A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GAMECUBE
megint vissza a retre, mint FF8ban (naluk ez a HO?😊
GAMECUBE
ehh, sok fan orul majd most ennek itt😊(nem ingame kep, csak promocijos😊

igen igen😊)) ez game lesz😊
GAMECUBE
ehh it valahogy befagyott a cucc..😊
a lenyeg, hogy TNtm is volt, meg voodoo2om, a kepminoseget nem vitatom, de jobbak voltak.
az egsz ben a HAHAHAtol a tntig van belefagyas😊 erdekes.....
GAMECUBE
nem ertem ezt a kis poenkat😊
GAMECUBE
a biteknel nem bizonygattam semmit, mivel mas helyekrol meg erositest kaptam, ti se tudtok papiron bizonyitani ( szemmel meg lathato a mai PC-s grafika) szoval, ez van. NEm tudom most se biztosra amit mondtam, de hogy nem a sajat fejembol jott ki ez tuti.
GAMECUBE
ewn tudom, hogy 3dfx nagyon szemellenzosen csinalta a dolgait, balhe is volt, elbukott, ennyi vege, en szerettem, es meg jopar millioan, eltemettem, vege (ez a fo oka tulajdonkeppeni mai pc megvetesemnek, mert ha meg nekem tecco kartya lenne benne, akkor meg odafigyelnek ra, de mar nincs.)
GAMECUBE
nem beszeltem meg a kepminosegrol az szar volt, de driverekben, es garafikai kepessegekben erosebb volt, legyszives ne oktass mar ki volt TMHAHAHA, ez nem a mi felhozatalunk, hogy idovel kijon,, ezt a konzolgyartok direkt igy csinaljak, tudod aki mar benne van egy ideje, annak ez evidens.
De neked lehet hogy TNT-m es voodoo2om, es a kepminosege szarabb volt(ezt nem vitatom) de joban szakitott.
Es nem voltak drivergondjai, imadtam azokat a kartyakat, es a voodoo3 meg mindig egy picivel, de erosebb volt tnt2nel... ki is maradt hala az egnek a tnt2 az eletembol (a tnts horror utan latni se birtam)
GAMECUBE
HAHAHA, ez nem a mi felhozatalunk, hogy idovel kijon,, ezt a konzolgyartok direkt igy csinaljak, tudod aki mar benne van egy ideje, annak ez evidens.
De neked lehet hogy nem, kepzeld a pc-s grafika nagyon szep tud lenni, de akkor is csak pc-s, es konzol sokal szebbet, finomabbat tud produkalni.
motion blur nekem se teccik, tehat ez gyenge felhozas volt, en ezzel nem kerkedek, es igaz, a pc nem kodosit, o siman kirakja az orrod elott a tajat, az szebb valoban.
GAMECUBE
es nem erdekel, hogy te hatalmas Nvidia fan vagy voltál, leszel, a +dfx volt a király, akárhogy is fáj
GAMECUBE
VAlaki nem buta, en a 3dfx tortenetet mondtam el, a tnt nagysagrendekkel szarabb volt, mint a voodoo 2,(itt csak a kepminosegel voltak gondok.
ocsem mindenki voodoot akart, nem csak az volt.(volt az arakas szar riva128 is😊)))))))
a voodoo3nal mar hibaztak, azzal, hogy nem tamogatott 32bitet..
aztan meg jott a keses, meg miegymas, nem csoda hogy ez lett a vege.
A TNT egy rakas szar volt, volt szerencsém?? megtapasztalni.
Alien!
Na mi van piáztál,hogy ilyeneket írsz?....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

PyRex
piikaa pi-i Pi kaaa chu-pi, chu piika pi-i piii chu!

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
Tudom, nem arra celoztam. De kicsit mindenki elfogult azzal szemben, amit eredetileg utalt. Nekem is eleg nehezemre esik pl. kimondani, hogy a GT3 PS2-n nagyon szep es jo game. Igaz, hogy szerintem nem a LEGjobb, de teny, hogy ott van...

PyRex

Jacek
na ezen legalabb latszik hogy normalis shot😊

Jacek
Nem ivgazan ismersz ha megnezem es jo pl nem fogom azt mondani hogy dede akkor is a PS2 a jobb😄

PyRex
Mert a G400 nem mai darab, azota az ATI meg az nvidia fel nottek. Meg ugy van Kyro is. Meg Savage2000, stb 😊

PyRex

D3t0nat0r
"kepminosegben a Matrox kartyak voltak a BEST-ek"

Őöö, miért voltak? Ha jól tudom még nem ment csődbe a cég...
Egyébként állításodat alátámasztom, volt G400asom!

PyRex
Pl? Mesz mondjuk Quake3-ban... Nem allsz meg megnezni a falat 5 percig pixelenkent, hanem siman jatszol. Fel fog tunni, hogy Kyro van a gepedben, vagy nVidia? Nem.

PyRex

PyRex
Most nem ugy ertem. GF-on is mennek a Hi-Res testurak. De ugyanolyan beallitasok mellett kizart, hogy valaki megmondja 100%-os pontossaggal...

PyRex

PyRex
Szep lesz ez a SWAT (X-Box), itt pl. egy laza kis Bump-mapping effekt...

PyRex

PyRex
Basszus, telleg, a Kyro-t lehagytam 😊

Amugy en ugy vagyok vele, hogy jatek kozben nincs az az ember, aki megmondja, hogy milyen kartya van a gepben. Allokepeken lehet, hogy latszik, de hat....

PyRex

PyRex
Amugy kepminosegben a Matrox kartyak voltak a BEST-ek. Mondjuk a Savage2000 oket is megelozte. Most kb. ATI, nVidia, tobbi a sorrend...

PyRex

PyRex
"nem grafikai kepessege, az nagyon is jo volt"

Pff, latom nem igazan konyitasz a 3D-hez (ezt mar a biteknel mondjuk bebizonyitottad 😊. Voodoo kartyak kepminosege csapnivalo volt, egyedul a Voodoo5, ami mondjuk hasznalhato volt valamire, csak sajna az mar a veg volt. Meddig volt csak 16 bites rendereles a Voodoo chipekben? Meg sokkal kevesebb effekt, stb. Elmondom, hogy a 3Dfx a Voodoo2-nel cseszte el. Ott ugyanis semmi ujat nem nyujtottak, csak 70%-kal nagyobb sebesseget. Ha idoben fejlesztetek volna, akkor nem maradtak volna le, ennyi.

PyRex

PyRex
Viper 2 szuper kartya, ha a T&L-t hamar kijavitottak volna benne, illetve rendes drivereket irtak volna, akkor most az S3 ott lenne az nvidia sarkaban.

PyRex

PyRex
Ertekelem, hogy volt idod a 2 legrondabb kepet megkeresni a neten errol a jatekrol. Most megint ne kezdjuk mar el a "ki linkel be rondabb kepeket" cimu jatekot, mert mar unalmas...

PyRex

FREAK:
A külömbség csak az, hogy az Nvidia nem hord szemellenzőt és nem állt le a fejlesztésekkel a 3dfx-szel szemben. Egyébként a konkurenci harcot csak díjazom. De a konkurenseknek is fel kell nőni ahhoz, hogy tartani tudják magukat. Nem lehet egy kártyát bétás driverekkel kiadni. Ezt az Nvidia megtanulta már. Ennek köszönhetően az új kártyáival sem igazán szokott komolyabb driver probléma lenni.

"...akkor nem razna ki a hideg xbox grafikajatol..."
Hideg grafika alatt azt érted, hogy a játék grfaikai gyengeségeit, hiányait, a förtelem texturákat nem kell elfedniük elmosásokkal, motion blurral és hasonló trükkökkel, mert nincsenek ilyen hiányosságok? Vagy csak az csilli-villi efekt hegyek hiányoznak?
Erre csak azt tudom mondani, amit Ti szoktatok a vackaitok védelmére felhozni, "idővel megtanulják programozni a vasat és jobban ki fogják használni". Ez ismerősen cseng?

Ja így értetted. Oké, fogtam!
Azt hittem, hogy visszajött a 100 fps-t tud a gépem-vita 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Olvass csak vissza vagy nézz el az nvidia oldalira. Egy "mezei" PC, egy 1 GHz-s AMD procival realtime renderelte a Final Fantasy film jeleneteit. Ehhez a SONY-nak a GS Cube-ban legalább 16 PS2-re volt szüksége.

"mostmár gyorsaság terén is"

Nocsak!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

"Én azt mondom, hogy AMÍG a TNT meg nem jelent, addig a Voodoo volt a cool, ezért mindenki azt vette."

Ok, igazad van, pontosan elolvastam, tényleg ezt írtad.
Azért én a Viper 330-ast vettem a Voodoo 1 idején, és szerintem nem volt rossz választás.

A 3dfx utoljára akkor volt jó, amikor a Voodoo2-ket kihozták. Utána rohamosan vesztetek a piaci poziciókjukból. Ennek egyik oka, hogy a konkurencia kártyái gyorsabbak, jobb képminőségüek, nagyobb felbontást támogatok és openGL támogatással rendelkezők voltak.

Nézzükcsak milyen téren gyengébbek a hagyományos konzolok? Felbontás, texturák, mostmár gyorsaság terén is. Ne ezért mondják, hogy a 3dfx-nek konzolos grafikája volt.

Ez azért nem teljeen igaz. Egyrészt volt a Voodoo előtt is 3d gyorsító, csak rohadt drágán. Másrészt a TNT előtt szintén volt már az NVidiának 3d gyorsítója (talán két generáció is, de egy minimum).
És végül: nem volt a maga idejében rossz a Voodoo (legalábbis az egyes-kettes széria, utána tényleg felejtős volt a cég).

GAMECUBE
ehh, ez nem cyrix, hanem Power pc, erosen modositva, risc architechturaval... sok l2 cachevel, en nekik hiszek, cyrixnek sok koze ehhez nins, mellesleg csak holnap lesz meg interju azon resze, szal meg nem tudom melyik a legjobb

3dfx amiatt bukott?:😊)))))))))) hahahah az a rossz cegvezetes miatt bukott, a 3dfx volt akirály, a legjobb, oket imadta mindenki, azt is vett minenki, a legjobbajk voltak.
hibas dontesek halmaza, es akesesek, belso viszaly, oszlatta szet a 3dfxet, nem grafikai kepessege, az nagyon is jo volt...

pcesetere jobb??? akkor nem razna ki a hideg xbox grafikajatol, (es minden konzolost) azert mondjuk hogy pc-s, mert nem szep, nem jo, csak a texturak.
narumon
"nem fogom elmagyarazni, egyszeruen aki nem latja azt sajnalom,(es mielott leanyaznal, minden szemmel nem csak nezo,, de lato ember, asszondja xboxra, hogy nah a full pc-s grafikaja... egysueruen mas, es nem jo (csak a full texturak)"

Szerintem simán lehet látni, de ez a nagyságrendekkel jobb a PC esetére igaz. A Voodoonak konzolos grafikája volt gyorsan meg is bukott vele a 3dfx...

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"minmt egy tesztlapnak, es tudod miert?? mert az IBM nem nintendo, es sony is mar veluk csinalja a ps3 procijat... erdekes ugye"

Az is érdekes hogy nemrégen még volt az IBMnek Pcs procija, és kurva szar volt (cyrix ugye), nem hiszem hogy hirtelen megváltoztak volna...

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

GAMECUBE
szal csak a vaksi pcsek, es elvakult xesek nem latjak.
GAMECUBE
majd meglassuk eloben.
GAMECUBE
nem fogom elmagyarazni, egyszeruen aki nem latja azt sajnalom,(es mielott leanyaznal, minden szemmel nem csak nezo,, de lato ember, asszondja xboxra, hogy nah a full pc-s grafikaja... egysueruen mas, es nem jo (csak a full texturak)
ezt nem magyarazni, latni kell... meg mak, hoyg minden konzolos ujssag, oldalezt irja...😊haha
GAMECUBE
nem tudom, de azert az ibm proci keszitojinek asszem jobban hiszek.
minmt egy tesztlapnak, es tudod miert?? mert az IBM nem nintendo, es sony is mar veluk csinalja a ps3 procijat... erdekes ugye?
Én mindenhol! :-)
Üdv Simon😊
Te, itt?

Xbox-SWAT Real time capture
Laalee
es a valasz persze hogy az lesz mindennel erösegbb a mi hiperszuper gekkon...

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

GAMECUBE
nah amint nem csak verekedod igy nez mar ki?😊)))
GAMECUBE
ez a kep, abbol a "gyonyoru" relis gamebol van😊)(suxbox)

elegge nem ugy nez ki ahogy regebben...😊(pedig ezek a legujabb ingame fotok!

ehhhh ehhh...😊)) full pc-s, ebbe aztan nem sok poli kerult😊))) ezt egy ps2 akarmikor
GAMECUBE
holnap a kerdfres az lsz, hogy erosebb e a Gecco, mint az intel orulet, es a EE
GAMECUBE
"I mean, obviously, RISC over CISC it's quite an advantage anyway, but having an architecture that's very, very straightforward as a processor could be, we've made it easy for the developer to get the most out of it as quickly as possible. I think the benefits of that will become obvious over the months as new titles role out."

GAMECUBE
"Concerning the main memory 1T-SRAM, when did that decision come in and how did that affect the design of Gekko, if any?

IBM, Peter Sandon: Gekko itself doesn't have 1T-SRAM in it, so that was more of a system issue than a Gekko issue. Except that we are accessing memory and want to make best use of the bandwidth that you get out of using the 1T-SRAM. The impact that had on Gekko was that we did modify our bus, we actually made some modifications to the bus protocol to make sure that we could take advantage of that high-bandwidth that it provides.

IBM, Mike West: One of the differences with 1T-SRAM is the reduced latency on random accesses. The Gekko is dependant on the discrete 1T-SRAM memory for its instruction memory and data memory, so what we tried to do is minimize the latency time, say, in a cache miss to the time that data is returned from memory. Having 1T-SRAM there gives us an advantage. The whole thing has been designed end-to-end to make these things efficient. We have very much taken the approach of elegance in the design, you know as much symmetry and streamlining as we can do. Rather than try and brute force it."

GAMECUBE
ennyit arrol, hogy a GEcco csak egy power PC😊

"There's a sort of general conception that Gekko is just a basic PowerPC 750 and IBM didn't really modify the core that much. Is there anything you would say to dispel that conception?

IBM, Mike West: There have been some recent articles on the web that have that view, which is a little surprising. We presented a lot of details at Hot Chips and the Embedded Processor Forum, both public domains. But, Gekko is a lot more than just a PowerPC 750 and it is an integral part of the system."