A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rolex
Mi van?! Ilyet lehet? Ezt a cégednek, Ramza!
rolex
Most PS2-re, vagy GBA-ra kódolsz? Vagy mindkettőre?
Blasta
Hi Arcz!
Baze, Ramzát eltiltották? Pedig a legértelmesebb arc volt itt. Ő volt a mi moderátorunk és fáklyánk a sötétségben! Ő vezetett ki minket minden végtelennek tűnő pc vs konzol háborúból! Ő volt a mentor! Ő volt a példakép!
Mormoljunk el egy imát érte....khmm

(Jóvanna, kissé elragadtattam magam, csakhát ezek olyan szomorú dolgok manapság....hüpp-hüpp )

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

versio
majd megnézheted a játékokat amik az enginnel készülnek
jövö héten mutatják be a franciáknak
addig össze kell hoznom egy kiraly demot
ezért nem érek rá mostanában az sg-re

Dikkma
MUHAHAHA!!! MEKKORA NAP LETT EZ A VÉGÉRE!
Még egy Martin576 is betévedt!

Kira! 😊)
Dikkma
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

IZOM JÓ KEDVEM VAN! ÉS MÉG EZ IS!!!!!!!!!!
CSOCSO
te egyszer megnézném azt😊 meg a ps2-t is! nyah benne vagy?
CSOCSO
www.winmx.com ott letölt a progika és ott rákeres vidore és final fantasy szöveg beir..én már 4-5 videot leszedtem most szedem az FF X videot meg hja nem 😊 két X videot töltök
versio
csocso

te nem tudod mire vagyok képes..
GBA-n már 3000 polygon/frame -nél tartok

a gba fejlesztök 400 polygonnál azt mondták hogy
ez lehetetlen

szoval programozni tudni kell

CSOCSO
bazzeg mindenki kihalt senki sem ir...Pyrex😊 nagyon rákattantam az FF videoira!!!
Most töltöm az FF8 openng videoját megvan már az eyes on me.. szvsz a 8 a legjobb!! igy videorol..a főellenség csajszi nagyon tetszik.. az eyes on me nagy benyomást tett rám...
CSOCSO
Hehe martinnak azt kellene látni amikor irja a Version hogy ő tudja programizni a Ps2-t és kirakott már 30 milla poligont😊 hja egy kis textura meg pici effekt (nem sok csak egy csipetnyi..)aztán kb lesz 6 milla poligon...
GAMECUBE
FF6 a király😊
Meg Dragon warrior 7.
Bazze nem is tudod, hogy az elso 576 konzolt amikor megvettem (mar a legelejen is ott voltam😊
Az FF7 tesztet olvastam belole el minden nap😊 Szal MArtin NEKED Koszonhetem hogy FF fan lettem (mint sokan masok i think) EZER koszonet erte...😊
HA hatareset volt a 7 miert is figyel ott az a buszke 100as a cikk vegen?😛
Na nem kotekedek.
A lenyeg FF9 telleg kilog a sorozatbol...😞
Fenenek vettem meg😞
Mindegy DW7ezek😊
Az hogy gyun be MArtin?
CSOCSO
Jön Logitech kormány GC re..szerencsétek van Xboxosok!!! arra legalább MS kormány van ami sokkal jobb a Logitechnél....
CSOCSO
egy perces néma csend érted!!!!
Tényleg sajnálak!! versio is hiányzik má😊
CSOCSO
csummi GC!Csumi all.. tagnap óta semmi külnöset nem írtatok!! MArtin láttad már a Final Fanatsy- eyes on Me videot? hát kirázott a hideg rendesen..no meg nézd meg a final fantasy- gravity of love--t!!!
GAMECUBE
FF6 a király😊
Meg Dragon warrior 7.
Bazze nem is tudod, hogy az elso 576 konzolt amikor megvettem (mar a legelejen is ott voltam😊
Az FF7 tesztet olvastam belole el minden nap😊 Szal MArtin NEKED Koszonhetem hogy FF fan lettem (mint sokan masok i think) EZER koszonet erte...😊
HA hatareset volt a 7 miert is figyel ott az a buszke 100as a cikk vegen?😛
Na nem kotekedek.
A lenyeg FF9 telleg kilog a sorozatbol...😞
Fenenek vettem meg😞
Mindegy DW7ezek😊
Az hogy gyun be MArtin?
GAMECUBE
DE GÁÁÁÁZ😞(

Kar mert jo forumos arc voltál..😞
En bazzeg telleg hianyolni foglak.
GAMECUBE
erre varj gombot😊
Ff6-7-8-9, Dragon Warrior 7, FF tactics

Nyah en most ezekkel nyomom😊)) assszem en nekem kiralyabb dolgom van😊
(habar Ramza a TuTi, Cheapboy regelt, nem piti amit rendelt😊 JO NEKI!!!!!!!!😛
GAMECUBE
bazzeg itt volt Martin es en nem : ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá

Na mindegy remelem ideszokik😊))
mohus
hoppi..úgy látom ma RPG nap van...én az alább felsoroltak közül az FFVII-től egészen a Chrono Crossig semmivel sem játszottam😊csak hallomásból ismerem őket

az első ilyen számomra az FFX lesz ezt már eldöntottem.. na ehhez mit szóltok?😊
ahogy írta Martin...hogy technós...akkor az buli lesz..
uff mohuss(arcade fun)

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
VF4 jaja...remélem egyszer meglesz a nappali verzió is..de mikor?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Alien!
Csáó Martin!

Na mifene,végre egy szakavatott...
Meg tudnád mondani,hogy a Wipeout/ps2 benn van már az országban eredetiben????

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Chr†ss
Na ezt most ,hogy érted?Erről világosíts fel légyszíves😊
Chr†ss
Na ez nem hülye ötlet.Írunk nekik ezzel kapcsolatban egy emailt?😊)Hátha számít valamit a szavunk😊)Egy biztos,hogy ők csinálnák és nem mászkálós - kaland játék lenne,hanem mondjuk RPG akkor megvenném!😊)
Na viszlát topic.
Kicsi "helyrerakás" volt munkahelyen, elvették a nethozzáférést az ip-címemről, úgyhogy eddig tartott az SG-es fórumozásom.
Jó volt veletek, sziasztok. Nagy néha majd otthonról...

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

rolex
Na jó, de ha lejössz a világtérképről, elhagyod a csodás városokat, lemerülsz a mélykék óceánok mélyére vagy kirepülsz a sötét világűrbe 😊, akkor egy rpg esetében általában mégiscsak egy dungeonba kerülsz, nemdebár? Egyébként én is karmoltam az EOB-ot! 😊
rolex
Imo egy rpg-nél nem hátrány, ha dungeon-szerű, sőt!
rolex
Nem vagyok olyan biztos, hogy egy film esetében csak a vizuális megjelenítés számít... Tényleg jó a render, de valami jobb sztorit illett volna kanyarítani köré. Amolyan FF-est, kacsakringóst 😊 Bár lehet, hogy telhetetlen vagyok, és csak az zavar, hogy elnevezték FF-nek, holott semmi köze hozzá. Legalább Cid-nek nevezték volna dr. Sid-et ... 😊
Martin576
Elkurvult a Konami...

rolex
Igen, az valóban jó lenne. Ehelyett mit csinál a Square? Disney-t. Lesz végre EGY normális Disney- és lesz ocsmány Square-játék 😞
rolex
Azt ajánlom, nézd meg a BG😄ark Alliance-ot. Egyből rájössz, miért foglalkoznak még ilyen játékokkal 😊
Hát most viszont veled nem értek egyet: azért foglalkoznak még ma is ezekkel a játékokkal, mert pc-n azóta sem alkottak hasonlókat. És attól, hogy csilivili 3d-sek a mai programok, még nem lesznek jobbak. És ha ilyen típusú játékkal akarok játszani, akkor nem 3d-élményre vágyom, hanem komoly történetre, stb. A 3d élményre ott az fps és a tps.

Na mára részemről el.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

FREAK
Még jó hogy...... Össze sem lehet hasonlítani egy 3D élményt pl. a Fallout vagy Baldur's féle isometric nézettel. 5-6 éve még elment, de manapság már nem értem, miért foglalkoznak még vele.

Riszpekk

Mondjuk az Anachronoxban és a Summonerben nekem sem volt gondom a 3d-vel...

Hát az biztos 😊
Ha pedig a Gyűrűk Ura játékot a Square csinálná, akkor összetenném a két kezemet, leomlanék a földre, és elmondhatnám, hogy volt értelme élni 😊)) (na nem mintha most nem mondhatnám el 😊

FREAK
"Borzalom, ez a 3D, egyáltalán nem tesz jót az RPG-knek, brrrr"

Ezt hogy kell érteni?

Riszpekk

Már miért haragudnék??? Még örültem is, hogy leírtad pl. a 32584-et! Mindig tanul az ember, erre jó az internet.

Martin576
Milyen kemény lenne, ha a Gyűrűk Ura játékot a Square csinálná...

Martin576
Hát a történetéről ennek még nem tudok nyilatkozni. Biztos nem egy FFVI!

Stílusos volt, ötletes is, és a grafikája is szép volt. De én a történetet éreztem laposnak. Ennyi volt csak a bajom vele.

Martin576
Nekem a Koudelka is tetszett, stílusos volt. Ez is nagyon hasonló, jó véres. Ömlik a paradicsomlé már az intróban is.

Tudom, hogy nem azért, mert írottak, csak gondoltam, hogy a nyolcszoros írással és az ultragagyi cd-vel még ráteszek egy lapáttal 😊
Na ennyi, hagyjuk ezt.

A "nincs köze hozzá" beszólást arra értettem, hogy nem a pc-s játékot fogják portolni! De ha hasonló lesz, már az is jó!

Nem kötözködni akarok (dehogynem 😊 de a Koudelka nem igazán volt "mély" játék szvsz.
Ettől még a Shadow Hearts remélem az lesz 😊 Épp ma néztem én is a shotokat róla.

rolex
Lesz a Shadow Hearts (és a Wizardry) PAL verzióban? Vagy a köv. játék helyett chip!
Azért határeset ide-oda, 100%-ot kapott nálatok 😊
Te jó ég, hogy szerettem akkor az újságot 😊

Oké, de én itt nem ezzel a problémával kapcsolatban folytattam a kísérleteket, hanem azzal, hogy nem futnak a Square psx-es játékai korrektül ps2-n! Ez számomra "megcáfolódott".
Amúgy amit írsz, azt jó tudni, köszi az infót!

rolex
Ez igaz, de milyen egy jó harci rendszer?
Ha realtime, akkor hentelés, ha turnbased, akkor szerencse dolga az egész, és unatkozol csata közben. A Grandia 2 után azt hittem, az a legjobb, aztán az FFVIII, de miután megvolt a VS, most azt szeretném, ha az összes ilyen lenne. Mert ez a kettőnek a keveréke, pont a helyes elegyben.
Martin576
Isteni volt a grafikája, de egy kicsit túlzásba vitték azt a kombózós-csatázást. Picit kevesebb bunyóval jobban esett volna.

rolex
A Vagrant Story-t kihagytad a felsorolásból. Az egyáltalán nem cyber. Tetszett?