECUBE
a gC is tudja, meg ps2is😊))))) ez tenyleg szep game, de meg ez nem jelent meg!!!
GAMECUBE
ehhh, nah a tarparaszt beszolt, pont a nintendo az, akinek biztos a jovoje, es a MSe nem. Anintendo mar ezer eve bizonyitott, az msen most van a sor. LAtod megint ki kezdi a masikat fikazni? HAt TE, bekepzelt kis hulye xboxpc-s
narumon
csakhát a realitások.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
Mindjárt jön a GC is tudja duma. Versiontól meg a PS2 is tudja duma.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

PyRex
Nocsak-nocsak, csak nem egy ujabb GT3 szintu game X-Boxra? De erdekes, mintha kicsit gyorsabban menne X-Boxra a szep jatekok irasa, mint a tobbi konzolra :

Hat, erre mit mondjak? 😊)))))))

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
viz:

PyRex

PyRex
"The Xbox™ video game system from Microsoft is the best-selling video game console launch on record after two weeks of sales, according to The NPD Group, the definitive source for sales and market data on the video game industry."

No Comment. Es ezt nem a Microsoft allitja!

PyRex

PyRex
Ja, es hogy miert irom ezt?

1. - belinkelek egy kepet, erre az a valasz, hogy "siman tudja a GC is, meg a PS2 is". Kozel sem volt olyan jatek egyiken sem, de azert siman tudja, full erdekes.

2. - belinkelek egy kepet, erre az a valasz: prerenderelt, videobol van, stb.

3. - Jossz a fullgagyi GC-s platform jatekokkal! Ocsem, PS2-re legalabb 2-3 ertelmes game volt! Vedd mar eszre, hogy a GC-t a Nintendo az 5 eves gyerekeknek talalta ki!

4. - Felsorolni nem tudsz egy normalis programot sem, ami CSAK GC-re jon ki...

5. - Aszondod, hogy a 22 Mario, meg 15 Pokemon nem unalmas, ezen rohogtem a legjobbat, vannak benne uj ellensegek, meg 5 uj palya??? 😊))))))

Oregem full leegeted magad es meg itt pofazol mindig, dugulj mar el bazze, vagy normalis erveket mondj, ne a hulyeseget! Lassunk mar valami olyat, amivel erdemes vitazni, mert az, hogy ilyeneket mondasz, hogy xbox suxx, kozben az egesz vilagon az a legjobban fogyo konzol, szoval ez kicsit mar unalmas, na csa!

PyRex

PyRex
"dehogynem, hitted volna 97ben, hogy lesz meg ps."

En azt nem hittem volna 97-ben, hogy 2001-ben lesznek ennyire bugyuta kis mitugralszok, akik igy be tudnak dolni a szarnak is, de sajna tevedtem. 😞 Es miutan mar 15.-szorre is beegnek, mert nincs igazuk, meg utana is nagy a pofajuk. (Igen, rolad van am szo, ne nezegess korbe...)

PyRex

PyRex
Hehe, en legalabb bevallom, hogy sajnos neha az ilyen primitiv pocsfejek (mint amilyen te is vagy) szintjere sullyedek le, akik a TENYEKKEL vitaznak. Olyan vagy oreg, mintha azt mondanad a piros szinre, hogy marpedig az zold. Na kb. annyira lesz a GC-je a jovo... Kivancsi leszek, majd ha rajossz, akkor te is hulye ostoba kifogasokkal kapalodzol-e, mint mostanaban version...

PyRex

narumon
"dehogynem, hitted volna 97ben, hogy lesz meg ps."

Nem hittem volna hogy ennyire megy ez a szar, dehát lassan én is megtanulom hogy az emberek végtelenül igyénytelenek. Azon is szoktam jót röhögni amikor még most is vesznek belőle akciósan 45e Ftért 😊)

narumon
"Ebben biztos, hogy igazad lesz, a baj ott van, hogy ha átállok a mostani celeronról valami értelmesre, az gyakorlatilag egyenlő a teljes gépcserével
És a régi gépet házzal, alaplappal, memóriával, stb. adhatom el 25 ezerért "

Ez meg egyébként csak egy kis fifika és előre gondolkodás. Ha fél évvel ezelőtt adta volna el mint ahogy én is akkor iszonyat nagypénzekért el lehetett adni, és gyakorlatilag a 766-os cerkámból plusz alaplap vettem egy AMDs rendszert igaz akkor csak 700-as duronnal. Azóta viszont beleraktam a 900-ast, és a létező bármelyik prociból bele tudom rakni az összeset. mármint AMDt. Csak tudni kell mit mikor érdemes cserélni.

"Szerintem már jövő karácsonykor olyan 25-35+Áfa lesz az ára egy Gef3nak."

Ebben biztos, hogy igazad lesz, a baj ott van, hogy ha átállok a mostani celeronról valami értelmesre, az gyakorlatilag egyenlő a teljes gépcserével
És a régi gépet házzal, alaplappal, memóriával, stb. adhatom el 25 ezerért

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

narumon
"Az aztán tényleg megeröltető számítás...."
Biztos arra gondolt, hogy repülhetsz is rajta/benne "

Hát ha még azt nézem és a belinkelt képeket veszem alapul akkor sincs olyan mint egy ilyen nature háttér. TÉnyleg néztétek ti már a Nature részt a 3DMark2001-ben? Az egész mozgásban minden külön realtimeban, vizzel mindennel és még egy gef3ti200-on is bőven 30fps fölött..

"Két év múlva egyik mostani konzol sem lesz a piacon."

Két év múlva még mindhárom konzol a piacon lesz, kb. pont akkor lesz friss gépe minden gyártónak. Onnantól még legalább két év, amíg az előző (most éppen aktuális) generáció lefut (nézd meg, hogy a hat éves psx-ből a mai napig m,ennyit adnak el, pedig grafikailag mekkora retayi már!).

Szval aligha.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

narumon
"Ez igaz, csak hát aligah lesz olyan gépem, amin ténylegesen olyan szép 😞"

Hát az csúnya lenne ha neked 2 év múlva nem gef3ad lenne minimum. Szerintem már jövő karácsonykor olyan 25-35+Áfa lesz az ára egy Gef3nak.

narumon
"Nagyon durva lesz majd visszanézni két év múlva a mostani konzol-screenshotokat. Addigra mind a három gép kiforrott lesz annyira, hogy hozzák rá a mostani szemmel ggyönyörűbbnél is szebb játékokat sorban."

Két év múlva egyik mostani konzol sem lesz a piacon.

"Az aztán tényleg megeröltető számítás...."

Biztos arra gondolt, hogy repülhetsz is rajta/benne

narumon
"Nagyon durva lesz majd visszanézni két év múlva a mostani konzol-screenshotokat. Addigra mind a három gép kiforrott lesz annyira, hogy hozzák rá a mostani szemmel ggyönyörűbbnél is szebb játékokat sorban."

Két év múlva egyik mostani konzol sem lesz a piacon.

"Lehet, de addigra mar boven kint lesz a Doom3 PC-re (talan mar a Doom4 is), az meg olyan lesz... 😊"

Ez igaz, csak hát aligah lesz olyan gépem, amin ténylegesen olyan szép 😞
A Maxi is hatalmas játék, csak nem látom annyira szépnek (persze ettől a játszhatósága az egekben van).
Szóval megveszem néhány évente a konzolomat, néhány évente felfejlesztem a pc-t, és mindig van néhány hónap, amikor kimagasló grafikájú játékokkal játszhatok 😊))
Ez van sajnos amíg nem leszek milliomos 😊

narumon
"meg teljes halalcsillagot😊)"

Az aztán tényleg megeröltető számítás....

narumon
"lenyomta a ps2 az xbox eladásokat !!!!!!
méghogy kiüti a ps2-t 😊LOL"

Hát a hirek arról szóltak hogy több mint 500e Xbox kelt el aze első héten.

PyRex
Lehet, de addigra mar boven kint lesz a Doom3 PC-re (talan mar a Doom4 is), az meg olyan lesz... 😊

PyRex

Nagyon durva lesz majd visszanézni két év múlva a mostani konzol-screenshotokat. Addigra mind a három gép kiforrott lesz annyira, hogy hozzák rá a mostani szemmel ggyönyörűbbnél is szebb játékokat sorban.

PyRex
😊)))))))))))) Majd meglatjuk 😊
Amugy en is rohogtem magamon, milyen gyerekes tudok lenni neha, de utalom, ha hulyesegekkel felidegesitenek. De ez a vita kezd mar olyan lenni, mint "az en apukam rendoooooor, beee!" 😊)))))))

PyRex