407
Hülyébbek vagy szexisebbek?
-
#207 na pl ő igen..;)
Ő 1 komondottan ok-s szöszi...:D -
#206 Ezt kérem visszatenni a veszettbe
-
Mézár #205 Én imádom a szőke lányokat,főleg azokat,akik MINDENHOL szőkék:). Szerintem ez nagyon ritka,eddig még csak egy ilyennel találkoztam,de ő elég mély nyomokat hagyott bennem.Ha tudtok ilyen leányzóról,szóljatok,szívesen kapcsolatba lépnék vele.Üdv! -
#204 -
peet69 #203 De jó ujra látni amugy -
#202 Jaja hát sokat lehet dobni még egy lány szépségén ha jó a fotós...stb.
[egyetért] -
peet69 #201 -
peet69 #200 Megadommagam?? hmm?
legyen megadommagam -
#199 Nem, ez linkelés. -
peet69 #198 ez lopás :DDD -
#197 sztem nem -
#196 "...hogy nem jó a csaj..." -
#195 MEgnéztem most a CKM oldalán. :) Nem azt mondtam, hogy jó a csaj, hanem azt, hogy a csinosságán még dobott a fotó. -
#194 Na maradjunk annyiban mivel a többi képet nem láttad, hogy trükkök ide vagy oda nagyon jó a csaj... -
#193 Nem szoktam CKM-et venni. Csak FHM-t, Elle-t. :)
Mondjuk a lány is csinos, de még többet dob rajta a beállítás, meg az applikációk. -
#192 Az új CKM-ben van róla soksok kép. Komolyan ez még a legszarabb kép. Valami iszonyat jó a csaj... -
Prowler001 #191 Ennek aztán van tüdeje :) -
#190 -
#189 Azért replikázok egyet... :)
-
#188 Hű de szexi! Honnan szedted? :) -
#187 -
#186 Jaj istenem, a szívem ilyentől omol a porba... :(
-
#185 -
#184 hmm...áh -
#183 -
#182 na mégecce!!! -
#181 a nyavalya törje ki... -
#180 -
#179 yes! -
#178 Szőkék rulez! -
#177 Azért a szőke nők között is sok a sík hülye...én csak azt mondom nem hajszín kérdése...:)) -
peet69 #176 erre csak ennyit mondok -
#175 Mennyire igazad van!
Én ugy utálom az általánosítást hoyg a szöke nök buták egyáltalán nem igy van.
Én magam részéröl az okos szöke nökre bukok és van rengeteg.
teljesen midegy milyen hajra festeti magát a plázacica amugy is buta marad akármilyen haja van de egyfestett haju lány <> Butával max anyit jelent nem tetszet neki az eredeti hajszine ennyi az ugnolyan hülyeség lenen hoyg a kék szemü buta a zöld szemü aranyos a barna szemü meg ilyenolyan...
Engem pl vonz a szöke haj kék szem de láttam épp elég nem festet haju nbarnát feketét akik megszolalásig voltak tökéletesek mert mikor megszólaltak kiesett a kapa a szájukon. -
[Walaki]D`Lair #174 VÁÁÁÁH!!!! -
#173 No és a szőke olaj? -
peet69 #172 Ezen bahaltam -
#171 hehe, tuti hogy valodi... :P -
#170 Szőke kóla rulez. -
#169 igen? -
#168 [Kata festett szőke, hogy ronccsa a szőkék imiddzsét]