A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CHEAPBOY_GA
Ja arra mondta:)

Adi
Úgy látszik nem vagyok megfelelõ a Halo pc-s változatának. Nekem nehéz már ez a hard szint. 1.lépés instalálás. :)

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Kapaszkodj meg: szerintem arra :)

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Mert azt cd-s technológiára tervezték.
Ellenben a ps2-t dvd-re.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Sephi
Gut gut de szerintem tok szaru' nez ki.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Petyus_
Milyen ügyes üzleti fogás, beledobnak egy 1,4GHz-es Coppermine Cerkát meg egy nagyobb ATA100-as vinyót valamelyik számtech bolt elfekvõ készletébõl, csinálnak neki egy ízléstelen dobozt.. és kész is a tuning XBox, vegyétek, vigyétek! =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

CSOCSO
szvsz a piros gc nagyon jol néz ki... és dög a a logo is
xboxba is van piros

Sephi
Milyen gama lesz ez?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

mohus
Dororo...PS2

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
az pont elég...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

CHEAPBOY_GA
Nekem is vot a vegere, azt ott elvezkedtem, utana meg mar nagyon:)

CHEAPBOY_GA
Na legalabb jol szorakozol egy Nintendo jatekkal:)

aabyssx
Mer' iszonyat, komolytalan hülyeség az egész! De valahogy bírom a gyereket...
...azóta, amikor Medli-t kellett (elõször) "feldobni" a plattformra a leszakadt hídnál...
...persze nem sikerült elsõre és szét röhögtem magamat, amikor falhozvágta szegényt. :D

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
DMD módban ~pihenek ;) az utolsó Nelo Angelo csatánál. Majd ha nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon összeszedtem magamat, akkor rászánok ~néhány napot.

BTW van nálam vagy 8 untouchable, meg nemtommennyi' holy water, de azokat az utolsó Nightmare-re és Mundus-ra tartalékolom.

www.youtube.com/aabyssx

CSOCSO
csomi..turok gc re megvanmég?
ott nem müxik ez a 60 hz-s mód? leet hogy akkor ott se akadozna annyira fordulásoknál..
CHEAPBOY_GA
Mar mier volna bugyuta game?:)

CHEAPBOY_GA
"...óh, a megareflexeim. ;)
"

vagy ugy is fogalmazhatunk, nem nehez a game:))) :P

Dante must Die modban DMCben elezd a reflexeidet:PP ott meg van mit:P

CHEAPBOY_GA
A Zelda stabil 30FPSre van beallitva.

A Zelda max. 30 fps-el megy, de azt legalább a 60hz módban tartja is folyamatosan. Egyszer én is az 50hz módban indítottam el a gamet és csöppet meglepõdtem, mennyire rángat pl. a fordulásoknál, meg a kamera állításnál. De szerencsére a 60hz mode erre megoldás! :D

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

aabyssx
"De az jól látszik rajta, hogy 60 FPS"

Úgy értem NEM(!) 60 FPS.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Én megcsináltam FPS módban és második nekifutásra meg is volt...
...óh, a megareflexeim. ;)
Az egyik tengeralattjáróban jöttem rá, hogy másképp is lehet.

BTW most egy kicsit már elegem van, mert nem tudok bejutni a 2 "templomba". Az egyiknél egy bazi nagy követ kellene felemelnem, a másiknál pedig fúj a szél, mint az állat. Szal' most már kb. egy napja csak a tündér szigeteket fedezgetem fel (nem szándékosan, hanem a továbbjutáshoz szükséges akármiket keresem). :(

De nagyon kellemes (bugyuta) játék! :D

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Jól fut! 60 Hz módban már nem ingadozik a framerate. De az jól látszik rajta, hogy 60 FPS. Valszeg' a fele (vagy a harmada).

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
na most. Aszonta egy ertlemmel dusitott haverom hogy o USB atalakitolval hasznaja a PC-es egeret Ps2-on.... mi igaz ebbol?

CHEAPBOY_GA
nem kell ott belso neztetben lovoldozni, az kesz ongyilkossag:)))
ehe ehe. egyszeruen nyilat egy gombra berak, (vagy csuzlit) de meg nem hasznal, aztan ugye a becelzo gomb (most gozom sincs melyik az) s aztan amikor iugye ki van jelolve nyomd meg a nyilas gombot, s oda fog aimezn9i, neked csak oldalaznod kell:) igy a faja:)

Egyebkent a GBAt rakotve semmi olyan infot nem ad ami eletfontossagu. :)

Adi
Vháááááá!!!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Nekem nem tetszik akkor már inkább egy átlátszó GC nem jerekekû??:)

Davidus
Ha nem tudnám hogy a háttér 2d-s azt mondanám hogy PS3-as kép:)

V9ykn8_TZL0

Ez a kép gyilkos!!

So cry me a fuckin river, bitch!

CHEAPBOY_GA
"The new iQue console is set for China and will feature anti-piracy software. It is the first console to be released in China and will be called the "Nintendo Compact" elsewhere.

The console will use a special memory card that can be used to download games from terminals, at a fee. The memory card will be special for each console and games can not be traded.

The console and memory card will cost 498 Yuan (about €52/£36) and each game will be priced at 48 Yuan (€5/£3.5).

Nintendo hopes that this approach will stop piracy, which is very high in China. They hope to launch 10 games when the console launches in mid-October. These games include Shanghai, Guangzhou and Chengdu games and Chinese version of Super Mario Bros.

"

Hmm erdekes, hogy minden memokartya mahogy fog kinezni: Na ez azer geciseg, meg kolcson se lehet adni agamet, meg nem is lehet cserelni... hmm hmm hmm.... szar ez igy:/

CHEAPBOY_GA
Igen az volt a legjobb a nagy PS1ek kozul, a psone is betonstabil egy szerkezetre sikerult. (szép is lett volna ha nem:) )

CHEAPBOY_GA
50004es fekete is ilyen, mondtam en hogy vegre kussban van az uj tipusu ps2:) Csak a fejre leszek kivancsi hogyan fogja birni a kikepzest ha megjonnek a chipek.

CHEAPBOY_GA
De a Ps2rol ezt mar nem mondhatod el... ugye ugye:/

CHEAPBOY_GA
Mar kaphato?:)

Nah akkor en is izzitok egyet, mert ez a feket mar doguncsi:))

Igazabol en a PSXez varom, az lesz am a jo moka:)

CHEAPBOY_GA
itt van a Nintendonak, a Kinába szant konzoljanak a kinezete:))

N64 szintu tudas, a boltban kell a kartyakra feltolteni a jatekot (6 dolcsiert)

Igy akarjak megoldani a kalozkodas elleni bulit:)

CHEAPBOY_GA
persze ez nem biztos ez csak a reklam szoveg:)

CHEAPBOY_GA
Fujj:) Piros GC:DD

barret
enyém meg 6 évig!3.tulajnál még mindig hibátlanul üzemel!7002-es széria.volt még 2 ujjabb 9002-ig,de a 7002-es volt a legjobb.

Bérbe vehet? reklámfelület...

Sephi
Nem akarom elkiabalni de nekem a Psx-emm negy evig birta chipelve irott cd-vel :)

Sephi
Nem is irom mar meg! Egy jatekom volt amit megirtam Cd-re de azt nem fogom jaccani mert RIP :)

cloud.strife
Sztem meg ne írd semmire sem, és akkor tuti nem cseszegeted a fejét!! :)

www.digimomentsvideography.com

cloud.strife
Hahahahaaa!!
Te kis rosszmájú!!! :)
Amúgy olyan halk, mondhatni hangtalan!! :)
Semmi zaj, naggyon kirr!! :)

aabyssx
Csak hiszed... :|

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Szerintem itt az a kerdes hogy hogyan hasznalod a gepet. En pl rajottem hogy ha egy RIP jatekot szerzel Ps2-re akkor egy Koldwrite markaju Cd-re kell irni 4x sebeseggel es akkor nem kinozza a fejet!

barret
1,5 évet csak kibír!

barret
láttátok a twin snakes trélert? büntet!könnyeket csal a szemembe...asszem ez igencsak megtolja a nintendo szekerét!

mohus
gratula:)

csak be ne dögöljön:)...bár a borítás a lényeg a belsõt lehet cserélni:)

cloud.strife
Megérkezett szobámba a kicsike!!! :)

Egy vadiúj ezüst PS2!!!

Két ezüst joy van hozzá!

Naggyon faján néz ki!!! :)))))

aabyssx
Milyen aranyos dolog a kedves Nintendo-tól az is, amikor a Zelda kiírja, hogy ha hinteket szeretnék, akkor dugjak már be egy gameboy advance-t is valamelyik csatlakozóba! >:(

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Ja, ez a B gombos boot bejött.
Ugyan láthatóan alacsony a framerate (lehet, hogy felezett/harmadolt, mint a napsugaras vízvezetékszerelõnél), de legalább nem ingadozik. Így már OK és csak ritkán jön elõ a pécés fíling. ;)

De ez az irányító elég béna. A D-pad is kicsi és az analog kar is kicsi. Vagy csak ez a hülye Zelda használja bénán, mer' first person nézetben alig tudok vele célozni. Pedig most pont erre volna szükségem, mert nyíllal kell lövöldözni egy boss-nál.

www.youtube.com/aabyssx