407
Hülyébbek vagy szexisebbek?
-
#367 halottal mar arrol, vagy tapasztaltad is, hogy a sotet borueknek(sotet haj is) erosebb a testszaguk ?, pl negerek. Ezt a sajat orroddal konnyen megtapasztalhatod, eleg ha csak elmegy melletted az utcan, vagy boltban odallsz melle. furodhet o, es hasznalhat dezodort is... ja igen, es a lenyeg: sztem nagyon kellemetlen, legalabbis az en "feher" orromnak:) -
#366 semmi köze a hajszínnek a bőr illatához, segglyuktól orrhegyig -
#365 "az se hajfüggő, nem értem, mi köze hozzá" ebbol meg en nem, hogy mirol beszelsz!
de tokmindegy, a topicra valaszolva sztem: hulyebbnek nem hulyebbek, es sztem sexisebbek. -
#364 az se hajfüggő, nem értem, mi köze hozzá -
#363 Nezd meg a csajok alkarjat, ezt a legkonnyebb leellenorizned, vagy az arcon a pajesz kornyeket. Ha kifejezetebb ez a resz(es ez nem szokeknel az, de foleg feketeknel)akkor mindenhol az. A feketeknek, barnaknak nemcsak h sotetebb, de erosebb, tobb szoruk is van. Hidd el, hogy nem feluletesen vizsgaltam ezt meg. Persze ez nem szabaly, de nagyreszt igaz.
Yeltzin: nekem meg volt olyan csajom akinek nem kellett! szorteleniteni pl a labat. Az intim reszeket persze igen, de ha nem tette volna se lett volna jungle:)
Ja igen, es a korosztalyuk 24-26 koze esett.
Az illat ami nekem tetszik, az arcon a szem es arccsont kiemelkedesenel erezheto. (nem parfumokrol beszeltem, bakker)
-
#362 igen (részben) ... ezt kihagytam ... -
#361 a bőr illata attól is függ, mit ettél/ittál -
#360 nincsen kevesebb szőrzetük csak a fekete szőrzetet jobban és többnek lehet látni ...nézz csak meg 1 sötét szőrzetű ff lábát pl. és 1 szőkéét ...!
a bőr színe a pigmenektől függ és az ún. festéknyag termelődése szabályozza valamelyest a bőr illatát ...
a jó illat még függ az ápoltságtól és ,hogy milyen parfümöt használ a hölgy ...:) -
#359 ebben igazad van ...
-
#358 látom,rossz megvilágításból nézed az egészet ... -
#357 látod ezt nemtom, sose volt még olyan nőm, aki nem szőrtelenített
a hajszín és a bőr illata meg tuti h nem függ össze -
#356 A szoke noknek kevesebb/gyerebb a testszorzetuk, es a borul illata is jobban tetszik. -
#355 sztem meg nem hajfüggő -
#354 hmm rulez kepek: amugy sexisebbek a szokek sztem -
#353 szőke? -
ancika #352 hi mindenki
-
szando #351 ez tetszik :)
minden szempontból :) -
szando #350 lol úgy látom asszociálás nemmegy.
mind1 majd belejössz :) -
#349 semmi baja -
tRsgege #348 azt a k..a szerencsetlen bmw, hogy a tulaj is ottmaradt volna ... -
#347 ezt a képet már régóta keresem, köszi
(ha nőkkel vitázom ez az aduász) -
#346 -
#345 -
tRsgege #344 lol.. "szerintem a festett szöke csajok többsége csak azért festeti szökére a haját hogy hamarabb ülhessen be egy auidiba "
Ez mekkora hulyeseg ennek semmi koze a hajszinhez. -
Skill #343 hmm hozzáfüzném 341 hez hogy inkább aki qurva vagy qrvajol akar kinézni az szökéri festi a haját mert arra gerjed a férfi nép! :)
szerintem a festett szöke csajok többsége csak azért festeti szökére a haját hogy hamarabb ülhessen be egy auidiba!
egyéként szép lányok ;) arra pont jok >) -
Ben C #342 jóvótá. -.- -
#341 Mekkora egy büdös kurvák ezek a szőkék,kivétel nélkűl -
#340 sztem nem -
#339 -
#338 -
#337 tök mind1 ha jolnéz ki a csaj,hogy milyen a hajszíne -
#336 -
#335 -
#334 -
#333 -
#332 Szőkék rulez?
-
még mindig rulez! -
Szőkék rulez! -
Szőkék rulez! -
flashX #328 Igen, szerintem is! Egy szép szőke lány jobban tetszik első látásra, mint egy szép barna vagy egyéb hajszínű lány.