641
X-Men I-II-III.
-
#641 jó megnéztem az új részt, nem volt rossz film szép látványos, de hogy kb úgy törölte az egész idősíkot, mint az új Star Trek filmek az egész Trek univerzumot, az biztos :D -
#640 elkezctem nézni az x-men filmeket mert eddig sose láttam egyiket se :D
most fejeztem be asszem az 5. filmet, és nem értek egy dolgot:
Charles Kuba szigeténél 24 évesen kb. kap egy golyót ami miatt már nem tud elvielg lábra álni hisz mutatják is az iskolát meg a toloszékét. ehez képest pár év mulva a gátnál ahol Wolverine-t mutotték (vagy az a bizonyos sziget) megjelenik Picard kapitány már kopaszon helikopterrel, és itt még tud járni xD -
#639 van benne x-men is -
a zsírkereskedő #638 nem itt a helye:D de jó a trailer -
#637 ajánlom mindenkinek
aki tud angolul -
#636 Nov 19-én lesz képregénybörze,
Budapest, IV.kerület Munkásotthon utca 3. szám alatti Általános Iskola
Ott biztosan megtalálod. -
mephisto11 #635 Sziasztok.Tudom hogy nem ide illik de nincsen meg véletlenül valakinek az X-Men sorozat képregénybe?Nekem a 36.-ik szám tól kellene!Persze eladó....Köszi üdv...Mégegyszer bocs az offolás miatt! -
#634 de az is jó mikor molekuláira szed dolgokat -
K Ace #633 Az x-men 3 dvd-n a kimaradt jelenetek közt van egy kibővített változata annak mikor Phoenix leamortizálja a szigetet. Vmi iszonyat jó. Simán betehették volna a rendes filmbe. -
#632 Wolverine filmről meg annyit,h sztem csak jó lehet! Nekem tuti,h tetszeni fog -
#631 Szerintem az X3 inkább az érzelmekre hatott,de azért volt akció ebben is bőven! Főleg mikor megvédték az Alkatraszt vagyis a labort!
Tegnap megnéztem DVD-n a kimaradt jeleneteket és volt benne jó kis epizódok amik kelletek volna a filmbe,de volt olyan is amire azt mondom,h felesleges volt filmkockát pazarolni rá! -
#630 Aaaaaz igen...hamis szerződés.... -
Dracco #629 Cervusz Bokafix,
Nem, nincsen a közelemben videotéka, mert vidéken élek egy kis községben, ahol semmi sincsen, csak egy bolt, így nem tudom kikölcsönözni.
Másrészt pedig nem én választottam az internetet és a szerződésünk is hamis. Mellesleg nem lehet választani másmilyen kapcsolatot, mert mindenhol ki van jelölve, hogy mit kaphatsz és ennyi. -
#628 Nem értem Brett Ratner-t miért kellett beskatujázni. jó csinált pár szar filmet, de az X3 a bizonyíték arra hogy nem csak szart tud :)
Meg ott van jónéhány Prison Break epizód amint szintén ő rendezett....és egytől egyig Qrva jók! -
#627 Hát erre lazán rá tudom vágni, hogy "francokat"! :)
Szerintem a legjobb rész a 3.
Bár rövidebb mint a kettő, velős, sokat mondó, akciódús, és minden tökéletes!
Lehetett volna még 1-2 jelenetet tovább húzni, de az tuti, hogy egy csöppet sem unalmas film és minden egyes perce leköt! -
pauly #626 jó,de az más film :)
Az x-men 1-2 az nagyon jó lett,szerintme ő kellene a 4. részéhez is,a 3. rész szerintem valamivel gyengébb lett így hogy nem ő csinálta... -
#625 Amennyire én tudom a Wolverine film sztorija valami olyasmi, hogy megölik Logan szerelmét és a dühtől feldúlt Wolverine részt vesz az X-Fegyver programban.
Ezt csak úgy olvastam valahol. Ettől még lehet totál más :) -
#624 nem kötelező, hogy az egész élettörténetét beletuszkolják egy filmbe..célszerü lenne a fiatal-korát megfilmesíteni, és ha jó a fogadtatása, akkor jöhetnek a folytatások... -
#623 Hát a Superman visszatért elnézve, nem biztos, hogy annyira jó választás lenne. -
pauly #622 :( -
#621 Amennyire én tudom, nem ő fogja rendezni ezeket. -
pauly #620 Bryan Singer fogja ezeket rendezni?vagy legalább valameilyket? -
a zsírkereskedő #619 és akkor a jakuzás meg japános történetét is belerakják?:D
rozsomák kvaöreg róla filmet nyomni az vagy baromi hosszú és kvajó vagy normál méretű és hiányos... -
#618 Ennek nagyon de nagyon örülök!! :D:D:D:D:D:D:D:D --> ez mind az örülés !!! -
#617 Lesz X4 a felöl biztosíthatlak! :)
Nem ahelyett hanem a mellett készítik a Wolverine és Magneto filmeket.
Szal a mutánsok nagyon fognak támadni a következő években :DDD -
#616 Wolverine a legjobb, én is így ismerem igazán!!
X4 szerintem tuti h nem lesz! Ezért csinálják a Wolverine movie-t :D
Ez a "Hjú Dzsekkmen" féle írás nagyon ari!! Különben így írja a nevét: Hugh Jackman! :) de a kiejtés az nagyon jó!!!
Elvileg ha jól tudom akkor ezt a filmet 2007-ben kéne leadniuk,de mintha még el se kezdték volna, vagy én tom rosszul?? -
#615 az okés :) az az original, az a legjobb ,-) -
#614 Én bízom mindegyik filmben.
Szerintem jó lesz mind a Wolverine film, mind pedig a Magneto movie. :)
Ugyanakkor az X4-et is várom. :)
Remélem a "Wolverine" névvel már ki vagy békülve....nekem amúgyis jobb azt kimondani hogy Wolverine mint hogy Farkas vagy Rozsomák! :D -
#613 Meg csinálnak egy külön filmet is Magnetóról. Remélem jó lessz mert ő az egyik kedvenc karakterem. -
#612 nekem valahogy mindig viszketni kezd a tenyerem, ha X-Men filmek kapcsán azt a szót hallom, hogy "Farkas" -
#611 Kívácsi vok, hogy kijön-e az az Iksz men film, ami Farkasnak a történetéről szól.
Azt mondta Hjú Dzsekkmen, hogyhah sikeres lesz a 3-dik rész akkor megcsinálják ezt a külön epizódot.
Hajrá!! -
#610 Nem mondod :D:D -
knightbali #609 Rozsomák :P -
#608 Imádom az X-men-t! Nem árulok el vele szerintem nagy dolgot ha azt mondom h a Farkas a kedvencem :D:D -
#607 Dracco van a közeledben video-DVD téka? Ha igen, akkor pár száz forintért ki is veheted, mert már mind megvan ott is.
A másik meg az, hogy miért nem választottál olyan netkapcsolatot, ahol korlátlanul lehet tölteni és nem kell érte külön fizetni? Mert sztem ez totál nem éri meg így.
Viszont olyan kapcsolattal nyugodtan tölthetnél és nem kellene kérengélned a filmeket.
Mert vagy kapásból 3 warezt tudok, ahol megvannak ezek.
Jeménytejen vagy... -
Dracco #606 Cervusz David.
Azt még elfelejtettem megemlíteni, hogy nekem három GB után fizetnem kell mindenért és a kapcsolatom is elmegy néha, így még kevesebb az esélyem arra, hogy bármit is letöltsek.
Ugyanezt üzenném Magoo-nak. -
#605 Látod Dracco...jobb ha csöndben vagy...
A stílusod után sztem senki nem ad neked semmit... -
#604 Megvan mindhárom DVD-n de nemadom oda És a sok hülye kérdés helyett amiket felteszel megtanulhatnál DC-zni vagy Torrentezni.
És minek kell minden filmes topicba ez a szar szöveg hogy kinek van meg? höö? -
Dracco #603 Nem rád vagyok kíváncsi, kedves Magoo, hanem arra, akinek megvan. Vele óhajtok beszélni, nem veled. -
#602 Hülyébbnél hülyébb kérdéseket teszel fel....
Sok embernek megvan...