A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fúj,de szar grafika!
nintendobol több van mint ps b?l pc böl összesen ne feledük hoyg az n nek van snes e nes e gbgbc gbp és gba ja meg gc je is hja és n64e is!!!"
Heeehheheee azt az N csak szeretné hogy feleannyi gépet adott volna el mint ahány pc van. Te nem vagy komplett. A világ legnagyobb vállalata lenne az N ebben az esetben kompromisszumok nélkül. (ugye tudod hogy töbszázmillió/majd milliárd Pcr?l beszélsz)
"a gb-gb?l van annyi mint a pc-kb?l!még nekemis van ( volt mostanáig)snes em pedig nem vagyok érte meghallva amióta N64 em va...és tudod hány ember van igy?s?t ugy hogy meg hall a snesért!!narumon roszul látod a dolgokat!!!"
Te látod rosszul! Attól hogy egy egy ember meghal a snesért (én még nem is hallottam ilyenr?l) attól még a világon sokkal több Pc van mint akármi más ha beleszakadsz akkor is.
"mert sok embrrnek gb je van!és nekik nem biztos hogy van netjük...de jobb ha tudod több n van mint ps dc pc együttvéve!!!!!!!!!!!"
Még mindig tévedsz...
"amugy ps b?l kb annyi van mint pc-b?l!miel amerikában mindenhol találsz egy psx et!!!!!"
Nem vitázom. Csak jobb lenne ha átgondolnád a dolgot.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Mario meg zelda meg donkey kong meg a többiek vannak a SMB ben és méis a legkelendőbbek!szoval miről is beszélünk hogy a mario unalmas? igaz hogy ez verekedős de jobban fogy mint a DOA3😊))))))))))
"mert FF10 miatt tartom (es azert van sok ps2es gamem,,ha jon a GC sok jo gamevel kezdhessem rajta (csak atcserelem ennyi)"
Te se lehetsz szegény gyerek😊)
Egyébként jobban jársz,ha megtartod a PS2-őt.Egyébként hidd eléggé értek hozzá😊)Egyébként meg nem szoktam olvasgatni leírást csak beteszem aztán game game game😊)Na mentem.A többire már nem fogok válaszolni.Bye
PS2-re ugye tudjuk már most milyen nevek vannak nem,hogy mik lesznek.Xboxra is azért lesznek és van most 2db a Halo meg DOA3.Figyelj.Az a 20 nem sok hidd el még annyi se lesz.Majd meg látod.Lefognak abból sokat mondani a kiadók.Ráadásul 1 éven belül?Hát az elég karcsú a PS2-es dolgokhoz képest.Az Xbox pedig kb. ugyan ezt fogja diktálni tehát 20 ütős játék a többi még csak tesztelni fogja a gép kapacitását.Azt meg,hagy ne mondjam ,hogy inkább az Xboxot veszik.Na jó oké én mára befezem a konzol háború témát😊))
Mondjuk őszintén szólva nem tudnám most amúgy se meg venni.Nincs rá annyi zsém.De ez meg a Bouncer nekem is eredetiben lesz meg.Szóval ki is a hozzá nem értő ezek után?

A DMC 3 CD egyébként.Ja és nincs DVD-n.Te kis butuska mert csak CD-n jelent meg.Egy kiadó se olyan hülye,hogy felesleges költségekbe verje magát azzal,hogy kiadja DVD-n és CD-n egyszerre.Te hozzá nem értő kis buta emberke.
Egyébként a Chipből meg az Action replayből 1DB valóban kijön.De csak 1!!!A többivel mi lesz?Szüljem vagy izzadjam?Nem mindenki olyan gazdag májer gyerek mint te haver.
Hogy a GC miért van eltemetve?Nézd meg a #277762 -es hozzá szólásomat.Abban leírtam...te nagy májer gyerek.Olvasd el.Nincs kedvem még 1× kifejteni a dolgot.
Ha a Final megjelenése érdekel egy oldal és ott nézd meg a híreket...itt is meg van erősítve a dátum:
http://www.576.hu
Ha egy szeretnél többet tudni róla meg egyéb dolgok:
http://playsite.fw.hu
Ha már ismered akkor persze nem fogsz újongani...de azért jó szándékból leírtam😊)
Nem, az ntsc - amerikai verzió jelent meg. Azt boltban nem fogják árulni európában. Max. pult alól Mao-n 😊 De kiváncsi lennék, hogy melyik boltra gondoltál 😊
"Sőt..ha még se lenne boltba én mondok neked egy helyet ahol DVD-n megírathatod."
Ezt 100%, hogy nem fogom megtenni, egyébként két helyre én is járok iratni, szóval nem ez lenne a gond. Ez egyszerűen eredetiben kell, ezt a játékot nem fogom megalázni írt dvd-vel. Tudom, hülye vagyok, felesleges erre a részre válaszolni 😊
"MÁR MOST.Persze ez PS2.Érdekel a dolog?"
Persze hogy érdekel, de a korrektség most már azt diktálja, hogy Cheapboyt ne hülyítsem. Azért a boltra továbbra is kiváncsi lennék, hátha 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
1,Íratok és akkor mi van?
Majd nem minden magyar ezt csinálja miért pont én ne?A Sonyt pedig nem hiszem,hogy pont mi fogjuk izgatni.(Mármint a Magyarok)
Ja és,hogy ha a sokkal gazdagabb amcsi gyerek írathat akkor uram bocsáss asszem nekem még inkább "szabad" íratni.
2,Mondhatsz akármit GC sux.El van temetve hidd el nekem.Xbox és PS2...ma ezek vannak és ezek lesznek amíg nem jön az újabb generáció.
3,Miért ne lenne kifizetődő PS2-re az írás?800Ft-ért íratom a játékokat rá!Ugyan is ,ha nem tudnád a játékok 90%-a még most is azon van!A maradék 10%-ék DVD-n van amit nem íratok,hanem szintén megveszek...persze előbb arra össze kell majd szednem a pénzt.Szóval miért is nem kifizetődő?Most meséld el nekem😊)
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
JAN 3ra itt lesz tutira, ha kell, a módositást
is megkérdeztem, hogy lehet e(erre holnapra lesz válasz).
A végleges ár is holnap érkezik, de JAN3ig tutira befut.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
illetve dragon warrior 7et😊)(enix fan is vagyok)
Mond meg neki, hogy ps2odet szeretned ugy átalakitani, hogy jatsza le az USa gamezt.
Ha nem lehet, akkor én tudtam rosszul... sorry.
FFX oké, rendelve, de a 20(FF9 europai is annyi😊 csak korulbeluli ar volt, remelem tudom tartani, de nem biztos.
Jövő héten irom ide (28.a után , érdemes megnézni) topicba, hogyha van jó?
Ha én itt most leírnám, hogy mennyit érne nekem az FF10 egy héten belül, akkor az is lehülyézne, aki FF rajongó

Ha kell, akkor fél évig nem veszek játékot utána!
"orokre lesz mi?😊"
Gyilkolnék, ha valaki elvenné tőlem 😊
es itt nem a konzols tudiora gondolok, ahol az ujak csak KP onlyk😊
erdekes egy DMCm(es nem kell mar orokre, mert kijacottam, csak porfogo, irottnal ez nem megy) van, es 2ezerbol(najo 4, mert DMCre is kellet cserelni) lesz SH2om, (csere),, mig ez irottan baratok kozott is 10ezer FT!!
szal amit mar kijacottam, azt minek megtartani? csak a nagyon nagy neveket, de azt is elcserelem, es amikor mar 4-5ert adjak ujra megveszem es orokre (meg mindig az eredetit)
en nem ertem, a ps1nel meg koser volt az iratas, (igaz ott se uztem) de itt ps2on, nem kifizetodo.
Ez hogy műxik? Mert boltban azt mondták, hogy ps2-höz nincs ntsc chip, mint a psx-hez volt. A Neo chipre gondolsz, vagy van más?
"de Kb 20 korul tudok hozni, akár már jövő héten is játékot.(FFX of course)"
Yesssss! Ugye majd megírod a topicodba, ha van? Vagy foglaljam le? Mert 1000%, hogy kell!
Szerintem neki sem/nem ez a szempont, hanem ez a kényszer. Persze ha valaki tényleg tonnaszámra iratja a 6000-es dvd-ket, akkor tényleg sokkal jobb az általad felvázolt út.
"nem tudom sony is orul e az ilyen ps2es tulajnak mint TE?"
És ki kiváncsi a sony véleményére? ők sem kérdezik az enyémet 😊))
"inkabb vedd csak azt😊)))))))))))"
Ha jól sejtem, Neked is ps2-őd van.
Europai PS2ot módositani kell, hoyg vigye az USA GÉMEKEt, de Kb 20 korul tudok hozni, akár már jövő héten is játékot.(FFX of course)
csak hat akinek ez a szempont.... nem tudom sony is orul e az ilyen ps2es tulajnak mint TE? inkabb vedd csak azt😊)))))))))))
Tévedsz, én már leírtam, hogy a dvd-s játékokat _csak_ veszem, nem iratom!
Ha tudnál nekem most a megjelenés után szerezni FF10-et, a gatyámat is ráfizetném 😊
Jol mondta cheapsrac.
attol hogy valahol dragan veszel egy gamet, az egy cseres boltban, lehet a felet e eri (ott maguk is annyiert adjak)
Szal szerintem jobb.
ha vettel egy vadiuj es uj gamet, akkor azt tudod allandoan a legujabbakra cserelgetni, de mivel ti ezt nem uzitek, nem latjatok a benne rejlo sok megtakaritast.
es nem is papolok.
ha ezer eves gamet veszel,azt nem tudod ujra cserelni (nem nagy boltban kell venni, ahol meg a Ridge racer is 17)

De ez nem elfogultság na mindegy... 😊