A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Martin576
Egyébiránt van most PS2-re ez a Shadow Hearts RPG a Midway-től elég szép darab.

Martin576
FFIV-V-VI-VII-tel játszottam + FFTactics + Chrono Trigger + Chrono Cross. Mindegyik nagyon tetszett, habár a VII már határeset volt a többihez képest. Mégpedig azért, mert elkezdték erőltetni ezt a "techno" stílust, ami a VIII-ban teljesedett ki - attól meg hányingert kaptam. A IX szerintem méltatlan darabja a FF eposznak. A X megint csak túl techno nekem.

rolex
Én pont azt olvastam, hogy igenis sok köze van hozzá, és pont azért jó! PC-s stílusú, a csaták 1st personban folynak, nem lineáris, el lehet benne akadni, tele van csapdákkal és elátkozott tárgyakkal... Elég szomorú, hogy nem ilyen az összes rpg 😞
Hát csak annyit, hogy biztosan semmi köze nincs a pc-s sorozathoz. De ezt gondolom mindenki tudja.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

rolex
A PS2-es Wizardry-ról mit hallottatok? Állítólag nagyon súlyos...
rolex
Ja, gondoltam benézek, mert a chq-n csönd van.
Szia Rolika!
Te itt? 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Jól van na! 😊))
Megértve, elfogadva 😊
Amúgy nem is játszottál a többivel, vagy csak egyszerűen nem tetszettek?
És a Chrono Cross sem? Az eléggé más stílus volt azért! (na jó, persze, hogy a gyökerek ott sem mások, de valahogy mégis különbözik a hangulata szerintem).
Vagy már egyszerűen a japán rpg-k nem tetszenek?
De sokat kérdezek 😊

rolex
Martin! Most mi van a Rez-zel? Jó vagy nem? Egy kicsit szétcsaphatnál a tesztelőid között!
Én azért az FFVIII-cal is nagyon jól szórakoztam...
Martin576
...és ebbe most szépen bele is keveredtem...

Martin576
De ha nem pontosan nem is ezt mondtam, akkor ezt gondoltam...

Martin576
Azt mondtam, hogy NEKEM halott. Nálam az FF7 volt a sorozat vége.

Abszolút egyetértek veled. Bár eddig nálam sem sikerült egy játéknak sem túlszárnyalni a FF7-et, azért nem mondanék olyat, hogy halott a FF.
De persze ha ez a magánvéleménye, akkor tiszteletben tartom. Mint egy véleményt a sok közül.

Ja, majdnem elfelejtettem: annyira rám ijesztettetek itt a listán, hogy tegnap csináltam otthon egy kicsi tesztet.
Elővettem egy Square játékot (Chrono Cross - azért Sq, mert ugye állítólag ezekkel - is -vannak gondok). Jól átírtam, ne tököljünk alapon nyolcszoros sebességgel (az ugye nem a legtanácsosabb dolog psx cd-knél). De hogy legyen hab is a tortán, jó kis 99 forintos noname cd-t használtam. Kiváncsian vártam az eredményt.
nos, a ps2 tökéletesen vitte a cd-t, nem recsegett-ropogott, nem esett szét a kép, nem szaggatott. Megnyugodtam.

Chr†ss
Na azért azt ne feledjük el,hogy Martin is csak ember.Ő is mondhat hülyeséget nem csak mi😊Az,hogy neki halott az FF mert a VII után már nem tetszett neki a VIII csak sajnálni tudom mert ezek szerint lemarad olyan játékokról melyet egy RPG -t kedvelő embernek nem szabadna!Hiszen lehet,hogy az FFIX a többi FF-hez képest nem annyira jó (azt nem írom,hogy rossz mert az hülyeség) de a többi RPG-hez képest kiemelkedő színvonalú.Mondjuk én egy FF-et sem elemeztem úgy,hogy az előző részekhez viszonyítottam hiszen azt nem tehetem meg mivel a részek egymástól teljesen függetlenek!Mindig úgy írtam róluk ,hogy a többi velük egy időben megjelenő játékokhoz viszonyítottam.Azt,hogy Martinnak halott az FF sorozat az egy dolog.Bár szerintem az nem teljesen korrekt,hogy ő úgy gondolja,hogy az FFVII után már semilyen FF nem lehet jó mivel ugyan azt az érzést már nem hozza vissza.Viszont kérem szépen!Ha már egyszer elkápráztatták az embert,hogy várhatjuk el,hogy még egyszer ugyan ennyivel túl szárnyalják?Az FFVII -et már eleve NEM lehetett túl szárnyalni a PS1-en szerintem.Akkor kérdem én mit vártunk az FFVIII-tól és FFIX-től?Hogy szárnyalja túl a túl szárnyalhatatlant?Szerintem mindegyik FF nagyszerű lett és az RPG-k etalonjai.Most majd meg lehet nézni a PS2-re kijövő FF részeket.Mert biztos,hogy lesz egy szebb FF mint a VII!(Már van is!FFX!)Biztos lesz egy hosszabb és összetettebb.(A DVD-nek köszönhetően.Biztos kijön majd egy két DVD-s FF ami már szebb és hosszabb lesz mint az FFVII)Akkor pedig majd az lesz az etalon és az azután megjelenő FF-ek megint nem fogják tudni túl szárnyalni a PS2 tudása miatt.Szerintem az FF sorozat nem halott...sőt...most kezdődik a virág kora!(Ami remélhetőleg sokáig fog tartani.)
Martint pedig sajnálom,ha ő ezeket a játékokat kihagyja és kihagyta.

Persze lehet,hogy ezzel amit most mondtam jó páran nem értenek egyet és Martinnak adnak igazat...
Efreet
hát... a square-töl nem hallottam még ilyet, úgyhogy 😊 több movie nem lesz, azt mondták már (mellesleg nem egy túl nagy tragédia)

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Igen. Martin nyilatkozta. Kommentárt nem fűzök hozzá, mert szeretem őt, mint főszerkesztőt. És csak csúnyát tudnék nyilatkozni erről.
A linkeket köszi!

Efreet
FF halott? erröl lemaradtam... 😊
http://www.marmablue777.f2s.com/legend/legend.html
http://www.ffcompendium.com/low/name.shtml
két fincsi oldal azoknak, akik nem csak a játékkal játszanak 😊

Jaja
Még szerencse, hogy a Final Fantasy halott, mint azt két napja tudhatjuk...

Efreet
nice... és végre kép az efreetröl is... 2.oldal utsó kép... szépdarab 😊

A link persze lemaradt:
http://www.ps2faction.com/gamedb/screenshot.php3?imagename=sshots&page=1&id=215

Itt a hatodik kép. Nem tudom, hogy videóból van-e, vagy a játék grafikájával készült, de ha utóbbi, akkor nagyon durva.

Efreet
akkor a címet...

Gondoltam, hogy nem lehet belinkelni 😞

Ezt akarom már, de nagyon

Efreet
láttam, de nem játszottam vele. szép darab az is, ott van egy szinten a többi 2-vel, föleg hogy a 2-t nagyon szeretem, és nyúzom is néha DC-n...

PyRex
Majd megcsekkolom. Te amugy lattad a DOA3-at eloben?

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Efreet
hidd el, élöben naggggyon szép 😊 (nekem a VF4 jobban tetszik, de gyakorlatilag a másik 4-essel egy kategória)

PyRex
Na megneztem a filmet is rola: a mozgasok rohadt jok, de idegesit az alladno kepernyo-remeges es a grafika nem tunik valami egetrengetonek...

PyRex

Efreet
Tekken4 nagyon kellemes. VF4 szintén, nézd meg öket mozgás közben, ne screenshoton. van bent az országban mindkettö.

PyRex
http://gamespot.com/gamespot/filters/products/screenindex/0,11104,518042,00.html

Itt van eleg sok Tekken4 screenshot. Hat engem nem gyozott meg, DOA3 2x szebb...

PyRex

Bocs de ez a Duality kiba jó game lesz😊
Multiplatform game...
A három masina között kellett középutat találni, gondolom ez lett az😊
mohus
hát ez elég szegleteske....
én mondjuk a VF-re esküszöm....

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

CSOCSO
sok uj developer van és ezek ezeket csinálják..kár hoyg elmész..ezek a videok nem hajoval startolnak..azaza majdne.. egy térkép van ami átkuszik hajóba😊 a másik meg ugy hogy kiirodik hoyg final fantasy és a csaj jön le a lépcsön.... a zene meg huhh!!!
CSOCSO
az graviti of love az enigma szám ...az enigma csinálta de van olyan hoyg egy számot adnak a gamezhez.. de az ff 9 re annyire rűillik a szám ( értsd: amikor énekel a csaj és hirtelenm elkezd énekelni vagy erősebben énekel akkor pont ugy jön ki a lépés hogy mondjuk amikor kijön a vizből a szárnyas dög és amikor jön a dob akkor érkezik meg a viz felé ami eléggé szépet placsan eg hasonlok) szal e rillik a számra...a video... le kéne töltened.. töltsd le neked gyorsan lejön!
GAMECUBE
nah megneztem ezen developerek, eleszitik GCre az alabbi gamekat (legalabbis erre van kilatas)
V rally 3 (hehe ps2esek) Baldurs GAte, COLin 3(ez tutit) es atobbi😊
GAMECUBE
akkor ez most video??
egyebkent FF 9 intro videojaban egy hajo van (azzal startol..)
nah telleg megyek... es ilyen szomoru kozepkori jellegu hangszer nyomatja magaban a dallamot.
GAMECUBE
na megint, FFIX nel amit irtal az a nem tom mi of LOVE szam az biztos FF IXes? (mert rakerestem audogalaxyn az osszes FFIX szamra de egy ilyen sincsen kozottuk....
ennyi.

CSOCSO
1) mé nem icukázol??tiszta bolond vagy legalább velem icq-zhatnál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
milyen mátrix szám???mit mutattam? az elmult 1 napban anynit mondtam a mátrixról hogy vagy egy rész ami nagyon jol szól benen házimozin amikor a neo belenyul a tkörbe... mivel nem rendelkezik a ff?? a winmx meg találja csak videora kéne keresni és nem mp3 ra... amugy meg csak azt ird e hoyg final fantasy... és 20-60 mega között szoktak lenni az efféle videok...
GAMECUBE
na mindeg yen bucsuzok, teklleg, majd ird le pontosan a szam cimet..😊
mailt relemelm megertetted😊).....

bucsuzaskepp 26 uj developer akik nintendora nyomatjak ettol fogva (ismeretlen nevek... ki tudja mi sul ki beloluk.

03 Games/Starbreeze Studios (GBA)
- Adeline Software International (GBA)
- Atod AB (NGC)
- Babel Media (NGC) (GBA)
- CABOSoft LLC
- Codemasters (NGC)
- Coyote Developments Ltd. (NGC)
- Eden Studios (NGC)
- Free Radical Design Ltd. (GBA)
- Full Fat Productions Ltd. (NGC)
- Handheld Games (NGC)
- I Wish (Games) Ltd. (GBA)
- M4 Ltd. (NGC)
- Monster Games Inc. (NGC) (GBA)
- n-Space, Inc. (NGC)
- N.A.P.S. Team S.N.C. (NGC) (GBA)
- Netdol Entertainment (NGC)
- Outrage Entertainment, Inc. (NGC)
- Puzzlekings LImited Liablity Partnership (NGC) (GBA)
- Runecraft,Ltd. (NGC)
- Semi Logic Entertainments (GBA)
- Snowblind Studios (NGC)
- Studio 3 Interactive Entertainment (NGC)
- Taniko (GBA)
- Vivid Image Developemtn Ltd. (GBA)
- Wahoo Studios (NGC)

Ajouter votre commentaire sur le Forum>>

tovabbi cegek tarsultak egyebkent a GC csapathoz a het elejen meg (ezek melle)
CSOCSO
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
GAMECUBE
nem ICQzok!!

mellesleg tesom mar gyun agep ele.

nah hallod az nem a matrix szam amit mutattal?? mert FFIX ilyennel nem rendelkezik ... ird mar WinMX meg nem is talalta.
CSOCSO
okay. te könyörgök tedd fel az icq-t tudom utálod..de csak akor futathatnád amikor gép elöt vagy és csak én leszek rajta!! hidd el kurva jó...ez igy ratyi!!!!please tedd fel és beszélgessünk azon..nem hiszem el..mintha valaki sms--zi akar telefonálás helyett..kb ez ilyen
CSOCSO
Fejem kerek szemem matt , jol kiszartam magamat..nah nézem a levelet
GAMECUBE
Te en mar toltom le, leirom ide a tapasztalataimat.
GAMECUBE
level ment olvasd el😊
aztan minden vili lesz.
CSOCSO
?😊
CSOCSO
aakor az a valaki mé dumál? csörögj rám akkor😊)) csak amig meghallgatod azt a számot ami az ff zenéje hoyg tudjam melyik az igazi intro zene és melyik a nemtommilyen zenés...
GAMECUBE
egy kis kocsoog😊))
de levelben irok 😊