Insane vagy Screamer 4x4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hi!
Megtudnátok mondani hogyan lehet szervert csinálni scr4x4-re?
Köszi Balázs
Megtudnátok mondani hogyan lehet szervert csinálni scr4x4-re?
Köszi Balázs
all of them are very very fantastic
screamer na😊
nem tud valaki a creamerhez pályákat? ha vannak egyátalán mer insanehez találtam már.
jah, most látom az alcímet, miért kéne választani? 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
sztem nem is egészen egy kategória, más-más stílus.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Egyértelmûen:
Mindkettõ!
Mindkettõ!
Szerintem a combo a legjobb, ha ehhez van kedvem ezt nyomom, ha ahhoz, akkor azt, most meg már nem is olyan drágák. Azért hihetetlen, hogy utálom az autós játékokat, de 1nsane-ezni, Screamer4x4-ezni, sõt még Street Legal-ozni is leülök a mai napig, és imádom õket!
Na, úgy éreztem, ide be kell írnom.
Na, úgy éreztem, ide be kell írnom.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Mi a harc tárgya? Ha fizika és életszerüség akkor totálegyértelmüen Screamer4x4...
De multiban jobban elszórkoztat az Insane...Bár a 4x4 hegyfoglaló játéka sem rosssssz😊
De multiban jobban elszórkoztat az Insane...Bár a 4x4 hegyfoglaló játéka sem rosssssz😊
single játékban jobb a screamer
multiban pedig nagyon-nagyon kicsivel, de jobb az insane 😊
multiban pedig nagyon-nagyon kicsivel, de jobb az insane 😊
insane
Insane ofcoz!
(Csak a Street Legal ne lenne annyira szar 😞 )
(Csak a Street Legal ne lenne annyira szar 😞 )
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Én csak annyit mondok, hogy meglehet venni aezeket a játékokat 2-4e forintért. Most láttam õket akcióban. Vagy METRO vagy TESCO.
Amúgy szerintem nem konkurensek. Amíg a Screamerben centizgetni kellett, addig az 1Nsane-ben nyoni kellett mint állat. 😊
Amúgy szerintem nem konkurensek. Amíg a Screamerben centizgetni kellett, addig az 1Nsane-ben nyoni kellett mint állat. 😊