A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Baze, Ramzát eltiltották? Pedig a legértelmesebb arc volt itt. Ő volt a mi moderátorunk és fáklyánk a sötétségben! Ő vezetett ki minket minden végtelennek tűnő pc vs konzol háborúból! Ő volt a mentor! Ő volt a példakép!
Mormoljunk el egy imát érte....khmm
(Jóvanna, kissé elragadtattam magam, csakhát ezek olyan szomorú dolgok manapság....hüpp-hüpp
)"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
jövö héten mutatják be a franciáknak
addig össze kell hoznom egy kiraly demot
ezért nem érek rá mostanában az sg-re
te nem tudod mire vagyok képes..
GBA-n már 3000 polygon/frame -nél tartok
a gba fejlesztök 400 polygonnál azt mondták hogy
ez lehetetlen
szoval programozni tudni kell
Most töltöm az FF8 openng videoját megvan már az eyes on me.. szvsz a 8 a legjobb!! igy videorol..a főellenség csajszi nagyon tetszik.. az eyes on me nagy benyomást tett rám...
Meg Dragon warrior 7.
Bazze nem is tudod, hogy az elso 576 konzolt amikor megvettem (mar a legelejen is ott voltam😊
Az FF7 tesztet olvastam belole el minden nap😊 Szal MArtin NEKED Koszonhetem hogy FF fan lettem (mint sokan masok i think) EZER koszonet erte...😊
HA hatareset volt a 7 miert is figyel ott az a buszke 100as a cikk vegen?😛
Na nem kotekedek.
A lenyeg FF9 telleg kilog a sorozatbol...😞
Fenenek vettem meg😞
Mindegy DW7ezek😊
Az hogy gyun be MArtin?
Meg Dragon warrior 7.
Bazze nem is tudod, hogy az elso 576 konzolt amikor megvettem (mar a legelejen is ott voltam😊
Az FF7 tesztet olvastam belole el minden nap😊 Szal MArtin NEKED Koszonhetem hogy FF fan lettem (mint sokan masok i think) EZER koszonet erte...😊
HA hatareset volt a 7 miert is figyel ott az a buszke 100as a cikk vegen?😛
Na nem kotekedek.
A lenyeg FF9 telleg kilog a sorozatbol...😞
Fenenek vettem meg😞
Mindegy DW7ezek😊
Az hogy gyun be MArtin?
Ff6-7-8-9, Dragon Warrior 7, FF tactics
Nyah en most ezekkel nyomom😊)) assszem en nekem kiralyabb dolgom van😊
(habar Ramza a TuTi, Cheapboy regelt, nem piti amit rendelt😊 JO NEKI!!!!!!!!😛
Na mindegy remelem ideszokik😊))
az első ilyen számomra az FFX lesz ezt már eldöntottem.. na ehhez mit szóltok?😊
ahogy írta Martin...hogy technós...akkor az buli lesz..
uff mohuss(arcade fun)
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Na mifene,végre egy szakavatott...
Meg tudnád mondani,hogy a Wipeout/ps2 benn van már az országban eredetiben????
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Kicsi "helyrerakás" volt munkahelyen, elvették a nethozzáférést az ip-címemről, úgyhogy eddig tartott az SG-es fórumozásom.
Jó volt veletek, sziasztok. Nagy néha majd otthonról...
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Na mára részemről el.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Riszpekk
Ha pedig a Gyűrűk Ura játékot a Square csinálná, akkor összetenném a két kezemet, leomlanék a földre, és elmondhatnám, hogy volt értelme élni 😊)) (na nem mintha most nem mondhatnám el 😊
Na ennyi, hagyjuk ezt.
Ettől még a Shadow Hearts remélem az lesz 😊 Épp ma néztem én is a shotokat róla.
Te jó ég, hogy szerettem akkor az újságot 😊
Amúgy amit írsz, azt jó tudni, köszi az infót!
Ha realtime, akkor hentelés, ha turnbased, akkor szerencse dolga az egész, és unatkozol csata közben. A Grandia 2 után azt hittem, az a legjobb, aztán az FFVIII, de miután megvolt a VS, most azt szeretném, ha az összes ilyen lenne. Mert ez a kettőnek a keveréke, pont a helyes elegyben.
Mi van?! Ilyet lehet? Ezt a cégednek, Ramza!