A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyebkent szeretett es gyulolt cegem elhatarozta, hogy ettol fogva konnyebbek es rovidebbek lesznek a jatekaik, mivel alig tudtak vegigvini oket.. 😞((( hat basszus..!!!!!!(na ennyire ovisak a N gameji mi?)
ezt azert teszik meg, mert igy nagyobb reteg fog erdeklodest mutatni a jatekaik irant, mivel sokan felemesztodtek abban hogy nem tudtak teljesen vegigvinni egy adott gamet. Itt leginkabb a ZElda stilusu gamekra gondolnak.
Mivel az tobb hetbe telik mire az ember (eloszore) vegigviszii.
a fenebe a nyomorek nepnek😊
de remelem ez keves gamet erint.
ezt azert teszik meg, mert igy nagyobb reteg fog erdeklodest mutatni a jatekaik irant, mivel sokan felemesztodtek abban hogy nem tudtak teljesen vegigvinni egy adott gamet. Itt leginkabb a ZElda stilusu gamekra gondolnak.
Mivel az tobb hetbe telik mire az ember (eloszore) vegigviszii.
a fenebe a nyomorek nepnek😊
de remelem ez keves gamet erint.
benyomom a cikket😊))
In an interview conducted by Dorimaga Magazine, Shigeru Miyamoto revealed a few interesting GameCube details. The lead Nintendo designer said that he would like the GameCube's console life to last upwards of seven to eight years. Though it sounds like a stretch, the PS One seems on it's way to succeed at this task very soon. The notion of GameCube lasting that long in such a competitive market hints at the power contained within the console that has yet to be revealed in any first generation games. Miyamoto further mentioned that gamers could expect the Legend of Zelda and Mario Sunshine in playable form at E3 2002.
a lenyeg hogy szeretne....
hat en is sokmindent.😊))
szal a technikai parameterekben gondolkaodnak a cikkirok is.
In an interview conducted by Dorimaga Magazine, Shigeru Miyamoto revealed a few interesting GameCube details. The lead Nintendo designer said that he would like the GameCube's console life to last upwards of seven to eight years. Though it sounds like a stretch, the PS One seems on it's way to succeed at this task very soon. The notion of GameCube lasting that long in such a competitive market hints at the power contained within the console that has yet to be revealed in any first generation games. Miyamoto further mentioned that gamers could expect the Legend of Zelda and Mario Sunshine in playable form at E3 2002.
a lenyeg hogy szeretne....
hat en is sokmindent.😊))
szal a technikai parameterekben gondolkaodnak a cikkirok is.
ez a konzolosok gumiszobaja alcim, a kezdetektol fogva igy volt? vagy valaki nemreg atirta😊)))
hat en is gondoltam erre, hogy ezek most hulyek? egy konzol (kiv G😎 nem huzta ennyi ideig, hacsak nem fogjak olcso kiegeszitokkel tuningo,ni, ami mondjuk jo (jobb mint a konn.) is lesz, es sokat turboz a rendszeren.
" na mar most ezt vagy arra ertette, hogy olyan eros es addig birja, vagy pedig, hogy hogy olyan gamek lesznek ra, amivel addig huzza... "
Vagy arra hogy ennyire lemaradnak.
Vagy arra hogy ennyire lemaradnak.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
lehet fobe loni, de MIYAMOTO azt nyilatkozta, hogy o szerinte (tudom N-es, de azert eleg jozanakat szokott mondani) a GC 8!!! evig lesz a paicon... na mar most ezt vagy arra ertette, hogy olyan eros es addig birja, vagy pedig, hogy hogy olyan gamek lesznek ra, amivel addig huzza... hat en kivancsian varom mi lesz... lehet a picike GC lesz az uj atom stár??
megsugom en nem nagyon hiszek ennek.... 8 ev az rohadt sok....
megsugom en nem nagyon hiszek ennek.... 8 ev az rohadt sok....
tépek aludni, gúdnájt to the hungarian console & PC community 😉
kapja be😊)) nemtom mi lesz, kell lennie valamilyen alternatívának, hogy gameljek Pal-os cuccokon is.
Ha minden kötél szakad (olyan nincs😊 akkor NTSC gamek íratása😊
Ha minden kötél szakad (olyan nincs😊 akkor NTSC gamek íratása😊
persze eredeti jatekokra gondoltam itten (csak usa, jap, es eu cuccost)
hat akkor elegge szep es vastag karacsonyod volt 😊) gratula
a minap lattam egy sracot , velem egykorut ahogy tepett haza a kezeben egy Xel meg egy GCvel, mondom magamban az ilyennek is a halal pocset😊
hat akkor elegge szep es vastag karacsonyod volt 😊) gratula
a minap lattam egy sracot , velem egykorut ahogy tepett haza a kezeben egy Xel meg egy GCvel, mondom magamban az ilyennek is a halal pocset😊
nehogy nekem rafazza azzal hogy most usa gepet vettel.. en biztonsagosan megvarom az europait (GC) es ha azt a gyar engedi, mint a tobbi verzional atlovetem hogy vigyen minden gamet.
kar 😊))
de hat ez van... es hol fogsz gamekat csrelgetni?
mert az usasokat nem fogadjak majd itthon el (es a csere meg mindig occcsobb, mint az iratas)
vagy at fogod loni europaira a cuccost majd?
de hat ez van... es hol fogsz gamekat csrelgetni?
mert az usasokat nem fogadjak majd itthon el (es a csere meg mindig occcsobb, mint az iratas)
vagy at fogod loni europaira a cuccost majd?
karácsonyra kapott lóvékat elkölteni nem negy dolog ugye?😊
de ha ezeket kifizetem utána, nemhogy egy GC-re, de még egy dreamcastre sem tudlak meghívni😊
de ha ezeket kifizetem utána, nemhogy egy GC-re, de még egy dreamcastre sem tudlak meghívni😊
Perpilla csak Halo van, de ha más is lenne akkor is csak Haloznék😊
nem tudtak töbetrendelni az XMSnél, úgyhogy a következő adag játékom január hetedikén érkezik!
(PGR, DOA3, meg Sw:SSE )
Ez a Halo kurva nehéz, ma már egy nehézségi szinttek feljebb nyomtam, és 8óra alatt másfél pálya lett meg 😊 benehezült a kicsike, a story tök jó😊
nem tudtak töbetrendelni az XMSnél, úgyhogy a következő adag játékom január hetedikén érkezik!
(PGR, DOA3, meg Sw:SSE
Ez a Halo kurva nehéz, ma már egy nehézségi szinttek feljebb nyomtam, és 8óra alatt másfél pálya lett meg 😊 benehezült a kicsike, a story tök jó😊
a snesről anyit hogy jobb mint a commodore 64 nélpárszor jobb kv az első pentium grafját tudta...
megnéztem a videot..nemtom mi tetszett neked abban a videoban szerintem pont a legszarabb video...semmi nem történik...amugy szép meg hasonlo...
meglátszik hogy fiatal vagy 😊))
10 évvel ezelött ez a csapat volt a legnagyobb magyar warez és demo csapat
10 évvel ezelött ez a csapat volt a legnagyobb magyar warez és demo csapat
ekkora fasz oldal nevet sem hallottam versin hogy jött ez neked?
amugy meg a intendo régi megvannak a jol bevált oldalak senki nem keres ujjat...az ign en mindent megtalálni amugy is..az xbox meg uj..és ismerek 3 oldalt kb...ami lyen hogy nintendoweb en keresztül ott az xboxweb aztán nintendcloudchaser ...xboxcloudchaser aztán xbox.ign..szal amugy igazi csak xbox oldalt nem is ismerek....mindegy...
amugy meg a intendo régi megvannak a jol bevált oldalak senki nem keres ujjat...az ign en mindent megtalálni amugy is..az xbox meg uj..és ismerek 3 oldalt kb...ami lyen hogy nintendoweb en keresztül ott az xboxweb aztán nintendcloudchaser ...xboxcloudchaser aztán xbox.ign..szal amugy igazi csak xbox oldalt nem is ismerek....mindegy...
nahhh Majic12 név elfogadva ,bejegyezve 😊)))))))))))
nemsokára király weboldal www.majic12.hu néven
ez ám a jo nap

nemsokára király weboldal www.majic12.hu néven
ez ám a jo nap

A Sony tárgyalásokat folytat a Fujitsu tulajdonában lévő Internet-szolgáltató megvásárlásáról.
A Nihon Keizai Shimbun című napilap híre szerint a Sony 762,7 millió dollár körüli összegért fel akarja vásárolni Japán legnagyobb Internet-szolgáltatóját, a Nifty-t, amely jelenleg a Fujitsu tulajdonában van. A két cég közötti tárgyalások jelenleg is folyamatban vannak.
Az akvizíció révén a Sony a szigetország legnagyobb Internet-szolgáltatójává válhat, míg a számítógépek gyártásával foglalkozó Fujitsu saját pénzügyi helyzetét javíthatja az eladásból befolyó összeggel. Ez utóbbi cég jelenleg 2,3 milliárd dolláros éves nettó veszteségre számít a 2002. márciusában végződő üzleti év végére.
Nem mellékes, hogy a Sony több más vállalattal is megállapodást kötött - többek között az NTT-vel - szélessávú hozzáférések szolgáltatásáról. Ezekkel elsősorban a Sony Playstation 2 konzolgépek tulajdonosait kívánják megcélozni, de a digitális tartalomszolgáltatásba is be kíván lépni az elsősorban szórakoztató elektronikai eszközeiről ismert cég (a PS2-ből tavalyi debütálása óta 23 millió darabot értékesített a gyártó). Az idei év első felében egyébként jelentősen megugrott, 70.700-ról 350.800-ra növekedett Japánban az ADSL-hozzáférések száma szeptemberig.
kezd beindulni a sony
A Nihon Keizai Shimbun című napilap híre szerint a Sony 762,7 millió dollár körüli összegért fel akarja vásárolni Japán legnagyobb Internet-szolgáltatóját, a Nifty-t, amely jelenleg a Fujitsu tulajdonában van. A két cég közötti tárgyalások jelenleg is folyamatban vannak.
Az akvizíció révén a Sony a szigetország legnagyobb Internet-szolgáltatójává válhat, míg a számítógépek gyártásával foglalkozó Fujitsu saját pénzügyi helyzetét javíthatja az eladásból befolyó összeggel. Ez utóbbi cég jelenleg 2,3 milliárd dolláros éves nettó veszteségre számít a 2002. márciusában végződő üzleti év végére.
Nem mellékes, hogy a Sony több más vállalattal is megállapodást kötött - többek között az NTT-vel - szélessávú hozzáférések szolgáltatásáról. Ezekkel elsősorban a Sony Playstation 2 konzolgépek tulajdonosait kívánják megcélozni, de a digitális tartalomszolgáltatásba is be kíván lépni az elsősorban szórakoztató elektronikai eszközeiről ismert cég (a PS2-ből tavalyi debütálása óta 23 millió darabot értékesített a gyártó). Az idei év első felében egyébként jelentősen megugrott, 70.700-ról 350.800-ra növekedett Japánban az ADSL-hozzáférések száma szeptemberig.
kezd beindulni a sony
Szerintem minden internetet gyakran használó ember google-t használ...
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
version: Aki yahoon keres azt csak szánni tudom. Lehet hogy van egy csomo gyökér ember? 😛
te versio megint kit erdekel ki mit keres a yahoon? mi is egy nap ezerszer nezunk meg valamit, es megsevesszuk meg, a ps2 elonye nem csoda, hiszen, tobb embernek van az.
az xboxe meg azert vanelobb, mert o az uj kihivo, es usa termek is, hat sokan kivancsiak rá, meg hat tobb helyen halljak.
az xboxe meg azert vanelobb, mert o az uj kihivo, es usa termek is, hat sokan kivancsiak rá, meg hat tobb helyen halljak.
PS2 Tops Yahoo [ posted by KungFu ]
Ok, so I said there were going to be no posts until the new year, but this one was too good to pass. Yahoo has announced the annual release of its most popular search terms for the year 2001. At the top of the list this year is Sony's own monolithic wonder, the Playstation 2, which managed to pip the likes of Britney Spears, WWF, Dragonball Z and Napster to the finishing post. The gaming console battle has heated up over the last few months, but with the PlayStation 2 launching early, it had a chance to jump out to an insurmountable lead.
Microsoft's Xbox finished the year at No. 29, while Nintendo's GameCube came in at No. 81.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ok, so I said there were going to be no posts until the new year, but this one was too good to pass. Yahoo has announced the annual release of its most popular search terms for the year 2001. At the top of the list this year is Sony's own monolithic wonder, the Playstation 2, which managed to pip the likes of Britney Spears, WWF, Dragonball Z and Napster to the finishing post. The gaming console battle has heated up over the last few months, but with the PlayStation 2 launching early, it had a chance to jump out to an insurmountable lead.
Microsoft's Xbox finished the year at No. 29, while Nintendo's GameCube came in at No. 81.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Playstation 2 Tops Searches
Pop princess and search results queen Britney Spears was bumped off her perch by none other than the Playstation 2. According to the Yahoo! Buzz Index of most popular terms for 2001, the Sony's next-gen console took the number one spot, followed then followed by Britney Spears and others. The Yahoo! Buzz Index is compiled from all the searches conducted on the Yahoo! network from January 1, 2001 - December 15, 2001.
Here is a list of the top 20 search terms:
1) PlayStation 2 11) Jennifer Lopez
2) Britney Spears 12) `NSYNC
3) WWF 13) Las Vegas
4) Dragon Ball Z 14) Eminem
5) Napster 15) Osama Bin Laden
6) World Trade Center 16) Nostradamus
7) Harry Potter and the Sorcerer's Stone 17) Backstreet Boys
8) Dale Earnhardt 18) Pamela Anderson
9) NASCAR 19) Morpheus
10) Internal Revenue Service 20) Pokemon

Pop princess and search results queen Britney Spears was bumped off her perch by none other than the Playstation 2. According to the Yahoo! Buzz Index of most popular terms for 2001, the Sony's next-gen console took the number one spot, followed then followed by Britney Spears and others. The Yahoo! Buzz Index is compiled from all the searches conducted on the Yahoo! network from January 1, 2001 - December 15, 2001.
Here is a list of the top 20 search terms:
1) PlayStation 2 11) Jennifer Lopez
2) Britney Spears 12) `NSYNC
3) WWF 13) Las Vegas
4) Dragon Ball Z 14) Eminem
5) Napster 15) Osama Bin Laden
6) World Trade Center 16) Nostradamus
7) Harry Potter and the Sorcerer's Stone 17) Backstreet Boys
8) Dale Earnhardt 18) Pamela Anderson
9) NASCAR 19) Morpheus
10) Internal Revenue Service 20) Pokemon

Köszi
Hol van az uj resi video?? Pliz egy linket mert az érdekel engem is. ^^
mindegy én az xl ről szedem az elejt már ladtam hol van perry set nagyon szépen dörög az ég és rohadt látványos!
nah gyereke akor röhögtem mikor a media marktban volt egy n64 gép és egy ps2..mikor a ps2 nél 2 en álltak akkor éppen az n64 nél 7 en!!!könnybe lábadt a szemem a gyönyörűségtől!!alig akartam elhnni!!! a san francisco rush-t körbe állták mig a ps2-n az autos gamez..lehet hogy a gt3 volt nem néztem meg..de igen szép volt az autos gamez...2 cigány kölök állt...
jol van na.Elment tole a kedvem.Meg aztan nem is tudom miert nem sikerult