Resident Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Nézzd meg a gamesfaq.com-on

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sephi
Gyerekek jou hireim vannak! Olvastam egy ket magan lapon hogy volt ugye az a regi Kaland Jatek Kocskazat konyvek , a Steve Jackson es Ian Livingsotne altal kiaddot ugynevezett
" Az elatkozot haz". Emlekesztek? Nos az lesz az alap storyja egy ujonnan megjeleno RE clonnak! Alitolag mar 2002 tavaszan kiagyak es nagyon igenyes jatek lesz! jah a Konami agya majd ki aki a Silent Hill ell buszkelkedhetet!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Shep
Please help me!!!!!!!!!!!!!!!!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Please Help me!!!

neten nem teláltam nekem is CD-n van meg
de milyen újat?
az benn van
nekem rip van
milyen video kártya kella 3-hoz??
me nekem nemnagyon akar indulni
Törölt felhasználó
Akukacot nem fontos kinyirni a 3db be ugro reszen kell bekapcsolni a kapcsolot es le erezkedik egy letra es azon ki tudsz ketszmeredni a jukbol
Brana
milyen video kártya kell a 3-hoz???
hány Mb
kösz