Szőkék rulez?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. nem fogják kimondani, csak akkor ha bármilyen apró hibát csinál
2. inkább érezni fogja ismeretlenek elõtt, mert ugye az elsõ benyomás a döntõ
2. inkább érezni fogja ismeretlenek elõtt, mert ugye az elsõ benyomás a döntõ
egy okos nõt zavar ha leszõkézik, tehát õ nem festi be a haját ilyenre + ha eredetileg ilyen, akkor átfesti
ugyanigy fordítva az originális barna/fekete nõknél, csak õk akkor festik szõkére ha akarnak vmit
ugyanigy fordítva az originális barna/fekete nõknél, csak õk akkor festik szõkére ha akarnak vmit
Hát eddig volt két Gréta nevû osztálytársam, mind a ketõõ baromi vonzó nõ, de olyan buták, mint amilyennek egy "szõkenõ"-nek lenni kell. Tehát hülyébbek és szexisebbek. De nekem speciell aránylag kevés szõke tetszik, ha valamelyik igen, akkor az nagyon!
Uff, szóltam
Uff, szóltam
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
nemhiszem, hogy a hajszín és az intelligencia bármilyen összefüggésben lehet... kicsit rasszista ötlet lenne
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
bebarnult?
AI.
Mesterséges Intelligencia..
:-()
AI.
Mesterséges Intelligencia..
:-()
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
na ezt a topicot is jó régrôl szedtem elô!
szôkekrôl jut eszembe: egyik barátnôm szôke és nyár óta elkezdett bebarnulni a haja. tisztára el van keseredve, hogy tiszta barna lesz! alig ismer magára a tükörben!
csak azért mondom, mert vannak, akik büszkék a szôkégükre! és szeretika szôkés vicceket!
szôkekrôl jut eszembe: egyik barátnôm szôke és nyár óta elkezdett bebarnulni a haja. tisztára el van keseredve, hogy tiszta barna lesz! alig ismer magára a tükörben!
csak azért mondom, mert vannak, akik büszkék a szôkégükre! és szeretika szôkés vicceket!