23325
-
#632 hmm neked a hl fejtorest okozott? :D huha... -
#631 Te meg ne hagyd el a Legfelsőbb hatalmak hatáskörét :D -
#630 te vard az sw galaxit :D -
#629 ''és mesélj már nekem a doomok fordulatos történeteiről, vagy a doom2 jó alapötletéről......''
Én FPS-ről beszéltem! A doom 1-2-t egy szóval nem említettem!!! :P
''csak mondjuk nem ártana, ha nem mindig a legnagyobb fegyver sebezne legtöbbet,''
Na te már többet tudsz a játékról, mint a hivatalos site-ok! Áruld már el honnan ezek a rendkívül tartalmas infók?
De amúgy meg látom te már eldöntötted, hogy a Doom az szar lesz, bárki bármit mondjon is! Ok, te dolgod, de azért mi még várhatjuk nem? :P -
#628 a hl és deusex kész kvízműsor a doomhoz és kvékhez képest......
és nem puzzlera gondoltam, csak mondjuk nem ártana, ha nem mindig a legnagyobb fegyver sebezne legtöbbet, mert így egy ötéves is boldogul vele (mellesleg saját szememmel láttam ilyet, csak az UT volt)
és mesélj már nekem a doomok fordulatos történeteiről, vagy a doom2 jó alapötletéről...... -
#627 Ekkora marhaságot... :)
Egy FPS-ben miért fontos, hogy legyen fejtörő? Ha fejtörőt akarok előveszek egy régi CRPG-t és azzal játszok!
Egy FPS-hez sok dolog kell, hogy maradandó élményt tudjon nyújtani, de szvsz az "órákra elakadok, mert nem jövök rá a fejtörőre" az nem! A legfontosabbak talán:
- Jó alapötlet
- Fordulatos, ötletes történet
- Szép megvalósítás
Az összes úttörő FPS (Undying, Half-Life, Unreal, de még a Deus Ex is) mellőzött mindenféle nyakatekert fejtörőt. Ezek alapján nem tudom, miért pont a Doom-tól várná el valaki... lol :)
Szvsz bőven elég, ha odafigyelnek a történetre, a meglepetésekben gazdag játékmenetre és nem lesz vele baj. Ha meg az agyam akarom tornáztatni, akkor előveszem egy ligikai játékot... :) -
#626 Szólni fogunk, megígérem. -
#625 na mindegy, ha esetleg valaki elakad majd benne egy fejtörőnél, akkor szóljatok, én is kipróbálom -
#624 Szerintem nem lehet összehasonlítani egy olyan játékot, amit kurzorgombokkal irányítottál, egy DoomIII-al.
Hogy az irányítás változása elég-e a 10 éves fejlődésnek, azt nem tudom, de olyan hülyeség most kijelenteni, hogy semmi új nem lesz benn. -
#623 melyik doom nem volt ízig vérig teljes játék??
mind az volt
csak MÁRA (eltelt 10 év!) egy ekkora technikai lépés UGYANAZZAL a játékmenettel már csak techdemónak jó, ahhoz hogy teljes értékű game legyen, kéne valami újat hozni bele
persze csak találgatok, de nem nagyon hiszem, hogy bármiben is eltérne a játékmenet az elődöktől -
A DoomIII alapvetően SZINGLI lesz. Ergo nem MULTI.
Ezért mondhatjuk, hogy a DoomIII engine a DOOMIIINAK KÉSZÜL és nem techdemó.
De lehet majd licenszelni, és lesz benn multi.
Ezt kategórkiusan kijelenteni hogy "ami ma nem multi és nem licenszelhető anyjáig az BUKTA" hülyeség. Nem csak azért, mert lesz multi is, és licenszelhető is, hanem mert maga a kijelentés is hülyeség.
Egész egyszerűen, egy mondattal : az id Software a Doom III -at készíti.
Magyarázva a mondatot: NEM techdemó lesz, nem reklám, hanem egy ízig-vérig teljes játék. Nagyon jó, méghozzá.
A Quake4-et már fejlesztik, DoomIII enginere, és magában a Doomban is lesz valszeg multi.
Természetesen teljesen más multira írni egy játékot, mint szinglire. Ezért örülök, hogy a DoomIII szingli alapbeállítottságú lesz. -
#621 aztán majd esetleg meglepödsz, hogy mégis. vagy ugyanúgy, mint az Unreal engine ez is kettéágazik, és lesz egy multi-toleráns, meg egy single-jellegü változat... (elvégre a Quake4röl nem sokat hallani...még) -
#620 Volt itt szó az engine későbbi licenseléséről! Én erre csak egy valamit mondok:
Sokan meghalnának szívproblémák miatt egy esetleges Undying 2 alatt ezzel a motorral -
#619 nos, ha mindez igaz, akkor Carmack tudatosan padlógázzal rohan a biztos bukásba
ami ma nem multi és nem licenszelhető anyjáig az BUKTA -
#618 zárójelben említem, hogy a carmack-interjúban is volt szó arról, hogy a D3 engine-je alapvetöen single lesz, a megvilágítás-rendszer meg ilyesmik miatt eléggé nehezen tolerálná a lag-ot a multiplayerben. -
#617 Hát mivel a q3 motor alkalmatlan szingli készítésre. Minden szingli része szááááksz. Mivel multira készítették. Ezért virul a fejem, mint szingli-fannak, hogy a DoomIII engine szingli lesz. -
#616 "garfield, hogy hasonlítod össze a q3-at négy SINGLE PLAYER játékkal?"
Q3-ban is van single, sőt mivel nem scriptek, hanem botok ellen küzdesz, még jóval színvonalasabb is. És különben is a MOHAA meg a WOLF inkább multiban hódít, szóval nem értem a kérdést..... -
#615 Ugyan dehogy :) 1x már én is eljátszottam 1 kissé degenerált társasággal... -
#614 bocs ha megsértettem vkit -
#613 én mondjuk meg ezt nem értem hogy mire jó az esetleges lámákat behülyíteni mindenféle alfával(nem magamra gondoltam én nem vagyok hülye...azt hiszem) -
#612 és olyan gerincferdülést... -
#611 Too many users szintróma -
TheZsenyka #610 Gyere má' ki csetre :) Mi az a 'telítette slotjait' ? -
#609 Hoppá az sg ftp valamilyen oknál fogva telítette slotjait :) -
TheZsenyka #608 ftp.supergamez.hu, DOOM3 valami könyvtár, UPLOAD-ban -
TheZsenyka #607 Mit honnan? Honnan töltöttem le? -
#606 jaj, én is elfelejtettem megemlíteni a DeusEx2 alfa verziómat...
szerintem kamu -
#605 Nade mégis honnan??? -
#604 na igen, ez sokkal jobban kapcsolódik a d3-hoz... -
TheZsenyka #603 Én egy olyam moncsit szeretnék ami előtt a "Karmák János" ült... Rulez!!! -
TheZsenyka #602 Öcsém... EZ DOOM3 szekció??? Három napja másról sem megy a vita, minthogy HL1/HL2/OF/TF engine illetve DOOM3 egyenlő/nem egyenlő ZOMBIE GAMMA... Arghh Jó, rendben, de közben tessék technikai adatokat szerezni, képeket, ésszerű érveket felhozni... Különben meg most tölttem le az ellopott "félpályás" ellenfél nélküli verziót. Egész pontosan vannak ellenfelek, csak állnak egy helyben és semmit nem csinálnak. Fegyver meg nem látszik és lőni sem lehet. Viszont király hangok vannak és szép a pálya is. -
#601 Hát nem biztos. Tf2 ről volt szó. -
#600 csak remélem hogy arra. -
#599 Mér, a HL2 d3 motorra épül majd? Az nagyon ütős lenne... sőt -
#598 nem kétlem hogy a HL 2 überelni fogja. de a többi? -
#597 Egy lavina fog elindulni, ebben biztosak lehetünk. -
#596 Azért lesz ugyanilyen a Doom3 (HL-Q2 kombó) mert az Engine nagyon felhasználó barát lesz, könnyen kezelhető turkászható módosítható
Ezt ki is emelték néhány interjúban -
#594 Csak ez a 'többi játék jobb' dolog elsősorban a q3 óta terjedt el, ezért vitatkozom. (na jó, volt a H-L, de az kivétel volt, többi q2-es játék, háát). És a doom3-ra nem vonatkozik.
A HL-t kivéve az igazán jó Id engine-es játékok mind más stílusúak voltak kicsit (pl Heretic2 tps, Anachronox kaland, stb), viszont a hentelős fpsből mindig az ID volt a király.
Rendben van, hogy valakinek (legtöbb embernek) jobban bejön egy taktikai fps vagy egy kardozós jedi szimulátor, de ezek más stíluok, és nem lehet az ID féle hentes játékokhoz hasonlítani. A 'klasszikus' fps kategóriában, ahol van értelme bármiféle összehasonlításnak, kizárólag a HL tudta megverni az aktuális ID SP játékot (hangsúlyozom, SP, tehát a q3 időszak nem számít ide). -
#593 Mi lenne velünk nélkülük... :)
Nem is lenne fps... belegondolni is rossz -
#592 Mostmért, flémet akarok! Ha nem CSbe, akkor itt.