A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

D3t0nat0r
Nincs igazad csocso. Én ismerek egy Hc quakert. Amiről te beszélsz(hogy az ellenség kitűnjön a pályából) úgy oldották meg, hogy átrajzolták a base skint rikítóra, team matcheknél pedig színváltóra. Egyébként a többit, 320x240 ben játszani, d_mipcapot és egyebeket megbuherálni(lebutítani a textúrákat stb.) valóban a gyorsaság miatt csinálták, az FPS növelésére, de nem mindíg azért, mert gyenge volt a gépük(persze volt, aki igen) hanem azért, mert amikor a quake megjelent 96 végén, 97 ben akkor mindenkinek modemje volt, és a "nagy" textúrák meg egyebek rohadtul növelték a modemeseknek a pocketlosst, és ez az FPS csökkenését okozta. Ez miatt kelett lerondítani a játékot. Ez a tény, bármit mondasz 😊

CSOCSO
ugy kell azt mivel több mndent lástz😊 de akor is az fps ről anyit amit mondtam
SeGa
EQ n voltak ilyen Skacok...q1 320.. low poli stb.
CSOCSO
köszike
ember
nem tudom, quake engines játékokban van.

UT-vel nem játszom.

ha nagyon kell, utánanézek ha lesz időm
CSOCSO
nah ember!!hol van iylen parancs ki akarom probálni!
CSOCSO
ugy értette nincsen az az akadozo mozgás..mert az tényleg idegölö
CSOCSO
iylen hol van?
ember
csocso, nem tudom mivel játszol, ha jól emlékszem, valami UT moddal. keresd már ki légyszíves a max fps-t állító konzolparancsot és játsszál egy kicsit stabil 24 fpssel, aztán tedd vissza 50-100ra (nem tom mennyit bír nálad az ut engine)

föl fog tűnni a különbség

I.C.ram
hat a szebb tulzas 😊)
CSOCSO
heheheheheeh ezt irta egy kölök:
hardcornak a q3 inkább! egyenessen idegölő!!
a t2 az szebb és természetesebb!
CSOCSO
ha abban az egy kockában elsuhan egy rakéta te nem fogod észreveni mert olyan gyors hiba jezi ki és ha még ki is jelzi akor sem tudsz semmit csinálni..mé lelövöd a rakétát vagy mi?😊LOL
ember
csocso, szerinted miért csinálnak 100 hzes frissítésű egereket? hogy jobban lehessen célozni. nos ez a 100hz-es érzékelés nem igazán jön ki 24 fpssel 100 fpssel viszont igen, a képernyőn ott lesz a célkereszt ahol lennie kell, 24 fpssel ugrál mint a szar.

ja és tv-n ugyebár kétféle elterjedt framerate van, a mozifilmes 24 fps (amit palban kicsit fölnymnak 25-re), vagy pedig az 50 fps interlaced (némelyik sorozat, tv-filmek, híradó, stb.) és kapásból látszik a különbség a kettő között. (más kérdés hogy jobban néz ki a 24 fpses film (nem véletlen csinálnak már tvben is sokminden azzal) - de ez a játékoknál nem így van)
CSOCSO
nah...:

és a quaker mondta hogy csak q ban kel a nayg fps mert alapbol olyan mintha akadozna az egész és kurvára igaza van mert tényleg furcsa a mozgás a qban!!akadozos szakaszos...
PyRex
Figyu, ha mondjuk 24 frame / sec. Namost 4x24 = 96. Tegyuk fel, hogy a 6/96-odik kepkockaban elsuhan egy raketa. Ha ezt 96FPS-sel nezed, akkor latni fogod, mivel a 6/96. pillanatban tortent, de ha 24FPS-sel nezed? A 6/96 frame az a MASFELEDIK kepkockanak felel meg 24FPS sebesseggel. MAGYARUL: az ELSO frame-et mar kirajzolta a gep (24fps sebesseggel) - azon ugye MEG nincs a raketa, illetve amikor a masodik frame-et rajzolja majd ki (24FPS sebesseggel), azon pedig MAR nem lesz rajta a raketa. Magyarul kiesik, nem is latod a mozgast, pedig ott valami tortent, ennel jobban mar nem tudom magyarazni, ha ebbol sem erted meg, sajnalom.

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
CSOCSO. Nem vitatkozom (amugy szoliban voltam). A vilag osszes HC Gamer-e tudja, hogy mennyire szamit az FPS. Tudja a Sony is meg akik a PS2-re fejlesztenek a 60FPS-es jatekokat ugye. Tudja az nvidia is, azert hoz ki olyan kartyakat. MINDENKI tudja. Nem ismered el? Ne ismerd el. Jatssz 24 fps-sel az a jo....

Na joccakat.

PyRex

CSOCSO
most mondta hoyg ut ben nem számit az a 40 fps!!!hheehe
CSOCSO
hja jut eszembe..szal a sebesség ha hosszu utat 1 mp alatt kell megteni ténylegf kiesik a 24 fps egy része... de ez 100 fps nél is igy van azhem volt már olyan hogy mentél 300 al egy auto verseney gamezban és hirtelen ott van elötted egy egy 90 fokos kanyar te meg felkenödsz a falra mivel kb a falon kezdesz el fékezni mert FEL SEM FOGOD AZALATT AZ IDŐ ALATT HOY HOPP A FAL...
CSOCSO
sal amikro megy 50 fps el a quake az olyan int az ut ben a 20 fps!
CSOCSO
JUT ESZEMBE!!!! A MOZGÁS BUG CSAK A Q BAN VAN!!!!TÉNYLEG OYLAN A MOZGÁS MINTHA AKADOZNA 100 FPS NÉL!!MOST MODNJA A QUAKER ÉS IGAZA VAN!!EMLÉXEM RÁ ÉN IS!!
CSOCSO
hehe különsö a quaker aszondja ez az eglsz csak a q ban van igy ez a qosak baromsága!
CSOCSO
vegyük ezt itt:

|................|
nyah ot van két fal közötte a nyilás ha itt raksz 24 pötyöt mondjuk 1 centi nagyságút akkor elérik egymást összeérnek látsz egy agy csíkort..ha 100 pötyöt rajzlsz akkor mi lesz???? semmi ugyan ugy fog kinézni... de jön az hogyha monduk
|...........................................|
ekkora a táv ezt egy mp alatt megtéve 24 pöty egymást el sem éri.... de 100 fps eléri ..itt jön a sebesség... de ha ezt a hosszú utat kell elérni 1 mp alat akkor kurva gyorsan kell mennie a csávesznek szal le sem tudod löni..szal hova 100 fps???amgy megkérdeztem quakert tényleg leveszik az fpst a faszok...
CSOCSO
ha van egy kis ajtó és fél másodperc alatt fut el elötte az ember akor 12 szer rajzolja ki a gép... hogy esne ki?? fél másodperc alatt te nem lösz meg sem mozdítod az ujjad!probáld ki bazzeg fog meg két stoppetrt álitasd be a haverdal x időre hogy akkor csipogjon te meg akkor nyomd le a stoppert..ne csodálkozz ha másodperces külömbség lesz a két idő között!!szal incs miről veszekednünk..kösz győztem😊)
CSOCSO
most mé tüntél el?
CSOCSO
plazma fegyverrel kell nyoni egy lövés nincs töb de az halálos.. nah ez az igazi hardcore....
CSOCSO
1 mp alatt le sem tudod löni..tudod milyen pici 1 mpŰ, rágondolsz és már elmult!!mire elfut az emebr az ajto elött tegyük fel bent álsz az ajtoban nem fogodf eltalálni mert nem vagy oylan gyors és különben is azonnal elhuzod arra az egeret amerre fut..ez reflex..ha valakivel gamezol akkor a m,ozgásád követed és ugy lösz.. a q3 nem is igazi hc gamer a turok 2 az volt!! arenaban!!amikor tényleg arrol szol a gaemz hogy ki tud joban mozogni meg ki td jobban lőni..kerek pici pálya.. nah ott volt atz hogy ugráltam egyfolytában és gugoltam egyfolytában... kzben mentem jobbra belra..nah az az igazi hc game!!ott kel tudni célozni!
CSOCSO
hoygne jelenne meg? mé nem jelenne meg?
CSOCSO
én avgyok vicceS? ne bazmegoljál honlnap meg spanoskodunk itten szal ne bazmegoljál..nekem kéne bazmogolni ma tudtam meg hogy semilyen vonalam nem lesz marad az isdn se adsl se tv net szal én bazmegolhatnék..mert sirva tudnék fakadni az idegességtől.. arrol van szo hogy miért ne látnád 24 fps nél azt a szart? 24 fps a folyamatosság ott minden folyamatos... tehát ha az ember 2 kph val elhuz a folyoso végén ugyan uyg fogod látni ugyan anyi idő lesz mig látod a képernyőn mintha 100 nállenne ott..de ha 1000 elhuz elötted biztos részletesebb lenne ha lelassítanánk a felvételt(tegyük fel hogy felvettük) de te azt az embert észre fogod venni de még a kurva gombot sem nyomtad meg mikro ö már ott sem volt..valami elment de hogy mi votl azt nemtudthatod legyen millio fps..ott bnem az fps számít
PyRex
Mit siman? Meg sem jelenik bazze!!!!!

PyRex

CSOCSO
várj ha én látok 24 fps nél midnent te csak 100 nál akor ki járt szarabbul?😊)))))))))
PyRex
Najo, en nem vitatkozom bazmeg, tudom, hogy igazam van es kesz. Mindenhol mindenki a tobb FPS-re torekszik, PS2-nel is ugye a 60-ra, hcgamerek is, nvidia is, MINDENKI!!!!! De TE BAZMEG megmondod, hogy tulajdonkeppen ez tokfelesleg, mindenki hulye, mert a 24fps boven eleg, HAT GRATULALOK. Vicces vagy azert...

PyRex

CSOCSO
simán!
CSOCSO
100 nál?, ne érted 24 fps nél minden képkocka ott van a helyáén ami t látsz... 24 fps az amikor mindenlátsz!!érted???mindent!!akkor a mozi felét néztem meg a moziban mert csak 24 fps el ment!!tök midnegy miylen technologia.. 24 fps az 24 fps.. a film felét nem látod:9 szép lenne
PyRex
De fogd mar fol: ha csak 24x jelenit meg valamit, akkor ha pl. egy mozgas 1/48 masodperc alatt tortenik azt hogy veszed eszre bazze??????

PyRex

CSOCSO
kiesik? hogy esne ki??24 szer látod a faszit a folyoso végén.. ha te ügyiben lelövöd ha 100 szor jelenik meg akkor gratulálok..bazzeg 1000 szer van ott vagy 30 szor tök mindegy ugyanugy 1 másodpercet lesz a kurva alagut bejáratámál ettől nem fug lasaban mulni az idő..szalattól függ hogy miylen a reakciód!!
PyRex
Kifogas. Barmiben megverlek amugy kiveve cs, mert azzal eletemben nem jatszottam de mindegy. Szoval szerinted nem "eshet ki"???

Akkor lassuk:

Ha 1fps lenne, akkor ugye tuti kiesik.
Ha 2, akkor is...

minel tobb fps, annal kevesebb az eselye, hogy nem latod meg, DE VAN ESELYE!

Igy meg 24-nel is van eselye!

100-nal mar nincs sok...

PyRex

CSOCSO
el tuok képzelni 50 milliot bár ledöbbené bizti😊
CSOCSO
heheheh nevetséges lenne ha kiesne!!!én még ilyet nem tapasztaltam... ezt ugy hijják LAG...a neten de ilyen nem történt velem pl singleban!!!!2 dolog lehetséges oylan mesze van a folyoso vége hogy alig fér bele de akkor be sem tudod mérni..vagy nemtudom nincs kedvem veszekedni nevetséges amit rsz hogy kiesik!!!iylet ne mondjál mivel nem tudod hogy játszom.. amugy meg miben is??hja ut.. 1 éve nem játszottam ut vel csak azinf el és az sf el..szal lehet hoyg megversz...
PyRex
Az, hogy valamit nem tudsz elkepzelni, attol az meg ugy van. Lattal mar 50 milliot? Na es attol meg letezik, nem? Jo ez most hulye hasonlat volt, de hidd el, rohadtul szamit, hogy hany fps...

PyRex

PyRex
Mitol? Attol, hogy ha pl. allsz egy folyosoban aminek a vegen keresztben van egy masik folyoso es ott elfut valaki, akkor 24FPS-nel lehet, hogy ezt te NEM IS LATOD, mivel a ficko mozgasa pont "kiesik". 100FPS-nel tuti latod. Namost ez mindenre igaz, az osszes mozgasra, stb, stb...

Bena vagyok? Barmikor leverlek.

PyRex

CSOCSO
eléggé béna lehetsz ha levertek.. ez nem fps dolga!!! NEMTUDOM ELKÉPZELNI MITŐL LEHETNE JOBBAN CÉLOZNI TŐBB FPS EL??
PyRex
Ahogy azt te elkepzeled!!! Uristen, UT-ben hanyszor vertek szarra ugy, hogy ROSSZABB GEPUK volt, mint nekem! Srac jatszott 640-ben, nagy FPS-sel, en meg 1024-ben szep reszletesen, stb. Na 40:0-ra kaptam csak ki, aztan meguntam. Hidd el nekem, de ha nem, kerdezz utana hires gamerektol. Nehogy mar azt hidd, hogy csak az lehet HC Gamer, akinek van millioja P4+GF3-ra! NAGY TEVEDES!

PyRex

CSOCSO
döntsük már el mi a fontosab nagy fps szám vagy jobb felbntás?sokkal több mindent látsz 60 fps el 1240 ben mint 200 fps el 640 bven...bazzeg a felét látod!!!
CSOCSO
mit nézzek rajtuk..ne meséld be nekem hogy leveszik a felbontást hogy semmit ne lássanak..nekik az a fotnos hogy midnen lássanak több részletet...erről veszekedtünk hogy a ps2-n semmit nem látsz a pc milyen részletes akor hoyg is van ez pirexkém? 640 ben jobb??vagy ha nem jobb akor miért tennék oda?? nagyra kell tenni és KINEVETNÉM AZT A HCGAMERT AKINEK 1240 BEN A Q3 JA NEM 200 FPS EL MEGY..EGY HC GAMERNAK P4 E VAGY GEF3 ALL!!!
PyRex
Ilyet mar enis csinaltam 😊))

PyRex

PyRex
Bocs a marhaert, de rosszul tudod. Az FPS ertekre mennek ra.

PyRex

CSOCSO
PyRex
Hat te nagy marha vagy. Nezz meg egy Q3 partit...

PyRex

CSOCSO
hja ezt az elöbb sikerült csinálmom nemtudom hogy csináltam:
CSOCSO
nah ez nevetséges!! egy hc gamernak a nagyb felbontáss a részletesség a fontos!!!és a hátér grafját leveszik mimimumra hogy az eber elüssön a háttértől!!! látom mindent tudsz??😊 640 re?😊))))))))))))))))))))))) nevetséges!!!