A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

XHumano
"de ez csak Nintendo helyezetteket mutat, nem talaltam meg a teljeset."

Minő véletlen...
márió meg a több hónap. az rendben van, hogy nem két perc, de hogy több hónap? nem túlzás ez egy kicsit??

XHumano
Hát a konzolos játékok tartósságát, kihívását figyelembe véve jogos a cserélgetés, egy hét után úgyis menne a kukába...

Sőt lehetne inkább kölcsönző, másnap visszaviszed a megunt játékot... LOL. Na pécén ilyen nincs, hónapokig-évekig el lehet lenni csak EGYETLEN gaméval, és ilyenekből van több tucat.

Konzolok=rágógumi.
CSOCSO
hát lehet hogy akármelyik fps-t elöbb bírnád véggvinni mint a golden eye-t n64 en!!
CSOCSO
Tiszta barmok vagytok azt hiszitek hogy egy Mario 64 gyerees volt??? hát elmondom hogy 14év auli gyerek nem tudná végigvinni!!!!és én is és te is elöbb tudnád végigvinni mint egy baldurs gate 2-t vagy leyen az HALO!!!!és ezt komolonyan mondom!!! a mario 64 hez 1-2 hnap lkell a végigjátszáshoz és nem mostani gamez!!amikor mi azzal gameztünk timég sprite ok ellenn fps-eztetek!!!!!
ez volt a turoknál!!!
a golden eye ötször jobb akármelyik fps nél!!és nem én modtam hanem egy pc-s ujság!!! stb stb... sok gamez van amiböl már x bört lehíztak a pokemon senkit nem érdekel,,engem nem mást se,.. amugy N re gyerekes a többirelányos gamezok pl a ps2-s tánci tánci meg az öltöztessük fel barbyt gamez!!!!!!
a diddy kong racingról annyit hoyg kurva jó gamez!!! jobb mint akármelyik gokart gamez!!!!
arról nemi s beszélve ahogy a légpárnást nehezn tudnád iráníatani egy kisgyerek sehogy sem tduná!!nagyon el vagy tájolva ember!!!
meg a tetris meg a márió!! kemény játékok!!
a sok kis gonosz gombát tiszta nehéz kicsinélni bazzeg!! állatira leköt!!! (ne ércsen férre senki, nem konzolon, pc-n természetesen!!)

XHumano
Ez hihetelen!!! Idén már másodszor értek egyett Versoval...
XHumano
Akkor részedre ajánlom a Pokemon-összest, tudod, mindent az eladási listák alapján.
XHumano
"ez a valaha volt leggyengebb kifogas amit valaha is olvastam"

Akkor tudom ajánlani a saját beírásaid végigolvasását...
XHumano
"miert amikor halora irtak, hogy minden idom legjobb konzolos FPSe(mert irtak) azt ugy fogadtad el ahoyg kell"

Te meg egyből suxxoltad, úgy, hogy egyetlen percet sem nyomultál vele, és ki is a qrvára elfogult???

... bazz nézzél már magadba, amint nem GeCi vagy ninitendo, már csak suxx, öcsém...

Amúgy ráfaragnál, mert az ugribugrikat csípőből nyomtam mindig, tudod én voltam az a csodagyerek akit tátott szájjal néznek a háta mögül mikor játszik. Pont ezért nem kihívás számomra az ilyen tejbevonómassza-game.
a mario télleg szép lehet (meg a hozzá haosnló játékok):
el tudom képzelni, hogy a márió feje 300millió poligonból áll. vagy egy tetrisben (amiket a PC topicban felsoroltál, csak itt nem mered, mert humano lefordulna a székről röhögésében) az első kocka 400ezer poligonból, meg 900trillió texxxtúrából épül fel.
nemsemmi!!!

versio
bocsi az elsö hétre gondoltam

japánban elsö héten 2.4 millio fogyott

XHumano
"par ora alatt viszed vegig??? ocsém, gyere kapsz tolem nobel dijat"

Nem is tuttam, hogy a Nobel-díjat játékvégigjátszásdira osztják bazz! Einstein mit nyomott végig?
CSOCSO
8xugyan az mint a spalhdown az autok szarabak mint a gt 3 ban!!!
csak úgy mint a legtöbb blizzard game-ból...
XHumano
"Diddy kong racing"

Pfffffffff... LOL LOL LOL
NEEEEEEEEE
Nem bííííírom...ez már fájt.
Mondj még ilyen címeket, röhögnöm kell...
...ez jobb mint a zenés-táncos game...

A következő része:
"Super Diddy kong racing"

...majd:
"MegaSuper Diddy kong racing"

"ExtraMegaSuper Diddy kong racing"

"ExtraMegaSuper Diddy kong racing2"

"ExtraMegaSuper Diddy kong racing2 Super Edition"

LOL vagy ma nagyon! 😊))
GAMECUBE
meg csak kiszallitas tortent. a ps2 nem jarhatott akkor 6 millanal.max 800ezernel. mert gyartasi gondok voltak.
GCn az elso jelenleg 25%al jobban fogy, mint ps2 tavaly(az eddigi best)
CSOCSO
Álomhatár?
Már nem, ugyanis a M$ bejelentése szerint már több mint 1millió darabot adtak el belole (megjegyzendo, hogy a ps 2 bol már 6 millió felett járnak... akkor most kinek ellenfele az XB?).
most akkor a ps2 most tart 6 nál vagy akkor járt már 6 millánál??
GAMECUBE
tudom hogy leszallitott mennyiseget adnak meg, de usaban mar elkelt 740ezer GCn!!(kanada mas regiok nincsnek bene, ok mar utik az 1 milliot lassan.
576on eladasrol hiresztelnek, de ez kozel sincs igy.
GAMECUBE
nem neked ment az, hanem annak aki mar eladasrol regelt.
egyebkent szerintem FF6-7 a legjobb, ff10 nagyon jo de nem jobb azoknal. ha mar engem kerdezel. es aki ff6al jacott, azt tartja a legjobbnak. (all igazi FF fanok, es az Snes hjuj nintendon volt..... ovi mi?
GAMECUBE
ehh nem lesz az 2 millio😊) csak 500ezer.
egyebkent hogy adnanak el tobbet egy debut gamebol? mikor alig vettek relative gepet??? mindenki mas gameval veszi meg... erted? ez nem igy megy.
XHumano
"csak kiszallitotta, de az nincs eladva"

Ha figyelnél, tudhatnád, hogy mindig a leszállított mennyiséget adják meg, az eladott mennyiséget érdekes lenne (és kicsit költséges), egy számláló pörögne... LOL
versio
egy 600-as celeronon tnt-vel se leányálom
de hobby szinten jo
aki meg profi az meg vesz sgi-t

GAMECUBE
a jatekon van a lenyeg, nem azon, hogy elethu e vagy sem!( ezen gamek hangulatukban, grafikajukban, jatszhatosagban, hangjukban alztak a tobbit, es ujat , korszakalkotot mutattak altalaban be es mindig megujulasra kepesek.

a teljes listaban van MGS, Resi minden, de ez csak Nintendo helyezetteket mutat, nem talaltam meg a teljeset.
es hol gyerekes a GOldeneye??? Zelda?? M64?waverace? metroid? perfect dark?(ugy nezhet ki, de mikor viszi vegig egy gyerek?
XHumano
Maya, 32 mega rammal, na az se lehet egy leányálom... inkább rémálom.
versio
a legjobb játékrol meg kár vitatkozni
még 9 nap és itt az ffx
és ez lesz a legjobb !
és nem 100-200e-t adnak el belöle hanem 2 milliot

GAMECUBE
hahahahaha, ertetlen PCs, tudod cserelgetni is lehet, igy 1000esert jutok hozzá, a legujabb eredeti gamekhoz, azt ha kijacottam meguntam, nem teccett, elcserelem es majd ha kesobb ujra kedvem lesz ra(akkor mar game nagyon olcso lesz) megveszem orokre... es kesz, az mar nosztalgia lesz, retro game.... es nem lapatolom az irott es rajtam ragadt cd-k tomkelleget.
XHumano
Viszik a négergyerekeknek Harlembe, mert dölöngél a pécéjük alatt az asztal.
versio
gc
ezek a játékok messze állnak a valoságtol
egy értelmes embernek meg az a jo játék ami valosághü

persze jo játék a crash is csak gyerekeknek valo
ettol még én is játszok vele ,csak nem elégiti ki az igényeimet
egy gt3,mgs2 meg igen
és ez a lényeg

GAMECUBE
erdekes, hogy baldurs gatet, quaket, meg ilyeneket, MGS, resident,FFet nem latom a toppon!(pedig benne van a pakliba)
XHumano
"de gamezra nem koltok 2-300ezret"

Mé' megveszed a GameCubot és játékot meg nem veszel hozzá???
Ragasztasz rá fehér pöttyöket oszt jó lesz dobókockának mi?
GAMECUBE
"Ja, a Disney filmeket is felnőttek készítik - gyerekeknek, szavazni is tudnak gyerekeknek készülő gépekről..."
ez a valaha volt leggyengebb kifogas amit valaha is olvastam, es meg csak nem is passzol.

GAMECUBE
miert amikor halora irtak, hogy minden idom legjobb konzolos FPSe(mert irtak) azt ugy fogadtad el ahoyg kell, mint ha ez termeszetes lenne... bazz nezzel mar magadba, amint nem suxbox vagy PC, mar csak ovisoknak megy, ocsém, gyere vidd vegig a Diddy kong racinget, de minel hamarabb! vagy M64et, 1napon belul, vagy vitesd ezeket vegig egy 10evessel, tuti otthagyja, mert nehez hozzá, vagy a zeldat vidd vegig legyszives...
GAMECUBE
ezek nem tenyek, a te velemenyed, es eleg szanalmas... te elaludtal rajta??? elhiszem, mert tenyleg uncsi 26odszor is meghalni, elbenazni, es ujrakezdeni egy palyat...(mert nem megy😊)
valoban nem lehet minden Mpben menteni a jatek kozben, ez biztos nehezen erint...😊))

par ora alatt viszed vegig??? ocsém, gyere kapsz tolem nobel dijat, megcsinalod a fizikai lehetetlent, 😊)) en meg par perc alatt ugrok at a Holdra, kabe igy😊)))
XHumano
"ez a mondat shinji mikami szajabol jott ki😊"

Aszittem a shinji mikami jött ki valaki szájából - mint csatakiáltás. 😊
GAMECUBE
APRILIS 12en kapunk valoszinu GC-t, hirdette meg a nintendo (a faszom soka van az xboxehoz kepest😊 egy honapig hallgathatom, hogy nah nezd meg milyen jo, hol a GC mar?
XHumano
"the greatest video game of all time!"

Na persze, minden idők legjobb videójátéka, ezt a dumát csak kisgyerekek szopizzák be he-he.

"Minden idők legjobb videójátéka" ...ez meg a másik tízezer ...LOLOLOLOL...
GAMECUBE
"LUCASARTS' STAR WARS ROGUE SQUADRON II: ROGUE LEADER BLASTS AWAY COMPETITION IN FIRST WEEK OF SALES"

tehat nem a hALo, es nem az xhez vettek a legtobb aranyu gamet, mert GC-n a mansion volt az elso (picivel lemaradva a RS2utana)
es xboxon a nagy halobol (ami jelenlegi xbox bestseller) 98000ret adtak el,mig csak a mansionbol 280ezret, es 2-3gamet vettek egy gephez (GC), tehat MS eszerinti adatai megint csak tevesek.

XHumano
"megis, szakemberek, erett felnottek szavaztak meg, bazze ezek java nem gyerekes"

Ja, a Disney filmeket is felnőttek készítik - gyerekeknek, szavazni is tudnak gyerekeknek készülő gépekről...

"hangulatosak, ea TE nem tudnad vegigvinni oket"

Hát ez tuti, mert fél óra után kiesne a kezemből a kontoller ahogy elaludtam bazz...

"mert ezek nem egy nap alatt vegigviheto gamek (joreszt)"

Igen, valóban nem kell hozzá egy nap, elég pár óra is.

"minek is magyarazok neked, tutir eggyikkel sem jacottal.,"

Ha már dedó, akkor inkább legózok egyett barátnőm kishugával, vagy 'Ki nevet a végén' esetleg Fekete Péter...

"laccik ebbol is mi ert hozzá jobbban, es majd biztos neked hiszek, rad hallagatok, mikor a vilag mar dontott."

Nem a világ döntött, hanem a Ninitendo, mégpedig úgy, hogy kisgyerekeknek készül a GC, ezzel féloldalazva részben kibújt a két nagy riválisa közül. Akárhogy kapálódzol, ezek tények, a GC meg gyerekgame.
GAMECUBE
nah ezekre mit szoltok??? ezek utan kinek higgyunk?
GAMECUBE
hehe N64et is adnak el, szal.... sot GBA-t is.
mellesleg minden percben 27 GCn talal gazdara, ami 1 het alatt szazezer,(vagyis a lehetseges maximuma)
GAMECUBE
"where we have sold all of our planned 740,000 units already"

ehhh... only USA
GAMECUBE
"Microsoft said earlier it had shipped 1.1 million units "

csak kiszallitotta, de az nincs eladva

"Shares in Sony were down 1.95 percent by late morning trade, in line with other high-tech shares."

megy a sony mi?😊))))

"Nintendo's shares were up 1.11 percent at 22,850 yen "

"Shortly after its U.S. launch, Nintendo raised its calendar year-end shipment target for North America by 200,000 units to 1.3 million"
ez a lepes is azert volt, mert alig kell!

versio
még a maya is fut rajta , mármint a ps2-n
pedig az nem kis lofasz program

versio
ps1-et is adnak el te majom !
a ps2 meg az xbox mellett is !

GAMECUBE
"Ty Shughart said it best. You didn't get your GameCube yet? No worries. More Cubes on the way!

NCL said today it would be increasing it's GameCube shipments 13%. For some reason this won't allow for increased profits. Hrm. Here's the fresh squeezed goodness... "
ez csak akkor van, ha megy mint az allat a gep!
ha telleg csak 600ezer ment volna el eddig, erre a lepesre nem lenne szukseg!!

GAMECUBE
es ki beszel itt masrol??(nem vitatja senki se azt, hogy nem tudok szoveget szerkeszteni, mp3mazni, meg kalozmaslatot szerezni konzolon😊, majd ha mas kell, , , veszek egy dzsunga leertekelt pc-t es azzal megoldom. ennyi.
de gamezra nem koltok 2-300ezret, egy pcert, hogy menjen aranylag jol....
XHumano
Naháááát, karácsony előtt jól fogy egy játékgép!? Jééééé!?

Kíváncsi leszek a jövő márciusi PS2 eladási adatokra, már ha egyáltalán adnak még el akkor belőle...😊
mint az összes többi konzol ---> jó játékre, de egyéb??? fel tud mutatni ezenkívül valamit?? max még internet meg egy-2 kütyü asztá viszonnlátásra kifújt!!!!!!

XHumano
Na ebből sem fox te itt látni semmit... jó ez a PS2 - de mire?