A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Jakuza]
Skynet ez annyira van szervalva ez a kep, hogy egy PS2vel foglalkozo oldalrol van.
Meghozza a http://www.ps2-racing.com/ oldalrol.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

aabyssx
"a low-cost ratyi konzolgépeket, nobrain játékokkal."

Mennyire vagy öreg?

www.youtube.com/aabyssx

[Jakuza]
Bizony az NWN az szep.
Gondolom lathattad egy 14"-os monitoron 640ben, ha azt mondod ra , hogy nem szep.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

nem úgy értem vazz 😊

persze, vezetni tudni kell, ahogy tudni kell a számítógép kezelésének alapvetéseit is

nem vagyok informatikus, nem értek annyira a géphez, mint itt a többség, de azért van némi fogalmam a dolgokról, csak éppen az ember tehetelenül széttárja a kezét, amikor egy pc laza "katasztrofális hiba" üzenettel állandóan megáll...

aabyssx
Kérlek írj egy-kettõ címet, amit láttál! 😉

De SZVSZ inkább a sok amerikai (primitív, buta birkáknak való) giccses szar az "extraigénytelen"...

www.youtube.com/aabyssx

direkt odaírta, hogy az ps1-es kép! nem pc-s.

A kocsi jo pelda, nyilvan abba is csak beleulsz, es taposod a pedalt, vezetni meg minek megtanulni?
"vagy ha van is biztos nem egy 1,2ghz 512mb ramos gép kell."
Valoban, egy NWN-hez boven eleg 1 1 gigas is. 😊
az már el sem képzelhetõ, hogy valaki vesz egy gépet, és NEM akar vele b.szakodni? csak úgy egyszerûen használni...

ha veszel egy kocsit, azt sem buherálod egész nap, hanem egyszerûen mész vele 😊

aabyssx
Az én DC-m nem olyan.

BTW a Street Fighter legenda után azonnal a Tekken jön! Nincs vita! Kész! 😊

www.youtube.com/aabyssx

A Csocso altal PC-skent beallitott MGS kep az valoban nem igy nez ki PC-n.
Az monitoron keszult. Ott meglaccik a valodi kulonbseg a PCs es a konzolos grafika kozt.
"instabil""allando vacakolas van vele "
= csak te nem tudod hasznalni.

"egyes gamek jol futnak de szepen ki is tudnak fagyni semmi ok nelkul"
Lasd: konzolon is.

"vagy a beallitasok szalnak el ok nelkul."
Nem kene turkalni a registryben, ha nem ertesz hozza.

Erdekes mod mindig csak a konzolosoknak van problemaja a PCvel, csak nekik fut 10szer lassabban minden a csucsgepukon, mint a PCseknek 1 2-3 eves konfigon. Inkabb 1 alapfoku szamitogepkezeloi tanfolyam kene nektek.
"junoszty tv-re kikotve, ruszki fenykepezovel lefotozva, majd a legputribb szkennerrel beszkennelve"

pont mint a kép, amit beszúrtál 😊

Skynet
Hamár ezt a képet így bebiggyesztetted akkor szeggyé le a netrõl egy pc-s és egy ps2-es colin 3 képet,rakd egymás mellé...Láss csodát ps2-n szebb😊 Xboxon szintén😊)
Adi
Van krimi, sex, hétköznapi, és még nagyon sok féle. Japánba mindenki a metron azt olvassa és nem mondják egymásra, hogy : TE MILYEN GYEREKES VAGY!!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Skynet
magyar ember: bármikor szerválok képet pc-s játékból is így...
Az a játék eredetileg NEM ÍGY NÉZ KI😊
Lattam mar japan mangat is, ugyanolyan szar mint a francia penzbol japanok altal ga'nyolt hulladek. Polyas csecsemok 3 tonnas kardokkal, meg fu"csomo hajjal. Extraigenytelen.
Skynet
De ízlések és pofonok van akinek azjönbe ha speckózhat,van akinek meg az ha látványos jó bunyót lát😊
Adi
Szerintem nem....

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Az vele a problema, hogy PCn nem latsz ilyen osszemosott tv kepet, mint a jobb oldali, ez csak konzolon divat. El tudom kepzelni hogy PC-s a jatek, de junoszty tv-re kikotve, ruszki fenykepezovel lefotozva, majd a legputribb szkennerrel beszkennelve.

Ha mar itt tartunk, akkor idezzuk csak fel, milyen is az igazi konzolos grafika:
Skynet
magyar ember: hát persze....Mert azhiszed hogy a manga az amit a tévében nyomatnak...Pikachu és társai..Elárulom ezek francia szarok...
Az eredeti japán manga kissé sokkal ütõsebb😊
Cheap: Killer agyament gyilok totál irreális Soul Calibur 2 szintúgy...Tekken sorozatban az a szép hogy amit látsz azt mind mind ledigitlalizált mozgás,nincs kamu nincsenek lehetetlen mozdulatok...Szemben az általad említett másik két programmal😊))
A manga nemcsak hogy gyerekes, de full primitiv is.
CHEAPBOY_GA
NWN??? Az szep????😊)))

Adi
"Aha😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD egy sincs 😞(8 egymagamba hokizgatok itten egesz nap😄DDDDDDDDD"
Ebbõl látszik, hogy semmit se mondasz csak "rátaposol" a D betûre. 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ja és, hogy mekkora egy paraszt, vagy aki semmi értelmeset nem ír csak nyomja azt a kurva DDDDDDDDDDDDDDDD betût. 😊)))) 😄DDD 😊))) 😄DD

😄
CHEAPBOY_GA
Killer Instinct, Soul CaliburI-II😊)

szemelyes velemeny😊

[Jakuza]
Ha a szepsegre megyunk, akkor vedd nyugodtan elo az NWN-t vagy az Aquanoxot .

CHEAPBOY_GA
Leirjam miert fos a PC? Leirom:

mert instabil,(s ebbe beleertendo minden debil PC idiotizmus ami csak elofordulhat) allando vacakolas van vele (akinek bejon ez bejon nekem nem) egyes gamek jol futnak de szepen ki is tudnak fagyni semmi ok nelkul, vagy a beallitasok szalnak el ok nelkul. Kiralysag😄

CHEAPBOY_GA
btw oreg pcs, denayon megasszontad nekem mostan, megyek, elfordulok egy sarokba😄DDDD

Pl. ma is ket egyennel fogok pijjazgatni.. valoban olyan szomoru s maganyos vagyok😄DDD

Ezt Te frankon 1 hozzaszolasbol leszurted....😊

Hat hadd nem oromkodjem le ide en mit szurtem le ide rolad😄D

"BTW nekem se volt kevesebb a PCm."

Na azért nehogymár lemaradjunk valamiben bárkitõl"

Nem barkitol, de egy ilyen bekepzelt ertekre meno csako ne higgye mar azt hogy azertt mert ilyen PCkje van o szarta a spanyol viaszt, s lenezhessen masokat, meghogy aki konzolos az ugcse tuggya milyen az... azert irtam hogy pl en tudom. hopp.

De nem is gizdaztam bevele ide ahogyan TE nyitottal. Csak ha mar igy benyogted gondoltam en is.

[Jakuza]
En semmit, hiszen az is konzol. 😊))
Addig jo volt amig csak a Genesis fele fajta konzolokkal gyerekkoromban elvertem az idot.
Manapsag mar nincsenek olyan jo kis otletes gamak, mint a WonderBoy 3.
Csak a 147 gomb variacio meg a csicsa.

Adi
"Ilyen alapon minden konzol fos mert ronda és gyerekes gémekkel telittett.."
Ebbõl látszik mennyi játékot, láttál konzolon. Mhh akkor a GTA3 és a VC is gyerekes? Az emberek általában úgy vélekednek, ha már vmi rajzottabb pl.: DC2, Zelda akkor rögtön gyerekesnek találja. Mhh szóval ilyen alapon az Animatrix is gyerekes pl.: Az elsõ & második reneszánsz is az? Vagy a manga?
Ronda?? Mi ronda a konzol vagy a játékrá? 😄
Errõl nem nyitnék vitát. Khm primal, gt3 én még ilyen szép játékokat nem nagyon láttam pc-n vagy ha van is biztos nem egy 1,2ghz 512mb ramos gép kell. The end.

CHEAPBOY_GA
"Nem vagyok a barátod, de a jelek szerint nincs is sok"

Aha😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD egy sincs 😞(8 egymagamba hokizgatok itten egesz nap😄DDDDDDDDD

Ne is legyen egy ilyen kõ csõlatoPCbuzi.

kocsmai pankracio 😊
Skynet
Eddig semmi érdemleges Tekken ellenfél nem hangzott el😊

Yakuza: A sega már évek óta bukik...Bukott a Saturn..Most bukik a DC....Mitvártál tõle?😊
CHEAPBOY_GA
oks.
3:20?

[Jakuza]
Samurai Showdown. 😊))

ollie
Half Life...
én géppisztollyal szeretek verekedni...
;DDDD

[Jakuza]
Arrol nem is beszelve, hogy nalam egy hanyatott sorsu Sega Dreamcast vazz minden 2. bekapcsolasnal lefagyott.
Nem is ertem a szarfos tetu fagyos AMDs overclockolt gepem mi az isten faszaert nem fagyott le mar vagy 1,5 eve.

Skynet
Szídod a Tekkent...Mondj már nekem a Tekkennél jobb 3d-s verekedõs játékot légyszíves😊
Skynet
Krinyó ha neked a GT ronda,vagy az MGS ronda,vagy a Final Fantasy ronda,stbstb...Meg gyerekes akko eléggé el vagy tévedve😊)))))
Krinyo
inkább mint a tekken KártRídzs 😄

Gyilkoljátok csak egymást pc vs. konzol ügyben
De legalább olyan vehemenciával, mintha a világ sorsa függene attól, hogy kinek van igaza

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

ollie
ez így van

Krinyo
pc rulz

Krinyo
nemtudod elmondani miért is fos a pc..
ha jó géped van, semmi nem akad rajta..
és akkor nem lehet fos a pc.
Ilyen alapon minden konzol fos mert ronda és gyerekes gémekkel telittett..

Skynet
Nézdmár pécés engem nem elemeztél,csak nem pont a közepébe találtam a lényegnek?😊))
Gyere, csörögj rá Cheapre aztán csatlakozzál be!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Húbazz, ennek a fele sem igaz

Hee Cheap en is megyek ma fel, talalkozhatnank.