Mennyit ülsz a gép elött?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Robinho 10, Julio Baptista 8
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
V9ykn8_TZL0
Minden órában 10 perc mozgás és a világon semmi bajod nem lesz a gépezéstõl(max a szemed megy tönkre^^).
V9ykn8_TZL0
"Üdv!
Nem találtam hasonló KOMOLYABB hangvételû topikot, pedig aktuálisnak érzem a témát, fõleg itt az SG.hu-n ahol a többség leég sokat csücsül monitor elõtt.
Szóval arról lenne szó, hogy valamelyik nap kocsikázás közben a lokál rádióban volt egy riport a számítógépes munkavégzéssel, és egyátalán a monitor elõtt üléssel kapcsolatban.
Szakemberek arról nyilatkoztak hogy a szervezet regenerálódása 1 óra monitor elõtt történt munka/játék után 150%-os, tehát másfél óra szükséges a teljes "tisztuláshoz". Kiséreltek bizonyították hogy az ember szervezete 3-4 óráig nagyjából bírja a terhelést, utána viszont rohamosan kászül ki, agresszívvá válik, és fizikailag is kezd egyre rosszabbul lenni. Tulajdonképpen erre hozták azt a törvényt hogy a számítógépes munkavégzés nem lehet több egy nap 6 óránál (ez nekem pl. új volt, ugyanis az én munkahelyemen 8 órás a munkaidõ) és hogy óránként 10 perc szünetet kell tartani.
Azért is figyeltem fel így a riportra mert május óta dolgozom az új munkaadómnál, és idõhiány miatt pont május óta nem sportolok rendesen. Szabadidõmben is inkább csak gémelek, hétvégén mondjuk party, de hétköznap fõleg hogy iylen esõs volt a nyár inkább csak lan-oztunk spanokkal. Na és milyen érdekes, pont május óta 2szer is beteg voltam, ráadásul nemrég milyen büszke voltam magamra hogy még náthás sem voltam leaglább 2 éve, pedig elég kemény tél volt a legutóbbi is.(A rádiómûsorban egyébként azt is hangsúlyozták, hogy immunrendszerünk is tönkremegy a sok számítógépezéstõl ,ezért fogékonybabak lehetünk bizonyos fertõzések elkapására)
Tehát számomra egyértelmû hogy emiatt érzem szarul magam sokszor.
A topik azért jött létre hogy pontosan gyûjtsünk cikkeket ehhez kapcsolódóan, esetleg ajánljunk megoldásokat, tapasztalatokat osszunk meg hogyan lehetnénk egészségesebbek."
Szerintem hülyeség...
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
...sose azt nézd...
www.napisajto.hu
játék / munka semmi
általában net és film nézés
a szemem csak photoshop után fáj néha
meg mostanában vibrál
ki fog folyni? o.@
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Ma már 2-4 attól függ de több nem.
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
el kellett búcsúztatni egy barátot...ment Ausztriába, ott szilveszterezik :-(
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
mi ez a hang?
mi ez a hang?
Most jöhetnék a rakás példákkal, hogy mit lehetne a "gépezés" helyett csinálni, de sztem tudod te ezeket, de lusta vagy.
Mert ugyanis a számítógép "ellustítja" az embert, mert minden "egyszerűbben" megy rajta, nem kell vele annyit gürcölni és ha mégse megy akkor meg hagyjuk a francba...na de ez hosszú....
Sztetek megér egy topicot ez a téma ?
Nyitok egyet, de most nem fogok beleírni, mert nincs időm / kedvem kifejteni a véleményem, majd vmikor az ünnepek alatt vagy amikor lesz időm.
de jönnek a szünetek ééés a buleeeek !!! .-)))
Dikkma szakadja el a gép elől, hidd el megéri !
Meg mindenki, nem kell moncsifüggőnek lenni !
coine is back
mi ez a hang?
wicki, itt is tekintettel kell lenned arra, akire akarsz, és akire nem, ezt remélem tudod.. max. nem figyelsz rá oda, nem válaszolsz.
mi ez a hang?
Most töltöttem le egy sensiva nevű progit. Olyan, mint a Black&White varázslásai, a Windows Desktopon. rajzolsz vmit a kurzorral, erre elindul egy program. Király, ezentúl nagyon sokat fogok ülni az asztal előtt 😊