HTML szerkesztés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
These are my friends, see how they glisten...
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
De egyébként is ki kellene próbálni elõször, hogy a hibák megszûnnek-e. 😊
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
A flash-t en is elotasitom max a felso header lesz meganimalva egy kicsit!
Viszont a gifes megoldas nem yo mivel pl a nortonban is van hirdetesletiltas!ami a gif fajlok tobseget letiltja es nem elonyos ha letilt egy menukepet es nagyon sokan hasznalnak nortont 😞
(enis) a png a legujabb korszaka a dolgoknak mostmar altalanosagban nem hasznalnak jpg-t sem gifet gifet a fent leirtak szerint jpg-t meg a minosege miatt a png hasonlo minosegu mint a BMP es hasonlo meretu mint a JPG jo lenne ha megtudnam ldani png-vel 😞 esetleg ha van valami mas megoldasa valakinek szivesen fogadom de petruz tenleg meger egy probat a gifes megoldas....
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Flash-t (önmagában) semmi esetre sem, én személy szerint nagy butaságnak tartom, ha vki az oldala navigációját nem képes alapszintû eszközökkel megoldani, csak csicsás vackokkal.
Resurrection!
Az a helyzet hogy eppen az oldalam kovacsolom ossze! Van egy menum! Ideiglenesen feltoltottem egy ingyenes tarhelyre mert meg 13 nap mig megvana tarhelyem meg a domainom! Nem ez a lenyeg hanem a bongeszokben teszteltem az alapdesinget hogy nincs-e szetcsuszva! A harom bongeszo amint a kepen is latjatok: Explorer, Mozilla-Firefox, Opera. Tehat szetcsuszva nincs maga az oldal csak a menumnek van szepseghibaja! Az operaba homalyos nagyon! Az explorerbe majdnem minden ok csak az utolso menu aljan nincs ott a zaro fekete csik! (kapcsolat) A firefoxba meg a menuk elso betujenek tetejet levagja 😞
Valaki tud valami magyarazattal szoldalni vagy segiteni? <#rinya>#rinya> Mar mindent megprobaltam! Tehat a kep: (bocs hogy bmp de a minosegromlas miatt tettem ebe hogy pont azt lasatok amit en latok 😊
HELP ME!!!!!!
Vagy csinálj egy elvadult frameset-et: felül teljes szélesség, középen három rész, alul teljes szélesség. A közepén egy pszeudo-iframe-et kapsz. 😊
Megjegyzés: biztonsági megfontolásokból az iframe-et a legtöbb böngészõ már alapból tiltja... 😊
Bye: Gusty
Valaki tudna passzolni nekem valami html csodát arra hogy egy beágyazott keret magassága akkora legyen mint a beágyazott oldal és ezt ne keljen mindíg álítani?
Elorei is koszi!
Bye: Gusty
http://www.hotscripts.com/PHP/Scripts_and_Programs/User_Management/index.html
Nézz szét itt, rendezd le a listákat hits vagy members rating alapján, és próbálj ki párat, legtöbbször itt a leírás a csomagban vagy a honlapján hogysmint kell telepíteni.
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu
és tudsz adni PHP kódot rá??
Arra hogy pl guest be akar lépni, jelszava asdf.
Ezeket beírja két input mezõbe, majd megnyom egy gombot.
Ezután az újratöltésnél lekódolod a jelszót a név segítségével (van rája parancs), majd egy adatbázisból lekérdezed, van-e ilyen páros. Ha nincs, akkor még megnézheted, hogy van-e ilyen név. Elsõ esetben legalább a nevet elrontotta, másosikban csak a jelszót. Ha mindkettõ stimmel, akkor beengeded.
Ez utóbbit vagy sütivel engeded, vagy munkafolyamattal. Utóbbiba nem mélyedtem bele.
Javascript az ami úgy megy
meg a dizájn 😊
Namármost.
Ahhoz, hogy egy beléptetõ rendszered legyen, két út van:
1: Valaki, aki foglalkozott ezzel, mutat egy linket, hogy letöltöd, feltöltöd, mûködik
2: belemélyedsz a php bugyraiba, aztán sütivel (ekkor belépni sem kell), és/vagy adatbázissal (ez az ajánlott) megoldod a problémát. Ha nem megy segítünk. Az egyetlen dolog, hogy elõtte php-ben el kell jutnod a Hello World-tõl némi feltételkezelésig, meg egy kis SQL ismeret sem árt. Nem tudom, milyen suliba jársz/jártál, de szvsz alapból google-val kéne próbálkozni (SQL-ben)
Php-ben alapvetõ segítséget nyújthat a www.php.net, mert van rajta egy többé-kevésbé magyar leírás, illetve a Tanuljon meg 24 óra alatt php-ben programozni (én is ezzel kezdtem) címû könyv
Amúgy nem értek hozzá
Annyit tok, hogy néhány honlap teszi a gépre a "sütit" az infókat tárol...
Én meg addig:
Szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet bejelentkeztetõ, regisztráló rendszert készíteni.
Úgy kellene, hogy minden embernek saját beállításai lehessenek....
Ez nagyon nehéz, vagy én vagyok a hülye?
Tudtok segíteni?
Addigis lécci nézzétek meg:
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
kék alapon szöveg, hogy javítás, új telepítés stb.....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
újraindítod a gépet
a menüben lesz egy olyan, hogy javítja, de ott asszem esc-et kell nyomni.
aztán leformázza
aztán felrakja az új windows-t
én vhogy így csináltam...ha nem így van, akkor bocs
Nehéz?
Szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet bejelentkeztetõ, regisztráló rendszert készíteni.<#pardon1>#pardon1>
Úgy kellene, hogy minden embernek saját beállításai lehessenek....<#law>#law>
Ez nagyon nehéz, vagy én vagyok a hülye?<#wave>#wave>
Tudtok segíteni?<#worship>#worship>
Addigis lécci nézzétek meg: