Insane vagy Screamer 4x4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi!
Megtudnátok mondani hogyan lehet szervert csinálni scr4x4-re?
Köszi Balázs
all of them are very very fantastic
screamer na😊

nem tud valaki a creamerhez pályákat? ha vannak egyátalán mer insanehez találtam már.

M@TriX
jah, most látom az alcímet, miért kéne választani? 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
sztem nem is egészen egy kategória, más-más stílus.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Egyértelmûen:
Mindkettõ!

Gregorius
Szerintem a combo a legjobb, ha ehhez van kedvem ezt nyomom, ha ahhoz, akkor azt, most meg már nem is olyan drágák. Azért hihetetlen, hogy utálom az autós játékokat, de 1nsane-ezni, Screamer4x4-ezni, sõt még Street Legal-ozni is leülök a mai napig, és imádom õket!

Na, úgy éreztem, ide be kell írnom.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Skynet
Mi a harc tárgya? Ha fizika és életszerüség akkor totálegyértelmüen Screamer4x4...
De multiban jobban elszórkoztat az Insane...Bár a 4x4 hegyfoglaló játéka sem rosssssz😊
single játékban jobb a screamer
multiban pedig nagyon-nagyon kicsivel, de jobb az insane 😊

insane

zippofcy
Insane ofcoz!
(Csak a Street Legal ne lenne annyira szar 😞 )

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Én csak annyit mondok, hogy meglehet venni aezeket a játékokat 2-4e forintért. Most láttam õket akcióban. Vagy METRO vagy TESCO.
Amúgy szerintem nem konkurensek. Amíg a Screamerben centizgetni kellett, addig az 1Nsane-ben nyoni kellett mint állat. 😊