407
Hülyébbek vagy szexisebbek?
  • uniu
    halottal mar arrol, vagy tapasztaltad is, hogy a sotet borueknek(sotet haj is) erosebb a testszaguk ?, pl negerek. Ezt a sajat orroddal konnyen megtapasztalhatod, eleg ha csak elmegy melletted az utcan, vagy boltban odallsz melle. furodhet o, es hasznalhat dezodort is... ja igen, es a lenyeg: sztem nagyon kellemetlen, legalabbis az en "feher" orromnak:)
  • Yeltzin
    semmi köze a hajszínnek a bőr illatához, segglyuktól orrhegyig
  • uniu
    "az se hajfüggő, nem értem, mi köze hozzá" ebbol meg en nem, hogy mirol beszelsz!
    de tokmindegy, a topicra valaszolva sztem: hulyebbnek nem hulyebbek, es sztem sexisebbek.
  • Yeltzin
    az se hajfüggő, nem értem, mi köze hozzá
  • uniu
    Nezd meg a csajok alkarjat, ezt a legkonnyebb leellenorizned, vagy az arcon a pajesz kornyeket. Ha kifejezetebb ez a resz(es ez nem szokeknel az, de foleg feketeknel)akkor mindenhol az. A feketeknek, barnaknak nemcsak h sotetebb, de erosebb, tobb szoruk is van. Hidd el, hogy nem feluletesen vizsgaltam ezt meg. Persze ez nem szabaly, de nagyreszt igaz.
    Yeltzin: nekem meg volt olyan csajom akinek nem kellett! szorteleniteni pl a labat. Az intim reszeket persze igen, de ha nem tette volna se lett volna jungle:)
    Ja igen, es a korosztalyuk 24-26 koze esett.
    Az illat ami nekem tetszik, az arcon a szem es arccsont kiemelkedesenel erezheto. (nem parfumokrol beszeltem, bakker)
  • krisztike
    igen (részben) ... ezt kihagytam ...
  • Yeltzin
    a bőr illata attól is függ, mit ettél/ittál
  • krisztike
    nincsen kevesebb szőrzetük csak a fekete szőrzetet jobban és többnek lehet látni ...nézz csak meg 1 sötét szőrzetű ff lábát pl. és 1 szőkéét ...!
    a bőr színe a pigmenektől függ és az ún. festéknyag termelődése szabályozza valamelyest a bőr illatát ...
    a jó illat még függ az ápoltságtól és ,hogy milyen parfümöt használ a hölgy ...:)
  • krisztike
    ebben igazad van ...
  • krisztike
    látom,rossz megvilágításból nézed az egészet ...
  • Yeltzin
    látod ezt nemtom, sose volt még olyan nőm, aki nem szőrtelenített

a hajszín és a bőr illata meg tuti h nem függ össze
  • uniu
    A szoke noknek kevesebb/gyerebb a testszorzetuk, es a borul illata is jobban tetszik.
  • Yeltzin
    sztem meg nem hajfüggő
  • uniu
    hmm rulez kepek: amugy sexisebbek a szokek sztem
  • Yeltzin
    szőke?
  • ancika
    hi mindenki
  • szando
    ez tetszik :)
    minden szempontból :)
  • szando
    lol úgy látom asszociálás nemmegy.
    mind1 majd belejössz :)
  • Yeltzin
    semmi baja
  • tRsgege
    azt a k..a szerencsetlen bmw, hogy a tulaj is ottmaradt volna ...
  • franc0
    ezt a képet már régóta keresem, köszi

(ha nőkkel vitázom ez az aduász)
  • Yeltzin
  • Yeltzin
  • tRsgege
    lol.. "szerintem a festett szöke csajok többsége csak azért festeti szökére a haját hogy hamarabb ülhessen be egy auidiba "

Ez mekkora hulyeseg ennek semmi koze a hajszinhez.
  • Skill
    hmm hozzáfüzném 341 hez hogy inkább aki qurva vagy qrvajol akar kinézni az szökéri festi a haját mert arra gerjed a férfi nép! :)
    szerintem a festett szöke csajok többsége csak azért festeti szökére a haját hogy hamarabb ülhessen be egy auidiba!
    egyéként szép lányok ;) arra pont jok >)
  • Ben C
    jóvótá. -.-
  • f2d
    Mekkora egy büdös kurvák ezek a szőkék,kivétel nélkűl
  • Hercegnő Barbie
    sztem nem
  • Yeltzin
  • Yeltzin
  • Norbi5
    tök mind1 ha jolnéz ki a csaj,hogy milyen a hajszíne
  • Yeltzin
  • Yeltzin
  • Yeltzin
  • Yeltzin
  • kcsbubi
    Szőkék rulez?

• kcsbubi

még mindig rulez!
  • kcsbubi

Szőkék rulez!
  • kcsbubi

Szőkék rulez!
  • flashX
    Igen, szerintem is! Egy szép szőke lány jobban tetszik első látásra, mint egy szép barna vagy egyéb hajszínű lány.