A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fúj,de szar grafika!
narumon
"arumon ez hülyeség!!!
nintendobol több van mint ps b?l pc böl összesen ne feledük hoyg az n nek van snes e nes e gbgbc gbp és gba ja meg gc je is hja és n64e is!!!"

Heeehheheee azt az N csak szeretné hogy feleannyi gépet adott volna el mint ahány pc van. Te nem vagy komplett. A világ legnagyobb vállalata lenne az N ebben az esetben kompromisszumok nélkül. (ugye tudod hogy töbszázmillió/majd milliárd Pcr?l beszélsz)

"a gb-gb?l van annyi mint a pc-kb?l!még nekemis van ( volt mostanáig)snes em pedig nem vagyok érte meghallva amióta N64 em va...és tudod hány ember van igy?s?t ugy hogy meg hall a snesért!!narumon roszul látod a dolgokat!!!"

Te látod rosszul! Attól hogy egy egy ember meghal a snesért (én még nem is hallottam ilyenr?l) attól még a világon sokkal több Pc van mint akármi más ha beleszakadsz akkor is.

"mert sok embrrnek gb je van!és nekik nem biztos hogy van netjük...de jobb ha tudod több n van mint ps dc pc együttvéve!!!!!!!!!!!"

Még mindig tévedsz...

"amugy ps b?l kb annyi van mint pc-b?l!miel amerikában mindenhol találsz egy psx et!!!!!"

Nem vitázom. Csak jobb lenne ha átgondolnád a dolgot.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Amugy squarek mar igazan aktivizalhatnak magukat rpg-k teren.FF10 az oke de ezenkivul ha jol tudom nem jelent meg mas rpg-juk.(ha rosszul tudom akkor sorry)

Konzolos
Pc-n még nincs is GTA3 😊)
Nem volt az egy kicsit draga?(30ezer ff3-ert)

Ps2-ot(azaz mar van),xbox egy xp1800-as proci es egy gef3 mellett felesleges.(vagy ez nem ram vonatkozott?

CSOCSO
jah a képek ebből a gamezból valóak!és nem mondanám hogy kihasználja a HW-t!ezt persze nem én álítóm!
CSOCSO
ehh szoval erről ennyit!!
Mario meg zelda meg donkey kong meg a többiek vannak a SMB ben és méis a legkelendőbbek!szoval miről is beszélünk hogy a mario unalmas? igaz hogy ez verekedős de jobban fogy mint a DOA3😊))))))))))
CSOCSO
Szintén Nintendo-hír, hogy a Super Smash Brothers Melee című programból november végi megjelenése óta mintegy negyedmillió darabot adtak el, így ez a program birtokolhatja "az év legjobban startoló játékprogramja" címet, ami olyan ellenfelek mellett, mint a Gran Turismo 3 A-Spec és a Halo, nem csekélység.
CSOCSO
no ne mond😊 te már pár honapja laírtad? ezzel az a baj hogy mi már egfyéve tudjuk ezeket azaz a terminálosok..ott leírták többehn hogy a ps2 hw ilag a dc-t veri és kész még effektet sem tud annyit😊 de midnegy😊 ...
Chr†ss
Grrr...nekem akkor is eredeti és CD-s a DMC.A Tony Hawk 3 is szintén mindenen CD-s.GTA3 pedig nem hiszem ,hogy ennyivel előbb jött ki PS2-őn mint PC-n.(Ezek közül egyébként nekem csak a DMC van meg)Na mindegy.

"mert FF10 miatt tartom (es azert van sok ps2es gamem,,ha jon a GC sok jo gamevel kezdhessem rajta (csak atcserelem ennyi)"

Te se lehetsz szegény gyerek😊)

Egyébként jobban jársz,ha megtartod a PS2-őt.Egyébként hidd eléggé értek hozzá😊)Egyébként meg nem szoktam olvasgatni leírást csak beteszem aztán game game game😊)Na mentem.A többire már nem fogok válaszolni.Bye
Chr†ss
Na most viszont vissza térek és nyomom tovább a jó kis Unreal Tournamentet..annál nincs jobb egy szép estén😊)Majd holnap jövök...ha csak nem maradok ott a TTT előtt pár napra😊)Bye all
Chr†ss
Soroljam mik voltak 1éven belül?😊)Japán kiadásokat nézd ne az európaikat!Japánban volt pár olyan játék egy éven belül amik még most sincsenek nálunk.Egyébként...majd egy fél év múlva vissza térünk erre a témára és meglátjuk melyikünknek lett igaza.Szerintem fölösleges folytatni egyelőre.Hiszen nem tudlak meggyőzni a dologról most még.De majd meglátod😊
Chr†ss
Furcsa nekem CD-sek a cuccok😊))Jak & Daxter...hmm....arról én egy szót sem szóltam...ugyan is azt se tudtam ,hogy már megjelent...a GTA3 sem igazán kapható PS2-re...egyébként akkor neked honnan van meg?Csak mert egyenlőre még csak a neten kaphatod meg a GTA3-at ,ha letöltöd.A másik meg...ha te Gamecubos vagy mit keres nálad PS2 DVD?Tán gyűjtöd őket?😊)
Chr†ss
Hmm...több mint 20?Na igen..attól függ.
PS2-re ugye tudjuk már most milyen nevek vannak nem,hogy mik lesznek.Xboxra is azért lesznek és van most 2db a Halo meg DOA3.Figyelj.Az a 20 nem sok hidd el még annyi se lesz.Majd meg látod.Lefognak abból sokat mondani a kiadók.Ráadásul 1 éven belül?Hát az elég karcsú a PS2-es dolgokhoz képest.Az Xbox pedig kb. ugyan ezt fogja diktálni tehát 20 ütős játék a többi még csak tesztelni fogja a gép kapacitását.Azt meg,hagy ne mondjam ,hogy inkább az Xboxot veszik.Na jó oké én mára befezem a konzol háború témát😊))
Chr†ss
Pedig eredetiben is CD-sek.Bár GTA3 nincs meg de az is CD-s lesz minden platformon.Egyébként...ha nagyon tudni akarod,hogy mikor lesz FFX akkor írj egy emailt kmm... -nek.(576 fórum szerkesztője)Ő majd megmondja.Legalábbis remélem.De ha valaki akkor ő tudni fogja.
Chr†ss
Ja egyébként 1CD-sek hidd el nekem.Hogy miért?Mert a Tony Hawk például ha DVD-s lenne akkor ki se jöhetett volna PS1-re.Pedig kijött.Egyébiránt 1 darabocska cd.GTA3 szintén 1 darab CD.Lásd a PC verzió is az.Mondjuk a PS2 is.Ami DVD-n lesz és hasonlít a GTA3-ra az a The Gateway...ami egyébként lazán ver mindent.Annyira ütős a cucc!Majd nézd meg valahol ennek a játéknak a leírását és a képeket róla.Más részt...félre ne értsd én nem kötekedem veled de amit tudok az tudok😊)
Chr†ss
Hmm...nézd a híreket amíg nem látsz egy olyan kiírást,hogy Final Fantasy X!Oda van kiírva.Egyébként Bouncer 12ért?Mondom most nincs pénzem😊)Majd,ha lesz akkor talán...mondjuk most gyűjtök az FFX-re mint állat.Spórolni kell😊)Meg haveromtól kölcsön tudom kérni...egy ideig megteszi az övé is😊Az FFX a legfontosabb!😊
Chr†ss
Rippelve?😊))Haver ez nem igazán RIP😊))Hogy miért?😊)Mert eredeti az 576 shopban vettem😊)A legelső PS2-es játékom szóval ezt csak tudom😊Jelenleg az egyetlen ami eredeti.
Chr†ss
Az meg lehet...én mondjuk az 576 siteon csak annyit néztem dec.19. elhiszed,hogy lelkiszemim előtt már azt láttam ahogy leemelem a polcról?Mondjuk őszintén szólva nem tudnám most amúgy se meg venni.Nincs rá annyi zsém.De ez meg a Bouncer nekem is eredetiben lesz meg.
Chr†ss
Pardon: #27762-es a száma csak elnyomtam egy hetest😊)Oké lúzer vagyok
Chr†ss
GC te lúzer😊))Akko mondom mik vannak ezek közül CD-n.Tony Hawk,Devil May Cry...ja és a GTA3 is CD-s.A többi tényleg majd nem mind DVD.Amiket nem ismerek azokról nem nyilatkozok.De három bizti azon van:MGS2,Bouncer,FFX...
Szóval ki is a hozzá nem értő ezek után?
A DMC 3 CD egyébként.Ja és nincs DVD-n.Te kis butuska mert csak CD-n jelent meg.Egy kiadó se olyan hülye,hogy felesleges költségekbe verje magát azzal,hogy kiadja DVD-n és CD-n egyszerre.Te hozzá nem értő kis buta emberke.
Egyébként a Chipből meg az Action replayből 1DB valóban kijön.De csak 1!!!A többivel mi lesz?Szüljem vagy izzadjam?Nem mindenki olyan gazdag májer gyerek mint te haver.

Hogy a GC miért van eltemetve?Nézd meg a #277762 -es hozzá szólásomat.Abban leírtam...te nagy májer gyerek.Olvasd el.Nincs kedvem még 1× kifejteni a dolgot.
Chr†ss
Azért nem szeretném itt publikussá tenni ,ha nem gond.Remélem megérted😊Egyébként szép magyarosan belenyomta hatszor azt a szót egy mondatba,hogy bolt😊)Figyelj...én is eredetiben fogom meg venni majd az FFX-et ugyan is hülyeség lenne megíratni annyi pénzért amiért már megvehetem😊)Csak azért mondtam mert azt hittem,hogy nagyon játszani akarsz vele.Amerikai NTSC verzió?Érdekes most nem azért.Lehet,hogy meghülyültem de én szerintem már egy hete hozzá lehet jutni az eredeti PAL-hoz.Lásd az 576 Shopban már van csak még nem kezdik el árulni csak majd a hivatlos dátum után.Azt hiszem ez náluk pont karácsony lesz.Egyébként a PAL verzió teljesen hivatalosan európában Dec.19. -én jelenik meg.Én mondjuk még csak a japán verzióval játszottam de az nagyon király!Szinte lemásznak a szereplők a képernyőről annyira jó a grafika.Szóval...megér egy misét a játék😊)JA!Egyébként,ha akarsz még egy nagyon jó játékot: The Bouncer! Ismered? Haverom megvette és most az a csúcs😊)Szintén Square játék de olyan ütős grafikával,hogy azt hittem kiesik a szemem annyira néztem.
Ha a Final megjelenése érdekel egy oldal és ott nézd meg a híreket...itt is meg van erősítve a dátum:
http://www.576.hu
Ha egy szeretnél többet tudni róla meg egyéb dolgok:
http://playsite.fw.hu

Ha már ismered akkor persze nem fogsz újongani...de azért jó szándékból leírtam😊)
"Figyu ha vársz jövő hétig boltban megveheted az FFX-et kb. 16-ért boltba mert már megjelent az angol verzió!"

Nem, az ntsc - amerikai verzió jelent meg. Azt boltban nem fogják árulni európában. Max. pult alól Mao-n 😊 De kiváncsi lennék, hogy melyik boltra gondoltál 😊

"Sőt..ha még se lenne boltba én mondok neked egy helyet ahol DVD-n megírathatod."

Ezt 100%, hogy nem fogom megtenni, egyébként két helyre én is járok iratni, szóval nem ez lenne a gond. Ez egyszerűen eredetiben kell, ezt a játékot nem fogom megalázni írt dvd-vel. Tudom, hülye vagyok, felesleges erre a részre válaszolni 😊

"MÁR MOST.Persze ez PS2.Érdekel a dolog?"

Persze hogy érdekel, de a korrektség most már azt diktálja, hogy Cheapboyt ne hülyítsem. Azért a boltra továbbra is kiváncsi lennék, hátha 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Chr†ss
Figyu ha vársz jövő hétig boltban megveheted az FFX-et kb. 16-ért boltba mert már megjelent az angol verzió!Sőt..ha még se lenne boltba én mondok neked egy helyet ahol DVD-n megírathatod.MÁR MOST.Persze ez PS2.Érdekel a dolog?
Chr†ss
Gamecube:
1,Íratok és akkor mi van?
Majd nem minden magyar ezt csinálja miért pont én ne?A Sonyt pedig nem hiszem,hogy pont mi fogjuk izgatni.(Mármint a Magyarok)
Ja és,hogy ha a sokkal gazdagabb amcsi gyerek írathat akkor uram bocsáss asszem nekem még inkább "szabad" íratni.
2,Mondhatsz akármit GC sux.El van temetve hidd el nekem.Xbox és PS2...ma ezek vannak és ezek lesznek amíg nem jön az újabb generáció.
3,Miért ne lenne kifizetődő PS2-re az írás?800Ft-ért íratom a játékokat rá!Ugyan is ,ha nem tudnád a játékok 90%-a még most is azon van!A maradék 10%-ék DVD-n van amit nem íratok,hanem szintén megveszek...persze előbb arra össze kell majd szednem a pénzt.Szóval miért is nem kifizetődő?Most meséld el nekem😊)
CHEAPBOY
level ment

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
Nah megéreklődtem!!
JAN 3ra itt lesz tutira, ha kell, a módositást
is megkérdeztem, hogy lehet e(erre holnapra lesz válasz).
A végleges ár is holnap érkezik, de JAN3ig tutira befut.

Megy minjárt levél magánban!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

GAMECUBE
ehhh, hat en csak poenbol irtam, megertem en.... ha tudnad menyniert rendeltem FF3mat😊)))))) (snesre az usabol)najo elmondom 30ert...
illetve dragon warrior 7et😊)(enix fan is vagyok)
CHEAPBOY
Hát okés, nem nagyon tudom én hogy hogy mennek a chippelések ps2on, de adok egy számot (mailcimre) egy nagyon jo konzolbütykölösét.
Mond meg neki, hogy ps2odet szeretned ugy átalakitani, hogy jatsza le az USa gamezt.
Ha nem lehet, akkor én tudtam rosszul... sorry.
FFX oké, rendelve, de a 20(FF9 europai is annyi😊 csak korulbeluli ar volt, remelem tudom tartani, de nem biztos.
Jövő héten irom ide (28.a után , érdemes megnézni) topicba, hogyha van jó?

"csak ugy 20 rugo FFXre😊"

Ha én itt most leírnám, hogy mennyit érne nekem az FF10 egy héten belül, akkor az is lehülyézne, aki FF rajongó
Ha kell, akkor fél évig nem veszek játékot utána!

"orokre lesz mi?😊"

Gyilkolnék, ha valaki elvenné tőlem 😊

GAMECUBE
en megvarom EU-t, es racserlelek.
GAMECUBE
neked😊))
csak ugy 20 rugo FFXre😊
orokre lesz mi?😊
GAMECUBE
na szal, en ha tobbert cserlek egy regebbit egy ujabbra , (a legszarabbrol, a legujabbra max 8 a csere)akkor az a love nem vesz el, mert akkor azt azujat allandoan cserelhetem az ujakra, amik jonnek (es a boltban nem felejtik el ha top gamet vittel, engedekenyek lesznek)
es itt nem a konzols tudiora gondolok, ahol az ujak csak KP onlyk😊
erdekes egy DMCm(es nem kell mar orokre, mert kijacottam, csak porfogo, irottnal ez nem megy) van, es 2ezerbol(najo 4, mert DMCre is kellet cserelni) lesz SH2om, (csere),, mig ez irottan baratok kozott is 10ezer FT!!
szal amit mar kijacottam, azt minek megtartani? csak a nagyon nagy neveket, de azt is elcserelem, es amikor mar 4-5ert adjak ujra megveszem es orokre (meg mindig az eredetit)
en nem ertem, a ps1nel meg koser volt az iratas, (igaz ott se uztem) de itt ps2on, nem kifizetodo.
Kinek? 😊

GAMECUBE
heh, de jo itt valakinek😊
"Europai PS2ot módositani kell, hoyg vigye az USA GÉMEKEt"

Ez hogy műxik? Mert boltban azt mondták, hogy ps2-höz nincs ntsc chip, mint a psx-hez volt. A Neo chipre gondolsz, vagy van más?

"de Kb 20 korul tudok hozni, akár már jövő héten is játékot.(FFX of course)"

Yesssss! Ugye majd megírod a topicodba, ha van? Vagy foglaljam le? Mert 1000%, hogy kell!

"csak hat akinek ez a szempont...."

Szerintem neki sem/nem ez a szempont, hanem ez a kényszer. Persze ha valaki tényleg tonnaszámra iratja a 6000-es dvd-ket, akkor tényleg sokkal jobb az általad felvázolt út.

"nem tudom sony is orul e az ilyen ps2es tulajnak mint TE?"

És ki kiváncsi a sony véleményére? ők sem kérdezik az enyémet 😊))

"inkabb vedd csak azt😊)))))))))))"

Ha jól sejtem, Neked is ps2-őd van.

GAMECUBE
szerintem igaza van, nem erdemes 5-6ezrekert gamet iratni, meg szarakodni a bootolasal.
GAMECUBE
huh, FFX😊)) az nekem is kene....
CHEAPBOY
Mindent lehet pénzért.
Europai PS2ot módositani kell, hoyg vigye az USA GÉMEKEt, de Kb 20 korul tudok hozni, akár már jövő héten is játékot.(FFX of course)

Egyébként papoljál nyugodtan, mert meggyőzhető vagyok, csak ügyesen kell csinálni 😊))

GAMECUBE
HAHAHAHA!! en meg egy rohadt gamet se irattam, csak hogy tudd, cserelgetessel nagyon jol megvagyok.. es olcsobban!
csak hat akinek ez a szempont.... nem tudom sony is orul e az ilyen ps2es tulajnak mint TE? inkabb vedd csak azt😊)))))))))))
"mivel ti ezt nem uzitek, nem latjatok a benne rejlo sok megtakaritast."

Tévedsz, én már leírtam, hogy a dvd-s játékokat _csak_ veszem, nem iratom!
Ha tudnál nekem most a megjelenés után szerezni FF10-et, a gatyámat is ráfizetném 😊

GAMECUBE
En is igy csinalom, nekem minden kategoriabol van gamem, es ha ott teccik valami racserelek.
Jol mondta cheapsrac.
attol hogy valahol dragan veszel egy gamet, az egy cseres boltban, lehet a felet e eri (ott maguk is annyiert adjak)
Szal szerintem jobb.
GAMECUBE
de lesz szabvany😊)))
CHEAPBOY
nem, vannak arkategoriak, (kb 3, ahol en csinalom)
ha vettel egy vadiuj es uj gamet, akkor azt tudod allandoan a legujabbakra cserelgetni, de mivel ti ezt nem uzitek, nem latjatok a benne rejlo sok megtakaritast.
es nem is papolok.
ha ezer eves gamet veszel,azt nem tudod ujra cserelni (nem nagy boltban kell venni, ahol meg a Ridge racer is 17)

Chr†ss
Jobb a békességDe ez nem elfogultság na mindegy... 😊