407
Hülyébbek vagy szexisebbek?
-
#167 a mozdonyszőke feketét jelent, csak hogy tudd... -
#166 hát én se mondtam, hogy igen, csak hogy a nemszőkék közül a hülye plázacicákra jellemző, hogy mozsdonysőkére festik a hajukat és mivel ők sokkal többen vannak, mint az eredeti szőkék, ezért lerontják a szőkék imidzsét. -
peet69 #165 Én meg evvel értek 1 et -
#164 Szerintem meg nem hajszín kérdése az ész. -
Cat #163 egyetértek -
#162 ja, amúgy szeritem a szőkék nem az eredeti szőkék miatt hírhedtek, hanem mert a hülye másszínűek szeretik szőkére festeni a hajukat. -
#161 megszűnik, de ezt mesterséges intelligenciának hívják :) -
#160 Naná!!!
Csak azt nem értem, hogy gondolja valaki, hogyha egy szőke nő okos akkor más színűre fesse a haját, egyúttal mindjárt meg is szűnik szőke nőnek lenni -
peet69 #159 Már pedig te okos nő vagy igaz ?
:P -
#158 Na nehogy már egy okos nő ne olyanra fesse a haját amilyenre akarja!!!! -
#157 ehh, szökék.. :P -
Cat #156 1. nem fogják kimondani, csak akkor ha bármilyen apró hibát csinál
2. inkább érezni fogja ismeretlenek előtt, mert ugye az első benyomás a döntő -
#155 Egy okos nő nem foglalkozik vele ha leszőkézik. -
Cat #154 egy okos nőt zavar ha leszőkézik, tehát ő nem festi be a haját ilyenre + ha eredetileg ilyen, akkor átfesti
ugyanigy fordítva az originális barna/fekete nőknél, csak ők akkor festik szőkére ha akarnak vmit -
#153 Hát eddig volt két Gréta nevű osztálytársam, mind a ketőő baromi vonzó nő, de olyan buták, mint amilyennek egy "szőkenő"-nek lenni kell. Tehát hülyébbek és szexisebbek. De nekem speciell aránylag kevés szőke tetszik, ha valamelyik igen, akkor az nagyon!
Uff, szóltam -
#152 Ez igaz. Mindegy hogy barna, vörös feketve vagy szöke akkor is lehet 1 nő bamba vagy zseni. -
#151 nemhiszem, hogy a hajszín és az intelligencia bármilyen összefüggésben lehet... kicsit rasszista ötlet lenne -
#148 SZÖKÉK rulez...szebbek ezek a hülye nők:) -
#147 én szeretem a szőkéket :-) nyami nyam -
#146 aha! fogta magát a haja és egyik hónapról a másikre bebarnult! -
#145 bebarnult?
AI.
Mesterséges Intelligencia..
:-()
-
#144 1xűen nők rulez azt ennyi :-D -
#143 na ezt a topicot is jó régről szedtem elő!
szőkekről jut eszembe: egyik barátnőm szőke és nyár óta elkezdett bebarnulni a haja. tisztára el van keseredve, hogy tiszta barna lesz! alig ismer magára a tükörben!
csak azért mondom, mert vannak, akik büszkék a szőkégükre! és szeretika szőkés vicceket!