Szőkék rulez?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pyx
ehh, szökék.. 😛

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

1. nem fogják kimondani, csak akkor ha bármilyen apró hibát csinál
2. inkább érezni fogja ismeretlenek elõtt, mert ugye az elsõ benyomás a döntõ

Davidus
Egy okos nõ nem foglalkozik vele ha leszõkézik.

V9ykn8_TZL0

egy okos nõt zavar ha leszõkézik, tehát õ nem festi be a haját ilyenre + ha eredetileg ilyen, akkor átfesti

ugyanigy fordítva az originális barna/fekete nõknél, csak õk akkor festik szõkére ha akarnak vmit

Z
Hát eddig volt két Gréta nevû osztálytársam, mind a ketõõ baromi vonzó nõ, de olyan buták, mint amilyennek egy "szõkenõ"-nek lenni kell. Tehát hülyébbek és szexisebbek. De nekem speciell aránylag kevés szõke tetszik, ha valamelyik igen, akkor az nagyon!

Uff, szóltam

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Morfi
Ez igaz. Mindegy hogy barna, vörös feketve vagy szöke akkor is lehet 1 nõ bamba vagy zseni.

Efreet
nemhiszem, hogy a hajszín és az intelligencia bármilyen összefüggésben lehet... kicsit rasszista ötlet lenne

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

CSOCSO
SZÖKÉK rulez...szebbek ezek a hülye nők😊
JarŁ
én szeretem a szőkéket :-) nyami nyam
ipszilon
aha! fogta magát a haja és egyik hónapról a másikre bebarnult!

Frank99
bebarnult?

AI.
Mesterséges Intelligencia..

:-()

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Coine
1xűen nők rulez azt ennyi :-D

ipszilon
na ezt a topicot is jó régrôl szedtem elô!
szôkekrôl jut eszembe: egyik barátnôm szôke és nyár óta elkezdett bebarnulni a haja. tisztára el van keseredve, hogy tiszta barna lesz! alig ismer magára a tükörben!
csak azért mondom, mert vannak, akik büszkék a szôkégükre! és szeretika szôkés vicceket!