A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
METAL GEAR SOLID TWIN SNAKES
pfffffffffff... 11 pont a 10 bõl!!!!!!!!!!!!
szerintem ez a GC ÁSZA!!!!!!!!! ettõl mindenki leszopja magát.!!!!! NAGYON KEMÉNY!!!! legjobb GC gamez..
RE4
áááladk.. bár még egyik se volt meg😊))))) de jobban tetszenek a videoi...grafikailag meg überbrutal ez is
CHEAPBOY_GA
a múvik tízerek hirek a Cube-europerol leszedhetok azon nyomban😊

aki ugye nem birja, meg az IGNrol. 576.hurol is😊

CHEAPBOY_GA
nem nagyo, meglassuk hogyan leszen oks?Majd elmondom😊

CHEAPBOY_GA
"Nintendo and Motorola have announced a wireless accessory for the GBA and GBA SP.
Motorola and Nintendo today anounced a new accessory for the GBA and GBA SP. Motorola will supply Nintendo with high-speed, low-power chipsets to enable an advanced wireless adapter accessory for use with the handhelds.

This technology enables a revolutionary portable gaming experience for users. The 2.4GHz radio frequency (RF) chipset enables up to five players to play each other wirelessly, allowing for flexible, mobile game playing.

The wireless adapter with the new Game Boy Advance software "Pokemon FireRed" and "Pokemon LeafGreen" will be launched in Japan first half of 2004.

"

S mar 5en zuzhatjuk😊

Legyen ZELDA FIVE SWORDS!! azt akarok😄DD

CHEAPBOY_GA
Mielot azt hinnetek, Csak PS2re jon, itt egy IGN focim😊

"Beyond Good & Evil
A little Zelda, a splash of Star Fox and a good helping of fun. GameCube movies, screens, and impressions"

HEHE😊)

Ja, jött ez is!
tehát akkor ráérsz 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Iszunk is, vagy sietsz?

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

CHEAPBOY_GA
Én másra gondoltam😊

😄D
majd elmondom😄

CHEAPBOY_GA
Bocs hogy nem tuvel lojjuk magunkat, mint Te😊)

CHEAPBOY_GA
Megkezdodott a TGS, Eleddig ami szamomra erdekes, uj Resi4 video, uj baten Kaitos Video, uj MGS TTS video, s bejelentettek a GBA GBA Sphez valo wireless kapcsolatot (ugye link game).
Szepen a sima GBA is felno leheteosegek teren a nagy uber (telefelesleges dolgokkal) PSPhez😊

S akkor ez meg nem is a GBA 2.

Adi
Iszákos állat!!😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Ha jól tudom egy vodoo babával vagy. Platform gam és nem az ellenséget kell, hogy bántsad hanem magadat. Szerintem nagyon nagy ötlet!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Cheap, ha erre jársz!
Találkozunk ma, ugye? És ugye iszunk is? 😊

Sephi
De mirol szol?!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Mirol szol?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

gergou
Udv, a Voodoo vince most jott ki xboxra... Nagyon jo ertekeleseket kapott... Senki nem probalta?

`Take a look to the sky just before you die`

CSOCSO
én az mgs remakere vagyok a legeslegkiváncsibb... azt várom a legjobban
Sephi
Csak szolok hogy jelenleg verem ki a kepre 😊)))))

mohus
sztem ehhez nem kell semmi reagálás....ez amolyan no comment cucc😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

TALES OF BAITEN KAITOS RULEZ!!!!!
Ez 2 game de milyen jól hangzik, nem?😊

So cry me a fuckin river, bitch!

CHEAPBOY_GA
Mondjuk ugy: IS-IS😊)

CHEAPBOY_GA
Meg tales of, baten kaitos, FF Crystal Chronicle😊

jonnek ra dolgok😊

aabyssx
BTW évek óta az elsõ PC-s játék ami engem is érdekelne: az új UFO. De már olvastam több beta játékos írását, miszerint meg sem közelíti a Terror from the Deep vagy az elsõ ötletadó hangulatát, taktikáját stb. 😞

www.youtube.com/aabyssx

Sir Quno Jedi
Lehet, azonban tényleg jönnek remak-ek GC-re, amiket talán (de csak talán) érdemes megsasolni !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Az nekem nem jött be, pedig nagy ZOE fan vónék. Vannak benne olyan részek, ahol megõrülsz a bénazoid irányítás miatt (egérhiány). A free-flight kész õrület, fõleg, ha zárt térben vagy és még magaddal kell hurcibálnod egy másik robcsit is ! Ez az FPS módi kiábrándító !!! Én gyakni akarok nem centizgetni !!!!!!! Ettõl függetlenül, ha kissé lenyugodtam, majd tovább játszom, de nagyon ideges lettem tõle, fõként az átléphetetlen részektõl és a rika mentésektõl (szeretem ha valami nehéz, de azt nem ha értelmetlen módon).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

aabyssx
A Skies of Arcadia nekem már megvolt Dreamcast-re. Jó játék, csak nagyon ...ööö... nyálas. De mégis végignyomtam egyszer. A Crystal Cronichles meg...
...áh, mindegy.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
A SH3 nekem még hátravan...

Most inkább a ZOE2-re vagyok kiváncsi.
(De lehet, hogy megvárom amíg lejjebb megy az ára...)

www.youtube.com/aabyssx

Sir Quno Jedi
Azé jön GC-re 1-2 japáni RPG (pl Skies of arcadia) amiért talán...

aabyssx
Hát én (így, hogy végeztem a RE-lel) már elég kevés dolog érdekel GC-re.
A Metroid nekem nem jön be, a Mario-tól rosszul vagyok.
A Zelda viszont jópofa hülyeség. Ezzel lehet, hogy még szórakozok.
Majd a PN03-at kipróbálom egyszer és akkor tényleg nem lesz más.
Viszont lassan 2 PS2 játék árából lehet venni egy GC-t. Azér' ez jó! 😉

De X-re még ennyi sem érdekel. Erre majdnem semmi olyan nem jelenik meg, ami nélkül nem tudnék élni.

PS2-re van még néhány játék, ami majd sokára fog megjelenni, de arra is csak 4-5 cím lesz, ami okvetlenül kell majd.

Nálam van gáz, vagy tényleg sötét a jövõ?

www.youtube.com/aabyssx

Sir Quno Jedi
Ja, én is teljesen megelégszem a pre-renderelt, esetleg nagyon korlátozott 3D hátterekkel ! AZ egyetlen ezt megcáfoló jelentkezõ az SH3, AZ 1xûen überkirály 3D-ben is, mindenféle kompromisszum nélkül tökéletes, az ember már nem keresi azt, hogy renderelve ez, vagy az biztos jobban nézett volna ki. Aki látta az autós jelenetet, az tudja mire gondolok...

aabyssx
Hát az elõre render-elt látványt (amikor még az utolsó fûszál is ingadozik a szél hatására) biztos, hogy nem érik el a mostani realtime erõforrásokkal.

Ráadásul így a GC egész realtime kapacitását a fõszereplõkre és az NPC-kre és az interaktív elemekre és a fényekre/árnyékokra lehetett használni. Ha a háttérrel is foglalkozni kell (nem is gyengén), akkor ezekre is kevesebb jut.

www.youtube.com/aabyssx

Sir Quno Jedi
GC is over...
Xbox is over...
PS2 über alles !

Just joking ! 😄DD

Amúgy én is majdan pályázom egy GC-re, de egyelõre még csak ígérgetik az új dolgokat, szeretnénk is látni azokat !

aabyssx
Remélem nem engem nézel GC-snek. 😉
Nálam a vízvezetékszerelõ (és pokemon) erõltetés miatt a N olyan mínuszban van, hogy húúú!

De SZVSZ az (eddig) elidegenedett kiadók/fejlesztõk nem sokat érnek. Gagyi, erõltetett sport és kommersz játékokat tudok hozzájuk párosítani.

www.youtube.com/aabyssx

CHEAPBOY_GA
etérnek der ugyanolyan latvany marad, szoval ne aggodj😊

aabyssx
Igen, végig is vittem és csak 2 napomba került (easy-n).
Nem volt rossz, végig érdekes volt, de valahogy most a sztoriból (tartalomból) kevesebbet adtak.
Jól ismert ajtónyitogatós, kulcskeresgetõs ~puzzle elemek voltak a megszokott (SZVSZ zseniális) kastély/labor környezetben, de az olvasni való a személyekrõl és a tevékenységeikrõl SZVSZ nagyon kevés volt.

BTW ez az elõre render-elt háttér nagyon jó a RE-nek (mint ahogy a remake-ben is nagyon bejött). SZVSZ zseniális hangulatot ad. Ha a 4-ben ettõl eltérnek, hát...

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
OFF

Igen, de SZVSZ hibás!

Mert semmi sem utal arra, hogy fogyó számú ninja hatékonyabb.
Egyszerû kategorizálás viszont a következõ szerint elképzelhetõ:
1. ~drone ninja: ebbõl bármennyit, bárki kinyír
2. fõrossz ninja: ezt csak a végén és nagy veszteséggel legyõzni, bosszút állni stb.
3. fõrossz segéd ninja: ezen lehet (könnyû) mellékbosszút állni
4. fõhõs ninja: ezt nem kell félteni, mert mindenben max. könnyû sérülést szenved és úgyis megold mindent.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Takanohana? 😉

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Na ezt a B gombos boot-ot kipróbálom.

www.youtube.com/aabyssx

Szerintem az egyik kép amin maga a game van az csak ilyen mutatás hogy ffvii ps anno, a spehirotos kép meg elhet ilyen visszaemlékezés is, nem?

CHEAPBOY_GA
igy nezne ki egy FF VII remake?😊 (mintha egy ket FFVIIbol kivett kep is lenne felturbozva nem? GOndolok itt Sephiroth-tuzbol kilep parositasra:

CHEAPBOY_GA
"Szépen lassan elkezdetek szivárogni a plusz információk a ma délelõtt bejelentett Square Enix játékokról: a Final Fantasy VII: Advent Children platformelkötelezettsége még mindig kérdéses (a találgatások jelenleg az irányba mutatnak, hogy film lesz - az is jó lenne, de mi egy rendes játéknak jobban örülnénk). A történetrõl annyi derült ki, hogy ismét az elsõ epizódban megismert világot/szereplõket kapjuk (a fõhõs Cloud) - a világ az elsõ rész eseményei után sokkal békésebb lett, de most egy új, soha nem látott fenyegetés ütötte fel a fejét - Cloudnak ez ellen kell majd harcolnia. A Kingdom Hearts: Chain of Memories GBA-ra jön, és a Jupiter fejleszti: az urak korábban a Konaminak dolgoztak (õk csinálták a Disney All-Star Sports: Motocross-t). A handheld KH-verzió állítólag korrekt filmbetétekkel fog kedveskedni a vásárlóknak, és egy 3D térképen navigálhatjuk majd csipet csapatunkat. Megjelenés: 2004-ben. "

Na eleddig a ps2esek biza nagy sz*rt se ernek az ujonnan bejelentett nagy nevu jatekokkal😊))

Szegények.:/

CHEAPBOY_GA
azt hogy aki azt tervetzte ujabb 50-70 oran at elmélyul az FF vilagaban, az nagy f*szt szopott😊) (kozottuk en is).

Akko nincs is PSPs FF7-2?😊))

CHEAPBOY_GA
En ezt mar beraktam Index Gt3 topicba, mer ott valaki legalabb meg lereagalja😊 Itt mar halott a tortenet😊

persze ez is csak japan only cucc. (remelem a benzines moka azert atkerul hozzank is, legalabb valami uj elem lenne).

mohus
Toyota Prius

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
Gran Turismo 4 Prius Trial Version...PS2

mohus
Gran Turismo 4 Prius Trial Version...PS2

mohus
September 24, 2003 - Sony Computer Entertainment Japan announced today plans for a special version of Gran Turismo 4. Titled Gran Turismo 4 Prius Trial Version, this version of the original real driving simulator will give players a chance to try out a digital re-creation of Toyota's Prius car. As with car-specific versions of Gran Turismo 3, this title will not be sold to the public. Only those who try the Prius at Japanese Toyota retailers between 10/20 and 11/30 will receive the game.
The new title was announced at a celebrity-packed event that took place on the upper floors of newly opened Roppongi Hills facility in Tokyo's Roppongi district. As part of the announcement, celebrities tried the game and shared their comments. So too did series producer Kazunori Yamauchi, who commented "Re-creating the complex systems of the Prius on the PS2 was very interesting." Yamauchi recently flew out to the US to attend Sony's Gamers Day during which he demoed GT4. <

This special version of Gran Turismo 4 enables players to try out the Prius in its newly released incarnation as well as its past models. A play-through of the game apparently reveals just how much improved the new model is, with better cornering and speed, and an overall different feel between the two models.

In addition to a standard time attack race, the Prius Trial Version enables players to race around a track attempting to conserve fuel at all points. At the end of the race, the game reveals where you wasted gasoline while racing. We're not sure if this is a mode that will be in the final game, or if it was something SCE cooked up to show off the fuel savings of the fuel-cell powered Prius car.

If we manage to actually convince the kind folks at Toyota to let us into one of their Prius cars, we'll be back with a playtest of this cool little collectors' item. For a few shots of the event and a screenshot, check www.watch.impress.co.jp (which we would like to thank for the single screenshot).

Mit szoltok ahoz hogy az FFVII folytatás film lesz?😊

CHEAPBOY_GA
finom😊

CHEAPBOY_GA
"Fortunately, Atari said we will probably see the sequel to Dragonball Z: Budokai on the Nintendo GameCube. And the following titles are also still on for a release on the GameCube: XGRA, The Powerpuff Girls, Beyblade, Dexter's Laboratory, Carmen San Diego, Kero Kero King, and Digimon Rumble Arena 2.

""

heheheheeeee megse teljes az atari stop, ugaz ezek is szar gamek, (csakugy mint amiket leallitottak, kiv. driver 3)