23325
-
#591 nekem is van 1 olyan sanda gyanúm.... -
#589 Na nézzétek a Dikkma fajtáját, állna helyre a peace erre bejön és kavarja tovább a szart -
#588 Mert a zombinak nincs aije a techdemóban bazmeg... -
#587 FREAK meg Árnyvadász igenis azt mondta, szar lesz a DoomIII. -
#586 Azok kétségkívül jobbak, ez egyértelmű. De szerintem a D3 önmagában is egy veszett jó gamma lesz. -
#585 Sztem meg úgyis nekem van igazam, szal ne hagyjuk abba :)
És a mohaat semmivel nem találom szebbnek a q3nál. Annyival hogy 3x akkor legyen a gépigénye, meg főleg nem.
Én egyébként azt mondom, q3 engine használhatlan szingli játék készítésére. -
#584 Na, ő is ezt mongya! -
Garfield #583 Vagyis az eddigi id-engine-ek tapasztalatai alapján engen jobban érdekelnek azok a játékok, amelyek a D3 engine-jét használva jönnek ki. -
#582 De ez nyilván való nem tudom ezt mér nem tudják megérteni
Senki nem azt mongya hogy a Doom egy szar! -
#581 Hoppá, szal így kell 2x küldeni... -
Garfield #580 Itt most nem arról megy a vita, hogy az id-sek szar játékokat csinálnak, hanem arról, hogy az utánuk, az ő engine-jükkel készített játékok jobbak - szerintem legalábbis. -
#579 World Peace!
én már nem bírom ideggel :) -
#578 World Peace! -
#576 utána is ugyanez lesz, csak mivel már megjelent, ők joggal szapulhatják, mi meg joggal dicsérhetjük...
-
#575 Nagyon kérek mindenkit hogy ne hagyjuk már lesüllyedni ezt a topikot a "PC-s játékoknak leáldozott"-hoz hasonlóan ahol egymás szavait forgatják ki a hozzászólók... Ne akarjuk már ezt :(( -
#574 Hiába vitatkozunk nem tudjuk egymást meggyőzni. Maradjunk szvsz annyiban hogy majd meglátjuk ha kész lesz és mindenki nyomul vele. Semmi értelme ennek a civakodásnak. -
Garfield #573 Hát végül is, tök szar lesz a Doom3, mert erőforrás-pocsékolás, a q3 engine-nel is meg lehetne ugyanazt csinálni stb.
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy a Q3TA motorban még igencsak sok lakozik. Nem mondom, hogy nem kell továbblépni, de a Q3TA-t mostanra kezdik kihasználni igazán.
Kérdés: ha egy full játékot készítesz, engine-estül, mindenestül, vajon nehezebb dolgod van-e, mintha licenszelsz, és összedobsz pár pályát, modellt és hangot?
A lenti példák, főleg az újabbak azt mutatják, hogy a munka nem merült ki az "összedobsz pár pályát, modellt és hangot"-ban, hanem kiegészítik ilyen részecskerendszerrel, meg egyéb ingyom-bingyomokkal.
Mekkora is az fps mondjuk a mohaa-ban? És mekkroa q3-ban?
Kisebb. De mintha szebb, is lenne a MOHAA világa... -
#572 de a q3-at direkt multinak csinálták, tehát nem is építhettek volna bele annyi mindent mint egy SP játékba. ez nem tudom miért bizonyítja hogy nem tudnak játékot csinálni. elterveztek egy dolgot és abból a legjobbat csinálták meg (UT-sek kíméljenek). ráadásul azelőtt bebizonyították hogy SP-ben is nagyot tudnak alkotni.
az ID szerintem még nem bukott meg SP játékkal, még a Q2 is nagyon élvezhető volt, azt inkább a multi miatt húzták le.
nem értem hogy melyik játékukra alapozod azt, hogy nem tudnak jó SP-t csinálni. -
#571 Nem is akarnak, ezért készítik el a mindent ütő, ultrabrutál Doom3-at. Ami nem engine techdemó lesz. Nyamm. -
Garfield #570 1. Azért, mert a Q3 versenyre épül (ki a jobb, ki fog győzni), a hangulat meg a játékélmény csak másodlagos. A Q3(TA) csak egy alap, amit tovább lehet fejleszteni, ami meg is történt, igen szép eredményekkel.
Az igaz, hogy kvázi egy műfajt teremtett az FPS-sel az id, csakhogy ez már elmúlt. A múlt dicsőségéből nem lehet megélni. -
#569 Hát végül is, tök szar lesz a Doom3, mert erőforrás-pocsékolás, a q3 engine-nel is meg lehetne ugyanazt csinálni stb.
q3 vs. mohaa jk2 wolf stef? Inkább q3 vs. wolf vs. jk2 vs. mohaa vs. stef...
És mikor is jelent meg a q3? Két éve, aha? A jk2 mikor is?
Kérdés: ha egy full játékot készítesz, engine-estül, mindenestül, vajon nehezebb dolgod van-e, mintha licenszelsz, és összedobsz pár pályát, modellt és hangot?
Mekkora is az fps mondjuk a mohaa-ban? És mekkroa q3-ban?
Mindenen el lehet gondolkozni. -
#568 1. a Q3 valódi játék, máig többen játszanak vele profi szinten, mint a wolffal vagy a mohaa-val valaha is fognak.
2. mindez annak ellenére, hogy a Q3 kivétel volt, mert csak multi-játék, tehát SP-ben nem versenyezhetett a rá épülő SP játékokkal. A Doom 3 viszont NEM mp lesz.
ha régebbre visszanézel, a Q1-et a maga idejében senki sem tudta überelni, doom-ot meg főleg nem. a q3 óta az ID elleneseknél elterjedt ez az király engine - nulla játék vélemény, és elfelejtik, hogy az ID régebben a játékmenetet is forradalmasította az FPS-ek terén, és hangulatban is utolérhetetlenek voltak. -
#567 es ehez nem kell jósnak lenni hogy két évvel a megjelenés előtt kikövetkeztesse az ember... -
Garfield #566 Az UT-nél, mint példánál maradva: nagy durranás lesz az UT2003, de érdekes módon azért sokan az Y project-re, Postal 2-re vagy a Raven Shield-re készülnek. -
Garfield #565 Az Unreal-lel ugyanez volt, bár ott inkább az UT aratott nagyobb sikert. ElUT-zgatott az ember, de egy Undying vagy egy Deus Ex azért vígan be tudott mosni az U(T)-nek hangulatban, játékélményben. -
#564 erről van itt szó kérem! -
Garfield #563 Ha így nézzük, a Q3 is király játék volt. Csak épp az engine-nel készülő játékok még jobbak voltak... -
#562 Én azt mondtam hogy szerintem a Doom 3 is nagyon jó játék lesz nem pedig azt hogy überel minden utána megjelenő gamét -
Garfield #561 Úgy, hogy itt arról megy a vita, hogy az id cuccai csak egy-egy újabb engine-generáció mérföldkövei, vagy valódi játékok? -
#560 garfield, hogy hasonlítod össze a q3-at négy SINGLE PLAYER játékkal?
egész más kategória
-
Garfield #559 Te meg akkor, amikor a D3-t überelő játékok jönnek ki a D3 engine-jével.. -
Garfield #558 Bazze, még mindig ezzel a techdemo-dolognál vagytok leragadva? Úgy látom, rossz volt a szóhasználat.
Mivel másképp nem megy, akkor példákat hozok:
Q3
kontra
MOHAA
RtCW
JK2
ST: Elite Force (2)
Így hirtelen ennyi...
Akkor átfogalmazom: az id-szoftverekben megmutatják, íme itt egy új motor, ők mire képesek, aztán jönnek mások és kihozzák a maximumot az engine-ből. -
#557 Én csak azt mondom hogy a Doomnál lesz jobb!!!!! >:(
Szerintem ez elfogadható -
#556 De ők már két éve tudják, hogy ez nem fog nekik tetszeni, szal én ebben nem lennék olyan biztos a helyedben. -
#555 Mondjuk azok a játékok ultragagyik voltak. Utálam őket. -
#554 Fogtok ti majd nagyot nézni mikor kiderül hogy egy überfasza játék ez a Doom 3 nem pedig egy "techdemó" -
#553 Éstényleg! -
#552 heretic doom motorral készült tuttommal -
#551 jahajdejó példát montam csak most esik le...
Mi lesz ha a Doom3 és a belőle felhúzott gamma között akkora különbség lesz mint anno a q2 és HL közt?
És szerintem ez teljességgel lehetséges nem a doomot akarom ezzel szidni... -
#550 Adtak ki a Doomra modot? Lehet, már kopik a memóriám :))