A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lazarus
Szánalmas HTML fejletség..

ujra
br

Nosztalgia rulez!!

Alien!
Ezért a konzol-pc párosítás.....Nincs ennél jobb...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

GAMECUBE
FFXI fizetos lesz, es a csak a square modemjevel lehet.
Tehat marhara elerheto lesz szamunkra a cucc.
(jelenleg csak japanban lesz kaphato...SUX SUX SQUAre az ilyenekert,)

bazz azota utalom szivembol az FFXIet amiota tudom hogy online lesz, mert abbol en a reszemet marhara nem tudom jol kivenni (plane hogy max ISDNnel lehet nyomulni) es elvezni se a cuccost, meg hat nem hiszek abban hogy elvezheto lenne a tortenet, akarhogy hitegetik az embert.
Remelem ez az elso es utolso online resz egy jo ideig FFbol.
hala az egnek az ff12mar ujra normalis lesz.
Amugy netezni akarmilyen konzollal pocsek.Tv-n eleve lehetetlen weboldalakat nezni a felbontas miatt.

Ezt a Dreamcastnel is megoldottak.(mekkorakat pso-ztam a neten regebben..)Nem kell hozza semmi mas csak egy cd amivel beirhatod a sajat szolgaltatod adatait is es ugyanugy fellephetsz.De ha jol tudom az FFXI eleve fizetos lesz.(mint dreamcasten a phantasy star online 2-es resze,hogy hohadjon meg a sega)

balumaci
miért,hát aki tud,az majd küldd neki mailt! 😉

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

GAMECUBE
persze ez igy megy, premier planba😊
GAMECUBE
nem, egy ismerosnel.
balumaci
és hol,valamilyen boltban???

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

balumaci
jól elvagy magaddal!
😊

GAMECUBE
ja nem raktam be😊
Luigi's Mansion, Super Monkey Ball, SSX Tricky, Super Smash Bros. Melee, Tony Hawk's Pro Skater 3.
GAMECUBE
nem piti egy sracnak ezek most a favorit gameji...
ezek jok, csak en egy epic storyra vagyom hasonlo hosszusagggal... hol vagy mar FFX????
GAMECUBE
ausztraliaban mar megy a buli (vagyis a kampány😊

GAMECUBE
nem is leszek, vedelni fogok mint az allat, alig varom mar😊
GAMECUBE
aki teheti forditson egy nagyot, es kozolje a joneppel😊

It was anxious in the stage before work that a camera could not be moved freely in whether the width of production is narrowed by the reason (since it is not a full polygon). However, the event scene with presence was able to be made from creating the cut only for [ of 500 or more ] events for the purpose of more sharp production and more sharp expression. Furthermore, since it adjusted one lighting at a time for all the cuts of every, I think that the quality of an impossible level was able to be taken out with the full polygon.

ez a residentrol szol
GAMECUBE
tudom hogy csak prea cucc, de akkoris alakul mint pupos gyerek a pres alatt😊

Na én is kívánok mindenkinek sikeres új évet, de előtte még alkohol és gandzsabarát szilvesztert! Jók ne legyetek!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

FFXI-et a pc-sek kivételével el lehet feljeteni 😞 És a többi konzolos online cuccot is. Ha jól tudom, akkor konzoloknál ez úgy működik, hogy a géphez (modemhez) jár fix szolgáltató is (azaz Axelerós, stb. loginnal _nem_ lehet felmenni a hálóra. Ha rosszul tudom, akkor bocs, igazándiból még örülnék is neki, ha hülyeséget írtam 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

GAMECUBE
tervezik ra es mionden plattformra az FFXI et ... de ki tudja mi lesz...
GAMECUBE
valtas csak a Nintendo halalaval lesz, de en a sonyt se vetettem meg, ahogy manapsag se.szal nem vagyok betokosodott kolok, ahogy pcs gamekkal is nyomom.
GAMECUBE
ps2onek nagyon gyenge a texturazo kepessege.
En csak azon balhezok, ha naggyon éefikazzak a GCt amikor tud, en nem ovis. A mostani kinalat sem ovis, csak nekem nem jon be.
egy RS2 miatt nem veszek GCt, egy HAlo miatt (ami masra is jon) meg nem veszek Xet.
tehat nyarig FFXezek, ez van😊))(de rossz dolgom lesz😊))))
GAMECUBE
en varom az uj zeldat, perfect darkot, turokot, metroid, mario sunshine , epispde 2ot, DINO planetet, resident 4et es nullat, a GBAs kapcsolatu gamekra is kivancsi vagyok, Golden sunt , banjo3(nekem bejon) conker,
ferrari 360 ,kameo, KI3, rune, FF12erre nagy kilatas van, sonic 2, star wars rpg , suoer smash bros melee
ezek csak azok amik csak GCre jonnek (kiv. ff12)
persze meg rengeteg jo game van, ami multiplatform.
es rengeteg van, amirol meg csak egy kukkot se ejtettek, es meg tobb amirol meg cak nem is tudunk. (ebbol jelenleg kb10 van.. koztuk egy GT killer project neven futo autos cucc)
es hat a sok jo konverzio egy eros GC hardveren nem lesz gyenge (mar ha a keszitok is ugy akarjak)
nem vagyok en elkotelezett GC hivo, meg nintendos, csak ok a kedvenceim. MSt meg nem szeretem... es zavar hogy betortek erre a piacra is. HAlo miatt meg mondom nem kell X, mert hat pcre is gyun. es ez mar eleve jo nekem igy😊

tobb gamet most nem sorolokfel, mert csak farasztanam a jonepet.
Hat ha telleg csondbe leszek nyarig, akkor nem lesz kit szidni, meg kivel vitazni😊))
de majd az allandoan jovo uj hireken, kepeken lesz mit ragodni😊
FREAK
Tisztul már a kép.
Mindentől függetlenül nem mennék bele jóslatokba. A Xbox hardcore gamereknek készült, de megvan az esély rá, hogy valamin elbukik, ugyanúgy ahogy a GC is túlteljesítheti a célját, ami szerintem egyértelműen jobban koncentrál a családi szórakozásra. Nem egy ringben játszanak, de valamilyen módon még összekerülhetnek. Én magam még egyiket sem próbáltam, PS2-t is csak láttam, és azzal se lenne baj, ha nem lenne olyan borzalmasan konzolos grafikája.
Na mindegy, lényeg, hogy nyugi van. Mindenki játszani akar, csak nem mindenki ugyanazzal, ezért tényleg nem volt érdemes balhézni.

BUÉK gyíkokz, meg minden, basszatok be keményen, vagy küldjetek be valami vegyszert, de csak mértékkel 😊)))))))))))) Úgy mint én 😊))))

na csákó

Riszpekk

GAMECUBE
rs2 fasza, de az meg csak egy repulos😊) ezert nem hat meg, de grafikajara szerintem nincs panasz, habar asszem nem hasznal altalaban FSAA-t.
De tudja... azt hozzáteszem.
Doa3mat mar lattam, de majd meg ranezek.
GCbe nekem az is teccik, hogy nagyon kicsi, gyors es halk.
a rezgo funkcioja fika a ps2és xboxehoz kepest.
A verseny megindult, a GC szar gamekkal, ez mar teny, (de hal IStennek viszik😊) de remelem az igeretek vegre valahara valora valnak.
Xboxnal csak az a gaz, hogy ez a halo is lesz PCre, meg a legtobb xes game... es hat emiatt is azt mondom nem kell... (habar en sohase fogok xet venni, arra penzt kiadni, de a testverem igen😊)) ez a megkerulo taktika😊
GAMECUBE
figy. attol fogott meg, hogy tartalmas game van ra, ami GCre jelenleg nincs.
De lesz!! es vszinu szamomra azok sokkal jobban be fognak jonni, ahogy FFXet se fogja a HAlo emgdonteni.
Grafikara nem all az rs2 azert utosebb, de nem annyira egybeepitett. es egy repcsis game nem annyira a zsanerem, mint egy tortenetorientalt game.
elgondoloztam, nem annyira szar a sux, de a joystickja valami horror😊
es en meg mindig nagyobb fejlodesi jovot latok a GCben, de a lenyeg, hogy allando verseny legyen, mert azzal csak mi nyerunk, mert egyre tutibb gamekat kapunk.
MEgegyszer mondom a HALO ami eladja az xboxot jelenleg, (en is tan vennek, ha tudnam nem lesz PCre)
mig a GCt a szegenyes jatekkinalat miatt szerintem a NEve adja meg el.
majd nyartol meg remelhetoleg az utos jatekkinalat.
GAMECUBE
eloszor nyomtam GCvel jah.
nah HAlo szep, nagyon, de nem egy korszakalkoto, az biztos, csak nagyon szep.
Rs2 fantasztikusan mozgatja a grafikat, de semmi tobb... neha be be szaggat, es kiszamithatatlanul ez a gaz.
nem baj EU verzio remeljuk olyan lesz amilyennek igerik.
Na kérem: hogy mik vannak 😊))
Ugye, hogy lehet ilyen stílusban is irogatni? Már alig várom, hogy ha ekkora összeborulás volt az x és a gc között, akkor kezdje már el valaki szidni a ps2-t 😊
És könyörgöm: ugye hogy attól, hogy a másik más konzolt szeret, mág lehet normális is???

PyRex
Te Dante:

Neked most mik vannak meg X-re? Irt CD-kkel hogy allsz? 😊

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Ezt mondom én is állandóan, hogy a normális, nem anyázós vita nagyon élvezetes tud lenni😉

Ühhüm, még csak pletyka, de egy megjelenési listában Xboxra mit láttam??
FF XI (vagy mittomén melyik sorszámú😊)
PyRex
Szeretnem most mar, ha normalisan vitaznank, ha egyaltalan meg lesz mirol. Szerintem version is elmehetne es megnezhetne az X-et...

GameCube: Toled en is azt kerdeznem, amit Freak:

Szal' minden kotozkodes nelkul, de ha ennyire megfogott a Halo, akkor nem gondolod, hogy lehet, hogy nem is muszaly neked GC-vel jatszani? Ezt SENKI nem erolteti rad! Es gondolj bele, X-Boxra fejleszt a Konami is (lesz Metal Gear X, a Silent Hill 2 mar majdnem kesz, stb)... Szoval tulajdonkeppen te varsz valami nagy jatekot, ami miatt erdemes GC-t venni? Vagy inkabb a Nintendo fele vagy elkotelezett? Nezd: en is full PC-s voltam eddig. Most, hogy kijott az XBOX (persze en ezt is jatek PC-nek tartom), azert kicsit megenyhult a szivem a konzolok fele. Szal' te is valthatsz.

PyRex

PyRex
No. Minden elismeresem NEKED, aki vegre LATOTT XBOXOT es el tudja mondani (pedit eddig kicsit suxoltad 😊, hogy a Halo valoban fantasztikus. Egy dologra kerlek: mennj el meg egyszer, ha lesz idod, es nezd meg a DOA3-at is (tudom, csak verekedos) - el fogod dobni az agyadat! En az elejen NEM HITTEM EL, hogy renderelt, azt hittem, hogy meg csak videok 😊))))))) Komolyan! Iszonyu, hogy milyen! Szal' nem csalodtam az Xboxban, de KELLEMESEN CSALODTAM benned, aki vegre belatja azt, hogy azert az X nem kispalyas. Es igerem, 2002 elejen elmegyek es megnezem a GC-t, mivel amikor en az X-et neztem, meg nem erkezett meg a GC 😞

PyRex

FREAK
Azt sem értem, hogy ha egyszer ennyire tetszett az X, akkor miért reméled, hogy a jövőben nem fog többé tetszeni??
"Elismerem ez egy pont az xboxnak nalam az mar szent..😊
de remelem az egyetlen is marad😊)))))))"

Ha tényleg jó gép, és az első menetben veri a kjúbot, akkor szerintem ideje elgondokodni azon, hogy esetleg JOBB, és a jövőben is jobb lesz, vagyis nem muszáj neked GC-vel játszani...

Én zenével foglalkozom, és még a legelején, tapasztalatlanul megfogadtam, hogy én CSAK Roland cumókat fogok használni. Így is volt egy évig, aztán mióta kipróbáltam az első YAMAHA-t, kénytelen voltam beismerni, hogy jobb. Azóta nuku Roland....

Riszpekk

FREAK
hűha

asszem elég ha ennyit mondok 😊

Most akkor mi lesz, fél évig csendbe borulnak a konzol topikok???? 😊))))))))

GC : én most valamit nem értek...... Te most először próbáltál ki egy GC-t? Vagy ez valami új verzió??? Vagy most mi van?

Riszpekk

GAMECUBE
szal nem vagyok en elfogult, ha jo gamet latok.
Elismerem ez egy pont az xboxnak nalam az mar szent..😊
de remelem az egyetlen is marad😊)))))))
GC nem szerzett, mert amit elvartam az bejott, de en tobbre vagyom egy 5perces repulozesnel.
GAMECUBE
😄 oksi😊
en is sirok😊
mert nincs ilyen GCre😊
GAMECUBE
szoval az is ranyomta GCvel toltott idomre a belyeget, hogy fostam mint a galamb, hogy jajj mi van ha nem hozzas zinvonalat, mi van ha szar lesz, gyenge lesz... meg hogy esetleg aZ N halalat latom epp magam elott..
De hala Istennek felig!! megnyugodva mentem el a gep elol.
Akkor leszek nyugodtabb, haGCre is lesz egy hasonlo, fasza FPS, addig feltem jelenleg szegenyket, az eros eladasok ellenere is.
A halonal dobbentem ra, hogy egy tre (grafikailag nem persze) kis repcsis gameval vagdalkozok, egy kult game a halo elleneben.
Szal GCre egy jo game nincs most, ezert nekem nem is lesz a megjelenesnel, csak joval utana.
Remelem a beigert nevek bevaltjak amit igertek, es jonnek a nagy atiratok, ujdonsagok.
HA nem ugy agyo.
De a hardver erejeben akkor se ketelkedem az mar tuti.
mindjárt sírok😊 GC-nek tetszett a Halo, és nem láttam egyetlen egy "Xbox sux"-ot sem a szövegben😊
(látnád benne amúgy a jeget)
GAMECUBE
hosszu lett, de hat istenem😊
GAMECUBE
Na akkor leirom benyomasaimat!!

Eloszor HAloztam...😊)
(szar kis GC kit erdekel? oda se megyek hozzá😊)))
akkor az oszintet.
A masodik palyan kezdtem nyomni.. (szerencsemre)
a Taj, a grafika a texturak gyonyoruek voltak, hihetetlenul megfogott vegre hogy Full scene anti aliast lathattam konzolon, illetve a bump mapping hasznalata.
A napfeny, a viz, es a hatalmas gyonyoruen megkomponalt taj, (ha ilyen tajakat latok jatekban el elvesztem😊
szal minden osztonzoleg hatott ram, hogy no, meger ez azert 1 percnel tovabb tarto elemezgetest.
Of course mindent csinaltam amit csak lehetett, hogy a rovidke ido alatt minden hibara😊) fenyt deritsek... (elvegre pc😊))
NA kijelenthetem, hogy Hibatlanul roccenes, alssulas nelkul baszott stabilan pumpalta a frameratet... es tokeletesen volt meg komponalva a hangulat, a hangok fenomenalisak, en is 10 pontot adok a gamera (de mak hogy jon PCre, mert akkor lehet suxoltam volna 1-2honapig😊
Szoval addig kerem tisztelettel amig ennel jobb nem jon GCre, (ps2re mar tuti nem) addig befogom ilyen teren a szamat.😊(remelem Metroid, Turok 4 beteli majd, mert azzal csak a gamerek jarnak jol)
Szoval visszavonva aHAlos kritikaim (igazabol nem nagyon szidtam)
a Grafika dobbenet volt jelentem ki megint, nem ezt vartam oszinten... (tudtam hogy jo, de hogy ennyire??)
Szoval kesz, a texturakra nagyon kenyes szoktam lenni, es a ps2es siralomfelhozatal utan, csak ugy kaprazott a szemem... mondtam is, igy kene minden konzolnak startolnia, azonnal taglozni le az embert (ezt egyedul eddig xbox, N64, snes csinalta szerintem)
se a GC se a ps2 nem startol ilyen kinalattal (sajnos) hiaba rs2 , meg minden nagyon fazsa az is, de az nekem csak egy repulos, es en a hosszabb kihivasokat szeretem.. amit a halo azonnal szervirozott is.
A gep rohadt nagy, nem is tolt sokaig, es halk.
A joy, nekem nem jott be, habar kenyelmesnek talaltam, de a gombok kattanasanak a hangja nem😊)))
a rezegtetese az egyik legjobb, a GCjet oszinten eszre e vette,😊))) utkoztem es akkor mondtam, jeee ez rezeg is?😊)(pedig nem az elso odatevesem volt)
TEvedes ne essek nem lettem suxos, csak szeretem jozanul latni a dolgokat... a HAlo megerdemli a tokeletes jelzot, (a grafikaja is 10est, nem ertem miert huztak le....)
persze lehet hogy N64hez szokott szemim utan ut ekkorat... de nem hiszem sok ps2es gamet lattam mar, es pcset is.

NA gyujjon a GCcske😊)
a Gep amikor mglattam nem akartam elhinni hogy egy ilyen kis "vacak" (a maeretei miatt) olyanra lesz kepes amit elozetes videokon lattam.
Na a gep szoval rohadt kicsi, minden kepzeletemet felulmuloan... bazz szerintem ez mar tulzas is😊
a joyt felkapva meg jaccas elott az osszes gombot tanulmanyozva, es a fogasat is elmondhatom, hogy tokeletesen illeszkedik a kezbe, az osszes gomb jo, kivetel a Z, a nagy asszem a gomb kivetelevel. (nekem nehezkesen nyomhatonak tunt a nagy a, a Z meg szar helyen is van es olyan erzesem van amikor lenyomom, mintha el lenne torve.
al LR gombok analog funkcioja szuper.. az hogy kulon ra lehet nyomni otletes.
Ami kulon tecett , hogy a karok ujjal erintkezo felulete "gumis", tehat nem csuszik le az ember keze.
mint n64nel itt is ki van vajva a8 fo irany a karnak. (c sticknek is)
egyebkent a c stick azert lett ilyen , mert azt alktalaban csak kamera valtasokra fogjak hasznalni, gazadasra, fekezesre autos gamekban az lr gombok lesznek mint Dcnel, es gondolom Xnek is.
a D pad kicsi, pont akkora mint GBAnak,nem is jott be.
na de ennyit a kulsosegekrol.
gyujjon a game.
mivel rengeteg videot szedtemle a gamerol, tudtam mi varhat ram (ellenben haloval, amit sohase neztem meg😊
ezert a hatalmas behatas amire vartam elmaradt, leven amit elvartam (a videok beteljesitese) megtortent, de mar ujat nem nyujtott. Vagyis szuper fasza, tenyleg allat a texturak, grafika minden, csak nem hatott annyira meg... (nem azert mert szar)
szoval mikor meggyozodtem minden palyan a grafikarol, hogy be van e tartva amit igertek ramentem az allitolagos lassulasokra.
egyebkent szinte mindenhol stabil fpst pordukalt a gep, az alagutban (death star) hihetetlen tempoban lehet tepni.... tokeletes munka,
na az fps stabil volt ahangok is, nagyon finoman bant mindennel ahothi palyat 3szor is lejacottam, hogy lassulast tapasztaljak, hat nem jott osze.... arra vagyok kivancsi, hogya arra ertitek a lassulast, amikor becsavarjuk a lepegetok labat???(nezetvaltaskor?) mert az ugy volt minden gepen n64, pc) es csak azert, mert uganolkyan tempoval nem lennel kepes korbe tepni... ez nem lassulas az direkt ilyen.
na a kedvencem a hawaii feelinges palya, ahol a lezuhant csillagrombolo van.
a grafika a napfeny(like halo ) es a viz effektje, illetve tikrozodese tokeletes.
na mikor lementem aviz felszinehez, es elkezdtem agressziven loni a vizet, akkor szaggatott rendesen.. de tobbszor megismeteltem ugyanezt, es csak 1szer csinalta.... nem tudom miert?? ha egyszer szaggatott szaggason ott mindig minegy.
HAtalmas teruleteket jarhatunk be rs2ben is...
mindent megtettem minden palyan hogy szaggatasra birjam a cuccost, llando nezetvaltsok, rohadt kozeli repules mindehez 8talaj, halacsillag, csillagrombolo)
es a GC atment a vizsgan.
azert nem lelkesedek asnnyira, mint halonal, mert rs2 nel mar tudtam mi lesz, tehat nem volt uj szamomra, de fantasztikus.(plusz nem rajongok a repulos gamekert)
halo igen. es ezert.
de tovabbra is a GCt tartom az erosebb hardverunek.
mivel rettenetesen jot produkalt a GC az rs2ben...
xbox meg a haloval (doa3mat csak kicsit neztem, mivel nem erdekelt..😊
szoval a verseny jovore kezdodik el igazan.
en GCnek drukkolok es elismerem az X erejet, es a jatekait.
ennyi lett volna, remelem nem untattam senkit se😊))

Szal nem szokasom az elfogultsag.
GAMECUBE
te az minden korosztalynak szol, lattam nem is egy 20-on 30 eves embert aki megallas nelkul csak azt nyomatja..
Te 10 eve mindenki a karjat adta volna erte, hiszen a nagy konzolok se tudtak olyat..😊))

FREAK
jaaaa, az a kis gyík, amit ki lehet próbálni a Media Marktban? Nem rossz... Mondjuk engem nem köt le, de tíz éve a karomat adtam volna érte....

Riszpekk

GAMECUBE
GBA= game boy advance
GBC= game boy color
mindketto Nintendo termek, a Gab bol mar tobbet adnak el mint ps2obol lassan(1 ev alatt 24milliot)
pedig 30rongy...😊
az osszes GB termek mar 13millio felett jar.
az eldaott jatekok pedig tobb 10 milliard folott!!! Nintendo rulez!!😊
FREAK
mi az a GBA meg GBC?

Riszpekk

GAMECUBE
pedig ugye 300ezerrel kevesebb gct adtak el....😊)))))))))))hihihihihiihi
GAMECUBE
a top 20 igy nez ki!😊

1. PS2 - Grand Theft Auto 3 - Rockstar Games
2. NGC - Super Smash Bro Melee - Nintendo of America
3. PS2 - Metal Gear Solid 2 - Konami of America
4. PS2 - Tony Hawks Pro Skater 3 - Activision
5. PS2 - Madden NFL 2002 - Electronic Arts
6. PSX - Harry Potter: Sorcerer - Electronic Arts
7. XBX - Halo - Microsoft
8. PS2 - Bond: Agent Under Fire - Electronic Arts
9. GBC - Pokemon Crystal - Nintendo of America
10. GBA - Super Mario Advance - Nintendo of America
11. PSX - Tony Hawks Pro Skater 3 - Activision
12. NGC - Pikmin - Nintendo OF America
13. GBA - Mario Kart: Circuit - Nintendo of America
14. PS2 - WWF Smackdown: Bring it - THQ
15. GBA - Harry Potter: Sorcerer - Electronic Arts
16. GBA - Spyro: Season of Ice - Vivendi Universal
17. PS2 - NBA Live 2002 - Electronic Arts
18. PSX - Tony Hawks Pro Skater 2 - Activision
19. PSX - Spongebob Supersponge - THQ
20. PS2 - Gran Turismo 3: A-Spec - SCE

2. helyen GC!!!😊))
GAMECUBE
KIPROBALTAM MA EGY GCt(igaz lila volt) es egy suxboxot is (elobbit rs2vel, utobbit beHALOVal😊
majd delutan leirom jozan velemenyemet...(de telleg😊)
CHEAPBOY
Ha erdekel GBAra flash, illetve jo uj gamek, dobj egy mailt.
😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu