A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Iszunk egy ásványvizet, miccólsz?
Aztáén hátha megjön mindkettõnknek a kedve 😊
Na de tényleg, én sem akarok most nagy ereszdelahajamat játszani, egy kis üdcsizés, aztán mehetsz isten hírével.
Oks?
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
So cry me a fuckin river, bitch!
Hmmm ha mar ugyis Meet van Ramzaval s Teneked meg velem,.... johetnel😊 miccosz?
lemondod tudom...😊)))
Ugyebar.... 😊)
Tortent volt hogy tegnao veszetul bepialtunk, szal ma kozelrol tavolrol se latnak szivesen alkoholt, szal megyek, de nem hiszem hogy iszok... bar ki tudja addigra lehet osszeszedem magam😊)) mikortajt zuhansz be a hidhoz?
Ami fontos volna😊))
BTW normalisan fogalmaztam, a PC fos szar, ennel szebben nem lehet kivenni az hogy Te kapasbo azt veszed ki hogy huuu de pancser fos gepe van... sorry😊))
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
te mondtad hogy fél milláért vetted a gépedet és hogy szar fos...
ezért vagy pancser...
200ezerbõl a mai legjobb kép összeállitható és te félmillábol se tudtad rendesen összerakatni.
Akkor igy milyen jogon fikázol bármilyen pcs gémet?
a pc mindig is fos szar marad, mostanában magátol ujraindul ez a geci
de leszarom tegye azt ami a kedvére valo
má nem sokáig szenvedek ezekkel a fostömlökkel
Nem nem vagyok egy szimulátor mániás életemben nem vezettem viszont ha leülök egy autós játékkal nyomni az nem azért van hogy bizonyítsam magamnak hogy de tudok hanem azért mert kis kikapcsolódást nyújt

LOL.
Ezt inkabb nem minositem😄DDDD
Jajj mar mindig csak ezzel jonnek ki a PCsek?😄D Ha valami nem jo azonnal LAMA z illeto?😄DDD vicc vicc vicc.
Elmondom Nked, hogy siman a 1,5*olcsobban vettem mint a legtobb,legolcsobb boltban (inkabb nagykerben)a netto ar, de mindegy😄DD
Akkor egy pancser vagy, és 5xös áron vetted

Név+ hozzászólás alapján kis pöcs ezis...
200e-böl megtudnám venni a legjobb pc-t, de kell a halálnak, inkább veszek egy PSX-et , az legalább nem megy az agyamra
Erdekes nekem se volt olcsobb a PCm, nem is csicska vas, s megis nem rohogok a konzolokon (BTW nem azert mert azt arulgatok).... hiaba sznoboknak is kell lennie😄DD
Vicc ez az egesz amit irtal😄DDDD
BTW nekem se volt kevesebb a PCm. s megis fos szar fos szar!
Igazad van ne hasonlitsuk ossze az 50rugos kis fos gepekkel, draga sznob milliomos baratom😄 Az hogy kenyelmesebb jobb (ez persze relativ) szorakozat nyujtanak veletlenul se legyen szempont😄D csak az arat nezd 😄DDDDDDDDDDDDDDD LOL arbuzi.
a kitérdekel a grafika= inkább a jrpk-re vonatkozik: ha jó története van és tényleg magával ragad, akkor nem gáz hogy hogy néz ki
ps ezerszer szebb = nem, ez nem igaz nem szebb, de nem mondható rondának más képi világ az egész
Oké megy ez a full felesleges vita hogy nmelyik a szebb, jobb. Mindenkinek az tetszik jobban amelyiket jobban szeretei de ez olyan egyértelmû, viszont az hogy beszurkálni képeket ami olyan fosúl néz ki mint ha ps lenne azért az vicc, mert ilyenkor csak azt próbálják elhitettni az emberekkel hogy a ps2 tényleg egy szar.. ami vicc hogy 3 éves konzol már csak poénból sem tud szebb lenni egy mai pcnél
Titeket érdekel hiszen akkor nem mondta volna skynet azt a kamm dolgot.
Nem veszed észre hogy ellentétes dolgokat mondtok?
grafika kell-> ja nem mégsem-> de ps ezerszer szebb->kitérdekel a grafika...ezt csináljátok