1215
-
#111 Ok köszi, már minden ok, meg kezdem a köröket:-)))) -
zoszt #110 Ezt a www.7-zip.org-ot jól elrontottam, de mindegy. -
zoszt #109 Képet berakni úgy tudsz, ha feltöltöd vmilyen tárhelyre. Ha egyelőre nincs ilyen lehetőséged és nem akarsz emiatt regisztrálni webhelyet, akkor küld el [email protected] és aztán megmondom a kép url-jét amivel hivatkozhatsz rá bárhol másutt is. -
zoszt #108 Ha viszont nem akarsz ezzel a 7zip-pel bíbelődni, akkor azt javaslom, hogy töldsd le ugyanannak a kocsinak a zip-es verzióját. Az Ikarust pl. a honlapomról is zip formátumba lehet letölteni. A Freightliner pedig itt van fent zip-ként. -
#107 Ok köszi! Akkor megyek tőtögetni, aztán holnap élvezkedek! -
zoszt #106 Patch sajnos nekem nincs, mert nem volt szükségem rá (szerencsére), igaz én még win 98-al szaladgálok, de a hiba ismerős, mert én még anno az első résszel jártam így. A 7z fájl az olyan, mint a zip fájl, úgyhogy ki kell tömöríteni. A hozzá való kitömörítő programot innen:www.7-zip.org lehet leszedni. Aztán abból is ar fájl lesz. -
#105 Hát a hivatalos patch nem gút, most keresek tört patch-et -
#104 Már meg is van!!!! Két problémám van: Tiszta vektor hiba az egész, illetve a 7z kiterjesztésű autókat nem látja. Most meg próbálok valami patch-et keríteni, ha csak neked nincs:-) képem is van a hibáról, de nem tom hogy szúrjam be ide. -
zoszt #103 Na akkor ismét boldog MM2 tulajdonosként üdvözölhetlek majd/már. Ha egy kicsit nehezen is, de úgy tűnik akkor, hogy összejön. -
#102 Végre!! Holnapra meg lesz, ha nem kapcsolja ki a csákó a gépét addig(DC++) Addig is meg nézem az alábbi linket,kösssszi!! -
zoszt #101 Itt is elhintem: erről a magyar oldalról buszokat lehet letölteni. Saját készítésű.( Az oldal.) -
zoszt #100 Mi újság? Megvan a játék és azzal játszol, hogy ilyen csönd van? -
#99 :-)) Tisztában vagyok a hibáival, mert meg volt már egyszer! Igazából azért imádom mert a Microsoft sidewinderem eddig ezzel volt a leg jobb.Nagyon lehet érezni a pedálokat, meg a kormányt. Amint meg lessz, végig buszozom az egész nem túl szép várost(nekem ez a negatívum) -
zoszt #98 Végre valami jó hír. Akkor most kezdem sorolni a program negatív tulajdonságait... :-)) -
#97 Tegnap voltam a haveromnál, mármint aki le szedi nekem a gammát, és már 380MB lent van belőle. Lassan de bisztosan meg lesz! -
zoszt #96 Ez már le. És az alap kék, piros és az előző képen látható rozsdás piroson kívűl még ezek a festések is választhatók. Sőt saját buszt is színezhetsz magadnak, csak nekem még nem sikerült. -
#95 Köszi a címeket!! Ez a régi ikarus már le tölthető? -
zoszt #94 És régen volt Ikarus:
-
zoszt #93 Ez még mindig London Bus City:
-
zoszt #92 De erreis vannak városok, bár némelyik ismétlődik. -
zoszt #91 Pl. szintén itt, vagy itt. -
#90 És ezeket milyen címen találom? -
zoszt #89 De ahogy én láttam, a városoknak közel sincs akkora sikere, mint a kocsiknak. Gondolom nem véletlenül. -
zoszt #88 A járgányokhoz hasonlóan városokat is be lehet rakni.De ezekból jóval kevesebb van.Nem tudom, hogy milyenek, mert én még csak a London Bus City-t és a San Fransisco Bus City-t próbáltam.Ezeknél csak annyi a változás az eredeti városokhoz képest, hogy megállokat ill. buszparkolókat helyeztek el. De vannak ilyenek, hogy:Winter City, Madness City, Madness City 2, Madness City 3, Crazy SanFransisco, Lost City beta, Silverwolf Island, Abandoned City ...
-
#87 Miért, a városokat is bővítették? Nem csak az eredeti városok léteznek? -
zoszt #86 Ez a London Bus City 2.0-ás város egyik érdekes részlete. -
zoszt #85 Vmi hasonlóra számítottam.Ezt is kíváncsian várom:
-
zoszt #84 Na erre kíváncsi vagyok, hogy sikerül-e beilleszteni:
-
#83 A végén még az utasok is fel szálnak, aztán meg nyomják a gombot ha le akarnak szálni:-)) -
zoszt #82 Az nagyon tetszett, hogy az ajtajait is kinyitja meg még indexelt is egy kicsit megállás előtt. Kíváncsi vagyok, hogy ezt hogy oldják majd meg. -
#81 Sajna nem, mindig wait 5 second túl sok felhaszáló van ott egyszerre. Na meg nem is én szedném le, hanem egy haver. -
zoszt #80 Arra az ftp-s címre sikerült rákapcsolódnod? -
zoszt #79 Kicsit jobb minőségű,mint az előző kettő, de azt nem tudom, hogy a kanyarban miért ugrik a busz akkorát, mint egy bakkecske. -
#78 Mán nézem is! -
zoszt #77 Le lehet tölteni a készülő Ikarus 280-asnak egy újabb előzetes videóját innen. -
#76 Azért kössz! -
zoszt #75 Igérni nem tudok semmit, mert még a nyomát se láttam sehol. -
#74 Azt meg köszönném, mert jelen pillanat nem tudom honnan lesz meg:-( -
zoszt #73 Ezt szomorúan hallom.:-( Ha jártamban-keltemben találkozok a játékkal valhol, majd kiabálok. -
#72 Ja nincs meg neki a game! Rosszul emlékezett. Majd csak meg lelem valahol, de addig legalább le rántom az egész gépjármű parkot a netről:-))