23325
-
#384 de azért annyira hülye nem vagyok mert ismerek egy gyereket aki még a tombokkal is megszenved: merre kell menni? mit kell most csinálni? meg mondja hogy fú ez a rész nekem mittomén milyen sok időmbe telt mire rájöttem hogy is kell... erre odaülök és 2-3. nekifutásra(a keresgélésben) rájövök ő meg irigykedik meg mondja hogy milyen hülye. hát lehet hogy tényleg az:) -
#383 AGHHH! NE KÍNOZZATOK! :D -
#382 na mindegy és nagyon sokat próbálkoztam ott (tényleg!) mire csitre adtam a hülye fejemet:) -
#381 pfffffffff, konkrétan már fogalmam sincs, de kismillió hasonló van a vége felé
megfigyeled a "szigetek" mozgását, és jumpolsz..... van hogy az összeset érinteni kell, csak úgy mehetsz tovább -
#380 :) és azt tudja vki hogy a hl2-nek mi lesz a motorja? d3 vagy mi? -
#379 Látszik hogy ebbe az enginebe már belepiszkított valami valve vagy mi -
#378 he? akkor hülye vagyok... hogy kell ott továbbjutni(még ezt írd le plíz:)) -
#377 najóvan akkor csak bug volt... de kurva szerencsétlen vagyok namind1 -
#376 De maraggyunk a dumnál, mikor gyün ki vlmi nézhető múvi? -
#375 ??????????, ugrós hulla? -
#374 elég szomorú :)))
én pont itt kezdtem el megtalálni a kihívást, volt végre valami agymunka is
amúgy sok akciót is meg lehetett oldani hent stílusban, illetve egyetlen gránáttal - ÉSSZEL -
#373 Az a kibebaszott Xeon pálya vagy mfsz... gyűlöltem! és még mindíg gyűlölöm, ha hátat fordítasz a hullának az 1ből rádugrik -
#372 na onnantól mentem csittel mert érdekelt nagyon a vége és tudtam hogy már nincs sok... egyszerűen nem tudtam innen továbbjutni simán -
#371 Hát persze... de ha a doboz mögé rax 1et nem hinném hogy csak beremeg a föld és a hangtetektor max a rezgéstől szarik be -
#370 ja, megvan
én ezeket imádtam benne........ :))))))) -
#369 hehe, gránát egy páncéldobozban
a hatékonysága csökken, de nem lármázza fel egész Tel AVivot :)))))))) -
#368 egy nagyobb "űrsziget" ahol először le kell menni aztán felvisz egy "lift" jó magasra és messze van egy teleport -
#367 deeee az jó volt............. real ezerrel -
TheZsenyka #366 Hangtompítós gránát. -
#365 az a teleportos butaság? :) -
#364 Hát valami ilyesmi efekt volt a GlobalOpsban is ...
A gránátnak és a robbanó szarságoknak 1xűen nem volt hangja! :D
SUXXXX -
#363 csak engem érdekelt a vége és ez sokat nyom... -
#362 na az meg télleg nem érdekel már -
#361 Én akkor inkább elrakom de nem veszek a kéjbordomra csítet :) -
TheZsenyka #360 Lődd be a MOHAA-t és vedd le a hangot a speaker-edről... Mintha robbanástól megsüketült katona lennél... ugye milyen király effekt? -
#359 elvileg tervben van már -
#358 én meg kóddal nyomtam már végig a végén mert igen erősen elakadtam a "liftes" résznél
ezen kívül csak az unreal volt ilyen:) sajnos azért majdnem végig nyomtam kód nélkül is
fujj utálom a csitet!!! -
#357 amúgy az a tipikus halflife-os reverb, ahogy a dokik beszélnek, és a néha sejtelmes csend őrületes hangulatot adott a játéknak.......
ebből kéne filmet csinálni -
#356 az a laboros meg tudósos a pepita kockakövekkel valami nagyon állat hatással volt/van rám -
#355 hehe, én ugyanezt 2x játszottam el
az utsó pályákon egyszerűen meghal a játék :))) -
#354 Miről beszélsz te? Te valami mással jáccottál... -
#353 már felnőttem na:)) -
#352 nekem az a hetvenes évek beli laboros sci-fi hangulat jön be nagyon meg a rengeteg filmszerű jelenet -
#351 Akkor sztem felejcsed elfelé a Doomot :D -
#350 De annyira vontatott hogy én a cél előtt be is vágtam a CDt a sarokba :D
Havertól kellett megtudnom hogy mi a vége -
#349 nem is tudom én már a HL-től is besz*rtam eleinte ezért nem is játszottam vele és kicsit meg is utáltam de aztán kb fél év elteltével nekiültem hatvanadszorra és kész... na jó akkor még szokatlan volt az egész hangulat meg "kicsi" voltam még:))) -
#348 A Doom3 engine gyökerestül hazabassza az összes FPSt -
#347 nekem az összes közül pont az Opforce jött be
szerintem a HL kibaszott hosszú, és a vége nagyon vontatott -
#346 az:) -
#345 fogjuk fel úgy, hogy újabb világbajnok engine-t adnak ki, és ha esetleg ki is akarod próbálni, még bonus szinten hozzádobnak valami öldöklős techdemót
na ez lesz a D3 :)