DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mé, köll hosszabb?
baz. ami nem ide tartozik könyörgöm akkor azt ne itt mert így is annyi off van még itt
http://thenamelessphoto.com/
ez aztán a hosszu manual 😄DD
22 oldal 😊
22 oldal 😊
höhöhöhö
Hát én a dvd-t is már monitron nézem mert a tv-m nem nagyon alkalmas arra hogy rádugaszoljam a gépre 😊
7245-re volt ez válasz :-P
egy dologra jó még a tv... dvd-t nézni... 

...vagy válik szegényebbé LOL
Ma 6340-rõl indultunk
Talán meglessz az 1000 hozzászólás 1 nap alatt!! 😛
Talán meglessz az 1000 hozzászólás 1 nap alatt!! 😛
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Jézusom csak egy félórára mentem el és +190 message...a jó isten szpemmeltetek össze?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Size: 1 File
Release date: 07/31/2004
Type: Manual
Here is the manual for all the whiners waiting for the fucking iso or downloading non-working clones while others play the real thing, a good chance to learn to read while you wait.
Your regular fags.
LOÁÁÁL! =))
Release date: 07/31/2004
Type: Manual
Here is the manual for all the whiners waiting for the fucking iso or downloading non-working clones while others play the real thing, a good chance to learn to read while you wait.
Your regular fags.
LOÁÁÁL! =))
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Hivatalos. =)
ez tok durva.... 3 masodpercenkent frissitem ez a topicot es mindig ket-harom uzenettel gazdagodik... 😊))
Azolkat sem lattam mar evek ota, vagyis elofordulhat😊 Allitolag mar azokon is nyomnak valami reklamokat. Regen lattam egy-ket termeszetfilmet, azok meg jok voltak.
Báháááh. Megvan az eredeti (bontatlan =)) Playstation verzió, meg GC-s is persze. Kellene ez is.
De most nem kell, eleget költök játékra így is..
De most nem kell, eleget költök játékra így is..
lol gecc ha kijön a doom3 senki nem fogja merni elkezdeni szedni mondván FAKE 😄
erre játszik az ID ne dõljünk be nekik 😄
erre játszik az ID ne dõljünk be nekik 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Hát meg kell mondjam, hogy az NG és a Disc mûsoraiban is sok az olcsó "szappan-propaganda", legalábbis ami a haditechnikai dok.filmeket érinti...
Szerintem akkoris Fake! 😛
Hehe kézikönyvben mi van? to move forward press "W" button 😄
meg a multiplayer tippek rész még a fasza 😄
meg a multiplayer tippek rész még a fasza 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Nekem már megvan.
"WARNING! Mi nem vagyunk felelõsek, ha bajod lesz!! Nehogy lemásold mert megy az FBI oszt jaj!
WASD- mész, bal gomb lõsz. Have fun!"
"WARNING! Mi nem vagyunk felelõsek, ha bajod lesz!! Nehogy lemásold mert megy az FBI oszt jaj!
WASD- mész, bal gomb lõsz. Have fun!"
vagy a pdf lemásolva a lemezrõl
Miert lenne az? Az mar vilagos, hogy lehet kapni a boltoban, akkor miert ne lehetne scan, ezt nem kell feltorni 😊
Persze hogy PC-s ^.^
csak annyit mondok,hogy akkor (asszem 2001-ben) ez itthon 20K volt ^.^
Szal nem tudom,mondj valamit ^.^
csak annyit mondok,hogy akkor (asszem 2001-ben) ez itthon 20K volt ^.^
Szal nem tudom,mondj valamit ^.^
Szerintem FÉK! :p
Nekem meg TV-m sincs evek ota😊) Volt ketto, elajandekoztam oket😊)
Amiota a musorok 95%-a a "primitiv, egyszeru, buta, befolyasolhato lakossaghoz" szol, azota lemondtam rola😊 Persze, talan lenne egy-ket csatorna (NG, Spektrum stb.) ami nezheto lenne, de vagy rohadt sokat ismetelnek vagy ugy sincs idom. Talan meg a zenecsatornak, de a magyar zene egy rakas fostalicska, es az uj kulfoldieknek a nagyresze is egy rakas szar😊
Amiota a musorok 95%-a a "primitiv, egyszeru, buta, befolyasolhato lakossaghoz" szol, azota lemondtam rola😊 Persze, talan lenne egy-ket csatorna (NG, Spektrum stb.) ami nezheto lenne, de vagy rohadt sokat ismetelnek vagy ugy sincs idom. Talan meg a zenecsatornak, de a magyar zene egy rakas fostalicska, es az uj kulfoldieknek a nagyresze is egy rakas szar😊