A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
heheheh mi???????????, mi tud többet minél????????
Skynet
csocso nem gagyi csak hülyeség a szavazósdi nem mutat meg semmitse..

csomi na nyisd a bicskádat: a final fantasy a legkiemelkedõbb legösszetetteb legjobb japán rpg sorozat a világon😊

CSOCSO
még egy utcso...
két szavazás szerinted ez az utcso konzolja a nintendonak? 11 % mindössze 11 % mondta hogy igen .. sega sorsára jut a nintendo.. amdj egy szavazás.. milyen konzolt veszel idén... gc re szavaztak a legtöbben igazott van mögötte a ps2 de midnegy..ezek mind mind1... 50 milla vs 10...összemérhetetlen
Skynet
Felõlem ott nyomja le a nintendo az xboxot ahol szeretné úgyis azis csak microfosos pénzgyüjtöde..
De amíg sonyék eszüknél vannak addig a nintendo 2. marad...

Mellesleg itt mondtátok hogy 1 évvel elöbb volt sony...Ahozépest többet tud,de mind1...Az ilyenekért mondom hogy elcseszett a nintendo üzletelgetése...Meg a játékai miatt...felmutat 1-2 jócuccot,1-2 rókabört ami minden konzzolján lefut és kész..Ezen kéne változtatnia..
CSOCSO
peeersze ilyenkor egybõl az ilyen gagyi szövegek.......
CSOCSO
resident evil szavazás.. melyik a legjobb resi.. elsõ helyen a resi 2 majd a gc resi feldolgozás második helyen. hmm nem is rossz
CSOCSO
régebi szavazás..van gc-d? 51 igen
van x ed? 57% nem akar!!!
Skynet
csocso haggyál már a szavazásaiddal totál értelmetlen nem mutat meg semmit,max azt hogy több nintendósnak van netje,vagy több a kisgyerek akik nézegetik az ilyen oldalakat😊
Skynet
csomi metal gear 2-t talán mgs3-ra esélytelen a metroid sztori látvány meg minden szempontjából...a zeldánál meg kissé jóval összetetteb és profibb a final fantasy de nembaj😊))
CSOCSO
nem midnenki... 50 ezer az nem mindenki..sõõõõõõõõõõõõõt... egy hét alatt tbben vesznek gépet japcsiban...
lehet hogy csak 40 ezren szavaznak és 10 ezren kétszer szavaznak..de ez ugyan igy van ps2 nél és x nél is.... akkor is látható hogy nem megy szarul a gc.. ellenben az x el..
CSOCSO
és miylenmeglepõ hogy a nagy szavazéson hogy ki a kedvenc karaktered a mario nyert ha jol emléxem!!!!!!! nem FF karakter!!!! nem solid snake!!!! MARIO!!!! most volt kis szavazás hogy ki fogja megnyerni a szavazást most nyáron..
szavazni lehetett solidra
cloudra linkre mariora 44%al nyert link!!! azaz a Zelda.. ennyit az mgs rõl..persze nem fikázni akarom az mgs-t egyik legistenibb gamezt.. csakhogy tudd mizu😊
Skynet
csocso és szerinted mindenki felmegy és kattintgat nem??? Nelegyél már ekkora balfasz már bocs..😊
CSOCSO
Skynet!!!!!!!!!!!!4
nah ezt lesd meg!!!!!!!!!
gamefaqs szavazás..világ legnagyob gamer szavazó helye.. ami már van n64 óta...
Van GC-d??
Igen már egy ideje: 55.41% 30509 szavazat!!!!
Igen nem rég óta: 4.7% 2585 szavazat
Nem, de majd igen: 7.22% 3977 szavazat
Nemmert túl drága: 6.48% 3565 szavazat
Nem nem is akarok: 26.19% 14420 szavazat

összesen 55056 szavazat..hoppááááááá tényléeg milyen szarul áll a gc...gamerek 70% nak van vagy mindjárt lesz gc je.. de szarrrrr

Van ps2-d?
Igen már egy ideje: 68.44% 33605 szavazat /nem meglepõ adat
Hja most vettem : 3.35% 1643
nem de lesz: 4.15% 2039
és 8 % dárga
15 % nem akar
összesen 49100 szavazat

ezek nem meglepõ adatok.. 50milla ps2 meg is látszik...

van Xboxod???
na itt jönnek az érdekeségek:
kezdeném a nem és nem is akarokkkal: 54.34%(!!!!) 28345
25% nak van.. 3 nak lesz 5 ek talán majd...és 11 nem mert drága...
hm hm.. hova x???... és a gc nem is ál olyan szarul
Skynet
Mellesleg ha jóltudom Gran Turismo az sonycsapat...lehetnem..De sztem az..
Skynet
csocso szép elmélet de ez nem fog megtörténni és olyan stuffok mint amiket Mlegettem nem fognak megjelenni más konzolon😊
Skynet
Fogyhat de jelenleg még mindig a 128 bitesek között a 2. esetleg 3.

Bár ha választanom kéne hogy xbox vagy nintendo akkor nintendo..
CSOCSO
mindenesetre mekkora gáz lenne a sonynak a ugy lenne akonzol piac hogy minden kóülsûs fejlesztõ kiad minden gamezt mindenre.. és csak a konzol gyártó csinálhat magának exluzíi anyagot.. nem is csodálkoznék ha gc lenne a legelsõ..nem hinném hogy akárkiis job agemzt csinál mint õk.. sõt szvsz a microsoft is jobb gamezokat csinál mint a sony... van egyáltalán sonynak olyan részlege ami gamezt csinál?? ugy mint a nintendo?
CSOCSO
könnyû dolga van a sonynak...az a sok millio sony fan ugyis köv sonyt veszi.. elõre látható hoyg a ps3 is ilyen számokkal fog bírni... gc nek bele kell húznia hogy megkétszerezze a táborát... hogy is volt n64 5-6 év alatt 30 -40 milla??? nem nagyon emléxem.. gc 1 év alatt majdnem 10... akkor 5-6 év alatt 50-60 milla?? mig ps2 2 év alatt 50.. akkor abbol lesz 100...tehát a gc jobban fogy mint anno az n64
Skynet
csomi nem a faxt nem mondj már nekem olyan kocsisjátékot a nintendódon ami überel egy GT-t olyan rpg-t ami ûberel egy Final F-t bármit ami MGS-t veri,stb.....Elég uncsi a hülyeséged kissé elvakult vagy,de én vagyok a balfasz a csíra a tanulatlan..😊
CSOCSO
ezt feszegetem én is.. az összes hír sántít bazze😊))))))
CSOCSO
tök nem érdekel hogy van vetélytárs vagynincs.. van gba van gba...fogy? fogy..
CSOCSO
szép islenne ha 15 ezres gamek mellett még 80 at kéne kifizetni a konzolra.. miyamoto megmondta hogy õ nem a konzolbol akar nyereséget hanem a gamezokbol...
ez a hír is sántít kurvára...
a ps2 most tart 50 millánál!!! pár hete volt a hír hogy 50 milánál tartanak!!!!!!!!!!!!és nem ebben az évben hanem amióta kint van... és akkor kérdezem én hogy a picsába cisnáltak tavaly 50 millát?? akkor most már 100 milánál kéne tartaniuk mert aps2 2 éve vankint!!!!!!!!!!!!igen gc csak 10 millát csinált mert az az elsõ éve... de ps2 rohadtul nem 50 millát csinált tavaly... tehát lehet hoyg elsõ évben a ps2 is csak 25 millánál tartott..egybõl nem is olyan gááááááz.. persze amugy is gáz de az 50 ~ 10 az már nagyon gáz...amugy meg tök elönyben van a sony.. hisz 80 milla ps1 es rajogno szinte mind ps2-t vesz....szal..😊)))) nintendo nemtudmást tenni csak elcsalni a ps2 fanokat hogy gc-t vegyenek..
amugy nézd meg a gamefaqsot.. rohadt sok ember jár oda szavazni.. 10-50 ezrek!!!!!!!!!!!!
és az x siralmasan áll.senkinek nem kell.. a gc meglepõen jol áll!!!!sõt baromi sok embernek ps2 és gc je van egyszerre!!!!!!!!!!!
Skynet
Mondjuk úgy hogy a sony gépe sokkal kelendõbb?😊)
De ne zavarjon...Psx1 után a nintendo-ra nagyívben puttyantott egy rakás konzolos...joggal😊
Skynet
Döntsd el egyik csakigaz de a lényeg továbbra is az: kb 10 millió az 50 ellen😊)))
Skynet
csocso: mivel Gba az egyetlen kézi konzolgame..😊)
Könnyû jól szerepelni ha nincs vetélytárs..
CSOCSO
nesze a komoly híred bazzeg.. májusi hír.. 9.5 milla eladott gép.. de a januári hírekben már 10 milliorol volt szo..akor most mivan kedves Skynet?????????
talán felejtsd már el ezt a buzi magyar híreket...egymást ütik a baromságaikkal...

Milyen rohadt különös hogy Mo-n amiota kint van a ps1 és a ps2 nem írtak jot!!!!!!! de komolyan!!!!!
csak azt irják ilyen szarul megy csak azt irják olyan szarul megy.. milyen fura hogy a francia angol és amcsi odlalakon azért azt is közéteszik hogy hány milliárd yen profitot csináltak.. vagy azt hogy me3szorozodott az eladás japcsiban!! ilyeneket mé nem írnak??? nagy parasztvakítás megy itthon!!!!!
Skynet
Bocs ps1-en játszottam ps2-t vennék ha lenne della és pc elött ülök ami az enyém..😊

Nincs egyetlen olyan hír sem ahol hurráznának...És leesett a konzol ára...Elhiszem amit mondasz de az hogy csak negatív hírek vannak és a konzol alacsony ára mind azt támasztja alá hogy í hírek igazak..😊
Skynet
51.2 millió 9.55 elen ugyanannyi idõ alatt!! Ember gondolkozzatok már!!
Esélytelen😊
CSOCSO
lehet.. de a cikk az nagyon ROFL.. hidd már el.. legalább nekem hidd el aki legalább játszott már ps1 en sõt ps2-t akart venni és pc je is van...én tudom vagy te????? minden nap gc híreket nézek bazz..hányszor volt már hogy magyar oldalakon faszságokat irtak? jesszusom össze se tudom számolni.. lol... japánban szarul megy a gc😊))... minimum eladás 7 ezer környékén van.. jo idökben 20 ezreket adtak el sõt volt hoyg többet!!! x még a 7 ezret se érte el.. átlag 3-5 ezret adnak el hetente!!!
akkor szerinted???
ps2 bõl átlag 50 ezreket adnak el.. emléxem volt ez 100 meg 150is...mondjuk gba sp is volt már 150 nél ugy hogy mellette a gba volt 45 ezrrel!!! és ez a nem piti!!!

Amugy megsúgom hogy a NIntendo a konzol piac felét uralja ha nem sak a gc-t vesszül hanem a többi konzoljait is!!!!!!!
Skynet
csocso röhögjél csak tudatom hogy épp 3 nagy hír-elemzõportált fikázol le...😊
De még rakok be linket,eddig sehol sem olvastam olyat hogy elégedettek..😊)

De röhögj😊
Skynet
http://www.origo.hu/techbazis/multimedia/20030523nemtul.html

oopsz ez május 23.-a...De biztos ezis szar hír😊))
Skynet
Mellesleg valószínüsíthetõen azért csökkent az ára 35ezer forintra mert baromikelendõ..😊))
CSOCSO
ROFL😊 nah az iylenek után szoktam mondani hogy én itt befejeztem....
szvsz azt se tudod mi az a nintendo csak azttudod hogy a mario fogy rá meg a pokémon oszt csumm..hja és a cikk mér fél éves..és akkor volt a gc 10 millionál.. az X meg most tart 9 nél!!!!!!!!!!!
Skynet
csocso persze persze a hwsw ezekszerint úgy szar ahogy van😊))
Skynet
De nesztek ittis kifejtik: Grafikailag xbox és ps2 alatt van..

http://www.tomshardware.hu/consumer/01q2/010523/e3-03.html
CSOCSO
a cikk ugy szar ahogyvan!!!!!!!!!!!!!! japánban nem remekel a gc..LOL..ott fogy a legjobban..10 szer annyi mint X!!!!!!!!! amcsiban és eu ban nem fogy olyan hûûdejol.. de ehhez képest is jobban áll mint az X!!! x kurvára a 3 helyen van.. a 9 milliojával...
Skynet
csocso: n64 tömve van ugribugri hülyeséggel Psx meg tele van világhírü játékokkal😊

Nemkell dobálni a ps2-õt..Mellesleg a gamecube dizájra elég otromba...ez az igényesség?😊
Skynet
csomi elöbb olvasgasd el ezt a hírt..igaz januári...de bõven kifejezi a gamcecube-odat😊))
CSOCSO
nana!!!! azért az lehet hogy ps1 re nincs olyan sok minõségi gamez mint n64 re.... ps1re lehet hogy kijött 20000 gamez.. de abbol csak 100 darab 10 pontos.. mig ugyan ez van n64 nél csak õk kevesebb szutykot adtak ki..
amugy az igényességrõl tényleg ne beszéljünk.. az n64 és a gc valóban eléggé nyûhetetlen...
fõleg az n64.. azt öcsém dobálhatod a 10 rõl is😊) gc is jobb minõség mint a ps2...
Skynet
http://www.diaknet.hu/cikk.php?cikk=1924

néézzenek oda😊)
CSOCSO
meglátjuk mi lesz a Nintendoval.. én hû vagyok a névhez..nézd meg 2 kurva gaemzom van a gc hez.. nem is nyomom õket de legalább van konzolom😊))))))heheh...mindenesetre elgondolkoztam már azon hogy ps2-t veszel.. de nem.és ha gc 3 is szar lesz akkor ps3at veszek..de az is biztos hogy egy évet várok a vétellel..majd utánna megveszem olcsobban talán bundleban...de hülyeség beszélni mi lesz akkor ha.........
A Nintendonak lépnie kell..ezt õ is tudja.. meg tette az elsõ lépést.. nem akar lemaradni...egy idõben dobja ki a konzolt a többiekkel...ha látja hogy megy mindenkinek az online dolog akkor köv gc is onlinelesz..amugy tarthatnának egy szavazást hogy Nintendosok akarnak-e onlinet és fizetnének-e érte.. aztán odadugni sok pöcs orra alá hogy nini.. a nintendosok xx százaléka még fizetne is havonta hogy játszon a neten..én pl nagyon szivesen fizetnék hogyturk 4 el, mario kartal, snowboarding 1080 2, wave rave 2 vel stb stb vel játszhassak neten... de nekem tul dárga az ilyen 10-15 ezrek azért hogy végigvigyem 1 hét alatt aztán csumi...amugy sem tudom ugy élvezni a játékot amig nincs tisztában az életem..suli vége van tököm kivan mindennel...pc-se játszom semmivel.. inf el nemtom hány honapja nem játszom.. autossal is csak azért játszom mert élvezkedek az uj kormánnyal..de azokkkal se sokat játszom.. egyszerûen nem bírok játszani...remélem nyugi lesz nyáron átmegyek mindenbõl és akkor majd meglátjuk mi jöhet... lehet hogy gépem leszuj ingyé..azt már nem kell vennem de erre nem alapozok..uj gép kell az tuti..150 bõl nem uszom meg.. komplett ház, alaplap,proci, vga, ram ot kell vennem.. és nemakarok 2 giga alattit..aztán el kéne menni gyúrni megint.. ki akarom probálni a tai boxot..dolgozni kéne.. akarok 1/10 es RC versenyezni ami megint nem kis mani...kéne gc hez sok gamez... 100 rongy 10 gamez...az utobbi 1 év legjobbjai.......huhh bazeee... hjaaa és akkor fizessem az autom benzinjét még az a szerencse hogy benzin és nem 20 litert zabáló Suprám van😞(((((((..ohh lemondanék mindenrõl ha suprám lenne😊)) fizetném azt a 20 litre-t😊)))))
Skynet
Amúgy a bizonyítványt te állítod magadról az oksokodó vakeroddal meg a fuckozásoddal..
Anyucinak szóljál be két mariózás között,hátha pofánvág és kinyitod a szemed hogy lásd: a vérbeli stufok többsége ps2-re jön ki😊
Skynet
Amúgy tessék kösz hogy elismerted hogy nintendo párti vagy ezért véded...
De azonkívül hogy beelõzte az xboxot semmi mást nem tudtok felmutatni rajta...
Ahogy az ósdi N64-re sem tudsz akkora nevet mondani a szuper márijón kívül mint amekkora a Gran Turismo vagy a Metal Gear...Vagy még jópár game..
Skynet
Ha a nintendo az igény akkor mi a ps2??? Mert amellett meg 50 millióan döntöttek😊))

De folytasd csak😊)
Nintendo mint igényes gép?? N64-en mondjál már nekem annyi igényes játékot amennyi psx-re volt légyszíves...
Hajrá nemfogmenni😊
Skynet
vagyis jelenleg 2. hely xboxot söpörheti úgyis rühellem a microfost....de sony-t nemfogja sosem,amíg lyan nevek vannak arra mint: Mgs,Final Fantasy,Gran Turismo,Tekken....Stb..

Részemrõl itt lezárva okoska csírázzál tovább amit eddig montam tény,és hogy ki kerül ki gyõztesen az meg kiderül egyenlõre sony abszolút 1...
Skynet
csomi mellesleg volt mastersystemem gamevboyom gamegearem smd1-2 snes psx...De azért tanulatlan csíra meg fél életed a játék nekemmeg nem,meg strigula...Nyomatod a nagyokos szöveged csak azt nem vagy képes felfogni hogy EDDIG A NINTENDO MIÓTA VAN SONY GYAKORLATILAG SEHOLSINCS!! Lehet hogy ez megváltozik de lehet hogy nem...És valószínübb hogy nem fog..
Skynet
Hm érdekes most magadról nyilatkoztál??
Talán szerinted az N64 versenyképes volt a psx-el?😊)))))))))
Na ne röhögtess...
Skynet
Hjóvan nintendobuzikkal nincs értelme vitatkozni anno is csak fújták hogy n64 így meg úgy azt ps porrá verte...
gyerek😊)
Skynet
Kicsit nem reálisabb attól hogy idõben kidobja még nem fog hozzámenni minden játékfejlesztõ:-P

Sony maximum bekebelezi a nintendo-t de rre nemkerül sor nemis baj tök8 kiderül ki a nyerõ,eddig sony...32 bites gépek között a sony volt a nyerõ még a 64 bites n64-et is odabaxta...jelenleg a 128 bitesek között szintén a sony a nyerõ,sokkal több olyan cumó jelenik meg rá aminek van létjogosultsága,és világhírneve,mint a másik két ellenkonzolra..
És ez is 10000% 😊)
CSOCSO
szvsz a nintendo skat tanul a gc bõl és az n64 bõl... már most jobb az üzlet politicsje mint az n64 nél.. és gc2 nél még jobb lesz...lám egyszerre akarjakihozni a konzolt a többiekkel és nem 1 év multán..ez is már 1 nagy elõre lépés... másik elõre lépés ha online gamezt elfogadja... dvd meg hasonlo szarok nem kellenek.. ha dvd akkor legyen asztali dvd nem középminõségû szarság pl ps2...
én igy látom.. azhem kicsit reálisabb mint a te nézeteid...
xbox 2 szvsz lesz... van elég pénze a microfosnak.. õ is tanul a dologbol.. legközelebb akkora konzolt csinál mint a GC.. nem akkorát mint a gépem...egy kicsit jobban odafigyel a japán gamezokra és az is jobban fog menni...
sony meg nemtom meri -e megcsinálni ugy a konzolját hogy ne lehessen másolni...hja amugy beszélgettem izraeli csokával icq-n.. nem a szerény negyedbe lakik hanem a palotás részen és elmondta hogy mindenki másolja a gaemzokat..és õ mondta hogy bár ez igy van az egész földön...tehát senki ne jöjjön olyanokkal hogy ez csak mo-n van így... no mindegy..mikor jött a gc akkor is hülyeséeket irtak az emberek.. hgy igy leszugy lesz..nem jött be.. most is irják hogy sega sorsára jut igy meg ugy de ez sem lesz.. amugy méé mi lesz ha sega sorsára jut??? a legjobb fejlesztõ lesz 😊 sony és ms fél céget fogja eladnihogy megkaparíntsa a nintendot exlusivenak!! EZ VISZONT 10000% MUHAHA... hirtelen hogy kéne mindenkinek a gyerekes nintendo... hehh..