215
Hogyan kell táncolni egy Discoban?
-
manson222 #215 -
manson222 #214 -
olivaoil #213 Én ajánlanám még a tánchoz, hogy húzz fel egy jól mosott, kivasalt szép kis fehér inget és abban menj Disco-ba.
Meglátod, szeretni fognak! -
#212 most komolyan, ez tánc? ez egy fos -
bumate90 #211 Hip hop Solo 2011 -
bumate90 #210 Hip hop Duo 2011 -
bumate90 #209 Igen tényleg elég sokat ismételtem, volt egy flash a felénél :)
-
#208 Egy észrevétel, remélem nem bántalak meg....
Bő rövidnadrágban nem érvényesülnek annyira a láb mozdulatai, sztem többet takar el a mozdulatokból, mint kellene...talán kevésbé bő jobban hagyná érvényesülni a mozdulatok összehangoltságát...stb., látványosabb lenne.
Az utolsó felvételhez: ügyes vagy, változatosabb mozdulatsorok is mennének sztem. A vége ismétléssorozatnak tűnt. Az előző felvételekből látszott, hogy tudsz ennél többet is... -
bumate90 #207 Azoknak akik szeretik a hiphop-ot. -
bumate90 #206 -
bumate90 #205 -
bumate90 #204 -
#203 Dance Training: Learn to dance - Viennese Waltz
-
#202 tele a net oktató videókkal, persze partner se lenne rossz hozzá :)
Ultimate Emergency Dance Lessons
AVI | English | Length: 01:18:18 | 560x416 | 25 fps | XviD 1212 kbps | MP3 80 Kbps 48 KHz Stereo | 678 MB -
szedRick #201 na ezért ez is valami hogy felvállalja magát! Lehet róla példát venni csak azért ne ilyen szinten ahogy ő gondolja -
#200 ték
-
#199 így e-e?
[flash]http://www.youtube.com/v/GgfJGQ1-I9w&NR=1[flash] -
#198 szivböl:) -
#197 Jó de hülye vagyok a dátumot nem is néztem:DKíváncsi ennék discomen aki már 21 éves most táncol e már.XD -
#196 Hoppá ilyen topic is van?Nagyon jó:D
A gyerek discoba sikeresebb lenne mert ott nem egyedül nyomná.Van önbizalma az biztos.Nah hogy most ez veleszületett vagy inkább szájon át bevitt:D azt nemtom.Bár inkább az utóbbi.Leégette magát egy időre. -
Devon Májsz #195 :D ez eredetileg valami zúzós szára nyomja
azért van pár jó mozdulata:) -
#194 így? :D -
#193 Így kell táncolni!
Judson Laipply - Evo of dance -
SlayR #192 Egyetértek...bár én igazából mindig akkor tok felszabadult lenni ha én diktálom a tempot és látom mindenki jólérzi magát még a pult mögött is táncraperdülök :D -
#191 Nah én is íriok ide egy két dolgot :) Éppen tegnap voltam egy jó kis buliban 4ig szarra tancoltuk magunkat :)
Előszőr én sem mertem tancolni.. de egyre többet jarsz discoba utanna egyszeruen mar nem birod ki tanc nelkul..
mi kell kezdőként, hogy felszabadultan tancolj?:
-kicsi ritmusérzék.. nem kell tanciskola meg ilyen f...ok
-ha nagyon gatlasos vagy akkor kis alkohol
- LEGFONTOSABB: haverokkal kell menni akik tancoslábuak :)
Csajozáshoz meg csak annyit fűzök hozzá...
Pl tegnap fél óra után felugrottunk szinpadra és ott nyomtuk, volt bennünk kicsi pia, masok is megbátorodtak feljöttek csajok is.. Onnantol már csak oda kell menni és nem szarozni megfogod előről hátulról, ahonnan esik, de csak finoman, mert a pofon az másnap is látszik és ciki :D -
#190 überbeszaras tápig volt -
#189 igyen kell -
Ben C #188 Állat. -
Sinbad #187 Nézzétek meg a You Got Served című filmet, a történet gatyi, de ahogy táncolnak benne.... nem semmi -
homokhat #186 -
#185 yee:))
-
#184 "Hogyan kell táncolni egy Discoban?"
Hát így: [következik egy kis igazi DISCO fíling]
-
#183 fredaszter basszameg !
tap tap tap tap taptap tap taptaptaptap tap tap tap tap
tap tap tap tap taptap tap taptap -
#182 -
#181 ha iszó', ott is fogsz ugrálni, ahol nincs is gödör..... -
Puntigamer #180 a 4,es nagyon lol :) -
#179 hogyan? JÓ GYORSAN! -
Vlala #178 Technokol Rapid rulz... -
#177 nitro higítót próbáltad már? nagyon gyors!!! -
Vlala #176 szvsz ahogy akarsz. Ha valaki kiröhög, nem biztos, hogy te vagy az ügyetlen, lehet, hogy csak ő hülye. Bár discokkal hadilábon állok, olyan csattogást egész nap hallgathatok az építkezéseken, a villogást meg úgysem szeretem...
Pár tipp discotánchoz, ahogy én látom:
1. képzeld azt, hogy hangyák másznak a hátadon;
2. ha ez nem megy, feküdj egy hangyabolyba discozás előtt;
3. mindig mindened mozogjon;
4. tegyél rajzszögeket a cipődbe;
5. ha ez sem vált be, nyúlj a 230V-ba.