407
Hülyébbek vagy szexisebbek?
  • Kata
    a mozdonyszőke feketét jelent, csak hogy tudd...
  • FtranX
    hát én se mondtam, hogy igen, csak hogy a nemszőkék közül a hülye plázacicákra jellemző, hogy mozsdonysőkére festik a hajukat és mivel ők sokkal többen vannak, mint az eredeti szőkék, ezért lerontják a szőkék imidzsét.
  • peet69
    Én meg evvel értek 1 et
  • MIMACSKA
    Szerintem meg nem hajszín kérdése az ész.
  • Cat #163
    egyetértek
  • FtranX
    ja, amúgy szeritem a szőkék nem az eredeti szőkék miatt hírhedtek, hanem mert a hülye másszínűek szeretik szőkére festeni a hajukat.
  • FtranX
    megszűnik, de ezt mesterséges intelligenciának hívják :)
  • MIMACSKA
    Naná!!!
    Csak azt nem értem, hogy gondolja valaki, hogyha egy szőke nő okos akkor más színűre fesse a haját, egyúttal mindjárt meg is szűnik szőke nőnek lenni
  • peet69
    Már pedig te okos nő vagy igaz ?
    :P
  • MIMACSKA
    Na nehogy már egy okos nő ne olyanra fesse a haját amilyenre akarja!!!!
  • Pyx #157
    ehh, szökék.. :P
  • Cat #156
    1. nem fogják kimondani, csak akkor ha bármilyen apró hibát csinál
    2. inkább érezni fogja ismeretlenek előtt, mert ugye az első benyomás a döntő
  • Davidus
    Egy okos nő nem foglalkozik vele ha leszőkézik.
  • Cat #154
    egy okos nőt zavar ha leszőkézik, tehát ő nem festi be a haját ilyenre + ha eredetileg ilyen, akkor átfesti

ugyanigy fordítva az originális barna/fekete nőknél, csak ők akkor festik szőkére ha akarnak vmit
  • Z
    Hát eddig volt két Gréta nevű osztálytársam, mind a ketőő baromi vonzó nő, de olyan buták, mint amilyennek egy "szőkenő"-nek lenni kell. Tehát hülyébbek és szexisebbek. De nekem speciell aránylag kevés szőke tetszik, ha valamelyik igen, akkor az nagyon!

Uff, szóltam
  • Morfi
    Ez igaz. Mindegy hogy barna, vörös feketve vagy szöke akkor is lehet 1 nő bamba vagy zseni.
  • Efreet
    nemhiszem, hogy a hajszín és az intelligencia bármilyen összefüggésben lehet... kicsit rasszista ötlet lenne
  • CSOCSO
    SZÖKÉK rulez...szebbek ezek a hülye nők:)
  • JarŁ
    én szeretem a szőkéket :-) nyami nyam
  • ipszilon
    aha! fogta magát a haja és egyik hónapról a másikre bebarnult!
  • Frank99
    bebarnult?

AI.
    Mesterséges Intelligencia..

:-()
  • Coine
    1xűen nők rulez azt ennyi :-D
  • ipszilon
    na ezt a topicot is jó régről szedtem elő!
    szőkekről jut eszembe: egyik barátnőm szőke és nyár óta elkezdett bebarnulni a haja. tisztára el van keseredve, hogy tiszta barna lesz! alig ismer magára a tükörben!
    csak azért mondom, mert vannak, akik büszkék a szőkégükre! és szeretika szőkés vicceket!