A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3:20-ra ott vagyok!
Iszunk egy ásványvizet, miccólsz?
Aztáén hátha megjön mindkettõnknek a kedve 😊
Na de tényleg, én sem akarok most nagy ereszdelahajamat játszani, egy kis üdcsizés, aztán mehetsz isten hírével.
Oks?

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

ballagásra megyek 4tõl bazzeg hogy a faszba menjek?😊

So cry me a fuckin river, bitch!

Skynet
csomi ha gondolod védem én helyette mert eddig GT3 mostjön a 4 aztán MGS3...Final Fantasy-k...Nincs értelme védeni védi az a konzol magát igen erõsen😊)
CHEAPBOY_GA
dehogyisnem, felo ma ezt en is atelem😄DD

Hmmm ha mar ugyis Meet van Ramzaval s Teneked meg velem,.... johetnel😊 miccosz?

lemondod tudom...😊)))

CHEAPBOY_GA
na akkor irjuk a frankot... ugye mindenre eskudoztem hogy joo lesz ma megyek iszogatni..😊
Ugyebar.... 😊)
Tortent volt hogy tegnao veszetul bepialtunk, szal ma kozelrol tavolrol se latnak szivesen alkoholt, szal megyek, de nem hiszem hogy iszok... bar ki tudja addigra lehet osszeszedem magam😊)) mikortajt zuhansz be a hidhoz?

nemmondja

CHEAPBOY_GA
Hááá gyeréé Gázsiiiiiiiiiiii 😊

CHEAPBOY_GA
Kivetel a Gp4, LFS 😊)) a tobbi telleg suvit, egyem a szivuket.

Ami fontos volna😊))

BTW normalisan fogalmaztam, a PC fos szar, ennel szebben nem lehet kivenni az hogy Te kapasbo azt veszed ki hogy huuu de pancser fos gepe van... sorry😊))

Fasza, osszehozom a bulit azt basztok ram. Na szep mondhatom. Mind1 akkor majd lopok valakitol sort. Mert ahol jut 4-5 embernek ott jut meg egy + nak is. Ez tapasztalat 😊)

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

CHEAPBOY_GA
hmmmmmmmm nincs azzal semmi gond se, ne aggodjal Te amiatt. a PC ugy magaban fos😊 ezt szabad jogom kijelenteni😊)) nagyon is jol osszetakolt gep, azert (leven erdekel a motyo, csak fosnak tartom) figyelem mi a jo s mi nem.

Krinyo
akkor meg fogalmazz normálisan.
Félmillás gépen minden tökéletesen fut..ennyi

Mi lehet a regi VERSION-al aki annyira vedte a ps2-t? Nah az a fazon vajon hol lehet?
te nem kapnál semmit😊

CHEAPBOY_GA
Szokasos meeting place😊
onnan meg majd mutatja az Ero az utat😄D

Krinyo
nem lamaztam.
te mondtad hogy fél milláért vetted a gépedet és hogy szar fos...
ezért vagy pancser...
200ezerbõl a mai legjobb kép összeállitható és te félmillábol se tudtad rendesen összerakatni.
Akkor igy milyen jogon fikázol bármilyen pcs gémet?

CHEAPBOY_GA
😄DDDDDDDDD Apucinak koze nem volt hozza😄) o csak (okosan) nem latta ertelmet😄DD minek veszem😄 (leven a masodik pc lett a kecoban)

Miva? Most lesz hetvegen RAMZA-eknal a buli? Es Kou fizet 1,2 jobbaknak 3,4 sort? Oke. Hova kell menni?
CHEAPBOY_GA
Jah,m bontott PCs alkatreszeket vettem😊 s hozza egy plazma moncsit, meg a hangfalak voltak 1,5milliok hozza (igaz csak sztereo, de legalabb egyeni ) s a pcm megiscsak szar.😊))

versio
figyu, volt má vagy 10 pc-m, de még egyszer nem mondtam rá hogy na ez egy gép
a pc mindig is fos szar marad, mostanában magátol ujraindul ez a geci
de leszarom tegye azt ami a kedvére valo
má nem sokáig szenvedek ezekkel a fostömlökkel

Hétfõ? tutira😊 és még egy (kettõ háromnégy) sörre is meghívlak😊

CHEAPBOY_GA
S nem ugy kell erteni hogy a masina maga felepitesileg tudasilag szar, hanem maga a PC hiaba bele a love, ugy ahogy van fos szar.😊 igy ertettem😊 De kapasbol bele kell kotni a dolgokba s szidni a masikat😄DD Csak TE lehetsz tokeletes PCs?😊 Aki kimondja egy PS2re hogy bazze azert kurvajo az mar PChez nem is erthet😊)

Skynet
HJa😄

Denemõvette õ csak monta apucinak mitvegyen😊)))
Hát autó gamenél nálam azért számít a grafika valamit (sokat)
Nem nem vagyok egy szimulátor mániás életemben nem vezettem viszont ha leülök egy autós játékkal nyomni az nem azért van hogy bizonyítsam magamnak hogy de tudok hanem azért mert kis kikapcsolódást nyújt

Francba, mindig elírom a nevedet

CHEAPBOY_GA
Aha😄DD Szokasom pancser arakon venni a dolgokat😄DDDDDDDDDD

LOL.
Ezt inkabb nem minositem😄DDDD

Jajj mar mindig csak ezzel jonnek ki a PCsek?😄D Ha valami nem jo azonnal LAMA z illeto?😄DDD vicc vicc vicc.

Elmondom Nked, hogy siman a 1,5*olcsobban vettem mint a legtobb,legolcsobb boltban (inkabb nagykerben)a netto ar, de mindegy😄DD

Ez jó volt 😊

Mikó' iszunk, Chickaboy? 😊

CSOCSO
vett egy mmx et 21 es plazma moncsival😊
CHEAPBOY_GA
oreg PCs nem ven PCs😊 hanem ven fasz😄DD

Krinyo
"BTW nekem se volt kevesebb a PCm. s megis fos szar fos szar"
Akkor egy pancser vagy, és 5xös áron vetted

CSOCSO
azért az a ps2 es rally gamma azér tmeglepõen szebb élöben...
Skynet
félmilliós...holvetted?? Metroban?? Ott kerülnek ennyibe a pc-k...azt ha kiszámolod mi van bennük 100 guriga alatt jössz ki....Apuci biztos megvette a gépet és most idverted gyorsan a nyáladat😊
Krinyo
itt most pont autós gémerõl volt szó...és arra mondta hogy nemérdekli a graf

CSOCSO
ja arrol nem beszélve hogy 250 bõl két fullos gépet veszek😊)) olyat hogy 3 giga p4... 9800pro ati stb
Te meg akkor elmehetsz az anyadba a "faszkalap sznobok" topicba azt beszelgethetsz a magadfajta szanalmas barmokkal, seggfej oreg peces.
CHEAPBOY_GA
jajaja😊

CSOCSO
elég gáz amit irtál.. pc-s felhasználóként mondom!!!lehet hogy nem fél millás a gépem de 3 évvel ezelött negyedmilla volt és az n64 em is annyiba volt!!!!!!errõl ennyit
Skynet
öreg pc-s mutass nekem a félmillás pc-den a Gran Turismo 3-nál és 4-nél szebb autósjátékot jóó???😊)

Név+ hozzászólás alapján kis pöcs ezis...
CHEAPBOY_GA
nademier?😊))

CHEAPBOY_GA
pumpáér😄DDDDDDDDDDDDDD

CSOCSO
az ilyen me 2 emberek miatt irtam oda...még a végén azthiszi hogy a jobb oldali gc mig bal a pc
CHEAPBOY_GA
Hmmmmm micsoda erotikus kisugarzasu leanyzo... kar hogy poligonmacza😄

versio
te vagy a szerencsétlen hogy egy pumpáér kiadsz fél millát
200e-böl megtudnám venni a legjobb pc-t, de kell a halálnak, inkább veszek egy PSX-et , az legalább nem megy az agyamra

CHEAPBOY_GA
jaja, hat ez igy van, ha valakinek nincs penze s mer orulni az olcsobb mulatsagnak szanalmas ember😄DDD

Erdekes nekem se volt olcsobb a PCm, nem is csicska vas, s megis nem rohogok a konzolokon (BTW nem azert mert azt arulgatok).... hiaba sznoboknak is kell lennie😄DD

CHEAPBOY_GA
Bocs de ezen a hulye kijelenteseden csak rohogni tudok😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Vicc ez az egesz amit irtal😄DDDD

BTW nekem se volt kevesebb a PCm. s megis fos szar fos szar!

Igazad van ne hasonlitsuk ossze az 50rugos kis fos gepekkel, draga sznob milliomos baratom😄 Az hogy kenyelmesebb jobb (ez persze relativ) szorakozat nyujtanak veletlenul se legyen szempont😄D csak az arat nezd 😄DDDDDDDDDDDDDDD LOL arbuzi.

grafika kell = mondjuk egy autós gamenél figyelembe kell venni a grafikát mert különben élvezhetettlen, ha érted mire célzok
a kitérdekel a grafika= inkább a jrpk-re vonatkozik: ha jó története van és tényleg magával ragad, akkor nem gáz hogy hogy néz ki
ps ezerszer szebb = nem, ez nem igaz nem szebb, de nem mondható rondának más képi világ az egész
Oké megy ez a full felesleges vita hogy nmelyik a szebb, jobb. Mindenkinek az tetszik jobban amelyiket jobban szeretei de ez olyan egyértelmû, viszont az hogy beszurkálni képeket ami olyan fosúl néz ki mint ha ps lenne azért az vicc, mert ilyenkor csak azt próbálják elhitettni az emberekkel hogy a ps2 tényleg egy szar.. ami vicc hogy 3 éves konzol már csak poénból sem tud szebb lenni egy mai pcnél

Krinyo
Mondtok valami alaptalan kritikát egy játékról, ami persze baromság, amikor meg kiderül akkor meg aszondjátok kit érdekel. 😄DD
Titeket érdekel hiszen akkor nem mondta volna skynet azt a kamm dolgot.
Nem veszed észre hogy ellentétes dolgokat mondtok?
grafika kell-> ja nem mégsem-> de ps ezerszer szebb->kitérdekel a grafika...ezt csináljátok

egyébként ez egy hulla primkó beszólás, már ne is haragudj. akinek csak fapados szuzukira telik, annak az a legjobb.

én is szeretnék egy félmillás pécét. sõt, pc-bõl csak olyat szeretnék 😊