Resident Evil

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dbz
PS2-s verzióhoz, ez lemaradt.

dbz
Hali!

Valakinek nincs controlleren bepötyöghetõ kódja a Code Veronicához?
Én csak ilyen Gameshark-osat találtam, de az nem jó, mert nincs chipelve a gépem. De a végtelen élet pedig nagyon jól jönne, mert nehéz a game és kevés a green herb 😊

qtab986
Seth
Inkább fuss el. Az 1. rész valóban inkább a túlélésrõl szól, nem lehet csak úgy puffogtatni, kevés a lõszer, fõleg az elején

PSN ID.: Beegabor

Az újabb tárakig!
Most lett nekem resi 1 végigjátszásom, csak a gondom az hogy a kispisztolyból többet kell lõni egybe, hogy megmurdáljon. Annyi golyó meg nincs az elején, hogy egyesével leszedjem õket!
Solidus
Kell vennem egy kockát!!!

.:SOLIDUS:.

deep
No comment😊

deep
Hüpp, vége<#rinya>
DanielT
További update: zero és remake végignyomva 😊
deep
Update:
Resident 4 végignyomva, zero és remake a végén tart😊
És nincs több😞
deep
Mellesleg nálam most éli reneszánszát a sorozat.Megvettünk miatta 2 konzolt haverommal😊

Pc-n a munkahelyen toljuk a Resi 1-2-3-at.
Otthon meg már kivégeztük a Code:Veronikát PS2-n, GameCube-on a Resi Zero elsõ lemezét, közben belekezdtünk a Remake-be, hátravan még a 4, ahhoz hozzá se nyúltunk még.

Kicsit bejövõs😄
deep
Nincs magyar végigjátszás😞Egy órája keresem...
Az 1996 ban megjelent egyik 576 Kbyte újságban megtalálod.Amugy ha elakadtál, csak kérdezz, kívülrõl fújom a játék minden mozzanatát.
Seth
Sajna semmiféle patch nincs hozzá ami ezt orvosolná. Már túl régi a játék, nem ismeri a kártyád, ennyi...játsz szoftveresen 😊

PSN ID.: Beegabor

DanielT
Ha tud valaki arra megoldást, hogy miért vannak csíkok a Resi 1-2 Pc-s verziójában a képernyõn, akkor ne habozzon velem megosztani. Radeon 9800XT a kártya. 100%, hogy ez a ludas, mert szoftver renderingben nem jelentkezik a probléma és régebbi videókártyával sem. Semmi patch -et nem találtam.
misi9
Valak tudna nekem 1 linket adni, ahol a Resi 1-hez találok magyar végigjátszást?

PResident Evil
vááá ... ugyan itt járok és nem tudok semerre sem menni... egy mûterem az egséz, minden kép mögött kapcsoló, dede a legutolsó kép mögötti vmi fõkapcsoló mert még a zene is beindul... pls help 😊

malter
tudtok valamit a resident evil dead aim rol?állitolag pc re is lesz
ricsi1
azthiszem,mert nem végleges version

ricsi1
nekem is olyan

ricsi1
megvan EREDETI!

raziel.
ez most nem vágom😄DD
Silent hill 1-be zongorázni?
resident1-be viszont kell, told el a szekrényt és ott a kotta a zongorás terembe😊

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Kaplan
Az nem fog menni mert a NINTENDO felvásárolta a jogokat a CAPCOM-tól. a szerzõdés pedig arra vonatkozik hogy Gamecube-ra lesz a Resident Evil sorozat kb.2005-ig

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

hÁT ESZEM ÁGÁBA SINCS MAJD LESZ pc-N IS
Kaplan
Nincs cím vegyél egy Gamecubot és hozzá a RE1:Remake-t

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Felujított verziót honan tudom megszerezni ??

Én max a régivel játszottam aminek olyan volt a GRAFIKÁJA MINT A KÁSA 😊

CÍM ? ?
Kaplan
Ki ismeri innen a Resident Evil 1 felujított változatát amit GAMECUBE-Ra csináltak?DE hogy kinek van meg?(Nekem)

Waterhorse
Köszi!
Majd megpróbálom, de sajnos csak karácsonykor lesz a kezemben a game.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Faki
Optins texture valamit kapcsolj ki (már nemtom pontosan)

Waterhorse
Arra lennék kiváncsi, hogy a re3-ban miért van az hogy a hátterek itt ott csíkosak, nem lehet ezt kiküszöbölni valahogy, szerintem tuti nem az én példányom hibás, mert ugyanez a gond volt a demónál is, ráadásul azzal még egy másik gépen játszottam.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Shep
Már az a része megoldódott, csak a 2ben a videós rész nem azt még mindíg kicsiben játsza le.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Melyik ajtót nem tudod kinyitni? Irdd le hol található, mert a nevekre már nem emlékszem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Van egy kis problémám, a Resident Evil 3 ban a videók olyanok mintha 256színben játszaná le õket, pedig ha csak simán a winben nézem meg õket akkor jók, a másik hogy a játék alatt apró téglalapok láthatóak a textúráknál, olyan az egész mintha a képernyõ be lenne rácsozva. Régen a TNTmel jó volt de az új kártyával ilyen, mi lehet a megoldás rá? Megnéztem a 2õt is az meg jó abban nincsen rács. de abban meg a videók egy apró kockában kerülnek lejátszásra a képernyõ bal oldalán középen

Dikkma
mbalu.uw.hu -n tegnap még fenn volt film, nekem meg is van. De vcd, elég szar minőség. Majd lesz jobb is.
Egyébként most kipróbáltam a www.extra.hu/vipera2 oldalról letölthető re3-at, kira! 😊
Sephi
www.gamefaqs.com

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

GAMECUBE
hat az naggyon jo
király
rotator
Elvileg áprilisban (mármint az USA-ban).

GAMECUBE
mikor jon a film?
mert nagyon varom mar.
rotator
Volt már belőle tesztvetítés és szinte mindenkinek tetszett (még azoknak is, akik nem is ismerték a játékot). Olyasmi lett, mint az Aliens, csak zombikkal. A lickerről sajnos nincs információm, mert az addigra még nem készült el...

Shep
A film biztos el lesz toszva mivel amerikaiak csinaljak, stb stb

rotator
No emberek, még másfél napotok van rá, hogy megtervezzétek a mozifilm plakátját. 😊

GAMECUBE
itt egy fasza resi kep😊

vannak jobbak is, de ez most megteszi😊
GAMECUBE
nah mar csak GCre lesz resi, ugyhogy azt kell vennetek😊
Shep
Miután találkozol Sanchezel/ha jól emlékszem a nevére/ azután lehet odamenni a vonathoz és ott adják oda neked majd az övtáskát és ott lesz a kulcs is ha minden igaz

Shep
A vonatban ahol a katonák vannak, ha jól emlékszem

Shep
Mert a csavarkulccsal le kel szedni

Shep
Kicsit részletesebben mert nem ugrik be hol is vagy

Sephi
Jah volt mar ijen hogy alitolag ugy lesz es cvan:

Resident Evil PSX\PC
Resident Evil (Directors Cut) PSX
Resident Evil II PSX\PC
Resident Evil II (Dual Shook) vagymi PSX
Resident Evil III Nemesis PSX/PC
Resident Evil IV Code Veronica Dream Cast
Resident Evil Survival PSX
Resident Evil Zero N64

Nah szal ezek😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Shep
Na közben eszembe jutott, hol is tarthatsz, persze ha nem keverem valamelyik másik résszel. Ha jól sejtem ott ahol a kertben kell megverni Nemesist. Egyszerû a dolog fogod aztán meglövöd párszor, nem olyan nehéz persze azért jó ha van nállad first aid kit vagy növény. Szaladgálj elõle és visszafordulásból lõjj, persze játszhatsz Rambot is csak nem biztos hogy célravezet, bár én nem próbáltam úgyhogy lehet.

Shep
Segítek cak nem igzan tudom hogy hol is vagy most, ha megírod eszembejut és segítek.

Oldal 1 / 4Következő →