407
Hülyébbek vagy szexisebbek?
-
bcrics #407 most virrasztok,,luluka is pihen:)...én meg alig bírok szuszogni,ráadásul ragad eza kurva billentyüzet hogy rohadna meg. -
bcrics #406 aza baj hogy luluka szokott pihenii??minek virrasszon??...teszi az a dolgát amikor kell:) -
#405 nem virrasztasz éjszaka???? luluka sem??? na bazz ott a baj:DDDD -
bcrics #404 van csaak ,,muszály mondanom vmit hogy lehiggadj!!tudod bölcs vagyok:DD..mint a bagoly,,,monnyuk éccakánként nem szoktam annyira virrasztani,meg nem is eszek patkányhúst de ,,érted na ugye
-
#403 na ugye máris nincs olyan nagy arcod... -
bcrics #402 öö..megfogtál,,én nem tudom:) -
#401 óóóó természetessen csak ha hagyom magam, nemde??? mit akarsz te a kis félén luluddal?????:-P -
bcrics #400 a te csájjje te!!vigyázáá mer lehet énis beinzultálok neked vmit:DD.lá -
#399 miért ne???:DDDD -
bcrics #398 háde most mér inzultász he?? -
#397 és kussolsz ha szájba váglak.... -
bcrics #396 azé ne érintkezzünk fórumozó táesunkal jó,!jó?...a szabályokat tartsuk be rendben,,,!!nem eszel ha nem mondom,,nem isol ha nem mondom,,nem beszélsz ha nem mondom!!:DD...és fekszel ha mondom;) -
#395 -
bcrics #394 ajjj ugyulabugyula:D -
#393 na én is valahogy igy gondoltam... -
bcrics #392 a kivétel erősíti a szabályt,a te esetedben! -
#391 óóó szégyelld magad bazz.... -
bcrics #390 feketék mindenképp... -
blackgamer #389 [center] -
Bájital #388 én szőkének születtem...soha nem festettem,de sajna már pár éve kell...egyszer próbáltam meg vöröses szőke,mintha nem is én lettem volna... -
#387 soha nem lennék szöke mert nem allna jol ugyh maradok a feketénél...
egyebkent ostobasag a hajszin alapjan dönteni -
#386 nemannyira szeretem a szösziket -
#385 Mind kettő, de imádnivalóak...pl.: #345. A #341 -es komment írója pedig dögöljön meg minnél hamarabb.. -
sweex1 #384 Ő kicsoda? Nagyon csinos.
-
#383 vörös sunák rulez
-
#382 up -
#381 ezt jól meggondoltad ??? -
#380 :) -
#379 szintén szőke? -
#378 Hülyébbek Hülyébbek Hülyébbek Hülyébbek Hülyébbek Hülyébbek Hülyébbek Hülyébbek Hülyébbek Hülyébbek Hülyébbek Hülyébbek -
#377 Kétszer ment.. bocsi -
#376 Barnák rulez! :) -
#375 Barnák rulez! :) -
#374 jó ,megdumáltuk ...:)
(legalább is ilyen jelleggel ... :D ) -
#373 wow :) most erre had ne mondjak semmit, asszem kimeritettuk a tmat:)
-
#372 igaz ... -
#371 ez a génektől függ ... -
#370 fehér embernél nincs -
#369 ok, gondolom most a borpigmentre gondoltal. Szted a haj mitol szoke vagy fekete, es van-e osszefugges a haj es borszin kozt ?:) -
#368 de ez a pigmentjeitől függ főként ...agyas ...