Mennyit ülsz a gép elött?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy txt fileom, amibe írogatom a játékaim listáját. Akár másfél órát is el tudok tölteni a WinCommanderben, és könyvtárakat rendezgetek, ezt a txt-t írom, a félbehagyott isoimat pakolgatom, stb... 😊
az ilyen alkalmak tokeletesek arra hogy a szemetet letöröljuk 😊
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Régebben elég sokat ültem előtte,mostanában ha a munkát nem számítjuk akkor sajna elég keveset...
De kevés olyan játék van ami elől nehezen tudok felkelni(ilyen pl.most a civ3).
De kevés olyan játék van ami elől nehezen tudok felkelni(ilyen pl.most a civ3).
ezzel én is így vagyok. meg a játékkal is!
Én játék közben nem szoktam görcsölni rajta, csak arra döbbentem rá régebben, amikor felálltam a gép elol mert aludni kéne, hogy úristen elment az egész napom és nem csináltam semmit.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
nem kell pszichó. simán nem kell leülni. nekem is volt ilyen, ültem a gép elött, és azon görcsöltem, hogy nem kéne. aztán jött az elhatározás, és azóta "tiszta" vagyok 😊 pedig játszani már... a tombraider4 óta nem játszottam (most újra a wiz8-al meg a civ3-al)
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Sajnos már engem sem fognak meg a játékok. Régen egy Colonizationt transzban játszottam végig, több órát..
Az elmúlt két évben egy ilyen volt, az Outcast (vegyetek gurut)
De mégis játszom! CS, UT rulez, de minden mást is ami megjelenik.
És a legrosszabb, hogy már több órája el akarok menni tanulni, mégis 3-tól itt ülök a gép előtt. És éjfélig itt leszek.
Teljesen addikt vagyok, unom, nem csinálok közben semmit, de a gép előtt kell ülnöm!!
Asszem nemsokára megyek vmi pszichiáterhez.
Az elmúlt két évben egy ilyen volt, az Outcast (vegyetek gurut)
De mégis játszom! CS, UT rulez, de minden mást is ami megjelenik.
És a legrosszabb, hogy már több órája el akarok menni tanulni, mégis 3-tól itt ülök a gép előtt. És éjfélig itt leszek.
Teljesen addikt vagyok, unom, nem csinálok közben semmit, de a gép előtt kell ülnöm!!
Asszem nemsokára megyek vmi pszichiáterhez.
Hétköznap 3-4 óra net, hétvégén úgy 5 óra. Munka az kb napi fél-egy óra. A játékról meg már rég leálltam magam sem értem miért. Egy ideje leülök elé mondjuk heti egyszer hátha megragad valami mint régen de nem. Pedig a régi szép idok, amikor reggel fölkeltem és azt vettem észre, hogy odakint már sötét van...
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
hétközben átlagban napi egy óra.
de hétvégén meg szünetekben bepótolom rendesen!
délelőtt PC,dután foci,istenem a nyári szünet... na mindegy,nem álmodozom,ugyis mindjárt itt a téli!
de hétvégén meg szünetekben bepótolom rendesen!
délelőtt PC,dután foci,istenem a nyári szünet... na mindegy,nem álmodozom,ugyis mindjárt itt a téli!
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
2-3 óra hétköznap ebbol fél ora net 2és fél ora game.
hétvégén 10 ora kábé abbol 1-2 ora net 8-9 ora game
hétvégén 10 ora kábé abbol 1-2 ora net 8-9 ora game
napi 2-3 óra, hétvégén napi 7-9 óra. ebből:
játék: ált. semennyi v. nagyon kevés
munka: semennyi!!! :-)))
net: az összes!!!
játék: ált. semennyi v. nagyon kevés
munka: semennyi!!! :-)))
net: az összes!!!
ami csak van
remélem minél kevesebbet... de szakdolgozni meg dolgozni kellene, és emiatt kénytelen vagyok...
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
0-24
Jacek vacek
Nem.
Pl: emberek közé járock, gitározok, zenét hallgatok, csajozok, bulizok, szivarozok, piálok, telefonálok, tanulok stb.
Ennyi elég ?
Továbbá kb. olyan belül az agyad is mint a logód ?

Pl: emberek közé járock, gitározok, zenét hallgatok, csajozok, bulizok, szivarozok, piálok, telefonálok, tanulok stb.
Ennyi elég ?
Továbbá kb. olyan belül az agyad is mint a logód ?

Ja én is egyre kevesebbet! Grafikai tanfolyamra járok és inkább rajzolgatok otthon, meg aztán legalább hetente 2-szer bekéne baszni a haverokkal (
), meg van most egy nő is a láthatáron, szóval mostanság csak ilyen 5 percekre kapcsolom be a gépet... 😞
), meg van most egy nő is a láthatáron, szóval mostanság csak ilyen 5 percekre kapcsolom be a gépet... 😞 #158
Na jó ma meghazudtoltam magam.Nem voltam dolgozni és a nap felében TR3-aztam,a másik felében meg aludtam,azt úgy néz ki estére is itt maradok.
Azt azonban még mindíg fenntartom,hogy ezt nem bírnám ki minden nap.
Azt azonban még mindíg fenntartom,hogy ezt nem bírnám ki minden nap.
Hát, a baj az, hogy én is nagyon sokat, non-stop ülök, de legalább ennek a fele munka, tehát ezt a részét értelmesen töltöm el. De fogadjátok meg a tanácsom, és amint adódik alkalom, menjetek il inkább a haverokkal lógni/bulizni, stb., mert elhülyültök!
me a mostani tvk hany hz esek?... a 100 asokat kiveve...😊
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Anno meg a C64-es korszakomban ugyanez volt a helyzet csak akkor nem a 100 Hz-es FLATRON, hanem egy nagy OROSZ szinesteve (kemeny 50Hz) elott ultem egesz nap. (Wizard of Wor rulez!)
hat tobbet szeretnek mint amennyit van idom😞((
majd kapsz tõlem egy szép vírust és minden problémád megoldódik.
bocs de unatkozom
vagy ha tönkremegy egy idõ után unalmas a fekete képernyõ és othagyod mert nem tudod megcsináltatni a net nélkül.
Mostanában szar a gépem, úgyhogy semmit. Egyébként jó egy kis pihenõ, már kezdtem függõ lenni.
nekem isdn em van simpla 64 k!!!!jah netfüggõ egy hét nincsen ottan???????
várj számoljunk egy kicsit!!!!
Heheheh ha azt az egy hetet hozzá tesszük még mingid csak 415 vagy mennyi!!de ha jo leszel megkeresem azt ahol 550 orát voltam fent!!!!
jah és hogy valaki full online az senkit nem tud érdekelni attol te még nem ülsz a gép elött😊
Netfüggõ te olyan sokat vagy fent? és ezzel dicsekszel vagy panaszkodsz? ja a a háromszáz valamennyi orád megkora szorzoval jött ki?😊)))))na csá!!!
Netfüggõ😊))))))))))))))))))))))
ezt irja: napi átlag 14 ora😊)))))heheheh
ehhez képest abban a honapban ( ami szerinte a csucs) tehát abban ahonapban 10 orát netezett..átlagban!!!hehehe
hol az a 14 ora????ha te 14 orát neteznél nem 333 lenne az ora szám hanem kicsit több😊 hazudsz mint a vizfolyás!!!jah ha te 14 orát netezel átlag mutass már be a barátnõdnek😊))köszike!!!!
amugy szarni is magad alá szarsz......
ja és ez NAPI ÁTLAG!!!nem is a csucs!!! nekem ottan van 15 ora ios de az az egész este otthagyott gép..mikor töltöttem 300 megát!!!!!
várj számoljunk egy kicsit!!!!
Heheheh ha azt az egy hetet hozzá tesszük még mingid csak 415 vagy mennyi!!de ha jo leszel megkeresem azt ahol 550 orát voltam fent!!!!
jah és hogy valaki full online az senkit nem tud érdekelni attol te még nem ülsz a gép elött😊
Netfüggõ te olyan sokat vagy fent? és ezzel dicsekszel vagy panaszkodsz? ja a a háromszáz valamennyi orád megkora szorzoval jött ki?😊)))))na csá!!!
Netfüggõ😊))))))))))))))))))))))
ezt irja: napi átlag 14 ora😊)))))heheheh
ehhez képest abban a honapban ( ami szerinte a csucs) tehát abban ahonapban 10 orát netezett..átlagban!!!hehehe
hol az a 14 ora????ha te 14 orát neteznél nem 333 lenne az ora szám hanem kicsit több😊 hazudsz mint a vizfolyás!!!jah ha te 14 orát netezel átlag mutass már be a barátnõdnek😊))köszike!!!!
amugy szarni is magad alá szarsz......
ja és ez NAPI ÁTLAG!!!nem is a csucs!!! nekem ottan van 15 ora ios de az az egész este otthagyott gép..mikor töltöttem 300 megát!!!!!