A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a valoságban meg ez van :
xbox 6.4 gb/sec
ps2: 51 gb/sec
gc: 14 gb/sec
na igy hogy tetszik a dolog ?
xbox 6.4 gb/sec
ps2: 51 gb/sec
gc: 14 gb/sec
na igy hogy tetszik a dolog ?
XBOX PS2 GC
Memory Bandwidth 6.4 GB/sec 3.2 GB/sec 3.2 GB/sec
Memory Bandwidth 6.4 GB/sec 3.2 GB/sec 3.2 GB/sec
Jó lista Sok jó játékkal!
képzeld anyám megszolalt hogy a gc csak 2002 ben jelenik meg bizti forrásokbol tudja mondom neki: anyu hidd el az már kint van jo ideje!
-de az nem mert már rendelni akartam neked külföldről ..én meg:
hoztam azonnal a playtimeot hogy nézze meg megjelent és tud rendelni😊)))))
-de az nem mert már rendelni akartam neked külföldről ..én meg:
hoztam azonnal a playtimeot hogy nézze meg megjelent és tud rendelni😊)))))
Oszt a rakas preview-al mit kezdjek?
De az grafikus chip jobb az x-ben vagy nem?
én örültem volna ha a DD nem pusztult volna ki amikor kijött!!
amugy meg ne azért vegyetek gépet mert melyik a legjobb! az xbox szerintem azonos tudáú a gc vel és még ha jobbis akor sem fogom azt venni!én a Nintendón nöttem fel mikor még olyan hogy pc szó nem is volt én már a nintendo entereinmant systemm el nyomtam ugyan is a pc szó:
personal computer és ilyen még nem volt 84 ben vagy mikor....szoval én mingid nintendot fogok venni ez van..mintha valaki a ferrárikat szeretné pedig a merci jobb de mégis kitart a ferrári melett igaz gc?😊)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))LOL
amugy meg ne azért vegyetek gépet mert melyik a legjobb! az xbox szerintem azonos tudáú a gc vel és még ha jobbis akor sem fogom azt venni!én a Nintendón nöttem fel mikor még olyan hogy pc szó nem is volt én már a nintendo entereinmant systemm el nyomtam ugyan is a pc szó:
personal computer és ilyen még nem volt 84 ben vagy mikor....szoval én mingid nintendot fogok venni ez van..mintha valaki a ferrárikat szeretné pedig a merci jobb de mégis kitart a ferrári melett igaz gc?😊)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))LOL
igen csak az i1tsram egy kicsit jobb és mielött a 128 vs. 256 ról beszélnél én kilobájtokat közöltem a GCmeg biteket
átálltam A GC oldalára
Igazad van A GC a legjobb!
már mondtam hogy csináltak olyan proci ami 3 szor verte az intel chipeket és kétszer kevesebb az mhz! amugy egy celeron 1000 is gyengébb mint egy p3 600 mert a p3 nak nagyobb az utasítás készete meg hasonlok.. ebből az xbox:128 mig a GC:256 !!
DE sokkan azt mondják,hogy az x jobb
Mennyi az x cash-e?
A memória több az x-ben!
Mennyi az x cash-e?
A memória több az x-ben!
JAJ ne is irj mert meghalt a kártyám a kibebaszot életbe! megadta magát a régi számom van majd " a kurva áletbe"
irok sms-t én!
irok sms-t én!
GcŰ! a PSO val kéne neten gamezni egymással! az az első gamez mi ugy basztatja a lelkelemt hoyg mi lenne ha...szal király enne ,megvenni a modemet😊
Pedig az órajele kisebb
Akkor miért jobb?
Akkor miért jobb?
Szerinted jobb a joy-a mint az x-é?
A Gc procija jobb mint az xbox-é?
az igaz hogy a GC joy egy kicsikét hasonlít a PS" joy ára de annál jobb is😊de még alakra sem csak az a két nagy "8" as ami összeköti a + jelű pad ot a bal oldali d pad al meg a jobb oldai d pad összeköti a gombokat ez az alak megvan a gc jyában is de midnen másban más😊
gc is kurva könnyen progzható nem mi találtuk ki hanem a capcom mondta meg a sega meg mittoménki
Eppen ezaz! De akkor is, ha egy video-n gagyiul nez ki valami, akkor kevesebb esely van ra, hogy megnezi az emger a jatekot, es meg kevesebb, hogy meg is veszi... Szoval..
PyRex
PyRex
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
a képekről a videokrol annyit hoyg sosem adják vissza az igazi minőséget a képek kb a 60%át mutatjk a video meg a 80% át....
Bocs, de az XBOX a legprogramozhatobb, mivel a DirectX-hez mar tobb even keresztul hozzaszokhattak a fejlesztok, es amugy sem egy nagy ordongosseg, a GC meg ugye uj platform...
PyRex
PyRex
hehe milyen szar mikor az n elnöke mondjuk egy xbox ot akar inkább vagy amikor az IBm elnöke aszonyga apu nekem az intel chip es xbox kell😊))))))))
Hat nagyon nagy hulyeseget mondtal te majom. Ha kijon egy uj jatek, akkor mit nezel meg eloszor rola? A screenshotokat es a videot. Lehet, hogy amugy full jo lenne a jatek, de ez 2 kepbol es egy videobol nem derul ki (mert mondjuk szarabb a grafika) ezert senki nem veszi meg. Innetol kezdve asszem egyertelmu hogy a szebb jatekok fognak sikert aratni. Melyik platformon szebbek? PC es XBOX. PS2 messze hatul van mar, meg a GC is leelozi. PS2-re van 2 jo jatek 2 ev alatt ami szep. XBOXRA meg megjelenesekor van 5 legalabb ami uti.... Ennyit errol.
PyRex
PyRex
volt egy aus gamez nem emléxem a nevére sajna abba hagyták a gamezt és semelyikre nem is fejlesztik tovább de öcsém amikor belinkeltem a képeket mindnekinek tetszett az auto egy Buggy volt gyönyörű az ut meg olyan bump mappingos volt mint az RS2!!!
A HALO-NÁL jobbak a gc gamék?
De egy normális autós sincs gc-re!
De egy normális autós sincs gc-re!

Ha mutatnál nekem egy jobb képet gc-re mint a DOA3 akkor elhiszem
vegyünk egy DC-joyt fessük feketére tegyük rá az X jelet középre aztán fogjuk meg a GC nek a C irányítóját és baszuk a kontollerjét és kész is van!és az a baj hogy tényleg ilyen!
tudjátok hány dolgot kell eltitkolni hogy a sony e másoljon???? GC-n is van pár dolog ami full titkos volt mert a sony egy csicska másolos szar az Xbox is szar!!nevetséges!özülünk csak én láttam azt a kis flash-t amit az Xbox joy ról csináltak? a Htloz on volt vagy hol!
aztán összejövünk egy N estre itt a haverom 2 is te is eljösz leszünk 4 en elverlek titeket turok 4 ben meg pso ban meg pd zero ban meg SMB ben szal mindenben aztán elverlek titeket GBA ban is😊))))))))))))))))))))
joh lenne ha legalább azzal ebszélnél akinél van hoyg cseréljünk amig végigviszem..a GBA nem tud érdekelni de ha!!!!HA!!!mutatsz nekem egy GBA-t pár gamezzal elgondolkodom rajta!
DE az x nagyobb teljesítményü
Szerintem az x lesz a jobb!
Szerintem az x lesz a jobb!
összegezzük hogy most melyik gépet szeretném az összes gamezza n64 vagy psx? mi is legyen a pixelfosadék vagy a gyerekesebb gamezok a sok barbi gamez vagy a sok mario meg zelda? hm?😊n64 az tuti!! mgs van csak igényes gamez ps re aztán annyi..
Akkor melyk játékot tartod a legtutibnak ?
8 texturázással olyan gamezt csinlnak mint a gt3!!!!!!!!!!!!! 8 texturázással 4 milla poligon bazeg tudod mi texturék azok és a szép az hogy 4 texturával 14 milliót tud a gép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a ps2 2 texturázást sem tud csak ugy ha kirak mindent kétszer de akkor felére esik a poligonok száma!😊))
4 szeres texturával a ps kirakna 2 milla poligont..nah jo talán 4 et!
a ps2 2 texturázást sem tud csak ugy ha kirak mindent kétszer de akkor felére esik a poligonok száma!😊))
4 szeres texturával a ps kirakna 2 milla poligont..nah jo talán 4 et!
GC szerinted a Gamecube jobb mint az xbox?
Ok.Sorry hogy felreerthetoen fogalmaztam
szerintem felreertettuk egymast.En ps2-re gondoltam nem a square osszes rpg-jere.(ha mindet belevesszuk joval tobb mint 20 jon ki.)
DE a MArio az nagyon szuper.

???????????????????????????????????????,, 1 perce voltam itt azóta 20 hozzászolás jött? mivan ezzela géppel? GC irod a JACKO kölyköt?
Ps2-re 20 rpg-juk?