A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meghozza a http://www.ps2-racing.com/ oldalrol.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Mennyire vagy öreg?
www.youtube.com/aabyssx
Gondolom lathattad egy 14"-os monitoron 640ben, ha azt mondod ra , hogy nem szep.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
persze, vezetni tudni kell, ahogy tudni kell a számítógép kezelésének alapvetéseit is
nem vagyok informatikus, nem értek annyira a géphez, mint itt a többség, de azért van némi fogalmam a dolgokról, csak éppen az ember tehetelenül széttárja a kezét, amikor egy pc laza "katasztrofális hiba" üzenettel állandóan megáll...
De SZVSZ inkább a sok amerikai (primitív, buta birkáknak való) giccses szar az "extraigénytelen"...
www.youtube.com/aabyssx
Valoban, egy NWN-hez boven eleg 1 1 gigas is. 😊
ha veszel egy kocsit, azt sem buherálod egész nap, hanem egyszerûen mész vele 😊
BTW a Street Fighter legenda után azonnal a Tekken jön! Nincs vita! Kész! 😊
www.youtube.com/aabyssx
= csak te nem tudod hasznalni.
"egyes gamek jol futnak de szepen ki is tudnak fagyni semmi ok nelkul"
Lasd: konzolon is.
"vagy a beallitasok szalnak el ok nelkul."
Nem kene turkalni a registryben, ha nem ertesz hozza.
Erdekes mod mindig csak a konzolosoknak van problemaja a PCvel, csak nekik fut 10szer lassabban minden a csucsgepukon, mint a PCseknek 1 2-3 eves konfigon. Inkabb 1 alapfoku szamitogepkezeloi tanfolyam kene nektek.
pont mint a kép, amit beszúrtál 😊
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Az a játék eredetileg NEM ÍGY NÉZ KI😊
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Ha mar itt tartunk, akkor idezzuk csak fel, milyen is az igazi konzolos grafika:

Az eredeti japán manga kissé sokkal ütõsebb😊
Cheap: Killer agyament gyilok totál irreális Soul Calibur 2 szintúgy...Tekken sorozatban az a szép hogy amit látsz azt mind mind ledigitlalizált mozgás,nincs kamu nincsenek lehetetlen mozdulatok...Szemben az általad említett másik két programmal😊))
Ebbõl látszik, hogy semmit se mondasz csak "rátaposol" a D betûre. 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ja és, hogy mekkora egy paraszt, vagy aki semmi értelmeset nem ír csak nyomja azt a kurva DDDDDDDDDDDDDDDD betût. 😊)))) 😄DDD 😊))) 😄DD
mert instabil,(s ebbe beleertendo minden debil PC idiotizmus ami csak elofordulhat) allando vacakolas van vele (akinek bejon ez bejon nekem nem) egyes gamek jol futnak de szepen ki is tudnak fagyni semmi ok nelkul, vagy a beallitasok szalnak el ok nelkul. Kiralysag😄
Pl. ma is ket egyennel fogok pijjazgatni.. valoban olyan szomoru s maganyos vagyok😄DDD
Ezt Te frankon 1 hozzaszolasbol leszurted....😊
Hat hadd nem oromkodjem le ide en mit szurtem le ide rolad😄D
"BTW nekem se volt kevesebb a PCm."
Na azért nehogymár lemaradjunk valamiben bárkitõl"
Nem barkitol, de egy ilyen bekepzelt ertekre meno csako ne higgye mar azt hogy azertt mert ilyen PCkje van o szarta a spanyol viaszt, s lenezhessen masokat, meghogy aki konzolos az ugcse tuggya milyen az... azert irtam hogy pl en tudom. hopp.
De nem is gizdaztam bevele ide ahogyan TE nyitottal. Csak ha mar igy benyogted gondoltam en is.
Addig jo volt amig csak a Genesis fele fajta konzolokkal gyerekkoromban elvertem az idot.
Manapsag mar nincsenek olyan jo kis otletes gamak, mint a WonderBoy 3.
Csak a 147 gomb variacio meg a csicsa.
Ebbõl látszik mennyi játékot, láttál konzolon. Mhh akkor a GTA3 és a VC is gyerekes? Az emberek általában úgy vélekednek, ha már vmi rajzottabb pl.: DC2, Zelda akkor rögtön gyerekesnek találja. Mhh szóval ilyen alapon az Animatrix is gyerekes pl.: Az elsõ & második reneszánsz is az? Vagy a manga?
Ronda?? Mi ronda a konzol vagy a játékrá? 😄
Errõl nem nyitnék vitát. Khm primal, gt3 én még ilyen szép játékokat nem nagyon láttam pc-n vagy ha van is biztos nem egy 1,2ghz 512mb ramos gép kell. The end.
Aha😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD egy sincs 😞(8 egymagamba hokizgatok itten egesz nap😄DDDDDDDDD
Ne is legyen egy ilyen kõ csõlatoPCbuzi.
Yakuza: A sega már évek óta bukik...Bukott a Saturn..Most bukik a DC....Mitvártál tõle?😊
Nem is ertem a szarfos tetu fagyos AMDs overclockolt gepem mi az isten faszaert nem fagyott le mar vagy 1,5 eve.
De legalább olyan vehemenciával, mintha a világ sorsa függene attól, hogy kinek van igaza

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
ha jó géped van, semmi nem akad rajta..
és akkor nem lehet fos a pc.
Ilyen alapon minden konzol fos mert ronda és gyerekes gémekkel telittett..
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!