DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az igazi ok ami miatt igazából el kezdtem ezt a kommnetet, az amugy az, hogy ráleltem a készülõ DOOM1, DOOM2, mododkra, és rengeteg jó, single player pályára, meg multiplayerben készített ingém videókra. Ezeket szeretném veletek megosztani, hátha van olyan aki még nem hallott róluk.
kezdjük a multival! elõször is lenne pár multis videocska INNEN. ezek közül is kiemelném ezt a TRICK JUMP videót, nagyon komolyságos. aki esetleg kedvet kapott bunnyzás megtanulására az www.d3frag.de.vu errõl az oldalrol töltheti le hozzá a modot és mappacket(csak 1.1 el müxika bunny, állítolag 1.3 ban ujra lehet majd használni)!
single modok, páran linkeltek már ide modokat azokat nem említeném.
DOOM1
Kedvcsináló múvi
Classic doom letöltési link
DOOM2
click ide a letöltéshez
single mapok:
map learning
map TimeCop
map qx/qxd3sp1
map obihb/obihb01/obihb01.map
map kiltron1
map d3base1
map dbz
map arena
map boneyards
map enceladus
map rematch
map f99StoneHalls
én ezeket prószáltam van köztük jópár nagyon fasza kis map!
ezeket le tudjátok tölteni a doom3.filefront.com oldalrol ugy hogy rákerestek a map nevére, vagy a downloads,maps,singleplayer maps menüben kikeresitek! ezen az oldalon amugy szinte minden megtalálható ami DooM3.
azthizem mindet leírtam amit el akartam mondani, mindenkinek jó böngészét, játékot kívánok!
*Posse*T.W.D*
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Glory Glory Man United!!
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
VVXK-BB4L-FCUV-5J7E-8E
T5W9-GEAC-6A88-GSHY-E8
L9A4-YJBA-CJTX-H4L3-16
G4GE-JUMZ-BJYV-FEJU-02
ZBEN-PYR7-2W9Q-98QE-8F
PVXB-L6U7-JPUZ-V3ND-B4
ECGJ-VU9Q-TTR5-EGGN-9C
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Mi a Domm3 eredeti kódja amit kér a játék alatt?
Az RoE-vé már megvan.Nincs kedvem visszaolvasni olyan sokat bocs!<#rolleyes>#rolleyes>
Glory Glory Man United!!
Elakadtam már az elsõ fõgenyánál. Hogy lehet kinyírni? Összegyûjt maga köré 6-8 tûzlabdát és hozzám vágja,én meg nyekkenek. Mi a trükk?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Megkérdezhetem, hogy honnan lehet leszedni?
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Nem tudok játszani a játékkal, mert rengeteg apró kis csíkocska van a képernyõn a játékban. Vki találkozott már ilyen problémával? Mi a megoldás? A videókártyám: Inno3d 6600 GT friss driverrel.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
steam, origin: ACE_hun